Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG SZÜLINAPOT DORKA!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Andi! Jó lehetett a mini tali, én 7-re értem haza, akkor már nem akartam beállítani.
Tök jó ez a kép Ágnesről, olyan nagy már! Lassan nem lesz kis bébid. :lol:

Ma jó idő lesz? Eléggé fúj a szél. Maerchenparkba megyünk, csak eső ne legyen! :?

KépKép
KépKép
mirama

BOLDOG SZÜLINAPOT DORKA!

Kép

Kép
ábibaba

Köszönjük szépen!!!!!!!!!!
:P :P :P :P :P

Áááááááááá, mégis csak volt egy kis minike talika!

Bevallom őszintén, amikor Andi telefonáltál, már kabátban voltam, pelenkázótasi összekészítve, Dorka csini ruhában... :roll: :P
De az igaz, hogy volt elég dolgom du. :roll: nem baj, majd legközelebb.

Most még melózok kicsit :D aztán irány tortáért, aztán jönnek a népek! :D

Sziasztok!!!!!!!

KépKép
viol81

Boldog szülinapot Dorka!!!!!!

Zília

Kép
kertész ákosné

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Dorkának sok szeretettel!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol, jajjjjjjjjjjjjjjjjj
annyira lemondó volt az utolsó hozzászólásod, hogy esik és így nem akartok buszozni. Csak azért hívtalak, hogy ne keseregj, majdnem mindenki apránként visszamondta. Úgy sajnálom, miért nem árultad el :cry:

Azért remélem a parti jól sikerült! A következőre meg bízom benne sokan eljönnek!
Szép álmokat!

Kriszta, már rég nincs bébim :oops: :lol:
szép idő volt, biztosan jól sikerült a napotok :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Dorkának mi is Sok Boldogságot kívánunk sezerettel!!

Jó kis tali lehetett Csajok!Mindenki tudott figyelni mindenkire! :wink: (ilyen ugysem volt még! :lol: )
Hát akkor legközelebb....
Vendég

Drága Dorka!Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!

Kép
Kép

Kép
dzsezmin

Minden szülinaposnak és névnaposnak utólagos sok boldogságot!

Semmi időm gép elé űlni szégyenlem is magam kicsit :roll: :roll: ,de ez van.Ami szabadidőm van azt a Levivel kint töltjük!
De majd mindent bepótolok május 25.-től lesz rá 3-hónapom!! :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Köszi még egyszer is Mindenkinek a köszöntéseket!!

Gabó, neked meg a nosztalgiát is!!!!
Én is teszek el, de kettőt, a változásról is! :wink:

Kép
Kép

Te jó éééééééééég, az ott a képen Ágnes?????? :shock: Én nem ismertem meg... :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagggyon jó az a kép!!!!

Andi,
jaaaaaa, nem baj ám, akkor amikor a hsz-t írtam, tényleg szvr idő volt, aztán amikor melóból indultam haza, kisütött a nap, belelkesültem, hívtam anyut, hogy gyorsan öltöztesse Dorkát, aztán ha hazaérek, egyből lehet indulni. De amikor mondtad, hogy valszeg nem leszünk, csak páran, gondoltam én is, hogy nem baj, majd legközelebb! :P

Gabó,
hogy vagytok? Mikor kezded a szabit?

KépKép
viol81

Na tessék, épp most kérdeztem! :wink:

KépKép
viol81

Éééééééééééééés, visszatértem a régi vonalzótípushoz... :D

KépKép
viol81

Köszi jól vagyunk a fiúk épp alszanak.Május 25.-től indulok utamra!
26-27.-én megyek Wellneselni(lehet rosszul írtam) Gyulára egy kolléganőmmel meghívta az egyik beszállítója és engem visz el magával!Első nap szabad program buli hegyek másnap pedig konferencia!Már alig várom.Aztán 28.-án vizsgázom(targoncából) és 30.-án megyünk haza,mert akkor tartja apu az 50.-ik szülinapi buliját és pont aznap lesz a Balázsé is! :) :)
Egy hétig tutkó otthon leszünk,mert anyut kedden műtik Győrbe és kell majd neki segíteni!
Levi felvették az oviba is szal nagyon jól vagyunk!Majálison megyünk fel Pestre a Spár családi napjára meg állatkertbe szóval zajlik az élet nálunk!
És ti?Mikor mész melózni?Nyaralás?
Ágiról tudtok valamit mikor jönnek?

