Jamina!
Tudom, hogy Rád mindig számíthatok
A helyzet valóban furcsa, mert tegnap este a gyerekekkel egy időben elaludtam este kilenckor, ilyen nem volt vagy öt éve, és amikor beköszöntem, akkor jöttem le kikapcsolni a gépet
. Most ugyan kialudtam magam, de mozogni azt nem nagyon tudok, teljesen elfeküdtem minden végtagomat. Ennyi henyéléstől nem is csoda!
Anyapoc!
Nagyon tetszik a rózsás képed! És valóban nagyon jók ezek a tetőbe öntött "keretek". Bár nekem nagyon tetszik KovKata, és Zsuzsa képformája is
Kovkata!
Jó ez a felfüggesztés, ilyen akaztóm nekem is van, bár fára vettem, de így ki tudom próbálni gipszre is. Csak azt kéne tudnom, hogy hogyan lehet nem elfelejteni a belerakást??? Az nekem sosem jut az eszembe időben
Jucus!
Akrilt is lehet kapni festékboltban, azt nem tudom, hogy van-e különbség a hobbiboltos, meg a festékboltos akril között, azt gyanítom, hogy csak a kiszerelés, és az ára más
ha bemész, akkor nézd meg a színezőpasztákat is, mert van egy elég "friss" márka, amit nagyobb flaskában árusítanak, önmagában is használható, és nagyon szép pasztell színekben kapható. Nem ugrik be a neve
Lengyel, cseh, szlovák, vagy szlovén, tehát valami hasonló gyártmány. Jóval nagogyobb, mint az Aquacolor, ez van vagy két és fél decis ~700forintért. És tényleg gyönyörű a színpalettája. Ja, és ha a gipsz hátoldala ragyás, meg lehet csiszatolni csiszolóvászonnal, mondjuk egy csap fölött! (tapasztalat
))
Zsuzsa!
Csak az volt a szép az alapban, hogy struktúrált volt? Én most láttam egy olyan formát, aminek a kerete volt faerezetű, na, az is jól nézett ki!
Valóban jó ez a gyors letöltés, de nem adtak hozzá több szabadidőt! Lehet, hogy nem jó szerződést kötöttem? Jöhet a képeslap!
Ezúton mindenkit szentté avatok, aki modemmel tölti fel a képeket. Eddig el sem tudtam képzelni, hogy ilyen gyorsan is lehet!!! Semmi szétkapcsolás, semmi várakozás, és hosszú idő óta, egyszerre több képet is feltudtam rakni egyszerre. Leírhatatlan a különbség...
Most gyorsan el is öntöttem a képtárat.
Itt vannak a kavicsok:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/42206.jpg, ez az, ami macskaalom(zeolit) és némi festék keresztezésével jött létre. A sötét helyiség miatt nem színhelyes, képzeljétek hozzá, hogy a háttér az hófehér. Az egyik doboz az zöld, a másik hófehér, a harmadik pedig barna. Sztem van olyan szép, mint a hobbiboltos színes kavicsok, csak ez matt, nem fényes.
Itt a kölyök kedvence, az almáskert:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/42207.jpg, szerintetek ez milyen alapra készült? (Nem ér visszaolvasni
)
Apósomnak megmutattam, és mondott egy ötletet: szerinte a képet egy széles fehér sávval el kéne választani a kerettől. Először tiltakoztam, aztán rájöttem, hogy valóban ez is egy keretezési stílus, fotókat szoktak, és rajzokat így keretezni. van egy fotó, körülötte két-három cm-s fehér sáv, és csak aztán jön a keret. Ki lehetne ezt is próbálni
.
Aztán felraktam a félkész műanyag tálamat is:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/42208.jpg Ez azért félkész, mert kap majd még egy aranyszínnel kevert decoupage-ragasztós réteget, így olyan lesz a fénye, mint a mellette lévő mécsestartónak.
Na, eldugulok...
Még jövök! Ezt nem fenyegetésnek szántam
Csi