Sziasztok!
Dina, nagyon sajnalom!!! a rossz helyzet ellenere probalj magadra is figyelni, egyel rendesen ne hogy elfogyjal itt nekunk!
virtualis oleles!!!
szolj, ha tudunk valamiben segiteni!!!
Timi, mifele kulon dij?? Nahat!
Kosz, hogy kerestel, 2x is, draga vagy! ne haragudj, h nem hivtalak vissza, de nincs penz a telcsimen, tiszta ciki es kettetorott(
) a bankkartyank, folyamatban az uj, de addig nem tudom tolteni... (Z a zsebeben cipeli
A kartyankat (neki nincs bojkotalja a bankokat), hat eddig birta....).
a laz miatt hivtalak, igen.
Vasarnap brutalis volt, egesznap fetrengtem Piroval, de mara sokkal jobb, ugyhogy biztos nem az influenza, bar a lazzal jaro tunetek ugyanolyanok voltak..
ilyenkor mindig az jut eszembe, h mekkora szerencsenk van, h egeszsegesek vagyunk es nem vmi hulye betegseggel kuzdunk allando jelleggel!
konyhabutorbol nem lett semmi, vasarnap mentunk volna megcsinalni (szines csempe elhelyezeset kitalalni a konyhapulton), de a laz miatt csak a fiuk mentek.
Boga, koszi a privit!
Tundi, masik dokihoz nem akarsz elmenni? meddosegi doki, neee! meg beleeled magad, attol meg messze alltok, nem?!?!
szerintem felejtsetek el a teso kerdest es akkor ugyis bekopog
Nori, sitt
Lilla, gondoltam, h nem fogsz vmi nyugis kis programot szervezni magadnak Biiii, szulinapjara
Gratula, de utolag azert ejnye ejnye!
mar mindjart felidos leszel, hihetetlen!
Abigel nekunk is nagyon tetszett!
Moni, a fiu neveitek is mind tetszenek, Vincenel is szoba kerultek, de mindkettonknek van ilyen nevu nem szimpi ismerose, ugyhogy nem eroltettuk ezeket. (elso szerelmem, aki jol otthagyott 17 evesen Tamas volt, hihi
)
Gabek elujsagoltam anyosomnak, h a Daubnernel van tej es tojasmentes suti, azonnal odaszaladt Vincivel, h bepotoljak a 2,5 eves lemaradast, de ott azt mondtak, h nincs ilyenjuk es nem is volt.
nem ertem!
Cseragi, koszi a kepeket! nagyon edik a lanyok es tenyleg nagyon hasonlitanak!