Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
éppen hiányoltalak, hogy mi lehet veletek :).

a császár után rendes szülést inkább csak az öregebb/tapasztaltabb dokik vállalják be, a többi automatikusan császárt javasol, illetve a mama felelősségére bízzák, ha a simát választja.

ancsipancsi

Gabi,
a reflux nagy bukasokban nyilvanul meg?
ancsipancsi

Sziasztok!

Tinu! Tüncidnek gyógypuszi hegyek mennek, hgy a hosszúhétvégére meggyógyuljon.

Pgabi! Szia!!! :) Dorkádnak sok-sok gyógypuszi, gyógyuljon meg ő is hamar. A kiffiúról nem láthatunk képet?
Tesómék nagyon jól vannak, az a gyerek egy angyal, ha nem a két szememmel látnám,el sem hinném, tipikus "bezzeg az én fiam" gyerek. Mondtam is tesómnak, hogy látni sem akarom, mert csak frusztrál :) Óraműpontossággal 4 óránként eszik, 3 órákat alszik, ma 1 órát tud ébren lenni, az 59-ik percben valami kis nyögésszerű hang hagyja el a száját, amivel jelzi, hogy álmos, akkor be az ágyba és alszik. 3 óra múlva felébred, de nézi a zenélőforgót, gagyarászik. Sírni még nem hallottam. Szóval, tényleg van ilyen gyerek.

Nyaralni végül Mallorcára megyünk 1 hétre. Eredetileg Olaszországba készültünk kocsival, le Szicíliáig, 2 hétre, de senki nem vállalja be a gyerekeket ennyi időre. Nem is értem miért :shock: :lol: Így leredukáltuk az időt 1 hétre és olyan helyet kerestünk, ahol pihenni is lehet, meg ha már unatkoznánk a tengerparton a pálmafák árnyékában :wink: , akkor tudjunk valami mozgalmasabbat is csinálni.

Ancsi! Egy barátnőm most szült hüvelyi úton úgy, hogy az első gyerekét császárral szülte, rá 2 évre az ikreket automatice császárral és most 6 év után a 4850 grammos "kis"csajt hüvelyi úton. És nem a szt. Imrében. Tehát nem lehetetlen a dolog.

Zuzi! Infót szívesen. Campona nekem most 2 gyerekkel túl nagy kihívás :evil:

KépKép
KépKép
lindicita

Gabi!
Szia!!!! De jó Rólatok olvasni! :D Képnek én is nagyon örünék! ÉS mesélj, miylen az élet 3 gyerekkel? Tesók segítenek? Orsid??? Dorkának gyógypuszik!!!!++++++++++++
refluxszal mit tudtok csinálni?

császár után: a szomszéd csajszi most fog szülni nyáron a Szent Imrében, TAsihoz jár sztk-ba, és automatikusan császár lesz, mert 2 éve is császárral szült. Fel sem merült, hogy ne az legyen. Én nem tudom a szabályokat, hogy tényleg kevés 2 év???

Lindi!
Nem a Maldív szigetekre mentek? VAgy megcsappant az a bizonyos "kassza"? :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: NA, de majd ott kettesben már elkezdhettek "gyűjteni" a kövi nyaralásra, nem fognak zavarnia kölkök :lol: Nekünk esélyünk sincs arra, hogy kettesben elmenjünk valahová, még 2 napra se vállalná be őket senki :P
gyerekek édesek:)

Télleg, Ríd!!!!! mi van veletek??? Ígértél egy Lellés infót. Minden oké nálatok???????

MA voltam a körzetes ovi(k)ban, és teccettek. MAx 20 fős csoportok, családias környezet (igazából ilyennek tudok elképzelni egy csanát, kertes ház átalakítva óvinak.

Curse!
AZér telt be a csoport, mert előre beírták a tesókat, és azokkal meg is telt. Végre megvan az a korona! :D

Zsanci!
Hogy vagy??????????

Tegnap megkaptam az anyáknai ajándékomat :) . A gondozónők folyamatosan fotózták a gyerekeket egész évben, és most egy cd-n megkaptuk, szép kis borítóval. Tegnap este azokat nézegettük Tomival, én annyira meghatódtam, de még ő is :D És témákra vannak bontva: húsvét (aahoyg keresik a kis kosárkáikat az udvaron), télapó, farsang, szülinapok, gyurmázás,van egy hisztizős is :) és tök jó, mert látom a képeken, ahogy a gyerekem egyre jobban feloldódott. A korai képeken még alig szerepel, vagy csak a háttérben, aztán meg :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Deni: Pocaklakó aki még mindig a Kicsi névre hallgat :oops: jól van. Szereti rugdosni a bordám, a hasam tetejét és a fejével meg nyomogatni a hólyagom :)
Szerencsére csak két szóbelim lesz most a vizsgaidőszakban, abból egyet már lebótóltam, hogy itt Pesten ejtjük meg a tannénivel, a másikat győzködöm, hogy inkább küldök neki valami házidolgozatot azt elégedjen meg azzal. Egy vizsgáért ráadásul május közepén már nem szeretnék leutazni Pécsre :?

PGabi: Jobbulást Dorkának!!!! ++++ Tegyél fel képet a fiúcskáról!!
Orsi és Dorka hogy állnak a Tesóhoz? Még mindig nagy a szerelem? Születészsztorid az nem publikus vagy csak nincs időd rá, vagy engem akarsz kímélni?? :D
Amúgy június 12-re vagyok kiírva! A héten kezdtem a 33-34. hetet!
És ma jó nagy marha voltam mert bevállalaltam gyalog egy körzeti+dm+piac körütat és azt hittem sose érünk már haza,kilógott a nyelvem!! Nem vagoyk normális komolyan... :roll: gyorsba megmértem a vérnyomim, de nagyon szuper volt, mert 116/62 és 95 volt a pulzus, ez szuper! :P

Lindi: hát a Szicíliai út se lett volna semmi, de azért szerintem Mallorcán is jól fogjátok magatokat érezni ;) Bár én még sose jártam ott, de szuper lesz meglátod!! Mikor mentek? És akkor most ez gyerekekkel vagy nélkülük út lesz?

