Na szépjónapot Lányok!
Andi
Szerintem az adataid alapján PONT akkora a Lili, mint az én kisfiam, az a 166 mm tuti nem a teljes hossza. Körméret lehet, annak nem kevés (és nem is hordócska
Andi, vigyázz magadra (lásd ablakpucolás) igy félidőtől már nem szabad túlzottan nyújtózkodni! Najó, én persze nem ezért sumákoltam el. Anyós megigérte, megcsinálja. Hogy örömmel elkönyvelhessen utána lusta nacsasasszonynak
Darla
Nohát ennyi hasonlóság
Ua. doki, ua. kórház és még 1 helyen is lakunk
Én Mátyásföld. Te?
Erika
Annyira szép az UH kép amit feltettél
Gratula a gyönyörű aprósághoz! Igazad van, azért jön a védőnő, de én ezt abban az esetben tartom indokoltnak, ha kérdésesek a lakáskörülmények (azaz penészes, vizes, elégtelen fűtés, kevés szoba, sok gyerek, stb.) Szerintem ahhoz a családhoz, akik vadiúj lakásba költöztek, sőt az egy főre jutó n.méter igen magas, tökfölösleges...no, mind1.
Reggel túlestem a védőnéni viziten. Nagyon aranyos volt
Súly- és vérnyomásmérés (kicsit alacsony volt - igaz, kávé nélkül), haskörfogat, szivhang egy kezdetleges készülékkel. Nem lettem letolva semmi miatt, s 1 hónap múlva újra találkozunk.
Kedves Jóakaró
Egyben igazad van - mostanság túlzottan odafigyelnek a doktorok a kismamikra, ennek lehet financiális oka is. Őszinte leszek: nem bánom, hogy havonta megyek és megnyugtatóak a leletek: makkegészséges vagyok. Az adatokat is jó tudni, mert érdekelnek, talán nem is vagyunk mindenben autentikusak. Lehet köztünk orvos, védőnő, nővér vagy laboráns is. Igaz, én csak egy bunkó bankár vagyok
Első babám és a testem-lelkem-szervezetem minden apró változására odafigyelek, utánanézek, utánaérdeklődöm az éppen aktuális teendőknek, vizsgálatoknak. Mert érdekel mindaz, ami bennem-velem lejátszódik. De hisz' Te is tudod, ha két gyermek édesanyja vagy. Itt eszmét és tapasztalatot cserélünk - nem egymást paráztatjuk
Számomra kifejezetten kikapcsolódás a napi munka után (mellett), s igenis jó az állapotommal kapcsolatos kiadványokat olvasni a HVG-k, Figyelők és a szakmai sajtóanyag után. Az pedig, hogy ki mennyi időt szán majd a baba megszületése után a saját kikapcsolódására, utazásra, bulizásra, azaz arra, hogy "éljen", mind-mind egyéni igény. Személy szerint már annyit éltem, láttam, tapasztaltam, tanultam, annyi helyen jártam, hogy alig várom azt a kis intim és bensőséges létet, melyet az első hónapokban a gyermekemmel és a szűk-körű családommal tölthetek.
Asszem mindannyiunk nevében szóltam. Uff.
És most eff - mert éhes vagyok.
Sziasztok!
Szilvus