Új privát üzeneted érkezett!

két nővel az ágyban:
Kép
ancsipancsi

Ancsi!
Szuper ez a kép :D
És a wc :D :D :D :D :D :D

Fibi!
Detto! Én most úgy érzem, hogy PAnnusnál MÁR MOST tudom, hogy mikor van hiszti és mikor valami más. Amikor így hisztizik, akkor általában nem segít, ha felveszem, mert löki el magát, vergődik, még engem is megüt. A halálom, hogy fogom a karomban, és egyszer csak hátra veti magát. (engem ez nagyon megvisel lelkileg)A sírás más. MA reggel pl folyamatosan sírt. Egyszerűen nme tudtam, mi baja, de azt igen, hogy most valami rossz neki. NAgyon kétségbe estem, nyugtatgattuk felváltva apával, végül kenguruban hordozgattam másfél órán keresztül (jó mi? egy 17 hós gyereket :lol: :lol: ).Szerencsére megnyugodott. (na, ez meg BAzsira volt rossz hatással, eszméletlen, mennyire ki vannak egymásra hegyezve). Végül én bőgtem majd egy órát a kocsiban, mialatt jöttünk le Kecskemétre. ÉS sajnos az sem segít ilyenkor, hogy tudom, hogy jönnke a szemfogai. Éjjel másfél órát járkáltunk vele, sirdogált szegénykém, aztán jött a NUrofen. 3 napja a napközbeni alvása is nagyon zaklatott.
ÉS BAzsi ha hisztizik (és itt most konkrét hisztiről beszélek), és én úgy reagálok rá, hogy kicsim, mia baj, stb, akkor még rá is tesz egy lapáttal, hihetetlen szinészi képességekkel még műsírást is tud produkálni. Két gyerek mellett erre nekem nincs kapacitásom.

Tinu!
Szerintem nagyon igazad van abban, hogy érezze a gyerek, hogy mellette vagyok. Remélem, ezt érzik a gyerekeim, mert PAnnus, amikor belátta, hogy ez nem működik tovább, és odajött (2 méter) tárt karokra lelt. Egyébként tökre várom, hogy Tünci is dackorszakos legyen, mert neked mindig jó tanácsaid vannak, és nagyon érdekel a véleményed. Bár Tüncid egy angyal, nem hiszem, hogy ilyenkeet fog leművelni :lol:

Ja, és PAnnus olyat is szokott csinálni, hogy nézi, hogy figyelem-e, aztán lassan eldől a hátára, előadja a nagy halált, lábával rúg kapál, hiszti ezerrel (szerintem B-től taniulta el :x :lol: ). ÉS hogy mi váltja ki? Nem hinném, hogy az, hogy az életemnél is jobban szeretem, és minden időmet, figyelmemet, energiámat ráfordítom. HAnem mondjuk az, hogy nem engedem pl a késsel játszani, vagy pohár vízet borogatni, hipót nyelni, stb... :roll: :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Most nézem Johi honlapján, hogy van egy olyan bach csepp, hogy mezei KAtáng, az anyaság virága. Biztos ez kellene nekem, hogy ne legyek szar anya :roll: :lol:
zuzmo1

Johi!
Írtad, hogy az élet nagy változásainak könnyebb elviselésére jó a dió eszencia. Ott azt olvastam, hogy előtte. Ezek szeritne a változás bekövetkezése után már nem használ? VAgy hogy működik??? ÉS a deva összetett virágesszenciáknál olvastam a "fejlődés" esszenciánál, hogy az is hasonlóra jó??? És melyik a jobb szerinted?

Zsanci?????????????????????????????????????
zuzmo1

Zuzi: aranyos vagy. :) Tudom, hogy Tünci még nincs dackorszakban, szóval lesz ez még így se. Azért szokott ám ő is levágni hisztiket rendesen, de ezek még nem határfeszegetősek. De azért a hátravágom magam és hozzád vágom a cumisüveget feeling megvan nekem is. :D De ezekért nem tudok nagyon haragudni, meg azért nem tart olyan sokáig sem. Általában hamar le lehet szerelni. Van, mikor kicsavarja magát a kezemből. Ilyenkor nyilván nem tudom megölelgetni. De ha az arcába teszem a cumisüvegét, vagy mutatok neki valami izgi dolgot, azzal ki lehet békíteni. Az a legrosszabb viszont, igazad van, mikor nem tudod, mitől hisztizik. Nálunk ez igazából ma fordult elő először! Milyen szerencsés vagyok, mi? Sírt, sírt, sírt, sehogy sem tudtam megnyugtatni (még az arcomon lévő bibircsók, meg a pucér hasam sem hatotta meg - mostanában ezekkel lehet megnyugtatni :shock: - szopi helyett). Erre kiderült, hogy tele a pelusa és jól ki van csípve a popsija. Mert amúgy nem szokott emiatt sírni. Hát most úgy látszik, fájt neki.