Curse: jaj nagyon köszi a felajánlást!!! De megértem az aggodalmad...
egyébiránt lehet, hogy mégis csak összetákolják zsozseszt nekem, de az az igazság, hogy a BP táblát nemigen merném ezek után elhagyni vele :? pl mi lenne velem ha a Vácra vezető 2/b-n esik megint szét és onnan kellene 1-esben elvánszorogni?? Szerintem ott helyben lelőne a többi nagyonsietős autós :evil:

Zsanci: a picassoba elfér hátul mind a három srác a gyereküléssel egyetemben???

Minden kis betegnek gyógyulást!!!!
Mi egész jól vagyunk, leszámítva a dugót az orrában :? meghogy megint csipásodik a szeme, de szerintem nem kötőhártya csak talán homok mehetett neki bele, mert egész jól reagál a kamillateás törölgetésre. Szóval mink csak egy pici pluszt kérünk, hogy azért a hosszúhétvégére is okés legyen a csaj, a többit szétosztjuk a nálunk rászorultabb lázasuló, taknyoló anyákok és babákok közt!

Rylie
rylie

Akkor az ifiúr:
Kép
Kép

A hétördög:
Kép

ezt meg csak úgy:
Kép

Rylie:
igen,megkíméllek a szülésemtől :lol:
Na meg időm sem sok van egyenlőre :lol:

Ancsi:
a reflux többek között rengeteg bukással jár,de nem ám friss kaja,hanem mondjuk evés után 2 órával a félig megemésztett :(
Meg sírva evés,mivel folyamatosan liftezik a sava :(
De a hasi uh-n kértem,hogy nézzék meg a gyomorszáját is és igazam volt,szinte mindig nyitva van kicsit.Pont,mint Dorkának volt.

Zuzi:
az baj,hogy nincs erre semmi gyógyszer.Dorka idejében volt még,de ezt megszüntették és nincs helyette más :roll:
Annyi van,hogy sűrűbb tápszert kap és az ágyát fel kell kicsit emelni.Ami felesleges,mivel napközben csak a babakocsiban alszik :lol:

Lindi:
ne is írj nekem ilyen minta gyerekről :lol:
Igaz már megbékéltem vele,hogy nekünk csak síros,ölbabáink vannak :wink:

petergabi

Gabi: lehet, hogy ölbebaba, de akkor is olyan széééép :)

Szüléssztori: ok, de akkor majd az enyém után azért leírod, ugye? ;)

Elég giccses a kilátás tőletek! Nem is tudom, hogy bírod ezt mindennap elviselni :mrgreen:

R
rylie

SZiasztok!
Zuzi, de jó, h írtad, mert teljesen elfelejtettem megírni neked a Lellés szállás adatait :oops: Ne haragudj, most pótoltam.
Jól vagyunk, zajlik az élet, csajok aktívak....
Tegnap betojtunk este,h P bhímlős, mert kijött rajta néhány pötty, de reggel a doki megállapította, h allergia (vszn a szappan miatt, amivel este fürdött, mert elfogyott a fürdetőkenőcs).
Délelőtt B megkapta a 15 hós oltást, meg se kottyant neki :) Kicsit csodálkozott,h mit csinál a néni , aztán "pápá néni" felkiáltással távozott a rendelőből... 9kg és 76 cm, nem egy nagy gyerek.
Most mennem kell, mert vásárolni kéne némi kaját a hosszú 7végére, majd este még próbálok jönni.
Gabi, gyerkők gyönyörűek!!!!!
Tinu, Tünci gyógyuljon!!!
rídonli#

Gabi!
Jaj, de cuki!!! :D ÉS milyen érdeklődő a tekintete! Dorkádat meg nem ismertem volna meg, akkora csaj lett :o :D És hát a haja! :o :D
Még mindig szép helyen laktok! :wink:

Rylie!
A te állapotodban már nem kellene extrém sportokat bevállalni :wink: :lol:

Ríd!
De jó Nektek, hogy túl vagytok ezen az oltáson, nálunk nem tudom, mikor lesz végre takonymentes időszak :roll: püt köszi :D
zuzmo1

Zuzi! azért óvatosan azzal a vezetéssel! :wink:
s a hisztikezelés alatt azt értettem, hogy pl.: már kibírok menni a szobából (miután már nem megy szép szóval, s be is jelentem, hogy ki fogok menni), s kibírom, hogy be is fejezze. :mrgreen: 8)

Rylie! sajnálom :(

Lindi hagyd békén a csaj gyönyörű fürtjeit :wink: :lol: ! s védőfelszereléses fiad :lol:

Fibi! tök jók a gyerekszájak :lol:

Pgabi! ifiúr nagyon helyes :lol: , s Dorkád pedig mint a gomba. olyan nagylány :lol: !

Votív! már meggyógyultatok?

Zsan! te/ti jól?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jaj de szép ez a nap... épp ütvefúrnak előttünk, rezegnek a poharak a szekrényben és nem tudom meddig nem lesz vizünk :evil: de legalább Bálint örül, ennyi munkagépet, wow!! :lol: lenn is áll apjával és ellenőrzi a munkálatokat :mrgreen:

De nagy a pangás!... hol van mindenki?????

Hű de jó képek, gyerkők nagyon széééépek!!! :D :D

Petinek utólag is boldog névnapot!!

Tinu :) Tüncinek bulást++++++++++++ Hogy van, azóta jobban??

Gabi :) Dorkádnak is bulást!!! +++ Nagyon cuki Botond! gratula a mérteihez! :D reflux :( még "jó", hogy ilyen tapasztalt vagy, én tuti betojnék...

Lindi :) Csak azért hiszem el, hogy van ilyen mintagyerek mint a tesódéké, mert Te mondod! :wink: :lol: Gyerkők nagyon szépek, Bajni ezzel a bukósisakkal meg :lol: :lol: Mallorca rulez, én is- én is szeretnék 1x... És gyerkőkre ki fog vigyázni? Anyukádék?

Curse :) Fogadhoz +++ És igen, tényleg 3naposunk volt, mert kijöttek a pötyik azóta!

Zuzi :) Ez aztán a király anyáknapi ajándék!!! :D :D igazán jó és figyelmes ötlet! És jóóó volt látni Titeket! :wink: :lol:

Rylie :) Mondtam már, hogy a Kicsi szép név! :wink: :lol: Jaj de jó, hogy minden okés odabent!! :D :D de azért csak óvatosan "sportoljál"!! Vizsgák ügyében ügyes vagy!! így kell ezt csinálni! :wink: Kamillának +++ Szeme hogy van azóta?

