Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, tegnap a gyerek szokás szerint apja ujjával masszírozta az ínyét, amikor apa kijelentette, hogy szúr az ínye. Megnéztem és tényleg :D ma reggel kanállal is megkocogtattam, és kocogott, szóval tuti biztosan kibukkant az egyik fog csücske! Mostantól nincs áll-harapálás :lol:
danann

sziasztok!

nemtudom mitörtént velünk is,de 3-4napja egyszerüen nem akarja elengedni a cicimet,üvölt ha 1ora után kiveszem a szájábol,ha el is alszik rögtön felébred,ha visszzem cicire csak rágja,igaz hogy nagyon yálas,de csak nem jöhet méga foga???!!!!
megőrülök komolyan,most ugyanott tartunk mint mikor megszületett,2oránként sirt fel éjjel,rettenet volt,persze a férjem meg leszur hogy elrontottam,hagyjam sirni,mert kajált,akkor nagy baja nem lehet,és tényleg,mert a kezemben alszik most is 1 orája....SEGITSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tök örültem,eddig bekajolt,este aludt 9töl,1kor evett aztán 5-6ig nyomtuk,mostmeg ez,egyszerüen nemértem....
Dr.néni mondta hogy ez a gyerek fogzik szépen.Az mit jelent pontosan??

Kép
Kép
nuncili

nuncili, ez bizony azt jelenti, hogy már elkezdődött a folyamat, még ha nem is biztos, hogy ripsz-ropsz fogacska lesz belőle. Mi elég jól megúsztuk eddig, nyűgös volt már egy hónapja (akkor már valami látszott az ínyén is), az utóbbi két hétben 2szer felébredt-felsírt elalvás után, de szerencsére könnyen meg lehetett nyugtatni, szépen visszaaludt, szerintem az is a fog miatt volt, mert 2 napja alszik rendesen, 6ig, és tegnap este vettük észre a kis csücsköt. De mondom, nekünk mázlink volt. Ha visszaolvasod fridus hozzászólásait, nos, náluk sokkal rosszab (volt) a helyzet. De biztos nem arról van szó, hogy elrontottad a gyereket!!!!
danann

Nekünk alul látszik, hogy lassan ugye kijön a többi, de mi már január óta szenvedünk a fogakkal.Mégis márciusban jöttek ki az első fogak.
Ma nem reggelizett, így viszont nagyon jól ebédelt. Alukált is, igaz 40 percecskét.
Megvan nyárra a pancsolója az egyik nagyinál. Most majd az akcióban kap egy másikat is kintre.
Úgy sír, hogy van igazi könnycseppe... Fájhat a foga...

Kép
fridus

Lívi!

Gratula a drakulának!!!!
:lol:

Nuncili!

Nagy-nagy kitartást!!!! Sajna nem mindenki olyan mázlista, mint Lívi.
Én a fiammal jártam így.
Egyszer telipofával röhögött, mikor nézem, mi az a valami ott alul?!
Hát biza fog! És rögtön kettő!!!!

Fridus!

Olyankor az én szívem is kettészakad, mikor igazi vérbeli könnyeket látok....vagy sírok szimplán én is.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Halihó, elég jól aludtunk, hol a gyerek, hol az apja költött fel, mert beteg.Mi még Baluval tartjuk a frontot.
Nem is szeretném, ha megbetegednénk.
Tegnap voltunk a P.lőrinci nagyiknál. Olyan kertésznacit hoztak neki meg pólókat Hollandiából, hogy csak na...
Cuki lesz benne, az biztos, és talán még a méret is jó.Mert eddig amit vettek, maximum egyszer tudtam ráadni, csak azért, hogy lássák, rajta van.
Mi nem megyünk majálisolni, pedig jó lett volna kicsit kimozdulni innen.

Kép
fridus

sziasztok!

igen ahogy elnézem 4 honapos kortol ki is bujtak a fogak,mi még csak 3 honap és 1hetesek vagyunk tehát van még időm mire kibujik,lehet 1 hét,de akár 1 honap is gondolom.
Ádinak 9honaposan jött ki az elsö foga :shock:
Szerintem Szonjának hamarabb fog kibujni.nagyon tömi be az öklét!
Tegnap adtam neki este 7kor homeo golyot,és elkezdtük a humana tápszert,ivott is 70et,aztán cici és láss csodát elaludt 8.30kor-cicin-és 1kor meg 6kor kelt.
Aludtam volna ha kicsi fiam nem sir fel 10kor,aztán éjfélkor beriasztott a légzésfigyelö,szoval most sem aludtam sokat.... :cry:
képzeljétek simán visszafordulunk hasrol hátra,kicsit behintáztatja magát és hopsz :shock:
megyünk Bokai kertbe nemsoká.
jo pihit mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
nuncili

Fridus!

