sziasztok!
hú de jól le voltam maradva
bocsánat a kimaradásért, de ha géphez ülök, általában játszom
Timi
kíváncsi vagyok, hogy a bárányhimlőt elkapja e a másik fiacskád is
Ildiéknék váltották egymást.
Nálunk még csak Adri volt, most nem hallottam róla, hogy itt lenne, pedig most már én sem bántam volna ha túl leszünk rajta
Ha unatkozol, van egy oldal, én ott ragadok mindíg le
www.noivonal.hu fórumokon belül vannak játékok, és akasztófa, na én ott megtalálható vagyok.
Sokat írni Eszterke nem hagy szopi közben még az megy
azért megpróbálok jönni amikor csak tudok.
Krisztikém reggelre elkezdett köhögni
tegnap már taknyos volt, így itthon hagyom, had jöjjön helyre. Remélem a kicsi nem kapja el.
Szuzy
kíváncsi vagyok az oviba mit mondanak.
Most nagyon sok a gyerek, teljesen fullon vannak az ovik.
Nálunk 31 gyerek van most, és folyamatos a beszoktatás még most is. Majd ősszel szétszeik őket, akik most tavasszal kezdtek azok átkerülnek máshoz.
Óvónénik: akik Adrikának voltak azt a párost szétszedték, az egyik Margó ovónéni volt, ő kb. nagycsoportosokkal van most
Ha tudsz óvónénit akkor írok róla véleményt.
Ja, mi a Százszorszép oviba jártunk/járunk
Elvileg nem veszik ám be 3 éves kor előtt, max. 1 hónappal, de van, hogy még úgy sem, függ az aktuális szoktatott gyerekek számától is
Szilárd pontosan mikor tölti be a 3. évét?
Nika
turizni nem szoktál?
Szégyen vagy sem, nekem rengeteg ruhájuk van onnan a gyerekeknek és nagyon jó állapotú és minőségű ruhákat lehet kifogni ott
Nekem Krisztikére kell több ruhát vennem, mert fiú unokatesóról majd csak nagyobbak lesznek normálisak, kicsik max. itthonra jók, de voltak olyan szakadtak amit rögtön dobtam is ki
Eszterre viszont van rengeteg, sok szép jó állapotú is
Tincsi
húú, sajnálom a járványt. Hát tényleg ez a legutálosabb
Nem szeretnél még vonalzót csinálni? azon lehetne látni hol tartasz
Terhestornát örülök, hogy sikerült találni
Dina
tudod a legjobb a lassú fogyás, azt a bőr is jobban tudja követni
Az már mindenképp siker ha a nadrágok kényelmesebbek
Allergia: kíváncsi vagyok Tibinek most mennyire jön ki. Ugye a keretezőben a por is rásegített, de az már nincs
Bőrekcéma: Eszterkének folyamatosan van a kezén, és ahogy nézegetem ha tojást eszik akkor bepirosodik, így azt csak ritkán kap, ill. kap feldolgozott állapotban, ételekben. majd egyszer megnézetem neki.
Amúgy vashiánya van, így kell vasat szednie
de hát ennél nagyobb gondunk ne legyen soha.
Na megyek mert reggelizünk
Így, hogy itthon a törpe talán jobban ide tudok ülni, bár megigértem neki, hogy lemegyünk a patakhoz
Tali: jó-jó, mikor hol?
Szuzy
már mi is összehozhatnánk egyet a játszótéren, majd ha Krisztike meggógyul, mit szólsz?
Amúgy a múlt héten rossz is történt velünk, meghalt a párom nagymamája, már nincs több dédi
legyen szép napotok!!!