Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk az április 25. elvileg jó. Az azt követő péntek, tehát május 2., az nem. Anyósék és sógornőék jönnek Dorkát köszönteni. Utána pedig megint bármikor jó.

KépKép
viol81

Szia Viol!

Írtam privit, remélem még olvasod!

Jé, tényleg, 8 nap múlva Dorka szülinap! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Amica! :D

Nekünk bármelyik nap jó! :D

katus78

Andi!

Boldog Névnapot Kívánunk Neked!
:) :) :)

Nekünk a 25.-e sajna nem jó.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Kriszti,
köszi, hogy hívtál!! Közben nem vettem ám... :roll: Hisz Dorka mindig ül, ha vízben játszik, ebben meg ellepné a víz, ha leülne. Pancsolni, fröcskölni jó még neki a gyűrűs kis medence is - még bontatlanul itt áll :oops: - majd jövőre lesz másik, nagy. Mert azért meg felesleges lenne idén ekkorát venni, hogy csak az alján legyen benne víz... :roll: De különben én is azt a merev falút néztem ki, egész jó áron van és bazi nagy! :D Vegyetek! :wink:

Andi,
nagyon boldog névnapot kívánok!!!

KépKép
viol81

BOLDOG NÉVNAPOT ANDI!!
Kép

/Én meg vagyok 32 éves. Hi-hi. :lol: /

Viol! Mi is filózunk még, de nekünk lesz valamelyik. Ami nekünk volt, az beleülve egy felnőttnek kényelmes. Mirának ért kb hasig, Noelnek meg feljebb, de azért nem nyakig. Szóval Őt még egyedül nem mertem volna ott hagyni. Ha jó idő volt mi nagyon sokat fürödtünk benne! Csak hát ugye Magyarországon mikor van jó idő? :roll:
Szóval szerintem ráértek jövőre is venni, legalábbis Dorka végett! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Most nincs időm olvasgatni, csak azért jöttem, hogy Krisztinek boldog szülinapot kívánjak :lol:

Szóval:
BOLDOG SZÜLINAPOT KRISZTI ÉS JÓ SZÓRAKOZÁST HOLNAPRA!

Puszi
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Köszi Zsanett! :wink:

Ábinak meg jó szórakozást hétvégére, ez a két nap Róla szól! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Nagyon Boldog Névnapot Andi!

Nagyon Boldog Szülinapot Kriszti!

Kép

katus78

Köszönöm!!!!!!!!!!!!

Kriszta,
boldog szülinapot!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Köszönöm szépen! :-)

Katus! De szép képet linkeltél, ismerős a virág! :D

Most jöttünk meg a cirkuszból, jó volt! Csak kész rablás! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
boldog szülinapot!!

Kinél van a virág? Katuséknál vagy Nálatok? :wink: :D
Mi ez, húsvéti kaktusz?
Hol volt cirkusz és mennyiért?

KépKép
viol81

Viol!

Nálunk van a virág, Krisztitől kaptam! :D
Húsvéti kaktusz.

Melozol ma? Hogy van, a munkaidő, melyik napok a szabadok, össze vissza? Hány napot mész most egy héten, lehet már írtad, csak nem láttam... :oops: :oops: :oops:
Tök szuper a vonalzod, néztem én is...csak nem tudtam választani :lol: :lol: :lol: időm meg annyira belemerülni nem volt....

ÁGI??????HAJNUS?????????

katus78

Katus,
nekem karácsonyi kaktuszom van, és annyira hasonlított, gondoltam rékérdezek! :D
Általában 2 napot dolgozok és 3 szabad. Most pl vasárnap és hétfőn megyek, aztán majd péntek-szombat. És ilyenkor 8-tól 2-ig. Bírható időbeosztás. De mondtam nekik, ha kell, azokban a 3 napokban is tudok ám vmikor jönni, ha kell. :roll: Had gyűljenek csak az óráim... :roll:
Jah, nekem mostanában is volt egy virág a kaktuszomon, biztosan vmi elfajzott mutáns. :shock: :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Tali ügyben igazából nekünk mindegyik dátum jó jelen pillanatban.

Alexandrával megint voltunk az oviba ,mert kitalálta mit szeretne jelének és elmentünk megmondani az ovó nénijének.Megint olyan jól elvolt a gyerekekkel, hoyg alig akart eljönni és kérte menjünk máskor is.Ja és katicabogár lesz.
Viol, nálatok megvolt mi közül lehet választani? Nálunk elég rugalmassak ez ügyben , mert a szülők is találhatnak ki persze ha nem valami bonyolult dolgot.De azért tudod nem semmi, hogy már a te lányod is akkor, hogy jövőre megkezdi az ovit.