Kép
Kép
tinu

Zuziii,
itt vagytok Kecskeméten? Van egy specko homobogyom fogzasra (Osanit), szivesen adok egy tubussal! Hatha az hasznalna...
Hm? Mi most itthon vagyunk. hetven/5tizen8-huszon6-tizen2

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!
akinek van friss infója dr. Gutmann Orsolya illetve dr. Kovács Zoltán terhesgondozásáról (mikor, hol, mennyiért, mennyi időnként hívnak be, esetleg ha VBAC-infó van az még jobb lenne, akit érint tudja ez mit jelent), az ne habozzon írjon nekem privit :)
+ érdekelne az is, hogy tényleg van-e apartman, ahol az apuka is bent lehet.
előre is köszi mindenkinek :)

Kép
Kép
mamacsibe

sziasztok,
itt semmi különös, beteg voltam, vagy allergiás, nem tudom, majd kiderül... :roll:

Curse,
szeretnék neked sok sok ++++-t küldeni. Én azt tanácsolom (ha szükséged van még ilyenre), hogy semmiképp ne kezd el kezelni magad csak úgy, keress egy olyan szakembert, akiben MEGBIZOL, és ő biztos segiteni tud majd neked!
sok sok erőt és kitartást!!!

ma voltunk Denivel az utsó homeopátiás himzőkörben, jó volt és ajánlanék egy könyvet a figyelmetekbe, ami nagyon jónak bizonyult első blikkre (ma vettem). 1700 Ft (most nézem, h online 1200Ft, tehát megint átvágott a gréti patika...), nem a 7-8 ezer ft-os kategória, viszont elég alapos, ráadásul magyarok irták, magyar problémákra :lol: , Mo-on található szerekkel.

http://www.konyvlelo.hu/index.php?id=te ... ukereso.hu

hát,ennyit rólunk.

Zuzi,Deni,
mikor lesz játszózás???
tehát, a könyv cime, A homeopátia kézikönyve.
zsancikant

Sziasztok!
Nem ettek meg a gyerekek, söt, egyre jobb fejek, még kirándulni is lehet, h megyek velük. :) Az élet szép, elvagyunk, várjuk a nyarat, élvezzük a tavaszt, dolgozunk, élünk, virulunk, tesót meg már nem csinálunk. Hogy miért, az hosszú, régebben kifejtettem, és ez csak újra tudatosult bennünk, és ez, úgy tűnik, a végleges. Innentöl kezdve a babás dolgok annyira már nem érintenek, de azért néha biztos benézek kukucskálni, h kivel mi van meg egyáltalán. Mindenkinek szép napokat, aki beteg, jobbuljon, extra adag drukk Curse neked, h ez a dögség elmúljon! +++
Nem búcsúzkodom, mert biztos jövök még, csak mostanában nincs kedvem, időm, ilyesmi. :)
neet
neet

Johi :) Éjszakára drytex a lepedő alá? ez kb. 100x80cm (ill. majd megnézem mennyi is pontosan), szóval nem az egész alá való hanem popó alá, felül anyag alul vízzáró réteg, pont ilyen célokra. Én ezt használom az ágyon pelusozásnál is, ha gondolod szívesen adok egyet, mert van tartalékom belőle, ki tudnád próbálni :wink:

Ríd :) Hétfőre és szerdára már van progink, de akkor a kövi héten? :wink:

Fibi :) Bálintodnak +++ és mitől jött most elő ez a késleltetés? miért vetette be a "fegyverét"? (még a költözés miatt vagy más?)
Fejfalbaverés Bencusnál is detto, az tetszik neki, ahogy koppan, még jó hogy nem erősen csinálja 8) de hogy kerek legyen a világ, a bátyó persze ilyenkor utánozza :roll: (legalább Bálint is tanul vmit Bencustól :mrgreen: :lol: )

Zuzi :) és mi a tarifád, doktornő? :wink: :lol: hiszti és front :evil: És ne csináld már, Te igazán SZUPER anya vagy!!! (vagy ha engednéd a késsel játszani, akkor jobb lenne? :mrgreen: ) Gyerkőid meg igazán kitesznek magukért a kedvedért az elsőrangú előadásokkal :wink: :lol: Én is behalok, amikor látom Bencust, hogy kisandít rám, hogy látom-e a műsort, mert ugye csak akkor érdemes nyomni :lol:

Ancsi :) Wc-zés éljen-éljen!! :D Kép nagggyon kirááály!!! :D :D

Sztem is többféle hiszti létezik, van amelyiket rutinosan gyorsan le lehet kezelni (figyelemelterelés, kizökkentés, babusgatás, stb. módszerrel), de van olyan is, aminél semmi sem használ sőt inkább ront bmit próbál tenni az ember :roll: na az ilyeneknél nálunk is vagy nem reagálok vagy megmutatom neki a szobáját, hogy ott hisztizhet kedvére. És már Bencus is tud hisztizni! hát hiába, tanul a gyerek :lol: csak nála sokkal jobban meg tudom máris különböztetni, hogy miről is van szó (Bálintnál ezt sokkal később tanultam meg - hát hiába, tanul a szülő is :lol: ), de még néha így is palira vesz és csak utólag jövök rá :mrgreen:

Tinu :) Lesz ez még így se, csatlakozom a véleményekhez: a hisztik java még előttetek van! :wink: megnyugtatási módszereid meg igazán extrák :lol: lényeg hogy használ! :D

Zsan :) Buljál! ++++++ Kár hogy véget ért az ea-sorozat, jó volt talizni :wink: ezzel a könyvvel szemezek én is! Mi keddre tervezünk játszózást, remélem jó idő lesz és tudtok jönni Ti is!

Neet :) Szia! :D

Bencus meg lázaskodott tegnap, nem tudom mitől, semmi más tünete nincs, a fogára gyanakszom, de ki tudja... szerencsére ma már jobban van, csak hőemije van :) Fibi, még1x bocsi, hogy nem tudtunk menni, de így nem mertem bevállalni a talit :(

Kép
Kép
denizsa

Zuzi,
Pannusnak sok+++++
Mühalálon nagyon jot röhögtem :lol:
Nálunk is B tud müsirást produkálni, örület! És én is kezdem látni Ábelen, hogy mikor sir hangosan azért, amitöl eltiltom (kuka, könyv, cipö-rágcsálás), ez inkább már akaratos üvöltés idönként :? de vele már keményebb leszek, meg következetesebb, hátha nem tart olyan sokáig... Hugom szerint szegény ketteskék szivják meg mindig :roll: :lol:

KépKép
fibi

Deni,
innen is ++++ Bencusnak!!

