Megjött a Képkirálynő!
Némóka!
+++++++++++++++
Mara??????????????????
Viki!
Te egy sporty-spice vagy.
Nálunk is kari óta van tv a hálóba.... én akartam.... én vettem.... de megbántam nagyon, mert apa állandóan olyan műsorokat néz amit én utálok... pl. sport.... és ráadásul akkor amikor aludni szeretnék.
párszor már kint aludtam a nappaliba emiatt, megsértődtem, mert százszor kértem, hogy kapcsolja ki, és erre annyi volt a felelet, hogy jó mindjárt. Még órák múlva is.
Zzu!
Nem tudom teszteltél-e már, de én várnék vele, én is a Monic módszert alkalmazom, nagyjából tudom, hogy mikor volt pé-m és ha 14 napra nem jön meg akkor tesztelek. Mostanában beállt a ciklusom, így három hónapja egy darab tesztet nem használtam el. Előtte raklapszám használtam, mert nagyon rendszertelen volt a ciklusom, volt hogy hónapokig nem volt piri!
Tegnap elhoztam a technikai csodámat. Nagyon cukker.
Apa még nem tudja nem akartam vele ezen vitatkozni, mert ő minden lóvét csak a házba akar ölni. A részletfizetés ellen meg különösen tiltakozni szokott. Apa még a netet sem tudja, és szerinttem amig le nem bukom addig nem is fogja megtudni, mert akkor a gyerek is rájön, én pedig nem akarom neki engedni a netet. Tegnap is ahogy vadásztam a képeket, egy tök ártatlan oldalra mentem fel, és képzeljétek, a sok cicás meg kutyás kép között egy valag meztelen és nagyon obcén fotók volt. Teljesen ki voltam akadva.