Na most megyek ki az udvarra , kertbe gaztalanítani.

Szép napot mindenkinek.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília,
nálunk már csak pár db jel volt, amiből választani lehetett, említett olyat az óvónő, hogy volt szülő, aki kitalált saját maga, de ott, akkor nekem nem említette, nekem sem jutott eszembe, hogy említsem, így választottam a maradékból. De a lombosfa jó, Dorka már mutatni is tudja... :wink: Magasba teszi a két kezét és összeérinti őket. :D Meg rajzolni is könnyű lesz majd.
Igen, Dorka is ovis lesz jövőre, de én úgy gondolom a szobatisztaság az, ami miatt majd húzódik a dolog. Semmi hajlandóságot nem mutat rá, azon kívül, hogy esténként, fürdés előtt ráül, pisil és örül neki. Reggel kimondottan nem akar. A nyártól várom a megoldást, amikor jobban le lehet majd vetkőztetni pl. az udvaron. De pl azt sem mondja meg - szóval nem mutatja - , ha bekakilt. Sőőt, ha rákérdezek, mert érzem, azt mondja, hogy nem, nem kakilt. :roll:

KépKép
viol81

Arra gondoltam, hogy tartsuk meg a találkozót most pénteken. Ami mindenkinek jó azt nehéz lenne összehozni, karácsonyig szervezhetnénk :lol:
Mivel ez olyasmi "hideg van" és kint nem lehet találkozni alapon indult így a kimaradók kedvéért találkozhatunk májusban egy játszin is, most már szép idő van.

Pénteken 1/2 4-re érek haza az oviból a gyerekekkel.
Szeretettel várunk benneteket!
Kriszta, ha végzel a fodrásznál gyerekek nélkül is beszaladhatsz :wink:

Aki nem tudja a címet írjon privit :D
Azt is írjátok meg, hogy kb hányan leszünk :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Andi! Elkergetted az embereket a talival?! Hi-hi! :lol:

Meglátom mikor végzek, de lehet már késő lesz, csak Ágnes altatására érnék oda. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Andi-mi megyünk :lol:!

Anikó

Kép[/url]
quito

Andi,
én még nem tudom biztosra a pénteket, kocsim az nem lesz, az biztos. De ugye van busz is, Dorka meg még úgysem buszozott. Meglátom. Ami még kicsit gázosabb, hogy Dorka szülinapja ugye szombaton van, vendégek jönnek, én meg 2-ig dolgozok, szóval a készülődés péntekre marad. Ha végzek, mindenképpen megyünk. Úgysem kell minket banzájjal várni, ha csütörtökön vagy pénteken írok, még az is jó? :roll:

KépKép
viol81

Jah, a szép még az, hogy pénteken is dolgozok, 2-ig... :roll: Akkor csütörtökön készülök... Na, majd meglátom. Ha nem érnénk oda, akkor majd a játszisra megyünk!!!!

KépKép
viol81

Hűűű, látom mindenki elfoglalt...
Akkor én még mindig magunkról írok...
Kiderült, hogy anyósék is ezen a szombaton tudnak jönni - eddig úgy volt, hogy dolgozik, most úgy van, hogy nem - , illetve unokatesómék is várhatók, ami azt jelenti, hogy ennyi embernél mégis kell nekem az a péntek du. készülni... :roll: :oops:

KépKép
viol81

Andi,

Ha Zoli időben végez a melóval és felvált a kutyapesztrálásból, akkor Adéllal mi is bekukkantanánk. :lol:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Viol,

nagyon szupi a vonalzód! :D Ezeket én is megnézem. :oops:

Kép
wirág&

Andi

sajna beteg lett Petrus.Most indulunk dokiho.Láz,nátha,fülfájás.
MAjd akkor legközelebb.Pedig de szerettem volna.... :roll: :cry:
Csilláék jól vannak??
Vendég

Na tényleg elkergettem mindenkit :lol: :oops: :lol:

Csilláék jól vannak! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Mi jövünk! :D Nem tudsz elkergetni! :lol: :lol: :lol:

katus78

Katus,
ááááááááááááááááá, de jóóóóóóóóóóóóóóóók!!! :)

Gyöngyi,
nekeeeeeeeeeeeeed is!!!!! :)

Erika,
jobbulást Petrának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

Andi, mi sem tudunk menni mi is lebetegettünk.Alexandra náthás és csunyán köhög nekem és apucinak meg a torkunk fáj úgyhogy ez ilyen családi lebetegedés.Nagyon sajnálom majd leközelebb.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Andi,
mi szívesen mennénk, de sajnos fél 5-től 6ig tanítok.
Ne haragudj, csak most olvastam vissza, neked névnapod volt. Utólag is boldog névnapot kívánunk!
Ábit holnap viszem a 6 éves oltásra, mire számíthatunk? Mártonnál mi volt?

