Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok!!!
Fibi neked is Boldog Névnapot így utólag!
Manóka Botondjának is Boldog Szülinapot!
Nem tudok sokat írni, mert meló ezerrel, holnap meg vizsgák az egyetemen...szóval zajlik az élet.
Ancsi
Neked akartam mindenképpen írni, hogy sztem ne fegyelmezd ilyenkor Lencsét. Ha kell néha inkább adj rá pelust, nem kell mindig, csak amikor esetleg már látod, hogy erőlködik és visszatartja, hátha akkor könnyebben kiadja a dolgot. Nehogy aztán még jobban belebonyolódjon Lencse a lelki részébe, mert nekem egy ismerősöm kisfia nagyon sokat szenvedett ettől, neki is kistesója született és mindig visszatartotta, mert félt a kakilástól és mindig egyre rosszabb lett és egyre jobban fájt neki és nagyon nehezen oldódott meg a dolog. Úgy oldódott meg végül, hogy kórházba került és minden nap beöntést kapott és talán az a kórházi tortúra hatott rá lelkileg, vagy a fene se tudja, meg elkezdett járni oviba és azóta rendben van, bár mostanában nem beszéltem velük, hogy visszaesett-e vagy már nem jött elő többet a probléma. Úgyhogy sztem nagyon figyelj rá, és inkább néha pelus, Bendi is néha ha olyanja van akkor kéri a pelenkát, pedig már ő is teljesen szobatiszta, már a bölcsiben sem hord pelust.
Curse
Jaj, szegény, elképesztő, hogy ezek a szemét kullancsok milyen veszélyesek!! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb renbe jöjj!!!+++++++++++++++++
Gekkóról, megígértem, hogy írok:
voltunk már foglalkozáson, és mindenféle tornázások, meg énekelgetések, mondókázások, dobolás, cintányér, ritmusbot és különböző fejlesztő játékok vannak, Bendinél mivel neki a beszédre kell fejleszteni, állathang utánzás volt eddig, kíváncs vagyok, hogy legközelebb mi lesz, és ki van írva, hogy a szülők is bent lehetnek a foglalkozásokon. Tehát játékos feladatok vannak, ennyi pénzért nem tűnik olyan nagy számnak a dolog, de remélem használ valamit.
Egyébként meg Bendi azon kívül, hogy már a bölcsiben sem adunk rá pelust és az első két napon kívül, nem is pisilt eddig be, egyre több szót mond, szóval igaz, hogy nem jött be az amit sokan mondtak, hogy majd biztos hirtelen fog elkezdeni beszélni és mondatokat mond majd meg ilyesmi, de elkezdte és ez a lényeg!!
Egyre több dolgot tudatosan is használ, pl. ha játszik a dupló teherkocsival akkor mondja, hogy bácsi, mert imádja a duplós emberkéket (húú de rohadt drágák ezek a duplók...
). Aztán tegnap rájöttem, hogy amikor azt mondja, hogy ass, akkor valamire mutat, hogy AZT. Meg azt is mondja, hogy kulcs, de úgy, hogy kuss.
Ja és azt is tudja mondani, hogy suzuki.
Kapott egy suzukis pólót alig lehet róla levenni.
Szrek
Sztem ne aggódj ha néha nem mos fogat, azért a fekete csonk nem attól lesz, hogy egyszer-kétszer kihagyott valaki egy fogmosást.
szóval azért ennyire ne parázz ezen, persze ha sosem akarja megmosni az nem lenne jó, de ha csak néha nem akarja akkor ne aggódj emiatt.
Votiv
Jobbulást nektek! ++++++++++++++++
ruz