A mi majálisunk=kapálás a kertben.
Defektes lett a jobb első kerekem. Majd megvárjuk apát, hogy ő lecserélje.:-)

Nuncili!

A fogak bonyolult lelkek......a penész se tudja mikor jönnek elő.
Lásd Balut aki megszenved előtte pár hétig, oszt itt van a Samu csávó és ripsz-ropsz fogpasztareklám lett belőle.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Mi is elég jól aludtunk, csak 4 óránként kelt fel. Tegnap este nem akart uzsonnázni, pedig joghurtot csináltam neki, aztán meg barackot, amit szeret, aztán meg tejpépet, semmit nem evett meg. Cicin aludt el fél 7-kor.
És reggel fél 6-kor kelt, de volt 2*4 óra alvás egyhuzamban.
Ma reggel sem akar reggelizni, már kivagyok... Tiszta hiszti party van. Hasa sem fáj, mert pukizik. Most már talán álmos, de aludni sem akar, már egy órája ringatom. Csinálom az ebédet így közben.
Tiszta frankó... Ma már kimostam egy adag ruhát, olyan korán felkeltünk. :-)
Irigylem a jóalvókat, és a fogtól nem szenvedőket.Ja, és 2 napja csuklunk is.

Kép
fridus

Még mindig én tartom a frontot. :-)
Alul kijött a fogunk. De szerintem egy köz mellett... Szóval már nem tudom, melyik is jött ki. :-)
Tegnap megint nem aludt délután, és hányt is, le kellett a ruháját cserélnem. Szegénykém, megszenved a fogaival.

Kép
fridus

FIGYU!

Ha a nyelvét kidugja mintha szopni akarna,csak sokszor,vagyis nyalja az also inyét akkor az fog????tehát igy öltögeti ki a nyelvecskéjét mintha gunyolodna vagyis nyujtogatná rám a nyelvét...na értitek ugye?!

Hát tuti az lehet,de akkor mikor jön már ki hogy legalább pár nyugis éjszakánk legyen????!!! :cry:

Arra irtam hogy elrontottam hogy mostmár csak cicin alszik el és 1 orát is csocsálja mire kitudom huzni aztán ha megriad megint üvölt,ezért tegnap ugy döntöttem hogy fejni fogok ha ez nem szünik meg pár napon belül és odaadom üvegböl az anyatejet mert nem birják a bimboim....ez szemétség????bekeményitek és aludjon el cici nélkül,mert ugye cumi nem...

Kép
Kép
nuncili

Na hello, nálunk a fog úgy kezdődött, hogy sokat nyáladzott,ököl,ujjacskák bent, és nem aludtunk, valamint nem ettünk, és volt, amikor hányt is.
Ma szintén alig aludt el, bár ma elég rendes gyerek volt, mert reggel 9-től majd délben, majd este 5-től 40 perceket aludt.
Este a fürdést követelte fél 7-kor, de nem aludt el, csak 8 felé.
Vagy 3-szor 4-szer tuti felkeltem miatta.
Nem egy nagy alvós, nem olyan, mint az apja.:-)

Kép
fridus

Nadimo!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!! :D

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

MI IS BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!

IGEN BIZTOS FOGZUNK,MA TARTOTTAM A KAROMBAN-HOL MÁSHOL-ÉS A KEZEMRE DÖLT A NYÁLA,ÖKÖLRÁGÁS IS VAN....

most is nagy változás van,2-3 napja abba hagyja a sirást és nézelödik,játékainak dumcsizik,eddig csak üvöltött ha hagytam akár 30percet is,hiába ültem mellette,mostmár abba hagyja rövid idő után,ez kéne az alvásnál is,de az nem megy,sajnos üvölt amig nem kapja vissza a cicit :cry:

tegnap vele aludtam a nagyágyba,meg is lett az eredménye,sokat fent voltunk,csak nem tettem be a kiságyába és utánna már nem mertem hozzányulni,ezért feküdtem mellé.
Ádika már jobban tűri a helyzetet,megértő,de szivem szakad rajta mikor egyedül mesézik mert én altatok.

Kép
Kép
nuncili

MINDENKINEK kellemes következő hetet kivánok!