Ríd :) De szupi, hogy B ilyen jól viselte a szurit!! :D :D P-nek ++++ a pöttyökhöz!!! elmúltak azóta?

Barbi :) Szobából kimenés - ügyes vagy! csak kitartás!! :wink: Angi milyen gyakran rendez ilyen hisztiket? A bulira mit vigyünk? (kaja/süti, pia?)

Zsanci :) Meggyógyultál már??

Fibi :) Merre vagy??

Kép
Kép
denizsa

Gabi: gyerekek nagyon helyesek! :)

Deni: hát ma kihívtam az ügyeletet Tüncihez. Nézze meg egy orvos is, hátha ráment a torkára, vagy a tüdejére a cucc. Tegnap egész nap szinte, meg éjjel is lázas volt még mindig. Ma mondjuk még csak hőemelkedése van. Nem tudom, mikor ér ki a doki, de Tünci épp most aludt el. REmélem, majd csak egy óra múlva jönnek akkor.

Kép
Kép
tinu

Lindi,
2 egymás utáni császárra mondják, hogy többé nem lehet hüvelyi úton. de nekem asszem sík mindegy.

Zuzi,
nekem akkor aszonták, hogy 2 évet várjak mindenképp. nálam már azért nem lehet term. úton, mert mindkét esetben császár volt (hasonlóan, mindkét gyereken rajta volt a zsinór)
ez a fotó marha jó ötlet, nagyon rendesek ezek a gondozók!

Gabi,
én a kórházban jártam így, hogy a kb. 5 órája evett kaját bukta vissza, az egész már csak túró volt. azt hittem refluxos lesz.
különben Lencse többet bukott anno, s most meg ugye sokszor hány az úton, úgyhogy lehet, hogy neki is gyomorszáj problémája van?
gyerekeid nagyon szépek. klassz Dorka parókája. :DDDDDDDDD hogy a frászban nőtt meg ekkorára a haja???

Tinu,
+++++++++++++++++++++++

Nálunk minden ok, Adjita lefoglalja a napjaimat, s nagyjából megőrít, hogy néha mindkét gyerek üvölt. tejem egyelőre teljes mennyiség, sőt, mostanában Lencse is azt iszik reggelire, s azt mondja, hogy nagyon finom. bezzeg a bontott HA tápi ránkrohad, mert felbontástól számítva 1 hónapon belül fel kell használni, s Lencse aszonta, hogy neki nem kell, mert rossz. :)

ancsipancsi

Deni,
vagyok, olvasgatok, de sürü a program :) 2 napra jönnek sógornömék, és 3 félét fözök éppen (fiuk cukorbeteg, Zs meg vega...) ja, meg sütni is fogok vmikor éjjel még.

Bikás talirol készültek képek?

Gabi és Lindi fotok szuper jók :D :D

KépKép
fibi

Zsanci,
:lol: :lol: És jobban vagy már????

Móni,
Petidnek nagyon boldog névnapot!!! :D

Lindi,
Mallorca wow és wow :D Biztos nagyon szuper lesz :D

Tinu,
:( Tüncidnek +++++++++++++++++++!!! Mit mondott az ügyeletes?
Mi eddig egyszer hívtuk ki, de hogy minek :roll: Olyan lópokrocok voltak, h az vmi félelmetes :evil: :roll: :x

Zuzi,
Hát ez az anyák napi meglepi hihetetlen szuper ajándék :D Nagyon jó fejek a gondozónők :D

Rylie,
Ügyi vagy, h sikerült az egyik vizsgát elintézni :D a másikhoz drukkolok, h belemenjen a tanár!!!

Gabi,
Reflux :( És hihetetlen milyen jóképű kispasid van!! :D Dorka meg egyszerűen :o :D és az a hajkorona :o :D

Ríd,
De jó, h Borid ilyen jól viselte az oltást :D nálunk újabban nem kedvenc a dolog :roll: ráadásul két hét múlva megyünk a 18 hós oltásra. Nem is tudom mi lesz :roll:
Pannádnak pedig múljon mielőbb az a fránya allergia!!!

Barbi,
Azért tényleg csak kéne vmit vinnünk, nem? :? Ahogy Deni is írta, kaja, pia, süti? :?

Deni,
Hú, de jó lehet ez az ütvefúrás :evil: :evil: Nálunk is képzeld, h ez az elmebeteg szomszéd tegnap is meg ma is nekiállt betont törni reggel fél8-kor :evil: :x Majdnem kimentem, h elküldjem vhova. Nem hiszem el, h nem tudja legalább a 8 órát megvárni. Mondanom sem kell, h Adél is felébredt rá :roll:

Ancsi,
Szuper, h ennyi tejecske van és az is tök jó, h Lencsédnek is bejön :D

Fibi,
Hát nem irigyelek emiatt a sok főzni való miatt. Kitartást!!!

Mi pedig ma egy csodálatosan szép napot töltöttünk el a Széchenyi-hegyen :D Megjártuk oda-vissza a teljes útvonalat. Odafelé direkt a gőzőst vadásztuk le, de szerencsére visszafelé is azzal sikerült jönni :D Közben ettünk fincsi sütiket, sétáltunk nagyokat, egy szóval nagy szuper volt :D
És ha most azt írom, h természetesen megint belénk jöttek, elhinnétek? :mrgreen: Pedig tényleg!!! :evil: Álltunk a pirosnál és hátulról belénk szálltak. Szóval wow és wow 8) Látod Rylie, ezért nem merlek Benneteket bevállalni :lol: Az egészben az a legszebb, h amikor reggel elindultunk, mondtam páromnak, h olyan érzésem van, h össze fogják csukni az autót. Szóval, aki szeretné a jövőjét meglátni hívjon, rendelek!!! :mrgreen: :lol: 8)

Kép Kép
curse

Néhány kép a mai napról, h azért teljenek ezek az oldalak :lol:

Kép Vasutazok :D
Kép Egy kis bűnözés, elloptam Apa kávés kekszét :lol:
Kép Volt egy kis játszózás is közben :D
Kép Ezzel mentünk :D