Szerintem a közelgö (?) ovi miatt jött elö ujra B-nál a kaki dolog.(változás elött szokott nála borulás lenni) De szerencsére nem olyan durva mint tavaly, most csak pár órás késleltések vannak, és hamar megoldodik, már mi is rutinosabbak vagyunk (kedvesen, higgadtan reagálunk, nem csinálunk belöle ügyet, stb.)
fibi

Bázdmeg!
Náray Tamás most vallotta be, hogy ötven éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
zsancikant

Neet,
pedig nem tudod, hogy miről maradtok le! ez a min. első 3-4 hónap olyan, hogy az ember sose felejti el. éjjelente virrasztás a gyerek mellett, 2-3 óránként kaja, de éjjel is legalább 4 óránként ébredés, aztán non plus ultra, hogyha két gyerek van, akkor reggel nem lehet a kicsivel tovább aludni (mondván az ember csak 5 órát aludt éjjel darabokban), mert a nagy már felébredt és kukorékol. nekem pedig még külön emlékezetes, hogy fejhetek, s az etetés nem úgy zajlik, mint másnál, hanem utána még vagy 1 órát altatnom is kell, mert felébred a fényre meg a fejésre. ezután ott vannak még a beazonosítatlan sírások, amiket szintén nem feled az ember; és akkor még nem beszéltünk a nagyobbik gyerek megváltozásáról. úgyhogy gondoljátok meg, meséld el ezt a férjednek :D :D, hátha meggondolja magát. :)

Tinu,
"Sírt, sírt, sírt, sehogy sem tudtam megnyugtatni "---> node kérlek, a sírás nem egyenlő a hisztivel! ezt te, mint szagember, nagyon jól tudod! az, hogy sír és nem lehet megnyugtanti, aggasztó és tenni kell valamit. (ráadásul a gyerek hagyja magát vígasztalni)
de a hiszti teljesen más, az ember általában tudja, hogy mi váltotta ki, 100%-ban látja, hogy a gyerek bekattant, tépi a haját, le van izzadva a bömböléstől, fetreng a földön , üvölt, miegymás, s a közelébe se lehet menni. így aztán fenntartom, hogy a hisztit nem kell kezelni, és semmiképp se szabad összetéveszteni a sima sírással.

ancsipancsi

Ancsi,
nálunk van egy műsírás, és ez szerintem átalános jelenség - szóval ez nem hiszti, hanem világfájdalom, könnyek, zokogás, de látszik rajta, hogy nem igazi, hanem azért csinálja, mert valamit nem kapott meg;ilyenkor vigasztalni sem lehet, hanem azt szoktam, hogy elkezdek én is így bőgni (mármint őt utánozni), amitől ő általában elkezd röhögni, innentől meg téma lezárva :D (általában)
a hiszti megint más műfaj, olyat szerencsére nagyon ritkán szokott ;) Ábel ebben a világfájdalmas bőgésben utazik :mrgreen: :lol:

Zsan,
öööö nem teljesen értem a nárays hsz-t....

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
nálam a műsírás = hiszti. ha ok nélkül elkezd bömbölni, csak, hogy valamit kiharcoljon, netán kifejezze dühét, az nekem hiszti. ezzel nem foglalkozom különösebben, ha kibírom. aztán ahogy csillapodik, akkor bemegyek hozzá és megbeszéljük. tegnap pl. totál vizesre bőgte a paplanját, feje csapzott lett, hajat kellett neki mosni, mert hogy én olyan szemét vagyok, hogy miért főzöm meg a teát, azt nem kell főzni :), mert forró lesz. csináljam hidegen, hogy ő rögtön ihassa.

Tegnap először voltunk Adrikával babakocsis sétán, előtte a teraszon szoktattam a jóhoz. kb. 1,5 órát voltunk a Bikáson, Zsanciékkal is összefutottunk. tök frankó volt.
ancsipancsi

[quote="zsancikant"]B írta:zsancikantázdmeg!
Náray Tamás most vallotta be, hogy ötven éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

igen, olyan 42, max.45-nek néz ki kb., jól tartja magát. azt hittem, hogy azt vallotta be, hogy a fiúkat szereti. lehet, hogy annak is majd eljön az ideje :).
ancsipancsi

kövi adag itiner "postázva".
ja és kis pontosítás az első körösökhöz ( a rakpart végén csak két sáv van a jobb oldaliról írtam. Fapuma és nem Üvegpuma. ). tegnap arrafelé jöttünk, s észrevettem hibázásaim.

vki ott van motivációslevélírásban?