Szerintetek 1-2 honap mulva még időben vagyok hogy megtanuljon egyedül elaludni?

Mert most jol is esik vele összebujni,és most olvastam a kisfiam naploját és ő is 6 honapos volt mikor már nem voltam hajlando ringatva altatni,9kg volt,és mellé fekve aludt el elöször,igaz azota is igy alszik.....
Szoval gáz ha egy anya a 3 honapos babáját még nem tudta megtanitani elaludni magátol??

Kép
Kép
nuncili

Nuncili....
A Baluval még mindig összebújva alszunk, pedig 7-én lesz 8 hónapos. Nem tud egyedül elaludni. Csak vagy a cicin, vagy mellettem, cumival a szájában. Olyan szorosan összebújunk, mint 2 összetapadt tészta.
Olyan édes. Mikor azonban elszundít, megy is az ágyába. Ott aludt ma is szépen 5 órát, anya ma meg is dicsérte. Bár fél 6 óta kukorékol.
Nem sikerült vissza altatni.
Olyan édesen kiabál a játékainak. Mondja nekik a magáét. Még kicsit kómás vagyok, de majd elmúlik.
Megyek vissza a fogászatra, már alig várom. :-(

Kép
fridus

Nuncili, Samu sem alszik el magától, illetve helyesbítek: pont ma reggel egyszer csak elszundított az autósülésben, miközben azt nézte, apja hogyan borotválkozik :D De ez volt a legelső alkalom, és nem nagyon bízom benne, hogy rendszert csinál belőle. Egy ideig próbáltam arra szoktatni, hogy mielőtt elaludna, leteszem az ágyba, hogy végülis ott aludjon el, de csak nagyon ritkán jött be, a legtöbbször rettenetes hiszti lett belőle. Lehet, hogy nem jókor kezdtem, pont, amikor elkezdődött a fogzás és nyűgösebb volt. Belenyugodtam, de persze nekem könnyebb, mert még csak ő van. Másodikkal biztos rosszabb lenne. Tényleg próbáld ki szerintem a babaerszényt, vagy valami hasonló hordozót, mert így mind a kettővel lehetsz egyszerre, és azokban Szonja is jól tudna aludni, hiszen anyával lenne. http://www.hotslings.com/s.nl/it.I/id.10/.f Itt tudsz venni is, illetve van leírás varráshoz: http://babakozelben.hu/
danann

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést, aranyosak vagytok. :P :P

nuncili : ez az alvás , elalvás dolog igen nehéz.

Persze biztos vannak jó módszerek amelyek segithetnek a gyereknek mielőbb elsajátitania az egyedül alvást, és az is igaz hogy minél elöbb
kezdi a szülő igy -erre szoktatni a babát annál jobb, de nálunk sem sikerült teljesen , pedig mind kettőnél ugyanúgy próbáltam.
A naggyal is elég nehéz volt az elején, mert utálta a kiságyat, félt benne, ő kb. 4 hós volt amikorra sikerült . Aztán utánna szépen aludt egyedül. A kicsi az nem akar a mai napig sem, nálunk alszik el a nagyágyban, fogja a hajam és teljesen rámtapad. Mikor elalszik átvisszük a helyére, de nem mindig marad ott reggelig, van hogy hajnalban átsomfordál . Szerintem gyerek válogatja. Valamelyiknek több idő kell. Nekem a kicsi nagyon lelkis, szüksége van arra hogy mellette legyek, a lány meg nagyon hamar önállósodott, most nem hogy mellém akar bújni, hanem már ki kell raknom a suli elött hogy egyedül menjen be, hiszen ciki hogy bekisérem ( elsős )
:roll: :roll:

TEhát szerintem nem vagy elkésve semmiről, de azért próbálgatni kell. A sirás bizony lehet a fogtól is, ebben a korban már bőven elindulnak a fogcsirák, viszkedhet az inye. A nyálzás és a kéz harapdálás is utalhat erre.
Mellette pedig lehet nyugtalanabb ha fejlődik az értelme.
Nálunk a felmenőim mindig azt mondták, ha ilyen nyügös volt a gyerek a családban , hogy ilyenkor okosodik, mert az új dolgok megtanulásától ingerültebbek. És tényleg, az ilyen nyügös időszak után mindig nagy változás ment végbe, ( megtanult forogni,fogni, gagyogni, ülni, állni stb ), tehát olyt amit addig még nem tudott.
Érdekes és fura igy leirva , de lehet benne igazság...

