Sziasztok, végre van egy percem! Sajna csak tőmondatokra futja most is, de azért az is valami...
macska: hát, tényleg elég horror lehetett, valószínűleg én nellé tettem volna legalább egy rókát
náluk egyszer egy kollégám járt úgy, hogy az irodájában a falon körbe megy egy, nem is tudom mi a pontos neve, de műanyag 'alagút' a külömböző madzagoknak, drótoknak, és oda meg egy egér holt bele. Mire megtalálták, képzelheted, már mindent megnéztek, hogy honnan jön...
Nuncili, tényleg nem tudsz szétszakadni, ne is próbáld. Esetleg azon nem gondolkodtál, hogy hordozókendőben, vagy babaerszényben hurcold magaddal Szonját, ha Ádinak is nagyon kellesz? így mindkettővel lehetsz egyszerre, ügyesek még szoptatni is tudnak így, én mondjuk ezt nem próbáltam. Tényleg egyre nagylányosabb Szonja, szerintem is szépen fejlődik!
Olivér tényleg nagyon csini az ünneplő göncében
Krisz, gyógyulgass! Én sem vagyok sűrűn beteg, de akkor nagyon pocsékul tudom érezni magam...
Képzeljétek, Samu tud haladni, még ha lassan is, de legalább nagyon vicces! Közben az arcával törli maga előtt az utat
Apja szerint legaláb szkenneli maga előtt
behúzza a lábát, a fenekét az égnek tolja, és a lábát kinyújtva előrecsúszik. Nagyon édes, mert közben meg legtöbbször elégedetlen a haladással, vagy az élettel magával, és morog
minden egyes lökés után felnyomja magát és körülnéz, hogy ott van-e már
meg kell zabálni!