Kép Kép
curse

Curse: hát Adél szuperédes! :)
Hát az ügyeletes dokit kb. egy német nevelőnőnek tudom elképzelni, de velünk normális volt. Csak olyan furán nyúlt Tüncihez. :roll: Szerencsére nincs nagy baj. A lány tüdeje tiszta, a torka is rendben. "Csak" lázas. Még éjjel is az volt. Szóval valahogy nem akar múlni.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
Úgy látszik, h az ügyeletesek már csak "ilyenek" :roll: De az a lényeg, h nincsen nagy baj :) bár lehet, h tényleg el kéne majd vinned Tüncit a rendes dokitokhoz is, persze, ha addig nem múlik.
Engem akkor az ügyelet nem nagyon tudott meggyőzni (főleg minek után a Rhinatiol köptetőt javasolták :roll: ) és ahogy vége lett a karinak, már vittem is a dokinkhoz.
És azt hogy érted, h furán nyúlt Tüncihez? :?

na irány most már a kert, épp itt lesz az ideje :lol:

Kép Kép
curse

Curse: hát hogy nem beszélt a gyerekhez egyáltalán, mintha egy vizsgálati tárgy lenne. Valahogy a saját dokink sokkal kedvesebb és gyengédebben nyúl a gyerekhez.

Kép
Kép
tinu

Tinu: azért egy pisivizsgálatot majd hétfőn kérjél szerintem a körzetidtől! Az ördög nem alszik...

Curse: képek :) szerintem itt az ideje, hogy áttérjetek valami más közlekedési módra pl: bicó, ló, repülő stb valamiért az autó nem passzol hozzátok :roll:

Fibi: főzés miatt együttérzek veled...már én is úgy unom a gondolkodást, hogy miből-hogy főzzek, hogy mindenkinek tessék :?

Deni: ütvefúró a hosszúhétvégén brrrr

Ancsi: Lencse tudja mi a jó! Te se innál tejporból műtejet ha van a hütőbe rendes tej, nem? ;) Adjika szopizik amúgy rendesen vagy fejned kő megint?

Jobbulást a betegeknek! jelentem mink jól, orr kidugult, és a szeme is úgy néz ki jól van (kop-kop) valszeg tényleg csak homokozós lehetett neki...
rylie

Curse,
annyira édik ezek a fotók!!! :) és ugye a sapi, ami a te műved...tüneményes!

Rylie,
nem szopizik, csak néha, rövid ideig, hanem fejem, mint a gép!

ma is voltunk a Bikáson, s végre én piacozhattam Adjitával, amíg Apáék bringáztak Lencsével.

ancsipancsi

Sziasztok!

Zuzi, az Osanittal az a baj, hogy nem kaphato Mo-n, bar erdemes megnezni vateran, teszveszen, mert egyszer lattam valamelyiken. Tobbkomponensu szer, mint pl. a Coryzalia. Aproszemuek a golyok, es rengeteg van a tubusban.

Cruse, most olvastam vissza. Nagyon sok +++++++++++++++++++ kuldok, a legjobbakat kivanom!!!
Adel pedig... kar hogy nincs szerelmes szemu szmajli. :wink:

Gabi, Botond es Dorka is tunderi :)

Lindi, gyermekeid pedig tovabbra is szeeepek!:)

Ancsi, Adri szeme rendbejott?

Tinu, jobbulast Tuncinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Tinu,
Már értem :) Akik nálunk voltak ilyen gond nem volt, csak minket (már mint a szülőket) kezeltek úgy kb. mintha gypsek lennénk :roll:

Rylie,
Szuper, h minden rendben Kamilláddal :D És igen már gondolkozom, h mire cseréljem az autót :lol: Bár már kezdem megszokni, h havonta egyszer vmi történik vele :mrgreen:

Ancsi,
Komolyan mondom, h minden elismerésem a fejésért, nagyon ügyes vagy! :D De csak azért megy még a fejés, mert h a cickók sebesek, ugye? :?
Ezt a sapit anyós kötötte, nekem szerintem nem menne, mondjuk még nem próbáltam. Vhogy a sapkakötés nekem bonyinak tűnik, de lehet, h csak azért, mert nincs egy értelmes mintám rá :lol:

Dóra,
Nagyon köszi Neked is a +-kat :) A kutya, amit Katika ölelget, az egy igazi mopsz? Jól látom? :?
Annyira édes az a kép :D

És köszi Mindenkinek csajom nevében a bókokat :)

Kép Kép
curse

csajok ezt a tempót még én is bírom :mrgreen:

bulira: tényleg akinek ami jól esik, s ami összejön. ha ez épp a semmi, akkor is nyugodt szívvel indulj el úgyis szeretettel leszel látva :lol: !

Deni! hála nem sűrűn hisztizik a lány :D .

Adél nagyon tünci! :lol: :lol:

Tinu! remélem javultok! ++++++++

Boldog Mónikanapot! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Tündérem nem volt lázas az éjjel! Ez már haladás. Szóval gyógyulunk. :)

Ancsi: én azt hittem, hogy minden rendben a szopival. Mintha azt írtad volna, hogy Adri szopizik. :roll:

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Szupi, hogy gyógyul már Tünci!!!! :D :D :D

Ancsi :) Király, hogy ennyi tejcsid van és Lencsi is szívesen issza! :D :D egyszerre üvöltés... ( ez arra jó, hogy tudj örülni és értékelni legközelebb, ha csak az egyik üvölt :wink: :mrgreen: :lol: )

Rylie :) De jó, hogy Kamilla már jól van és minden rendben!! :D :D A bicajt használja Kamilla? hogy tudod utolérni pocakkal? (múltkor eszembe jutottál, amikor láttam egy kismamát az ezerrel motorozó ded után rohanni, alig kapott levegőt szegény... ez már extrém sport asszem :roll: )

Curse :) Jajjj de jóóó képek!!! :D Adél szuperédes, a hódolói klub látom gyarapszik és nem indokolatlanul :wink: :D kisvasutazás rulez, bűnözés szintúgy! :D karambol meg :evil: :evil: ez már tényleg hihetetlen, Rylie-nak igaza van, keresnetek kéne egy másik járművet, azzal hátha jobb lesz... :roll: És fél8-kor még alszik Adél?? hát a szomszéd sztem nem sejti, hogy egy szuperalvó lányod van, azt hiszi, ő is hajnalban kel, mint a többi beste kölök :mrgreen: :lol: Bár ma egy szavam se lehet, mert csak fél7-kor keltek a srácok, igazán szép anyáknapi ajándék volt a részükről :P :lol:

Fibi :) 3féle kaja, te jó ég! :o klassz vagy!! Sógornőzés hogy sikerált? ugye neki van 3 gyerkőce, jöttek mind? és Nálatok is aludtak? hogy fértetek el?