Az pedig biztosan nehéz , hogy kettővel legyél egyszerre, és mindkettő igényét ki tudd elégiteni.
SAjnos valamikor kivitelezhetetlen , de biztos megtalálod rá a megoldást. puszi
nadimo

Nadimo!

Boldog névnapot Neked!!!!

Hűűűű mi is nagyon fogzunk ám. Duzzadt az ínye, 3 napja tök nyűgös.
Cicikét semmilyen formában nem fogadja el, ugyanis "bemikulásoztam". Még fejem és adom a tejcsit, ahogy tudom, de rohamosan apad.... :cry:
Gondolom, azért számított, hogy eddig tudtam adni anyatejet....

no lépek, mert megint nyűgi, annyi szabadságot kaptam!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Csajszik, nekem az időt is megérzi, a mostani zuhé előtt is volt néhány krokodill könnycsepp.
Meg ma reggel a kaja miatt is hisztizett, nem szokott, mert minden nap 7-kor kajcsizunk, de ma már nem bírta fél után kapott enni, utána, mint akit elvágtak, nevetgélt, gagyogott, most az a legújjabb heppje, hogy cuppant, mint a nagyok. Olyan édes.
Nadimo, mit lehetne tenni, hogy Balu mást is megegyen, mint a barackot, vilmoskörtét, almaszószt csirkehússal és a banánt, na meg a tejpépeket ? Nem tudtam sem a krumplifőzeléket, sem a paradicsomos krumplit, sem a sóskát megetetni vele, vagy evett 2 kanállal, de rám is hányta.
Már a répát sem eszi meg. Adj légyszi tanácsot! Persze mástól is elfogadom.:-)

Kép
fridus

Ést most jöjjön pár extrém fotó. :- Kép Kép )

Kép
fridus

Kép

Kép
fridus

Kép
Kép

Kép
fridus

Sziasztok!

Mi is nyűgösek vagyunk, talán jön még fog, meg persze ez a trágya idő sem lehet valami jó hatással.
Azért volt vidám pillanat is, a délelőtti alvás után hallom ám, hogy nagyon küzd, szöszmötöl, hát teljesen keresztbe fordult az ágyban, íme:
Kép
danann

Na persze!!!
Ha be van zárva börtönbe az a gyerek!!!....:-)

Fridus!

Én eddig bevezettem Dominak a répát, burgonyát, almát.
Kivétel nélkül mindegyiktől öklendezik, nem nyeli le, fintorog, kiköpi.
Sztem élete végéig tápszert fog enni... :?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kép

Vigyorka

Bambulka:

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Naná, hogy rács mögött, különben már hetedhét határon túl járna, ahogy ez a kölök kúszik kérem! :lol:
Nagyon édi Domi mind a két képen! Ilyen bambulós nekünk is van sok Samuról :-)
danann

Kérem szépen, semmit nem aludtam. Nyügi party volt.
Volt hiszti, sírás alvás utáni vágy, meg huncutkodás....
Meg még sorolhatnám.
Cumi be, cumi ki, cici be, ciciki. Cici megrúgva, cici harapdálva...
Már csak a reggelt vártam..

Kép
fridus

Szegény Fridus, meg persze Balu is! (gondolom, apa nálatok is átalussza ezeket :D ) NAgyon drukkolok, hogy minél előbb kibújjanak azok a fogacskák, mert ez tényleg nagyon durva lehet!
danann

Csajok, Samu ma délelőtt átfordult hátról hasra! Most először sikerült neki, eddig mindig lusta volt kihúzni maga alól a kezét :-)
danann

Lívi!

Gratula!!!!

Fridus!

Remélem már gyorsan kijönnek azok a fránya fogak!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lívi!

Gratula!!!!

Fridus!

Remélem már gyorsan kijönnek azok a fránya fogak!

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok!

Akkor azért probálom hagyni sirni,hátha egyszer rájön hogy csak becsukja a szemét és ilyen egyszerű,mert már 5 kg és nem birom cipelni,a cicimen meg elég ha este és éjjel van annyit amennyit akar hogy ne sirja fel a többieket,nappalra nem teszem már rögtön mellre,sztem ha 120-at eszik akkor kikéne birnia legalább 3 -4 orát,max pár korty ha szomjas,de nem 1 orát logni rajta és aztán elaludni.
Most is sirt 15 percet,nem vettem fel aztán jol bekakilt és most magyaráz a kezének.DRÁGA!Meddig van hasfájásuk?hány honapos korban mulik el??
MIKOR KÉNE ELVILEG MEGJÖNNIE???Én szülés ota nem ministráltam,lehet hogy addig nem is fogok amig cicizünk??én spirált nem mertem bár a dokim mondta,gyogyszert meg nem akarok állitolag más lesz az anyatej ize...

