Lányok, angyalok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy így marasztaltok, de igazán nem azért ejtettem könnyes búcsút, hogy körbeudvaroltassam magam!
Viszont tényleg jólesett...
Komolyan úgy gondolom, hogy amit ide nektek írtam, abból nem tudtok meg tizedannyit sem rólam, mint a többi topikból, ezen tehát nem múlhat, hogy "befogadtok-e"... A magam részéről teljesen megértem, ha mint régi ismerősök, bizonyos dolgokat nem akartok megosztani a publikummal. Lehet talán jogos önvédelem is, bár az elmúlt fél évben, noha elég sok támadási felületet adtam, nem történt még semmi végzetes attak sem ellenem, sem a számítógépem ellen
. Mindenesetre engem nem bánt, ha egy társaság külön csatornákon is értekezik egymással. De: Névtelennek annyiban igazat adok, hogy kicsit khmm. ízlésesebb (nem jut eszembe jobb szó, ha nektek igen, helyettesítsétek be vele, valami nem bántóval
) lenne e külön csatornát valóban titokban tartani. (Habár jobban belegondolva az is megjelenik itt-ott, hogy írtam magánt, vagy írj külön mélt nekem, stb. valahol az is a külön csatornákkal való "kérkedés"
)
Na ezt akkor körüljártam.
Továbbra is úgy gondolom, hogy mindegyikőtökkel találkozom más helyeken (kivéve veled, Iboly, akinek adósa vagyok még némi magyarázattal, miért tűntem el, azóta is egyfolytában szégyellem az arcom
- de ami késik, nem múlik!
), vagy ha nem, tudom, hogy itt megtalállak benneteket, és szerintem ha valaki a belügyeit épp velem kívánná megosztani, akkor szintén megtalál a postafiókomon, ha meg nem, akkor mit kíblerkedjek itt
És Virág, nem adom fel, tényleg mindenkit olvasgatok, reagálgatok is, ismersz
, csak hát az igazsághoz tartozik, hogy nem fekszik nekem az ilyen topik igazán, amelyikben egy csapat kisebb-nagyobb rendszerességgel beszámol arról, mi történt velük, ezért maradtam el anno a második osztály topikjából meg a veszprémiektől is, mert ha egy ideig netán átugrom az ilyen beszélgetéseket, már nem tudom követni az eseményeket. Pláne, ha külön csatorna is van, amelyik tovább nehezíti a tisztánlátást. Higgyétek el, nem irígykedés ez, csak tényközlés!
Jobban fekszenek nekem a tematikus topikok, ahova bármikor lehet csatlakozni, nem maradt le az ember semmiről.
Ez vagyok én.
Tényleg biztos más lesz, ha hazamegyek, és majd találkozunk személyesen is. Addig is: pusszantás, és majd benézek néha, ha már nagyon hiányoztok! És ti is gyertek majd velem beszélgetni!!!
Kíváncsi