Zsan! neked a homeoskullancsos infók honnan voltak?
Náray :shock:

Fibi! gyerektervezés: fél percig se okold magad semmiért!!! a jövőre gyerekprogi függvényeit úgyis tudod :wink:

Ruz! Suzuki :lol: :lol: és hajrá szószátyárBendi

Ancsi! Kétnővelazágybankép :lol:

Zuzi! meg ne halljam hogy TE szar anya vagy!!!irgumburgum

Neet! most meglepődtem. az utóbbi időben úúúúúúgy belelkesedtél gyerekre, hogy azt hittem éjjel-nappal nyúzod apát.

s már tutira jól van a lány, csak az evése épp gödörben (értsd kenyér és fajtái, banán, kiwi, s slussz). de csak arra emlékeztetgetem magam, hogy volt ez mán így s visszajött a változatos evés.
s ha már hiszti úgyis témán van: ismét újabbakat mutat a lány, s csak nézek. hivatalosan elismerem hogy benne vagyunk a dackorszakban 8) . hála kezelhető, s napról-napra látom a változást
s a lányom ezen a héten már 2x is bebizonyította hogy tud egyedül is elaludni (méghozzá délben!). tegnap a nappaliszőnyegen sikerült. s én úúúúúúúgy örülök, mert azt hittem nálunk ilyen sosem lesz :lol: .

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
A motivációs levél már 1x volt téma, ha jól emlékszem Curse dobta fel. Akkor én - mint motivációs levél olvasó :D - bullshit-nek tituláltam :lol: sosem olvasom el, csak ha ásítozni akarok épp.
Azt kell beleírni, hogy miért pont ez álmaim állása, mert annyira kreatív vagyok és intergalatikus lehetőséget látok kamatoztatni a megszerzett tapasztalataimat és hiszek a Világbékében is :) brrr :mrgreen: - szóval mindent le kell írni ami nem mond semmit el az emberről. Nincs jobb recept, nem is értem ki találta ki. A motivációs levelet mindenkinek szóban kell elmondani az interjún, ahol ügyesen fülön lehet fogni :wink: és jól belekérdezni abba ami tényleg fontos lehet. Persze ez is lutri, mert a tapasztalt interjúzók itt is simán adják a neszesemmifogdmegjólt.

Neet,
én egy picit örülhetek, mint másik eltervezett 1gyerekes :) :? :wink: :oops: - csak mert olyan egyedül éreztem magam ezzel :?

hiszti: nálunk az elterelés hadművelet folyamatosan beválik még. túlontúl szereti az éneklést, ha az üvöltés közben csendesen dúdolgatok valamit, elkezdi hegyezni a fülét, akkor abbahagyom, ő folytatja és vége a bömbölésnek :)

Éééésss: szombat óta mondatokat alkot a fiacskám (na jó Barbi, még mindig nem 6 szavasat! de 3! :D :D :D )

Ruz, hurrá és hajrá :D

Kép
akata

Akata! ügyi fijjacskád van! :lol:
s ugyan én nem egygyerektervező vagyok, de ne érezd magad ezért rosszul!!! :wink: sztem az a lényeg, hogy mindenki a legjobbat tegye mindenkinek. én tisztelem, ha vki azt mondja nem bírja/vállalja/akarja (akárhány) gyereket, minthogy műcsaládot hozzon létre.
motlevél: kösz :mrgreen: :wink: :lol: de mit tehetnék én akinek vmi megtetszett, s gyártania kell egyet.
már találtam honlapot vmit majd összerakok...
gödibarbi

Barb,
és mi tetszett meg, hova jelentkeznél?

Zuzi,
hazaértetek épségben? :D

KépKép
fibi

Akata :) Naaagy gratula Ákosnak!!! :D :D

Barbi :) Egyedül elalváshoz hajrá és gratula! Szupi, hogy jól van már Angi, az étvágya meg ne aggódj, visszajön :wink: (ha más nem, a jövőheti sütik tuti meggyőzik az étlap bővítéséről :wink: :lol: )

Ancsi :) Babakocsis séta rulez, pláne ilyen szép időben! :D

Fibi :) Hű, Bálintod ennyire előre megérzi az ovis változást?! nem semmi, milyen hiperszenzitívek tudnak lenni a gyerkők! de szupi, hogy már ügyesek-rutinosak vagytok, nem is lesz gond :wink: Nálunk még mindig nem nagyon akar wc-be kakilni, mikor milyen kedve van alapon működik :roll: pedig tudna, ha akarna... Viszont a kertben is pelus nélkül nyomja már, locsolgatjuk a fákat :lol:
És +okat köszi, de asszem elkiabáltam, mert sajnos Bencus még mindig lázaskodik :( megjártuk a gyerekdokit is, aszonta vmi vírus lesz... szerencsére nem kapkodott antibaci után, várunk amíg elmúlik...

Úh. nagy sajnálatomra részemről minden tali-játszó lemondva a hétre, bocsi Csajok! :( :(

Kép
Kép
denizsa

Fibi :) Hú tényleg, ma voltak Nálatok Zuziék! :D Hogy sikerült a buli? képek vannak??
denizsa

Fibi!
40 perc alatt hazaértünk!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D És sikerült PAnnust itthon visszaaltatni, bár nem volt könnyű!!!!!!!

És, ha valamelyik kedves kolléganő félne a vezetéstől, vagy úgy érzi kevés rutinja van, az ültessen be a kocsiba egy, de ha van, akkor 2 vagy több gyereket, és menjen el meglátogatni Fibiéket :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Reggel 9-kor a Hungária szuper gyakorló terep!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fibiékről annyit, hogy a kecó király, a kőcök szuper édesek, és hát Fibi, mint mindig nagyon kedves venséglátó! De jó, hogy végre összehoztuk ezt a talit :lol: :lol: :lol:

Deni!
Bulást Bencusnak+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tinu!
HAsmutogatás :lol: :lol: :lol: PAnnus állandóan a mutatóujjával akar belebökni a köldökömbe, hujj, de nem szeretem én aztat! :twisted: :lol: :lol:

Ancsi!
Nárayról detto ez jutott nekem is eszembe :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szrek!
HA én elkezdek műsírni, akkor B teljesen kivetkőzik magából, és ordibálni kezd, hogy ÉN ne sírjak!!!!!