Kép
dzsezmin

Hűűű, Gabó, tényleg elég sűrű a programod! :P
Tök mindegy hogy írod, a lényeg, hogy elmész kikapcsolódni!! :D
Milyen targoncán vizsgázol? Csak nem olyan nagyon? Mert naggyal Gáboréknál visznek fát! :shock: :D Megkérdeztem és azt mondta, hogy azokat a benti, bolti gépeket is targoncának hívják. Olyanon vizsgázol? Minek kell az neked?
Nem látni Levi vonalzóját...
Mi lesz a jele az oviban? Dorkának lombos fa! :D
Én már április közepe óta dolgozok, de csak csínján :wink: . 2 nap meló, 2 - vagy 3 - nap szabad, és 8-tól 2-ig. Mondjuk nyilván ez pénzben sem lesz erős, de legalább kiegészítem kicsit azt a fantasztikus GYES-t... :?
Idén Lentibe megyünk, tavaly egy napot átmentünk Gosztoláról és nagyon megtetszett. Van ott egy élményfürdő - www.lentifurdo.hu - és nagggyon jó. Sekéllyel induló, totál csúszásmentes aljú kellemes hőmérsékletű medencék és nem vészes árak. Szóval idén már direkt oda kerestem szállást.

Ágiról nem tudok semmit... :shock:

KépKép
viol81

Szia Gabó!
Örülök, hogy jól vagytok! Majd találkozunk :wink:

Viol, még tegnap este is szomorkodtam miatta, hogy nem árultad el, hogy már kabátban voltatok...
A képen Ágnes ezerrel szórja Dorkának a virágokat :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Dorkának mi is Boldog Születésnapot Kívánunk!!!

Kép

Sajna mi sem tudtunk elmenni talira. Zoli is később jött mint szokott, aztán meg én is olyan fáradt voltam a naptól. Adéllal is sokkal nehezebb volt. Aztán végül csak eltelt a hétvége. Tegnap délután jöttünk haza. :lol:

Kép
wirág&

Gyöngyi,
köszönjük neked is a köszöntést!! :P
Hogy vagytok? Hány foga van kint Adélnak?
Te hogy vagy??

Andi,
:P :P :P
Tényleg abszolút semmi gond ám!!!!!! :P Telefonon megbeszéltük! :wink:

KépKép
viol81

Viol!

Túl vagytok a nagy forgatagon? :D Néhány kép a szülinaposról? :wink: :)

Köszi, mi jól vagyunk. Élvezzük a jóidőt, sokat járunk játszira hintázni. :lol: (Mást még nem tudunk!) :lol:
Eddig 5 kibújt fogacskánk van, most bajlódunk a 6.-7.-el.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Csajok! :lol:

Mielőtt kihalna a topic, az jutott eszembe, hogy indítani kéne egy újat, mondjuk "Pekingi Kismamák" címmel. :lol: :lol: :lol:
Arra tuti nem lenne kíváncsi a kutya sem, mi meg tudnánk, hogy mi vagyunk. :wink: :lol:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Juti, én értem mire gondol Virág! Arra, hogy mostanában azért nem írnak a többiek mert túl sokan mások is olvassák ezt a fórumot. És így elment a kedvük. Amit itt leír az ember majdnem olyan mintha a Szuperinfóba írta volna. :lol:
Én azért írok csak olyasmiről ami nem titok és nem zavar ha fél Sopron olvassa.
Na, vmi ilyesmire gondolhatott Virág. :D

Dorka szülinapjáról fénykép?

Andi! De jó a margarétás kép Jankáról! Hol van, mama kertjében?

KépKép
KépKép
mirama

Dorkának Boldog Szülinapot!

Kép

(bocsi, hogy csak most írok, de szervízben volt a gép)

Andi!

köszi, a talit :lol: :wink:

Wirág!