És ha már Anyák Napja van, akkor Isten éltessen minden anyukát!!! :D :D
Ma délben szólt apám, hogy du. meg jön egy kedves néni ismerősünk, akivel szívesen vigyáznak mind2 gyerekre, addig menjünk el párommal vhova, ha szeretnénk!! wow!! lányos zavarunkban még nem tudtunk Lacival dönteni, mihez is kezdjünk az így ölünkbe hullott szabadidővel :lol:

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Gabi! Nagyon édes az ifiúr :) Dorka meg milyen nagylány lett, tényleg, hogy nőtt meg ekkorára a haja?????

A kilátásotok nagyon pazar. Tegnapelőtt feléek jártunk, elmentünk kirándulni, Visegrád-Pilismarót-onnan át komppal Szob-Zebegény és haza. Nagyon klassz volt, nagyon jó lehet ott élni.

Zuzi! De jó anyák napi ajándék. Milyen rendesek az óvónénik (vagy bölcsis nénik, vagy hogy mondják).

Maldív szigetekre majd a dugi(ó) :lol: pénzből megyünk, HA összegyűlik. Bár haladunk, mert már 6 számjegyű az összeg, de oda sajna 7 számjegyű kell. Majd Mallorcán belehúzúnk :lol:

Ancsi! Ez a barátnőm 2 császár után szült hüvelyi úton. A második császár ráadásul iker volt.

Barbi! Buli lesz nálatok? Mikor? Vissza kellene már vinnem a rucikat. Attól függően mikor lesz, vagy elmegyünk mi is, vagy Deniékhez bedobom és ők elviszik, oké?

Curse! Adél nagyon édes, tényleg nagyon vagány a sapi.
Kocsibaleset :roll: Ez tényleg hihetetlen :shock:

KépKép
KépKép
lindicita

Duna-kanyarban:

Kép

Kép

Visegrád:

Kép

Margit-sziget:

Kép
lindicita

A múltkor, mikor hazajöttünk a gyerekekkel Szolnokról, ez a meglepi várt a teraszon :)
Kép
lindicita

Na, még dobok egy pár képet, ha nem bánjátok :oops:

Itt a minta-unokaöcsi:

Kép

Kép

Kép

Itt meg Bajnim tömi magába a csirkecombot:
Kép

Kép
lindicita

Lindi: hát akinek ennyi foga van! :lol: Tünci még mindig csak négynél tart. :roll: Nagyon szép kis család vagytok! Én is mennék már kirándulni egy nagyot, de betegek voltunk. Na majd nemsokára.

Kép
Kép
tinu

Csajok!

Hogy lehet olyat csinálni, hogy egy internetes oldalnak nem a hosszú címét linkelem be, hanem csak kékkel írva azt, hogy "itt" és arra kattintva az ember arra a bizonyos oldalra jut el :?: :?: :?:
lindicita

Deni,
igen, ök jöttek, ugyhogy voltak öten a srácok :D simán elfértünk, van 3 szoba az emeleten, meg két kihuzhato kanapé :lol:
Végül hova mentetek?

Mi ma a Gellért hegyre mentünk fel, hazafelé meg fagyiztunk :D

Képek jók nagyon :D

KépKép
fibi

Sehol senki? :shock:

Lindi:
nyugodtan megcsörgethettél volna :(
Legalább egy kávéra /üdítőre bejöhettetek volna,ha már így körbejártatok minket :lol:
Tesód babája is igen jóképű kislegény :wink:

petergabi

Curse,
azért megy a fejés, mert Adrika nem szopik. már biztos bennem van a hiba, nem a gyerkőcökben. (kórházban több egymástól eltérő szaGember azt mondta, hogy hagyján, hogy kicsi és befeléford. a bimbóm, de ha kijön, akkor meg "vaskos", és nem tudják úgy beszívni, mint a rendes szelepet, így nem fog menni a szopi. hát nem is megy)

Dóra,
sajna nem jött rendbe a szeme. :(

Tinu,
kórházban szopizott, de csak a tejbelövellésig. (nem tudom miért) addigra már jó sebes lett a bimbóm.

Móni!
bodog névnapot!

Lindi,
akkor tök bevállalós a dokija. pedig a miénk is milyen bevállalós, de rögtön mondta, még a műtét közben, hogy a harmadik már fix, hogy császár lenne.
hintaágy rulez! gyerekek szépek.

ez a linkelés csak olyan helyen működik, ahol a HTML kódok is. egy bizonyos szöveghez rendelsz linket.

így néz ki:

< a href="http://lindi.hu/" > Lindi < / a >

Lindi szóra linkelsz, s a link a lindi.hu. viszont ezek a szűközök nem kellenek bele, csak azért írtam, hátha itt is működnek a html kódok.
ki is próbálom: <a href="http://lindi.hu/">Lindi</a>

ancsipancsi

Ancsi: és bimbókiemelővel vagy bimbóvédővel sem megy a szopi? Mert nekem is hasonló volt a gondom, de a bimbóvédővel TÜnci bírt szopizni. Aztán mikor megnőtt a feje, vagy mi, akkortól már ment bimbóvédő nélkül is. De ez csak nagyon sokára lett, kb. 7-8 hónaposan.

Kép
Kép
tinu

Lindi :) Eszméletlen jók a képek!!! :D :D Szépek vagytok és édesek a gyerkők!! Király nagyon ez a háti hordozó! Barbiéknál pénteken lesz Angi szülinapi bulija! persze szívesen elviszek bmit nekik, de gyertek Ti is, ha tudtok!! :wink: (bocsi, Barbi, hogy így megírtam, de majd megerősíted :wink: )

Tinu :) Bencusnak is csak 4 foga van még, de ez nem zavarja a zabálásban :mrgreen: :lol: Tünci azóta teljesen rendben?