Kata!
HA énekléssel szreretném megoldani a figyelemelterelést, akkor már PAnnus is tudja mondani hangosan, hogy "nnnnneeeee". B-től tanulta :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Egyébként meg állandóan énekelnem köll. De ha nekem lenne belőle hasznom, akkor nem engedik :D

hiszti-dackorszak: szerintem amíg úgy érzitek, hogy tudjátok kezelni, addig az nem is igazi dackorszak :lol: :lol: :lol: Nekünk azóta van ilyen, hogy ketten vannak, és lehet, hogy azért nem tudom kezelni??, mert itt van egy másik gyerek is, akire nagyon szarul hat az egyes számú hisztije, és ha ezt idegen helyen adják elő.... :roll: :twisted:

Kép
Kép
zuzmo1

Deni :) Bencusnak +++ és a falocsolás meg :lol:

Barbi, :) :)
nem rosszul érzem magam, csak egyedül 8) de kösziii! :) :)
és igeeen, mi tetszett meg? :) :)

Kép
akata

Zuzi, marad a CD 12-es hangerő :mrgreen:

Ja erről jut eszembe, Gryllus Vilmos Dalok 2 - ha valaki még nem hallotta, feltétlen próbálja ki. Tudom ízlések és pofonok.....de nem tudom elképzelni, hogy ez ne tetszen valakinek! :) én is imádom már 100.x meghallgatni.
Mi kívülről tudjuk mind a 23 nótát ami rajta van és! ez egy órányi aktív zenehallgatás, magam sem hiszem el de semmit nem csinál Ákos, ha ez szól "csak" ül a fotelben és zenét hallgat. Nem tudom ez most jó vagy nem, de neki biztos jó :) És megyünk májusban Gryllus koncertre is.

Kép
akata

Zuzi,
nagyon-nagyon ügyes vagy :D :D :D
és mégegyszer köszi h eljöttetek, és bevállaltad a hosszu utat :D
a gombócért elnézést ujfent :oops: ennyire még sosem csesztem el kaját :(

Deni,
sajna képek nem készültek, annyira belemerültünk a pofázkodásba :lol: szóval jóóól éreztük magunkat 8)
Bencusnak további ++++-k!!!

Kata,
Gryllus-t mi is szeretjük, de multkor metál zenére aludt be a kocsiban Ábel :lol: :lol: :lol: (az én hangom neki sem jön be annyira)
fibi

ÉS Pannus zabálnivalo ahogy vigyorog meg integet meg magyaráz :D :D
fibi

Ancsi: tudom, hogy amit leírtam, az nem hiszti volt, nem is arra írtam, hanem arra, hogy milyen rossz, mikor az ember nem tudja, miért sír a gyereke.
ÉN egyelőre mindenek ellenére nem tudom elképzelni, hogy hagyjam a gyerekem magából kikelve fetrengeni anélkül, hogy bármit reagálnék rá. De majd visszatérhetünk a témára laza fél év múlva. :wink:

Nálunk a gyerek megjavult, én meg csak egyre szarabbul vagyok, pedig még dokihoz is elmentem. Elköltöttem a patikában 5e forintot, anélkül, hogy valami bikacuccost vettem volna (orrcsepp, köptető, C-vitamin, lázcsillapító stb.). Már hajnalban fent voltam, hogy nem tudok aludni a takonytól. :roll: Pedig elvileg már múlóban a dolog. És köhögök is ezerrel. De legalább lázam nincs már. Ez is valami.

Zuzi: ja, a köldökben turkálás nálunk is téma. Sajna Tünci szétkaparta a fejemen a bibircsókomat, úgyhogy próbálom róla leszoktatni, mielőtt sírba küldi az anyját. :roll:

Kép
Kép
tinu

Akartam még írni, hogy újabban folyton elámulok, milyen okos már ez a gyerek. Ma reggel pl. megfogta a Nurofen fecskendőjét és a Nurofent és próbálgatta összeállítani. PEdig olyan nagyon sokszor nem látta tőlem, hogy kell adagolni belőle. De már mindent utánoz, hihetetlen!

Kép
Kép
tinu

OFF: a gázártámogatásos nyomtatványra az én jövedelmemhez be kell irni a GYED-et?????

OFF2: hajhullásra van vkinek vmi tuti tippje? ujra hullik a hajam hetek ota, folyamatosan és csomokban :(

KépKép
fibi

Dóra!
SAjnos, csak Pesten olvastam már a homeos felajánlásodat :( De megírod, hogy milyen potenciálban és hogy kell adagolni? Kipróbálnám :D

Fibi!
VArga csepp a fodrászom szerint nagyon jó!!!
Gombóc miatt ne edd magad :lol: tök jó volt minden :D

Votiv!
Jól vagytok????
zuzmo1

[quote="fibi"]O írta:fibiFF: a gázártámogatásos nyomtatványra az én jövedelmemhez be kell irni a GYED-et?????

nem csak a gyed, de a családi pótlék is beleszámít. azaz összeadod az egész háztartásban (aki oda van bejelentve) keletkezett jövedelmet (munkabér+jutalom+stb, gyed+csp+stb.) és elosztod az osztószámmal.

