Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Szóval igyekszem én olvasgatni,de bevallom egy kcist lemaradtam.
Amikor Kata itt van körülöttem úgy érzem,hogy nem jó,ha itt ülök és nem vele foglalkozom. Valószínűleg túlkompenzálom az apahiányos állapotot. Nem veszek én neki semmit, nem így értendő a dolog, hanem minden percet,amikor ébren van igyekszem hasznosan tölteni. Néha még a főzést is estére tolom, hogy ne az ő idejéből vegyek el.
Lehet,hogy elrontom, de most így érzem én jól magam.
És hát mivel extrém módon sokat beszélgetünk (tényleg!)lefáradok estére, plusz itt vannak a vizsgák, a megírandó dolgozatok!
JA és a mindennnapi nyüglődés apával!
Követtem én a több gyerekes inspirációt is, de sajna nekem ez nem adatik meg, és hát az egykés sztereotípiákkal küzdök!
-Miért egy?
-Mikor lesz tesó?
-POnt ideális lene a korkülönbség!...stb
Válaszaim: -Te mikor szexeltél apával utoljára?/Vagy bárkivel?
- Nem, nem lesz tesó, ő boldog egyke lesz.
- Neked ez problémát okoz,hogy Katának van-e tesója vagy sem.
Evés téma:
mi sem eszünk egyformán, én ebből indulok ki.
A dokink mondja mindig: Miért akarok kövér gyereket?
Ha jól fejlődik, mozog, dumál, okosodik valószínűleg eszik eleget, ha pisil, kakil rendesen akkor rendben van minden!
A szívzörejével is ezért nem paráztat a doki,mert semmi olyan jeleket nem produkál (kékülés, fáradékonyság...stb.), ami figyelemre adna okot. Azért bízom benne,hogy nincs is baj.
A tej,tojás para, illetve liszt témához
Én már nem emlékszem, hogy tojást mikor adtam, de azt hiszem a Kisnyanyás táblázatot követtem. tejcsi még moindig nincs, még csak most hagytuk el az esti tápos szertartást, mert inni már nem itta, csak kellett a fürdés utáni rutin. még néha bepróbálkozik, de leszerelem,hogy nincs rá pénzem,hogy kidobjam, meg hasonlók.
Viszont minden más tejterméket megeszik, s ha kell kajába a tej is belekerül, és nincs baja.
Liszt, csak 9-10 hósan került a tányérjába, addig nem.
De úgy látom,hogy egyelőre semmi baja ezektől. Az utóbbi két étel sajna a családi ágakon nagy galibákat okozott.
Az apja egyébként allergiás még: mandula (ezt nem közölte, vagy ő sem tudta, de egyszere anyum sütött dió tortát, és friss amndulával szórta meg, a párom majdnem megfulladt, szó szerint
), almahéj, amitől a szája ömlik ki teljesen.
Szóval én nagyon skubizom a ygerekt minden újnál, de eddig még okés!
Sőt a homokot is bírja!
Lilla
Bölcsi téma: én is vinném még, egyrészt mert szereti, te meg elintézel mindent míg ő ott van; másrészt, nehogy tényleg úgy érezze,hogy tesó miatt adjátok be.
Tortára emlékszem!:))))))
Kata
Részvétem!
Most ennyi, megyek küzdök Csokonaival!