Kép
Kép
nuncili

Kép

Kép
Kép
nuncili

Kép

Kép
Kép
nuncili

Halihóka, mi kérem szépen 10 kilósak vagyunk ruhában. Gondolhatjátok én mennyire bírom cipelni a fenekét.
De ma nagyon meg van dícsérve. Ma 2-szer kelt fel este, egyszer én ciciztettem, a másodiknál az apja a cumit a szájába adta, és 6-kor én költöttem fel véletlenül, mert már nagyon kellett pipilnem.
De nagyon jókedvűen ébredt, már köpköd, hahotázik,beszél. Most éppen az ágy ba részét szedi szét. :-)

Kép
fridus

Nuncili!

Édesek a gyeremekek!! Ádám milyen jóképű kishapsika!

Fridus!

Boldog hófodulót a köpködős sózsáknak!!!!
Az azt jelenti, hogy ma éjjel egybefüggően tán 5 órát is aludtál?! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nuncili!

Fridus!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nuncili!

Fridus!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nuncili!

Fridus!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Na megint kivontam magam a forgalomból. Még mindig lakásfelújítás. :shock: Nadimo totál megértelek hogy "kipurcantál" én is annak a határán állok. :D
Csajok olyan drágák ezek a kis csöpségek,mindenkié egytől egyig.

Fridus: Balunak boldog hófordulót!

Nuncili kitartás, elméletileg a pocakfájás olyan 3 hónapos korban elmúlik magától.
Menszi fuu nekem Dorkánál kb. 6 hónap után jött meg.
Most még én sem betétezem. Legalább ezen spórolunk :-D

Krisz: milyen volt hétfőn az úszás? Mi ma pótolunk. Szép lesz kettővel a vízben :shock:
Múltkor nagyon csini volt Domi, az a kis kalapka :-)

Kép
Kép
gabcsa

Na, alszik megint. Dominika, tán megakadt a lemez?:-)
Köszünjük a köszöntést.
Sikerült volna aludnom, de most a párom beteg...
Mindig van valami.

Kép
fridus

Fridus!!!

ÁÁÁ nem,csak imádom olvasni a hozzászólásaimat... :wink:
Nem tudom, ezt hogy hozta össze a rendszer... :lol:
Jobbulást a párodnak!

Gabcsa!

Jövő héten nem lesz uszi...... :cry:
Azért jó nagy bátorság felújítani meg 2 gyerekkel rohangálni.

Skacok:vettem ma egy dentinoxot egy sudocremet és 2250 ft-ot fizettem.. :shock: :shock:
agyam helyét is eldobtam!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lehet, többször nyomtál az elküldésre. :-)
Ma aludt Balázska kerek 2 órát. Én meg egy felet. Máris fittebb vagyok.
A túl sok alvás uncsi. :-)
Szerintetek hová tüntek a felső fogai? Mert megint eltűnt. Alsó fogunk mellett is lesznek, mert már látszódnak a csirái.

Kép
fridus

2 órát???
Nem sok az??? :wink:
Még a végén úgy kisimulsz, hogy az öcsédnek fogják nézni.... :lol:

amúgy egyszer nyomtam a küldésre, de ma nálam nagyon sz...szik a net.

Kép

Kép

Kép

dominika1

fridus : amiket leirtál hogy megeszi az mind olyan édeskés izü.
Lehet hogy az édes iz jön be neki inkább, és a lazább állagú.
Erőltetni nem lehet, nem is érdemes. Annyit lehet tenni , hogy próbálgatod kicsinyenként adni neki, aztán egyszer csak megtetszik neki.
Nekem a nagyobbik a krumplit utálta, még jó hogy a krumpli volt az első amit kaphatott , és aztán a következö a krumpli különböző összeállitásban. Magyarul semmit nem akart enni.
Aztán elöször úgy csináltam, hogy cseleztem , inkább volt a kaja almás krumpli mint forditva, több almát raktam bele, aztán minden nap hozzácsempésztem egy kicsivel több krumplit is.
Egyszercsak sikerült elfogadtatni vele. REmélem nálatok is sikerülni fog valahogy . Ja és amikor megérezte hogy valami turpisság volt a dologban, semleges fejet vágtam, mintha semmiről se tudnék, és kanalaztam tovább. Persze nálunk is volt olyan hogy rámköpte meg kiverte a kezemből, de másnap próbálkoztam újra. Ja meg valamit a kezébe adtam ( kanál, papirtörlö, stb ) igy azzal foglalkozott és csak a száját nyitotta. :?