Szuper az ötlet, én benne vagyok...... :wink: priviben kitalálhatnánk valami jót.... na mit szóltok???? :lol: :lol: :lol:

Szuperek a képek!

Jó éjt!

katus78

gyöngyi

jó ötlet. :wink:
Miramának igaza van.Amit ide leirunk"azt beszéli már az egész város"

Juti,KAtus

jól vagytok??Picurkák??
Vendég

Sziasztok!

Én is benne vagyok, hogy "elbújjunk" valahová! :lol: Nagggyon hiányoztok :( .

Mi megint betegek vagyunk (januártól eddig húztuk :? ), a változatosság kedvéért, most én fertőztem meg a kisasszonyt :? :? . És nem kell porszívózni a nóziját!!! Olyan ügyesen fújja ki zsepibe, hogy a porszívóval nem jön már semmi az orrából. (Utána ő fújja ki az én orromat :lol: :wink: )

Anikó

Kép[/url]
quito

Mirama!

Végre, valakitől leírva látom az igazságot! Én emiatt "veszítettem" el valakit, mert annak ellenére, hogy semmi rossz szándék nem volt bennem, valaki az illető kezébe nyomta a dolgokat kinyomtatva, amiket írtam/írtunk! Úgyhogy én is úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy meggondolom 50x, hogy mit írok!!! Igaz, hogy ez egy nyílt dolog, meg bárki számára látható, de a rosszindulat nagyon él egyesekben! (Remélem most is olvassa az illető amit írok)

Amúgy jól vagyunk, Milán megkapta az első oltást, ill. a másodikat, mert az elsőt még a kh-ban kapta.
Nőtt 10 cm-t születése óta, és hízott 1,5 kg-t. Most 60 cm, és 4,5 kg. Nagyon hosszú baba, de még mindig olyan kis vékonyka.
Nagyon ügyes már, beszélgetünk egész nap, az eeeee, öööö, áááá nagyon meg neki, néha jön egy kis gggggg is, lassan meglesz az egész abc. Egyre kevesebbet alszik, így kevesebb időm van, mert imádok vele foglalkozni! Igényli is, mert ha kimegyek a szobából, már néhány perc múlva reklemál, sikongat, olyan édes! És ha meglát, teli szájjal vigyorog!

Na, megyek, alszom, mindjárt szopi lesz!

jutiboszi

Juti :lol: :lol:

Anikó

jobbulást Kincsőnek.
Akkor nincs tali. :cry:
Ennyi idős volt Petrus mikor helyettesitő dr.-nőhöz vittem náthásan.Azt kérdezte szivom-e az orrát.Mondtam nem,mert szépen kifujja.Erre azt válszolta,na etessem meg,hogy ennyi idős gyerek kifujja.Szivjam csak.
Látom,akkor mégsem voltam hülye! :roll:
Vendég

sziasztok, baromi gyors leszek...., bocsi

Erika, mi újság veled????? TUdod!!!!

KépKép
viol81

Nekem is van egy mai orrfújós sztorim :D

Ágnes délelőtt kifújta az orrát a nagyok szép címeres magyar zászlójába :lol: :twisted:
A zsepinél jobban tetszett neki :lol:
Ő is náthás.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica! Ez jóóóó! :lol:

Nektek idén télen-tavasszal nem voltak többet taknyosak a gyerekek? Mert Noel szinte végig az volt, kisebb szünetek. Talán most is jön egy szünet. Kopp-kopp. :)

KépKép
KépKép
mirama

Krisztii

dehogynem.EGyfolytában.Én az ovinak tudtam be.De visszagondolva,már ősszel is folyton náthás Petrus.(Réka szervezete már nem,Ő jól volt)

Viol

lekerült,mert lejárt....
De attól még nincs semmi....
Nem tudom még hogy mi van,mert a mult hónapban is megviccelt,és 10 napot késett...Hátha most is az van.VAgyis jó lenne ha nem az lenne......... :roll:
Képet teszel a buliról???