ancsipancsi

sziasztok,
Jelentem én is nagyon szarul. Másfél hete megy az orrvérzés, ronda-fullasztó köhögés, most már mind2 szememen kötőhártya gyulladás, szal elég leamortizált vagyok... :roll:
gyerekeknél csak egyik-egyik tünet van meg, én vagyok az, akiben az összes egyesül... :lol:

Ancsi,
mi is nagyon örültünk, h láttunk titeket, főleg a pici, és békésen szunyókáló Adrit, és Lencsét, aki meg nem csak nagyon szép, hanem még ügyesen tolja is a tesót. Hmmm...ilyet láttam volna valaha a srácoknál... :roll: nem ,csak azt láttam, h őrült módjára elkezd rohangálni az 5 éves Borisz a mózesban fekvő pár hetes Memével, aztán a lejtőnél elengedi a kocsit...Igi meg üvöltve zokog,h most mi lesz Memével... :roll: sajnos a békés, szeretgetős tesóskodás nálunk kimaradt.
De szó, mi szó, Lencsi nagyon szép és édes kislány. No, persze ADri is... :lol:

Fibi,
Varga cseppek nálunk is működtek!!! Hajhullás nagyon sucks.

Nuk,
ha még olvasol itt:
nem maradt véletlenségből a téli legóból????

Deni,
JOBBULÁST nektek is!!!

Tinu,
neked is!!!

itt a tavasz, áll a bál...keringőzik a kanál... :lol:

kipróbáltam Memén a 200-as tuberculinumot fogcsikorgatás végett, háááát most olyan megagiga durván nyomja... :shock: :o :lol: :twisted:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZSanci!
Jobbulást!+++++++++++
Fogcsikorgatás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi!
Szeritnem a családi pótlékot nem kellett beleszámolni. VAgy igen?????????

Mi ma voltunk a NApraforgó oviban (tétényi út), a vezető óvónővel beszélni, és sajna nincs már hely abban a csoportban, ahová B-t szerettem volna íratni, (ahová a bölcsis barátok mennek) :cry: Persze attól még ide fogjuk beadni a jelentkezést, csak most lövésem nincs, hogy melyik csoportot jelöljem meg, mert ugye ahhoz be kellene mennem délelőttönként, és elbeszélgetni a kertben az óvónőkkel, de ez PAnnsussal már nem megy, ráadásul van rá 1 napom. Az is olyan ciki volt, hogy PAnnus ott hisztizett, miközben próbáltam cimbizni a vezetőóvónővel, aztán végül mellre kellett ott tennem, és elaludt rajtam. Szuper :roll: De legalább emlékezni fognak ránk 8) Iözben megnéztem kívülről a Bikszádi utcai óvit is, és nagyon szimpi helyen van, csak az meg már macera lenne, 2 különböző helyre vinni őket. ÉS megtudtam, hogy ezekből az óvikból töltik fel tőként a Teleki, és a Budai spot általános iskolát, amiknek most nagyon jó a híre a 11 kerületben.

Amúgy hol vagytok?????????? Jól vagytok?????????? :wink: :D
zuzmo1

www.gazar.info/page.php?13

télleg,a családi pótlékot is bele kell számolni :?
zuzmo1

BOTONDOT AZ ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG 1. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!

Ruz neked meg Boldog 18-at ;) !!!!

ZSan: tyű...nem válogattál! Jobbulást +++++++++++++++++++

További betegeknek is gyógyulást! ++++++++++
(Kamilla is taknyol-na, ha kijönne, de egyelőre csak dugó van az orrába :? )

Fibi: hajhullás: hááát szerintem bármit kenhetsz rá úgyse használ, mert valszeg a szopi miatt kezdett el hullani a hajad. Inkább valami lórúgásos vitaminkúra kéne, hm?

Ancsi: kitartást Lencsével!!

Barbi: annyira sajnálom (magam) de nem fogunk eljutni a partidra, mert zsozsika még mindig lógó kuplunggal áll a ház előtt :cry: :cry: és lehet, hogy már nincs is értelme megjavítattni (többe kerülne a leves, mint a hús) és igy egy csomó helyre/talira (pl Bikás játszó) nem jutunk el, mert én má nem vállalom a bkv-t. Múlt héten is a Müpába hévvel mentünk, szerintetek segítettek az ember felszállni a qva magas hévre?? Naaa??? :evil:

Rylie
rylie

Köszi a tippeket hajhullásra! :)

Rylie,
szülés után baromira hullott, de aztán abbahagyta. és pár hete ujra kezdte, szopi nem sokat változott azota (csak ritkább lett). hajuhullás meg durvább. fodrászom szerint vmi gyulladás állhat a háttérben :roll:

Ancsi,
köszi a tanácsot, majdnem kifelejtettem a csp-t :)

Zuzi,
sajnálom hogy nincs abban az oviban hely :( azért még nyomuljál, hátha befértek 8)

Nekünk ma szuper délelöttünk volt, Á hamar elaludt (mert éjjel müsorozott...), és Bálinttal kimentünk az udvarra labdázni, aztán tejszinhabos epret faltunk, majd beavattam a festegetés rejtelmeibe :D olyan jo vele kettesben lenni idönként!

és olyanokat kérdez pár napja, hogy "A világ végén kik laknak? és milyen nyelven beszélnek?" mert apját hallotta németül beszélni, és azota érdekli ez a téma. Multkor azt is megkérdezte, hogy "Az angolok angolul pisilnek?" :D

de hogy Ábelt is dicsérjem: pár napja gyakorolja az egyedül állást. elengedi a kanapét, és nyelvét kinyujtva koncentrál meg egyensulyozik néhány percig is már :D
fibi

Sziasztok lányok!

