Sziasztok!
Végre én is ide jutottam
Programok: az almavirág fesztivál nagyon szuper volt tavaly is, természetesen jóidő esetén idén is megyünk! A Nika által emlitett időpont a tavalyi, én is megtaláltam igy az egyik honlapon, egyszerüen a tavalyi időpontot másolták ki
Szóval itt nézhettek utána az idei programoknak, ami máj. 3-án lesz:
http://www.fesztivalkalauz.hu/index.php ... s/faz/8874
Máj. 1-jén a Dolinkában is lesz majális, egész jó programok lesznek:
10 órától gyermekjátékok, bohócmüsor, lufi hajtogatás, ugrálóvár
10,45-11,45 Kabaré
12-12,45 Emilio
12,45-13,15 Tücsök zenekar
Ezen kivül kispályás focibajnokság. Sztem egynek ez a program is jó, és valszeg nem is lesznek annyian, mint a Tóstrandnál.
Nika
Gergő csuda édes a játszin! Az enyémek is imádják, csakhát itt a városban már mindegyiket tönkretették
Ami jó, az tőlünk elég messze van, ugyhogy a távoliak között legjobb az eresztvényi, mert oda busszal ki tudunk menni. Szerdára azt terveztük ovi után, de ahogy ma viselkedtek
háááááát még meggondolom
Timi
Ismerős a bezártság érzés
Pláne szörnyü lehet ilyen szép időben!!! Mi legalább télen estünk át rajta, nem kivánkoztunk ki a hidegbe. A pörgős napok rám is jellemzőek, pedig megfogadtam, h mivel minden második hét suli, az egyik héten mosás-főzés-takaritás-vasalás, aztán második héten tanulás, készülés a sulira. Na, hát természetesen mindebből soha nem jön össze semmi
Most is annyi vasalni valóm van, h csuda, persze minden nap megy a gép is. Jövő héten meg 2 tantárgyból is doga, még ki kéne dolgozni a témákat
Ja, a multkori közig dogám is 5-ös lett
Szuzy
A multkor irtad, h Szilárdot járókába szoktad tenni, amig főzöl...Huh, én csodálkozom, h akár fél órát is elvan benne! Nekem egyik sem szerette a bezártságot, mindig "szabadok" voltak
Mi is nagyon sokat vagyunk kint, amit egyrészt én is élvezek, másrészt itthon semmivel sem haladok
Hiába, na, minden jóban van vmi rossz
Mult héten szinházba voltam Lilivel, a Hamupipőkét néztük meg. Nagyon tettszett mindkettőnknek
Olyan jól esett kimozdulni. Ma hoztunk májusi müsorfüzetet, két előadást ki is néztünk a barátnőmmel. Az egyikre ketten mennénk s barátnőmmel (még be kell adagolni apának, uis este 7-kor kezdődik, tehát ő lenne a gyerekekkel
), a másikra viszont vele szeretnék menni, az egy táncgála lenne... Jó lenne rendszeressé tenni az ilyen programokat, sztem egy hónapban 1-2 alkalmat megengedhetünk magunknak! A jegyárak sem vészesek, ált. 1000-1500 ft-ba kerülnek.
Ma ovi után elmentünk a fő térre. Hát a végén uuuugy felbosszantottak, h azt hittem ott agyalom meg mindkettőt. Én nem tudom mi van most velük, de mindkettő irtó szófogadatlan, szemtelen. Teljesen semmibe veszik a szavaimat
Aztán hazafelé jövet Dani teljesen magától bocsánatot kért, és kisangyal módjára jött a kezemet fogva
Itthon persze megint jött a marakodás, visitozás, egymás püfölése....áááááááááá
Na, megyek, jó éjszakát mindenkinek!