Jutinkal taliztam ma.GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ MILÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!ESZMÉLETLEN KISFICKÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS persze Juti is jól néz ki! :lol:
Vendég

Erika,
akkor még nincs veszve semmi! :wink:

Amúgy nekem mindegy hova írunk, tény, hogy ez egy nyilvános fórum, tetszik - nem tetszik, el kell fogadni, hogy bárki belekukkanthat... :roll:
De nyugodtan lehet vmi zártat is csinálni. Csak nemtom hol lehetne, de vhogy azt hiszem lehet.

Dorka szerencsére nem volt taknyosabb, mint máskor, sőt, nem is volt taknyos. Kopp-kopp.

Anikó,
jobbulást Kincsőnek!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én meg ma bevettem az első Biokrómot... :wink:

Andi,
Ágnesnek mindene az ország!! :lol:

Orrát Dorka is fújja. Persze magától csak így-úgy, de ha én mozgatom az ujjam a zsepivel, jól neki tud lendülni. :D

Juti,
hűűű, másfél kg? Jó evőkéje van Milánnak! Nem volt semmi gond az oltásnál?
Nekem nem is rémlik, hogy valakiről - rokonod vagy ismerősöd - rosszallóan nyilatkoztál volna... :shock:

Ha jól emlékszem Gabónak volt hasonló problémája emiatt...

Amúgy meg kik olvassák vajon? Csak kíváncsiskodók? Más kismamák/anyukák? És miért nem kérdeznek?

Mindjárt teszek fel fényképet is. Sok nem lett, most valahogy nem kattogattam annyit. Illetve amikor behoztuk a tortáját, pont nem volt Dorka jó szögben, olyan kis semmilyen lett a kép. Na de majd felteszem.

Szia Katus!!!!!!!!!!!! :P

KépKép
viol81

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
viol81

Kép

KépKép
viol81

Kriszta,
Ágnes folyton elkapta valakitől. Na meg háromszor annyi mire kikeveredünk. A nagyok átlagosan voltak betegek, de Ágnes sokszor volt náthás.
Nagymamánál készültek a virágos képek. Olyan szép volt az udvar és nagyon élveztük. :D

Viol,
micsoda ajndékok :wink:
Nem csak Gabónak, többeknek is volt már kellmetlensége sajnos.

Rik,
holnap nem lesz foci :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!

Nem rokon, nem ismerős, hanem valaki más. Priviben megírom. Megbántottam, de anélkül, hogy akartam volna. Meg azt is gondolom, hogy nem teljesen az jutott el hozzá, amit én írtam, esetleg csak a fele, és ebből származott a kellemetlenség. És nem is kis kellemetlenség!!!!!!!!

Rik!

Nagyon édi vagy!!! Köszi! A kisbetűst is köszi, de én nem nézek ki jól, majd ha visszafogytam a versenysúlyomba. Addig még van 13-15 kiló!

jutiboszi

Sziasztok!
Én is benne vagyok az elbújásba,mert nekem is volt ebből olyan kellemetlenségem családon belűl.

Viol!Jaj,de szép Dorka....!!!!! :lol: :lol: :lol:
Csak úgy teszem le a spár kifizeti régóta targizok már miért ne!!Ingyen van!Meg ha papír nélkül rajta kap valaki akkor becsókoltak nekem is meg a boltba és jöna bünti! :twisted: :twisted:
Oviba még nincs jelünk majd május végén kell mennünk akkor lesz nyílt nap akkor választunk majd!
Vonalzóhoz én még mindíg béndzsa vagyok!! :( :(
Lentit nagyin dícsérik talán idén mi is lejutunk oda!

Anikó!Jobbulást nektek!!

Nekünk nagyon jó volt a majális bunkófalván Levi nagyon élvezte bár nyügi volt,mert fél 5-kor keltünk a buszon nem aludt szal ebből a szempontból nem igazán volt jó!Este fél 10-kor értünk haza dög fáradtan még jó,hogy ma délutánra írtam magam!
Majd teszek fel képeket!

Nektek milyen volt?

Kép
dzsezmin

[quote]N írta:em csak Gabónak, többeknek is volt már kellmetlensége sajnos.