Itten vagyunk mi is, most már élünk és virulunk.
1 hetet "nyaraltunk" Szolnokon, aztán engem is elkapott valami nyavalya itthon, kb 1 hétig alig bírtam nyelni is, úgy fájt a torkom, de szerencsére nem fertőztem meg a kölyköket.

Zsan! Bulást neked! Ez így elég szar kombináció.

Remélem mindenki más jól van :)

Tegnap mi is voltunk az ovi nyílt napján, ami itt van a házunk háta mögött (Erzsébek kir.né utca). Ez az ovi valami meseszép. nagyon szép és nagy kert, gyönyörű, új játékok. Hát, nem tudom mennyi esélyünk van ide bekerülni. Mindenesetre megpróbáljuk.

Bajnim közben újabb fogakat növesztett, így alul van már neki 8, felül meg 6 fogacskája.

KépKép
KépKép
lindicita

Tinu :) Bulást +++++++++++++

Zsanci :) Bulást Neked is!!+++++++++ jaj de soká tart ez a nyavalya! :evil: Fogcsikorgatás: de akkor nem hatástalan a szer :wink: :mrgreen:

Zuzi :) És a Tétényiben már beiratkozás van? nem máj. elején lesz központilag? és olyan csupa jót írtál erről az oviról, biztos a többi csoport is szuper! :wink: És már akartam írni, hogy Pannusnak sok ++++ a fogakhoz!!!

Fibi :) Hajhullás :( (én 1x próbáltam a V-cseppet, de nem "tett csodát", de ettől még érdemes kipróbálni, ahány ember... :wink: Bánfi-hajszesz? egyáltalán ez létezik még? :? ) sztem a legtutibb vmi hajvizsgálat lenne (jó ötleteim vannak, mi? :lol: ) hogy kiderüljön mitől van (pl. a gazdagréti gy.tárban láttam ilyen reklámot, de biztos máshol is csinálnak).

És köszönjük a +++okat, jelentem Bencus meggyógyult, pontosabban lábadozik, ma már nincs láza és huncut kis ördögfióka megint :D :D :D (egyébként pont 3 napig tartott ez a kórság, kivi vagyok, 3 napos-e és lesznek pötyik vagy más volt :? )

Kép
Kép
denizsa

Fibi :) Szuper délelőtt :D :D Bálintod dumája :lol: Gratula Ábelnek az álldogáláshoz!! Ma egyébként eszembe jutottál nemrég, mert altatás előtt a 2 fiam egymás mellett állt és koppintotta a falba a fejét hangosan röhögve... :lol:

Rylie :) KAmillának is bulást ++++ Kocsi :( bkv meg :evil: Hogy vagy egyébként? Pocaklakó nyüzsög nagyon? hű, már mindjárt május, rohan az idő.. :wink:

Lindi :) Hű, mennyi foga van már Bajninak!! :o Bencus vhogy stagnál, mert még mindig csak 4 van neki :roll: de már egyre inkább darabosat akar enni...
denizsa

:lol:

Kép
lindicita

kis Mancimnak kiszárítottam a haját (bár így sem tudtam szögegyenesre kiszárítani és másnapra ugyanolyna bodri lett) Kép
lindicita

Ruz,
Gratula Bendinek az újabb szavakhoz :D Menni fog ez a dolog :wink:

Ancsi,
Kaki ügyhöz kitartást!!! De az már jó hír, h elment magától többször is a wc-re :D
Két nővel az ágyban pedig :D :D

Fal meg a padló fejelése nálunk is nagyon trendi (volt) :roll: A falba azért verte a fejét, mert tetszett neki a hang :lol: a padlóba viszont a hisztik alkalmával szokta mostanság :roll: Azért megnyugodtam, h nem extrém a csajom :lol:

Mamacsibe.
Nem vagy ignorálva, csak sajna mi nem tudunk segíteni az említett dokik kapcsán, nincs közvetlen, személyes tapasztalat :(

Neet,
De kár, h megváltozott az álláspontotok tesó ügyben :( de biztos úgy lesz a legjobb, ahogy ti látjátok. A meghívásunk még mindig áll! :wink:

Fibi,
Kakavisszatartás :( +++++++!!! És sajna minden, ami bevétel egy családnak, az mind be kell írni :roll:

Barbi,
Szuper, h Angid jól van :D Az étvágy meg vissza fog állni, ne aggódj miatta! :wink:
És milyen lehetőséget találtál?

Kata,
Éljenek a mondatok :D Az egygyerekes álláspontot is teljesen meg tudom érteni, nem vagy magadra maradva vele :wink: Sokáig én is egy gyerkőcöt akartam, de aztán rájöttem, h tesó nélkül nem élet az élet. Bár most is időnként úgy vagyok vele, h nem vagyok én két gyerekre kalibrálva :lol:
És motivációs levelet nem én vettettem fel anno, csak én is írtam, h egy baromság :lol: Én soha sem olvastam el :oops: mondjuk nem is kértem soha sem keresések kapcsán. Pont azért van az interjú. Akárki akármilyen tapasztalat interjúalany, szóban akkor is más, mint egy írás, amit ki tudja hány óra alatt fogalmazott össze :?

Tinu,
Szuper, h jobban van Tünci :D Neked meg ++++++++++++++++++++!!!

