Sziasztok!
Erika!
Tartsd szem előtt Bábi mozgásfejlődését!
Így biztos nem fogsz parázni Luca miatt!
Matska!
Csak el ne átkozz minket a jobbnál jobb kézműves ötleteinkért
Én a Duna Pláza játékboltjában vettem, de a Westendben is láttam ujjfestéket.
Nálunk a krétahámozás dívik nagyon
Snoopy!
Nehogymááááá' parázzál! Hanna pl. egyelőre nagyon tetszetős firkákat bír produkálni, pedig azért ő idősebb Zsombinál! És még az ő korában is ez a normális! Áron extrém gyorsan fejlődött rajz tekintetében, tényleg állandóan hitetlenkedve bújtam a tankönyveimet, hogy mintha neki ezt még nem kéne tudnia... De ez abszolút egyedi eset!
Zsombi ujjfestékhez való hozzáállásán jót mulattam! Bezzeg az enyémek könyékig bele szoktak mászni
Cory!
Fantasztikusak vagytok!!!
Iboly!
Téli álomban benne vagyok!!
Kanga!
Micsoda széria!
Akkor jobbulást mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!
Verus!
Hát igen, ha körbenézek a cuccainkon, kissé lehervad bennem a tetterő
Azért bízom benne, hogy túléljük! A hajrá ránk fér!!
7 gyerekesek???? Valamiről lemaradtunk??
Tök jó, hogy ilyen klassz a falu!!! De jó nektek!!!
PIldi!
Gratula a fogacskákhoz!
Jamina!
Azért két kreatívkodás között tessék ide is írni!! Édesek lehetnek a lurkók!
Lányok, ide is leírom a nagy parámat, amit a levlistán már megosztottam veletek: szóval pénteken voltam dokinál, megnézte KisMézest, aki nagyon aranyosan izgett-mozgott
Csak sajnos a doki kicsit többnek találta a magzatvizet az átlagosnál, és azt mondta, hogy ez 3 dolgot jelenthet:
1. az égvilágon semmi jelentősége nincsen, csak valamiért több vizet termel a lepény.
2. kezdődő terhességi cukorbetegség
3. fejlődési rendellenesség
- de ezt csaknem kizárta, mert a genetikai UH-n sem láttak semmi gyanúsat, meg most sem.
Azt mondta, egy hónap múlva megint megnézi, ha akkor is több, akkor újra megyek genetikai UH-ra.
Szóval gondolom (remélem), nem olyan nagy a gáz, ha nem rögtön kell mennem valahová, de azért kicsit izgulok.
Na, jó éjt mindenkinek: Pele