Sok sikert !

nuncili : a hasfájás változó hogy mikor múlik el,általában 3 hósan , de legkésöbb akkor ha már valami mást is kap ( gyümi stb ).
A fogzás viszont okozhat pocifájást és széklet változást .
A mensi pedig szintén változó mikor tér vissza. Valakinél 6 hét után, de a kizárolagos-intenziv szoptatás ezt kitolhatja.
Mindenesetre azok nagyon szerencsések akiknél ez az idő kitolodik.
Ha megjön akkor megváltozhat a tej ize, igy átmenetileg utasithatja a baba. Nekem talán 5 hós volt a kicsi mikor visszatért , a nagynál nem emlékszem.

gabcsa: hát az biztos hogy nagy munka és idegterhelő feladat.
Bár még nálunk is vannak kissebb munkálatok, a nagy részén túl vagyunk, és remélem hogy 2 évig minimum nem kell ismételni.

krisz : látom a humorod a régi.

:lol:

Mindenkit puszilok : nadimo
nadimo

Mi az a menses?:-) Már nem tudom, mert tavaly előtt december óta nincs. :-) Ja, de volt, szülés után, de akkor is szerencsés voltam, egy hétig volt, egy hétig nem, egy hétig volt, egy hétig nem. Aztán az első kontrollnál már nem volt semmi.
A gyerek ma reggel 2-3 között megint játszott, kiabált, verte a cumival a rácsot.

Kép
fridus

BALUNAK BOLDOG HOFORDULOT!!

Köszi,akkor nekem is szerencsém lehet mert szülés ota nem ministráltam,remélem még pár hetet szünetel....
Bár ma reggel szédültem,hányingerem volt,és nagyon szarul voltam... :shock: remélem nem leszünk nagycsaládosok....
Szerintem is elmult már a hasfájásos idöszak,most tuti fog miatt sirunk
DOMI!

KÖSZI,TUDOM HOGY JOKÉPŰ,PLÁNE HA HALLANÁD....

Kép
Kép
nuncili

Sziasztok!
Nagyon rég voltam én is, de annyi mászkálnivalónk volt, ráadásul Párom vasárnap reggeltől tegnap estig Németországban volt, így én egyedül voltam a kicsivel és a kutyámmal, ami igényelt némi szervezést... :lol:
Még visszaolvasni sincs mostanság időm, nem ám írni... remélem, mindenki jól van!
Csak gyorsan annyit, hogy mi múlt hét hétfőn voltunk Pesten a Heim Pálban, és egyenlőre úgy tűnik, nincs ciszta! A kicsi bal petefészkét sem látták, merthogy úgy "eldugta", mire én kérdeztem, hogy DE UGYE VAN???! Mondták, hogy tökéletes ultrahang-lelet ez, és ne aggódjak, de persze beletették a bogarat a fülembe, úgyhogy alig várom a május 28-at, mikor megyünk egy kontrollra.
A hüvelynyílás-összetapadás meg - hála az olajozgatásnak - egy hete szépen szétnyílt, tiszta boldogok voltunk! Így úgy néz ki, minden rendben és teljesen egészséges Luca!

Kép
hablaty

Sziasztok!

Hűűű Nadimo kérlek segíts egy kicsit!
Domit ma el kellett vinnem vérvételre, mert a lábán elpattantak erek és olya, mint akinek már most seprűvénája van.
Megkaptuk az egyik vérleletet rögtön, de én rémeket látok (mint mindig)

Ugyanis a fehérvérsejtje 12.40 G/L ++ jelzést kapott. A referencia érték 4.00 és 8.00 között van.
A vörösvértest jó.
Ami még magas az a lymphocyta 75.4 érték, a 20-40 közötti referencia helyett.
a Thrombocyta 411 G/L a 200-400 referencia helyett.
A haemoglobin és haemotikrit kicsivel a minimum érték alatt van.

Jelent ez valami rosszat? Kérlek segíts, mert jövő hét csütörtökig tutira megtébolyodok... :cry:
És nem találták a vénáját, egy csomószor megszúrták. Ő is sírt, meg én is. :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?