Zsanci,
Jaj, ez a sok nyavalya :( Mielőbbi gyógyulást Neked!!!
Fogcsikorgatás meg jáááááááááj

Zuzi,
Megtelt a csoport? :shock: Ez tényleg hogy lehet, mikor mindenhol májusban van a beiratkozás :? Ja persze, a várólista :roll:
Viszont ha az ovi úgy egészében annyira tetszik, akkor a többi csoport sem lehet olyan nagy melléfogás, persze tudom, h óvónők miatt nem mindegy :roll: Áh, nehéz ügy.

Rylie,
Én nagyon szívesen elvinnélek Benneteket, mert egy gyerkőc és anyuka befér, de nem merem bevállalni :oops: Egyszerűen annyi peches dolog történik velünk autó fronton, nagyon rosszul venném, ha megint akkor történne velük vmi, amikor ti is ott vagytok :( Eljutottam arra a szintre, h nem szívesen indulok el autóval, nehogy belénk jöjjenek :roll:
Kamilládnak ++++++++, h ne durvuljon el a helyzet.

Gyerekszájak nagyon jók :lol: :lol:

Deni,
De jó, h már jól van Bencus :D :D Akkor lehet, h tényleg a 3 napos volt.

Lindi,
Ovihoz drukk!!! Bajni szerkója nem semmi :lol: Gréti meg olyan furi így kifésülve. Megszoktam a kis loknijait :D

És ma megkaptam az első koronámat, wow 8) csak az a baj, h nem a fejemre :mrgreen: Én hülye nem kértem fájdalomcsillaptást, gondolván, h a ragasztás nem lesz fájdalmas. Hát az nem is, de a fogtisztítás az igen. Most már értem a kínzás lényegét 8)

Kép Kép
curse

Mamacsibe,
HA olvasol:
most jutott eszembe, h egy barátnőm szült császár után "rendesen", ő a Barna Istvánnál. Őt ajánlom ilyenre. Guttman Orsi és Kovács doki nagyon nagyon jók, de nem tudom ők mit tudnak ilyen ügyben...
bocs,h nem irtunk, egyszerűen olyan gyors itt minden.

(kösti Curse, h irsz mindenkinek!!! :lol: )
zsancikant

PETINEK BOLDOG NEVE NAPJÁT!!! :)

R
rylie

Sehol senki? Valami sorozat megy a tv-ben?
A múltkor Szolnokon a Született feleségeknek pont egy olyan része volt, amikor összefoglalták az előző részeket, úgyhogy így egy rész alatt behoztam az egész előző évadot :)

Én szokás szerint fordítok, bár olyan hulla vagyok. Hihetetlen termékeny nap van mögöttem.
Bajnim 6-kor ébreszett, így a jó kis husi leves már reggel 7-kor a tűzhelyen rotyogott. Fél 8-kor a fakanalat átadtam a zuram kezébe és én elhúztam tornázni, így mire hazajöttem, az már el is készült. Délután lehúztam az összes ágyneműt (úúúúútálom, főleg visszahúzni), kimostam, de csak 2 adagban fért be a mosógépbe, és mivel nincs mindenből két darab, főleg az ágy alátétekből, így még szárítóznóm is kellett. Közben megfőztem a második félét is, gombapöri fincsi uborka-paprika-paradicsom-kukorica-olivabogyó-hagyma salátával.

Közben 2x jól felhúztam magam, (mellesleg SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY KÖVETKEZIK) mert ma valahol véletlenül megláttam, hogy ma és holnap a C&A-ban mindent 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni, és én persze tegnap voltam ott venni 1-2 nyári rucit :twisted:

És nagynehezen 2 hét variálás és 88 különböző lehetséges uticél után végre kiválasztottuk nyaralásunk helyszínét, az árat is jobbról balra és vissza kiszámoltam, le is egyeztettem az utazási irodával, erre jön a szerződés és magasabb az összeg, mint amit vártam. Hát nem kiderült, hogy a TUI tegnaptól fejenként +6.000.-ft üzemanyagfelárat hozzászámol minden úthoz, úgyhogy itt is buktunk 12e ft-ot, mert nem pénteken foglaltuk le az utat :twisted:

KépKép
KépKép
lindicita

Hát sajna, korai volt az öröm, mert Tünci tegnap visszaesett és tiszta láz volt - éjjel is. De már köhög is szegény, csak hogy ne unatkozzon. :?

Kép
Kép
tinu

Lindi!
Köszi a c&a-s infót!! :D

Camponás tali????????? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünci gyógyuljon meg mihamarabb!!!

Boldog Peti napot!!!! :D :D :D

PAnnustó ennyire futotta :P

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Ez egy életjel... :lol:
Nem mondom,voltam már fittebb is :? ,ugyanis Dorka 2. hete itthon van.Jó kis hurutos szarság támadta meg először a fülét ,most a mandulájánál tart.Köhögés,láz stb.De olvastam,hogy Votivéknál is hasonló a helyzet :(
Botondunk jól van,már 5,4kg -nál tart és 61cm :D Egyre inkább lefoglalható,sokat mosolyog.Csak sajnos Ő is refluxos,mint Dorka volt kicsinek. :(

Zsan:
gyors gyógyulást Neked!

Tinu:
kicsilányodnak is gyors gyógyulást+++++++++

Zuzi:
olvastam,hogy nagyon belejöttél a vezetésbe,gratulálok hozzá :lol:
Én még nem próbálkoztam a gyerekekkel együtt menni,csak ha jön a férjem is :lol:

Rylie:
izgi mi?Mindjárt Te jössz! :lol:
Pontosan mikor is?

Lindi:
lehet tudni,hogy hova mentek nyaralni,"akciósan"? :lol:
Tesódék jól vannak?

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?