Sziasztok,
remélem mindenki jól van!!!
Hát mi nagyon szar időszakon vagyunk túl,Eszti tán még sosem volt ilyen beteg
Kezdődött hétfőn egy 39.8-as lázzal.Rögtön vittem dokihoz,aki diagnosztizált nála egy skarlátszerű valamit,mivelhogy ez van az oviban,szal ha bepöttyösödik,akkor AZ.Láza brutál magas,hűtőfürdők,háromfajta lázcsillapító,de még mindig nem ment le,csak úgy 38 körülire.Kijött rajta pár pötty,usgyi vissza a dokihoz,aki mondta,h ez nem skarlát,bárányhimlő.
Kezembe nyomott egy tájékoztatót a betegségről+egy 3800.-os hűsítő habról egy fecnit.Eszti különösebben nem volt szarul,én meg még örültem is,h letudjuk a barit egy életre.
Node a pöttyök csak nem nőttek,változtak,a gyerek még mindig brutál lázas...telefon a drnőnek,h mi van,hát,gyerekek,keményen ki lettem oktatva,hogy akkor Ő(nagy ŐŐŐŐ,mert az istenfélék családjából származik)elmondja mégegyszer,nem kell antibiotikum,ne erőltessem,örüljek,hogy alig van pöttye és HÉTFŐN TALÁLKOZUNK.
még én éreztem rosszul magam,h kételkedek.Ez volt csütörtökön.
Éjjel alig aludtunk,lázcsillapítás,stb,mondtam anyámnak,hogy ez nem bárányhimlő,irány a kórház.
Szerencsére a vezető gyerekorvos jár hozzánk vásárolni és elég jóba vagyunk,felvittem Esztit hozzá,rögtön vizeletvizsgálat,megröntgenezték a tüdejét,arcüregét,kb.3 órát velünk foglalkoztak már rendelési időn kívül és hát beigazolódott a gyanúm: tüdőgyulladás+arcüreggyulladás
ha nem viszem és a mocsadék nőre hallgatok,Eszti most a kórházban fekszik