Hűűű, ezt nem is tudtam!! :shock: Bár gondolom, akkor itt sem vertétek nagy dobra, hogy gond volt.

Gabó,
hol van az a bunkófalva?? :D

KépKép
viol81

Mi meccsen voltunk tegnap, zuhogott az eső, jobb is hogy nem vittük Dorkát.
Ma meg Gáborral elmentek haza. Tömegbe majálisra majd talán jövőre visszük i.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ma nem írt senki, én leszek az első és utolsó. :-)

Sajnálnám ha teljesen kihalna a topik, igaz, én sem jöttem sokat, de azért akkor is.... :-)

Viol! A fűnyíró nálunk Noel első számú kedvence, kettő is van. Biztos Dorkának is bejön! Ki a két kislány, unokatesó? És a nagypapi apukád?

Kedden anyáknapi ünnepség az oviban. Már előre bőgök.
:lol:

Ma jött meg a vonalzóm. Tetszik, csak olyan nagy. Lehet csak pár napig hagyom. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Na, ne hagyjuk kihalni a topikunkat, ha szabad így neveznem, azért írogassunk mééééég!!! Mindenki gondolja át ezerrel, hogy mit ír, és akkor mehet a végtelenségig!!!

Na, pussz! (most végiggondolom mit írok..............., semmit, mert aludni készülök, de nemsokára jövök!)

Pusza

jutiboszi

JUti

egyszerűen csodaszép Milán!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Fényképezzen csak apud,mi szeretettel fogadjuk a képeit!! :wink:

Merre vagytok csajok??
Hogy tellt a pihenő??
Vendég

Sziasztok!

Szegeden vagyunk!!! Kincső példásan végigülte a 6 órás autóutat velem :D , 1x álltunk csak meg enni-inni-pelust cserélni és szaladgálni. Persze Székesfehérváron megint eltévedtem :?

Juti-Milán gyönyörűűűű!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

hali!

én dolgoztam.

juti,
még nem jött privi.
milán gyönyörű, tessék nyugodtan hagyni, had fényképezzék csak! :wink:
azért most már látom benne az apukáját is! :)

kriszti,
jah, jó az a fűnyíró, tetszik is neki, meg kerreg is. kapott még vmi bevásárlókocsit is, az is kerreg!! :D
anyánapja, de jó! én is kaptam virágot, gábortól. :) én meg már azt várom, hogy azt mondja: anyu. :roll: de nem.

jajj, most nemtom mit akartam még.

anikó!!
meddig lesztek szegeden?
kincső magyon ügyes!!

KépKép
viol81

Cajok!!!

A babanet főoldalán, a Társalgó-ban van egy olyan alcím, hogy "Szerkesztő". Bementem megkérdezni, lehet-e zárt fórumot csinálni. És képzeljétek, pont az előttem lévő HSZ is teljesen ugyanezt akarta. Szegények, ők is hasonlótól szenvednek, mint mi.
Rápróbáltam én is, lesz, ami lesz.

KépKép
viol81

Viol!

Látom résen vagy. :wink: :lol: Én is böngészgettem mindenféle beállítások közt, aztán gondoltam levelet kellene írni a címükre. De így tényleg egyszerűbb. :D
Azért számomra meglepő, hogy pestiek is küzdenek ilyen problémákkal. Azt hittem ez csak Sopronra jelllemző. :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

Csajok,
most készülünk a 15hós oltásra. Mire lehet számítani?Félek, mert a doki együtt adja be a második kullancsellenivel. :? :roll:
Kérdeztem tőle, hogy nem lesz-e ez így egyben nagyon durva, de úgy láttam még mosolygott is a kérdésemen, így elkönyveltem magam megint egy "túlaggódós anyukának". :oops: :roll:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi,
nekem meg azt mondta a doki, hogy a kullancs-ellenivel várjuk meg, míg betölti a 2. évét... :roll: Akkor legyen okos az ember. Szóval mi meg holnap megyünk, 2 éves vizsgálat + oltás.
Nekünk csak a 18. hós oltással volt baj, 15. havival nem.
Jah, Pest is kisváros... :roll: :D

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?