Ancsi :) Sok +++ Adrika szemének!!! én már aszittem, minden okés vele! és mit mond, tanácsol a doki?

Fibi :) Hű, szupi, hogy ennyi helyetek van és jól elfértetek! (most már tényleg meg kell néznem azt a kérót!! :wink: :lol: ) Fagyizás rulezzz!! :D :D Mi végül elmentünk vacsizni apával, még az sem zavart minket, hogy nem vacsitájm volt :lol: és közben azon elmélkedtünk, mikor is vacsiztunk utoljára kettesben... de nem tudtuk kitalálni, úgyhogy jóóó régen lehetett :mrgreen: :lol:

Holnap megyünk játszózni a Fonyódra Zuziékkal és Curse-ékkal, jön még vki???

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,
ismét csak gyorsban:
túl vagyunk egy igazi 3 napos (Ati) és egy 2napos (Eszter) lázon, Ati ISMÉT sebet lyukasztott a cicimre (ezt most spec a fogaival...el kéne választanom ezt a gyereket, örökké baj van a szopizásával :? )
Viszont 3napot Balcsiztunk is, és az azért jóóó volt :)

Ja és a fogam is letört és fáj az ideg benne,ha eszem... :evil:

Kérdéssel jövök,mert lassan,de biztosan kialakuló új parám van: Ati még mindig csak kúszik, de azt szuperül, viszont elmúlt 7hónapos és nem nagyon akaródzik neki az ülés...Meddig nem "kell" tudnia ülni??? Csak mert Eszter tényleg mindnent olyan hamar csinált (ülni pl 5hósan tudott...) és én meg kezdek parázni, hogy van az a hülye mozdulata, hogy mindig hanyatt vágná magát ha ültetem,v állítom... :shock: :? Ötletek és nyugi-dumák jöhetnek 8)

Ancsi,
neked majd még pü-zök, ha majd bírok. bár leginkább No comment :roll: :wink:

tsók

Kép
Kép
szelloke

Szellő: NYUGIIIIIII szerintem csak simán "fiúból" van Atti azaz lassabb, mint a lányok. Ennyi. Majd fog ő ülni! A játszón is van egy csajszi akinek 9 hós a kisfia és az még mászni se nagyon akar, csak kúszni mert a nagyobb tesó mindent odapakol elé és igy nincs kellő motiváció :)
Azért direktbe ne ültesd szerintem... :roll:
Fogad és cicid JÁJ

Deni: moci és bicó úgy megy, hogy csak a közeli játszóra megyünk és ott a dühöngőbe ami körbekerített nyugodtan szélvészkedhet, nem kő utána szaladnom. De minden máshová gyalog megyünk pont amiatt, hogy ne lógjon meg előlem. Bicózás egész jól megy neki, de még közel se olyan gyors vele, mint a mocival. De az dagasztja a mellem nagyon, hogy amikor más gyerekek is ki akarják próbálni a játszón a bicót akkor mindegyik olyan béna vele, hogy esnek-kelnek :) az én szuperügyes csajom meg még egyszer se esett vele! büszkerájli :lol:
Hirtelenszabadidő meg szuper!

Ancsi: óóó én azt hittem, hogy prímán megy a szopizás :( :? és a vaskos az mit jelent?? Túl nagy? Azért gondolom néha bepróbálkozol vele, hogy hátha elfogadja a cicit, nem? bár a cucli után hülye lesz horpadtra szívni a fejecskéjét... :roll: Hát mindenesetre emlem kalapom! és kitartást ++++++

Lindi: dejóóó képek!! Szép a Dkanyaros kép!

Tinu: szuper, hogy Tünci már jobban van! És akkor most ez mi volt?? VAgy ki tudja? :roll:

Mink csak a Margitszigetig jutottunk el kishajóval, de Kamilla nagyon élvezte én meg ettől is úgy elfáradtam mint a dög. :( Május 1-ét meg úgy ünnepeltük, hogy szana-széjjel takarítottuk a kéglit: ablakpuceva, portörlés, pókhálók és pókók száműzése, függönymosás stb stb szóval jelentem az ódón várkastély hangulat megszünt egy kis időre :lol:

És ma nagyon nekikeseredtem, mert voltunk ovibeiratáson.
Kamilla teljesen be volt zsongva, hogy ovis lesz és jaj de jó..háát ehhez képest nem sok jóval kecsegtettek és úgy elkeseredtem, hogy szegénnyel már az udvarra se mentem ki, mert annyira sajnáltam, hogy most ott nekiállt volna játszani meg minden és közbe nem lesz belőle mégse ovis :( de leginkább magamat sajnálom, hogy hogy fogom kibírni jövő szeptemberig a kétféle igényű gyerkőccel...fogalmam sincs..
és a vicc az, hogy nem is az a legnagyobb baj, hogy én itthon maradok a kicsivel, azt be se kellett írni, hanem az a nagy baj, hogy nem vagyunk körzetesek (egy tetves házszámon múlik :evil: )és a másik nagy baj, hogy csak januárba lesz 3 Kamilla igy elvileg neki tartani kéne egy helyet már szeptembertől és mivel nem körzetes ez igy elég necces dolog. Igy előjegyzésbe vettek minket. Hát ez van...

Zsanci meggyógyultál???

Votivék?

Nuk? s többiek?????????????

Rylie
rylie

Sziasztok lányok!

Deni! A péntek tuti nem jó nekünk sajna, úgyhogy egyik nap majd elurok egy kis pakkal.

Ancsi! Köszi a linkelős infót.

Szellőke! Gréti 9 hónapos korában tudott először ülni egyedül, Bajnim meg már 6 hónaposan. Egyiket sem ültettem fel én direkt, mindkettő mászásból ült ki. Nálunk úgy látszik Gréti volt a lustább.

