köszönöm a plusszok
óvikérdés: bizony, nagyon hátrányos helyzetben vannak, akik pl januárban születtek, az óvik ugyanis csak azokra a gyerekekre kapják meg a fejkvótát, akik az előtt születtek. POntosan nem tudom a dátumot, talán dec 31. Ezt mondta el a vezetőóvónő az egyik oviban. Szeritnem ez annyira méltánytalan, és igazságtalan
Én most úgy álloki hozzá a kérdéshez, hogy beadjuk a körzetibe, ami nálunk is 3 tagoviból áll, és beadjuk a tétényibe, mert PAnnuska oda fog bölcsibe járni, és akkor egy helyen lennének, ami azt jelenti, hogy kb másfél órával kevesebbett, kellene B-nek oviban lennie. Nem mindegy! De most úgy vagyok vele, hogy ahova fölveszik! Mindegyik ovi tök más, mégis szimpi, mindegyik más miatt. A körzetesbne pl max 20 gyerek van, ami nagyon klassz. Legalábbis a szokásos 25 gyerekhez képest
AMúgy tudom, hogy nagyon szerencsések vagyunk, mert most nagy előny, hogy a gyerekem ekkora gengszter
, nem féltem igazából az ovitól (illetve a szokásos anyapara bennem van, de ez még a normális határon belül). Beleolvastam tegnap B üzenőfüzetébe, amibe értékeléseket készített a gondozónő, és annyira megnyugodtam. Soha nem verekszik, nem durva a gyerekekkel, és együtt játszanak már, jól eszik, jól alszik, abszolut kiegyensúlyozott, és állandóan előtérbehelyezi magát ( ami másoknak biztos nem szimpi
, de engem megnyugtat, hogy ha bármi baja van, szól!)
Hétvégén voltunk MAnókáéknál, és én teljesen padlót fogtam, annyira elvoltak Emmával! Nem tudom, mikor tudtam elengedni magamat utoljára ennyire, hogy nem kellett félnem, hogy rosszat csinál a gyerekem. ÉS hihetetlen dolgokat találtak ki! Bezárták magukra az ajtót, és hallottuk, ahogy folyamatosan dumálnak. Majd bementünk, hogy mégis mit csinálnak, erre ők: bezártuk az ajtót, mert le akarunk feküdni aludni
Pár év múlva majd aggódhatunk ezen is
Aztán egyszer csak bemasíroztak táskákkal fölszerelkezve, hogy ők indulnak a Balatonra
NAgyon jó látni, ahogy együtt tudnak már játszani
Szrek!
De jó képek! SZuper hétvégétek lehetett!!! Oviválasztáshoz kitartás!!! Biztos sikerül jót találni!
köszi a +++-okat a szervezéshez, csak én hívom megabulinak, igazából nem lesz nagy, mert ugye nálunk nincs túl nagy hely! De azért nagyot fog durranni
Szellőke!
BAzsi is kb 9 hósan ült föl, és nem számított későnek. SZóval no para
Rylie!
No para! Még egyáltalán nem biztos, hogy KAmillát nem veszik föl. ÉS ha mégsem, akkor is szuper ügyesen meg fogod oldani a két gyereket. Nekem is sikerült, akkor Neked tuti
ébred a csaj
Nme tudom, mikor aludt utoljára ilyen sokáig