Tinu,
Bulást!!! És gratula az elkészült és postázott szakdolihoz
Annyira jó érzés tud lenni
Atizka,
Én azon szerencsések közé tartozom, aki olyan ügyeletesnél szülhetett, aki végig ott volt velem
Aznap nem voltak sokan és rajta kívül szép számmal voltak még más szülésznők is. Gondolom, ők a fogadottak voltak és amiatt voltak bent
De nem gondolom, h mindenkinek ilyen szerencséje lehet, ezért a következő bébinél én is szeretnék szülésznőt fogadni, már csak a gátvédelem végett is.
Votiv,
LiliRózádnak +++++++++++++++++++!!!!
Ancsi,
A vérvételem 2 két hét, az MR pedig sajnos két hónap. Mondjuk annyi „szerencsém” van, h közben EEG-re is kaptam két hét múlvára időpontot. Ez azért fontos, mert a dokim azt mondta, h ha nagy gáz van a fejembe, akkor azt EEG ki fogja mutatni, ugyanis ez az agyhullámokat méri. Ha ez a leletem negatív lesz, akkor már nyugodtan várhatóm az MR-t a szemem végett, de hát ugye akkor még mindig itt van ez fránya autoimmun dolog
Bár szerencsére a konkrétumot evégett is meg fogom tudni a vérleletemből. Legalábbis remélem.
Deni,
Olyan drága vagy, de tényleg nem azért írtam az együttmenős dolgot, h meghívassam magam hozzátok
Csak félő, h simán nem találok oda a játszóra, amilyen eltévedős fajta vagyok
A többit levélben megírtam
Rylie,
Hát, ami a barátotokkal történt enyhén szólva nem semmi
Szegény
Ez borzalmas lehet
Egyik barinőmnél is fennállt a veszélye annak, h candidás és hát tényleg nem egy egyszerű betegség, SŐT!!
Egyébként most annyira elbizonytalanodtam
Párom is azt mondja, h várjam meg a két hét múlvai leltet és vizsgálatot és utána menjek tovább
Ő ennyire pozitív és optimista tud lenni
Nem tudom, h mi a frászt csináljak. Mondjuk nem gondolom, h két hét sokat változtatna a dolgon, inkább a két hónap az, ami igazán sok. Ráadásul a jövő hét ugye csonka hét lesz
A nyavalyámról még annyit, h nem a lyme okoz nálam már problémát, ez csak az okozó volt. A szervezetem termelt antitesteket a lyme-mal szemben és meg is küzdött vele, csak túlságosan felpörögtek és most azt is támadják, ami egészséges (emiatt veszélyes)
Nem ismerik fel, h az már én vagyok és nem a betegség
Végülis ez röviden az autoimmun betegség.
És tényleg nagyon köszi a +-kat és az egyéb segítségeket, sokat számít!!!