Tegnap anyák napjára azt kaptam Bajnimtól, hogy nem kelt hajnalban szopizni, csak reggel 8 körül ébredt vidáman, mosolyogva, én meg kapva kaptam az alkalmon és gyorsan levontam a következtetést, hogy nem kell neki a reggeli szopi. Ma 6-kor már kellett volna neki, de nem adtam :twisted: Olyan car érzés, de nekem most már lassan elég volt a szopiból, és hiába várok, hogy magától hagyja abba. Úgyhogy most kb 2 hétig csak este szopizik, és utána megpróbáljuk azt is elhagyni. Így szinte napra pontosan annyi ideig szopizik, mint Gréti. Az elején eldöntöttem, hogy őt is legalább 15,5 hónapig szoptatom, és ez pont 2 hét múlva lesz. Így legalább egyik sem tudja a fejemhez vágni, hogy bezzeg a tesómat tovább szoptattad :D

Zsanciékkal tegnap összefutottunk az Ikeában a 3 kis klón fiúval, de sajna a közös kapucsínó most is elmaradt.
Zsan! Én bezzeg Grétit alig bírtam kiráncigálni a játszóházból, mondjuk a megörző csaj sem hívta túl kitartóan. De úgy látszik ez a keksz dolog nálunk is jó manipuláló, mert csak azzal sikerült kicsalogatni :)

Pgabi! Legközelebb, ha arra járunk, rádcsörgök. Grétinek nagyon tetszett a komp, úgyhogy biztos megyünk megint hamarosan.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

csak gyorsan:

Deni!
Holnap szerintem nem megyünk, mert elég szarul vagyok, nagyon gyenge vagyok, hasmenés, szédülést, hányinger :twisted: Pannus is nagyon nyügi, lehet, őt is megtámadta ez a kórság, bízom benne, hogy B kimarad belőle!!

Barbi!
Szerintem részünkről ugrott a péntek, mert semmihez nincs most erőm, és közben szerveznem kéne B megapartiját :lol: , végre ki kellene takarítani, dekorációt csinálni, bölcsis bulit szervezni, stb, mindezt úgy, hogy Pannus ma is ránőtt a mellemre, mert fél percre nem tudja lekötni magát, kis hisztis tyúk :roll: :lol: remélem, nem lesz beteg :roll:
dvd-ket addigra megpróbálom megserezni, mert egy barátnőmnél vannak, és Denivel :lol: :oops: elküldöm. melyik évad kellene??? bocs, hogy ideírom, de Pannustól semire nem jjut ma időm

Kép
Kép
zuzmo1

Szellő :) Fogadnak és cicidnek +++++ Atival kapcs.-ban meg nyugi, csatlakozom az előttem szólókhoz :) minden gyerkőc más ütemben fejlődik, mégha tesók is :wink: és Eszti lányodról már megállapítottuk, hogy hipersebes csajszi, szóval ne hozzá hasonlítsd sztem, mégha ez a legkézenfekvőbb is. Enyim fiaim se ültek még 7hósan, de ez is csak egy támpont.

Lindi :) Kár hogy nem jöttök, de akkor majd elszállítmányozom a csomidat, csak csörizz rám, mielőtt jössz, nem mindig vagyunk itthon! :wink:

Rylie :) Bekerített játszók tényleg klasszak, én is ezért szeretek ilyenre menni :) Kamillának naaagy gratula az ügyes bicózáshoz!! és örülök, hogy így nem kell rohannod utána! Ovihoz meg drukk, remény mindig van :wink: Mi is ma voltunk beiratkozni! a körzetit céloztuk meg, a vezetőnő meg mondta is, hogy nagy esélyünk van, de biztosat nem ígért ő sem :roll:

Zuzi :) Jaj, ez elég szarul hangzik :( :( :( sok-sok +++++++++ Nektek!!!! Remélem Pannus megússza!!!

Kép
Kép
denizsa

Szelloke:
nyugi, az én fiam 8 hónapos múlt és esze ágában sincs ülni. mászik ezerrel, feláll, bútorba kapaszkodva lépked, de ülni nem hajlandó. csak a mozgás. ülni egy helyben az tök uncsi. tényleg ne aggódj!

Kép

Kép
zill

Lányok, máris sokkkkkal jobban érzem magam!! :lol: Igyekszem lazítani,s természetesen direkte nem is ültetem Atit, csak próbaképp tettem,s be is fejeztem ;-) Jó,hogy hús-vér példákkal jöttök,kösziiiii :-)
Majd jövök még,amint idejutok! :?

Kép
Kép
szelloke

Lányok, máris sokkkkkal jobban érzem magam!! :lol: Igyekszem lazítani,s természetesen direkte nem is ültetem Atit, csak próbaképp tettem,s be is fejeztem ;-) Jó,hogy hús-vr példákkal jöttök,kösziiiii :-)
Majd jövök még,amint idejutok! :?

Kép
Kép
szelloke

Sziasztok,
először is Zuzinak jobbulást!!!

másodszor is, köszönöm kérdéseteket, már jól vagyok, csak irtó gyorsan zajlik az életünk...sosem gondoltam volna, h egyszer nem lesz időm leülni ide...
:roll:

Lindi,
örültem,h találkoztunk, bár arra gondoltam, h ez az ikeás kávézás nem nagyon akar nekünk összejönni!!! :wink: majd tenni kéne ellene!!!!

mindenkinek szépet és jót!

Fibi,
nem is tudtam ,h nektek emeletes házatok van! Azt hittem, olyan társasházban laktok, és "csak" a földszint a tietek...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Bulást a betegeskedőknek! :D

