Sziasztok Kismamik!
Hogy vagytok? Szépen növesztitek a pocókát?
Mindjárt itt van jan-febr. Hogy szeretnétek szülni? Hát én már kb. tudom. Először is mindenféle érzéstelenítő nélkül, se görcsoldó, se az az epidurális izé. Persze, ha a doki mondja, hogy kell, mert már nagyon kivagyok, akkor jöhet, de csak úgy nem kell. Ki tudja, lesz-e szükség gyógyira... Anyukám és anyósom is így szült, mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Victoria!
A zene nagyon jó a babáknak
Mi is sok szépet hallgatunk
Operát mondjuk nem
, klasszikust igen, illetve csak azt. Ja és régi nagy kedvencemet: Halász Judit mesezenéit
Kisbuksi!
Tényleg nagyon édik a picifiúk
Rbogi!
Most meg lehet, hogy fiúcska? Igazad van, az egészség számít inkább. Képzeld el a barátnőmnek a 30 valahanyadik hétig lányt modtak, csak akkor derült ki, hogy fiú, amikor a lábait már nem zárta össze a pici.
Ildikó!
A szeméremcsontnál nem érzek fájdalmat, nekem inkább az alvással van bajom. Állítólag, ha oldalt fekszünk, akkor jó egy kis puha párnát tenni a behajlított lábunk alá. Hát ez egyáltalán nem kényelmes nekem, bár párna nélkül sem túl jó órákon át. Háton meg ugye nem érdemes a gerincoszlop megterhelése miatt, tehát?
Lányok!
Milyen alvási pózban alukáltok?
És nektek is hullámzik a hasikótok néha? Nagyon szeretjük nézni
A karácsonyi bevásárlással hogy álltok? Ne az utolsó percre hagyjuk nagy pocival nagy tömegben nem lehet kellemes
FarkasBogi!
A tábliban rosszul van a heteim száma: vasárnap 27+5 volt.
LOLA!
Nagy drukk neked! Ne izgulj!
Egy hétig nem leszek, megyünk a hegyekbe friss levegőt szívni
Kellemes babavárást!!!
Inez!
Veled lehet találkozok majd az kórházban
Nikie
holnap 28!+0