Mi is voltunk ma körzetes oviban; nálunk ez úgy néz ki, hogy a körzetes ovi 3 oviból áll igazából, egy központiból és két tagóvodából. Igazából nekem egyik sem a szívem csücske, de mivel ez a körzetes, elsőnek ezt lőttem be. További gondom a dologgal, hogy amelyik tagovi közel van és ahova a tesóm gyerekei járnak/járni fognak, pont az a legkevésbé szimpi :? A másik kettő viszont messze van. És persze azt sem tudom, Ábelnek pontosan melyik is lenne jó.
A papírra meg felírták, hogy hova kérem első helyre a gyereket (tisztára mintha gimit választanánk már neki :roll: ) meg hogy hova jelentkez(t)ünk még, amire most még nem tudok választ adni, igazából arra sem, hogy első helyre melyiket szeretném, mert az egyetlen ok, hogy a közeli ovit kérném, az a közelsége illetve hogy akkor esetleg a tesóm gyerekeivel együtt jöhetne-mehetne Ábel.
Nekünk is azt mondták, hogy adjam bölcsibe :twisted: mert decemberi és nem valószínű, hogy lesz hely, én meg nem szeretném beadni bölcsibe.
A non plus ultra meg hogy nem tudom, hol és hogy leszünk, mert nézzük a lakásokat, de semmi egyelőre és munkám sem tudom, hogy lesz (októberben adom le végül a szakdogát, ezt a hatráidőt megint túlléptem :? ). Velünk ennyi dióhéjban, próbálok optimista lenni, bár néha anyuból előtör a mi lesz belőlem, mikor, miből fogom eltartani a gyerekem stb típusú kérdések árja - hát, nem segít ;) :D
(Oviban amúgy is kérdés volt, hogy akkor hogy is élünk, hát, erre sem egyszerű a válasz, mert ugye se házassá se együttélés, de majd' minden nap itt van az apja meg tervezgetünk.)
Az oviban meg kicsit ellentmondásos infókat adtak, hogy hova vehetik vagy veszik mmajd esetleg fel Ábelt; nekem összességében az volt a benyomásom, hogy minél kevesebb gyereket szeretnének minél kevesebb ideig.. :roll:

SZép estét mindenkinek, remélem, sokatokkal találkozunk máj 9-én Barbiéknál! :D

Zuz,
neked meg külön +++ a megabuli szervezéséhez :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Egy kis ízelítő a mi hosszú hétvégénkből :D

Huncutka a sümegi várban: Kép

Sümegi vár 2 (Ergo nem volt nálunk, utolsó pár méteren erősen hiányoltam...): Kép

Keszthelyen a Balatonnál: Kép

Keszthelyi hattyúk: Kép

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek: hú, de szép képek! Látom, azért csak alakul ez a párkapcsolat. :wink: Nem irigyellek ezért a rengeteg bizonytalanságért, de vannak tényleg olyan élethelyzetek, mikor nincs mit tenni, ezt túl kell élni valahogy. Az én uram akkor kezdett pl. el dolgozni, mikor TÜnci kb. 2-3 hós volt. Végig, míg terhes voltam, azon paráztam, hogy mi lesz velünk. Aztán csak megoldódott. Persze soha nem voltunk az éhhalál szélén, mert a szülők támogatnak, de hát nem ez az életem nagy álma, hogy így éljünk.

Szellőke: én is megnéztem, Tünci 7 hós és 1 hetes volt, mikor felült. Vagyis négykézlábból hátra ült. Szóval Atti abszolút időben van. :wink:

Mi nagyjából meggyógyultunk. Bár TÜncinek még dugul az orra, meg köhög időnként. Majd ma meglátjuk, hogy mennyire számít gyógyultnak, ugyanis megyünk megint oltásra.

Kép
Kép
tinu

köszönöm a plusszok :D

óvikérdés: bizony, nagyon hátrányos helyzetben vannak, akik pl januárban születtek, az óvik ugyanis csak azokra a gyerekekre kapják meg a fejkvótát, akik az előtt születtek. POntosan nem tudom a dátumot, talán dec 31. Ezt mondta el a vezetőóvónő az egyik oviban. Szeritnem ez annyira méltánytalan, és igazságtalan :cry: :twisted: Én most úgy álloki hozzá a kérdéshez, hogy beadjuk a körzetibe, ami nálunk is 3 tagoviból áll, és beadjuk a tétényibe, mert PAnnuska oda fog bölcsibe járni, és akkor egy helyen lennének, ami azt jelenti, hogy kb másfél órával kevesebbett, kellene B-nek oviban lennie. Nem mindegy! De most úgy vagyok vele, hogy ahova fölveszik! Mindegyik ovi tök más, mégis szimpi, mindegyik más miatt. A körzetesbne pl max 20 gyerek van, ami nagyon klassz. Legalábbis a szokásos 25 gyerekhez képest :lol: :roll:
AMúgy tudom, hogy nagyon szerencsések vagyunk, mert most nagy előny, hogy a gyerekem ekkora gengszter :lol: , nem féltem igazából az ovitól (illetve a szokásos anyapara bennem van, de ez még a normális határon belül). Beleolvastam tegnap B üzenőfüzetébe, amibe értékeléseket készített a gondozónő, és annyira megnyugodtam. Soha nem verekszik, nem durva a gyerekekkel, és együtt játszanak már, jól eszik, jól alszik, abszolut kiegyensúlyozott, és állandóan előtérbehelyezi magát ( ami másoknak biztos nem szimpi :lol: , de engem megnyugtat, hogy ha bármi baja van, szól!)

Hétvégén voltunk MAnókáéknál, és én teljesen padlót fogtam, annyira elvoltak Emmával! Nem tudom, mikor tudtam elengedni magamat utoljára ennyire, hogy nem kellett félnem, hogy rosszat csinál a gyerekem. ÉS hihetetlen dolgokat találtak ki! Bezárták magukra az ajtót, és hallottuk, ahogy folyamatosan dumálnak. Majd bementünk, hogy mégis mit csinálnak, erre ők: bezártuk az ajtót, mert le akarunk feküdni aludni :lol: :lol: Pár év múlva majd aggódhatunk ezen is :lol: Aztán egyszer csak bemasíroztak táskákkal fölszerelkezve, hogy ők indulnak a Balatonra 8) NAgyon jó látni, ahogy együtt tudnak már játszani :D

Szrek!
De jó képek! SZuper hétvégétek lehetett!!! Oviválasztáshoz kitartás!!! Biztos sikerül jót találni!
köszi a +++-okat a szervezéshez, csak én hívom megabulinak, igazából nem lesz nagy, mert ugye nálunk nincs túl nagy hely! De azért nagyot fog durranni :D

Szellőke!
BAzsi is kb 9 hósan ült föl, és nem számított későnek. SZóval no para :D

Rylie!
No para! Még egyáltalán nem biztos, hogy KAmillát nem veszik föl. ÉS ha mégsem, akkor is szuper ügyesen meg fogod oldani a két gyereket. Nekem is sikerült, akkor Neked tuti :wink:

ébred a csaj :D Nme tudom, mikor aludt utoljára ilyen sokáig :D

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?