Jobbulást a betegeknek!
Végül Ábel szülinapi tortája. Fiús anyukák figyelmébe :lol:

Kép

Kép

Kép
ábibaba

Katus,
de jó!!!!!

Nagyon családias lesz, csak ti és Anikóék meg talán Gyöngyiék.

Remélem a többiekkel valamikor sikerül találkozni!!!!!

Mindenkinek gyógyulást!

Viol, jó készülődést!

Zsanett,
Köszönöm!
A 6éves nem volt emlékezetes. Kis fájdalom, de nem vészes.
A torta jó volt, majd a lányos holmiktól jobban kikészültök
:lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Hűűű, Zília, nektek is jobbulást kívánok!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Még a végén lehet, hogy mi fogunk betoppanni! :wink:

KépKép
viol81

Tényleg, torta... :shock: Nagyon durva! :) Én egy részt sem láttam, de gondolom Ábel eleget nézi! :P

Andi,
köszi! :) Épp most számolgatom: mi leszünk Dorkával együtt hatan. Gábor szülei és tesója, az kilenc. Valszeg tesómék is jönnek, az plusz három, így 12. Gábor nővére két kislánnyal, az megint plusz 3, így 15. Keresztanyám, unokatesóm a három gyerkőccel, az plusz 5, így az 20. Ááááá, dehogy gáz... :D Tavaly csak páran voltunk, most mindenki egy napon érkezik. :roll:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Jó talit mára, szép is a családi összejövetel! :-)
Szerintem én nem megyek, mert fél 7 után fogok végezni.
Egy köv. játszótéri bulit összehozhatunk! :wink:

Jók ezek az új vonalzók, szemezek velük, csak nekem olyan nagynak tűnnek! Ha Amica Andinak is ilyen lenne az egész oldalt beterítené! :lol:

Jó volt Ábi tortája! Nekem Mira idén emeletest rendelt! :oops:
A zsúrról majd személyesen kifaggatlak! :D

KépKép
KépKép
mirama

na, látni nem vagyok magamnál.....szóval holnapra jó talit! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta,
meg sem mertem nézni az új vonalzós oldalt :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol,
mi is hazanézünk, akkor inkább most nem látogatunk meg :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez már egy kész lagzi :D

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
hát röhögni fogsz, de amikor leírtam, hogy 20, én is arra gondoltam szereznem kéne egy vőlegényt és egy kalappal megvan Dorka esküvője is. :D

Ha mégis beesnék :wink: hányas a házszám? Elfelejtettem.... :oops:

Kriszti,
én meg már meglepődtem, hogy én tudom rosszul, és ma lesz! :D

KépKép
viol81

Viol, 58 :D

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!!

hát, nagyon be voltam lelkesülve, hogy megyünk, de most meg esik az eső.... így meg nem akarok a buszhoz ballagni....
áááááááááááááááááá

KépKép
viol81

juti,
gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én meg megyek haza :D

KépKép
viol81

Juti

De édes mosolygós kisfiacskátok van!!!!!Szeret fényképezkedni is,ahogy látom!!! :lol: :wink:

Jó talit Nektek mára!!! :wink:
Vendég

Sziasztok csajok!

Mar megint jol eltüntem, de .... na inkabb nem irok semmit ugyis tudjatok. Keine Zeit! :)
Lara most epp Dieterrel alszik, gondoltam gyorsan kihasznalom ezt a keves idöt.
Mi jol vagyunk, Lara rengeteget dumal magyarul es nemetül is. Tegnap voltam dokinönel, ö is ott volt velem es mikor az NST-et csinaltak vegig integetett a gepnek meg kiabalt, hogy szia Liza.
Nev ügyben egyenlöre meg mindig ott tartunk, hogy en Lizat szeretnek a Dieter meg inkabb Lenat.
Mar csak egy hetig melozom aztan vege erre az evre biztosan. Jol vagyok, de sokat faj a hatam es kicsit elkezdtek a labaim is vizesedni.
Bocsi, nem nagyon olvastam vissza csak ezt az oldalt. En is mindenkinek igy utolag is boldog szülinapot es nevnapot kivanok.
Juti! Katus!
Nagyon edesek a babaitok.

Mi ujsag Nercsivel? Mire is van kiirva?
Mindenkinek szep napot.
Reni

es minjart teszek fel par kepet.

Kép
Kép
reni76

Kép Kép Kép Kép
(A kepek most otthon keszültek.)

Kép
Kép
reni76

Juti,
nem volt ám sok időm - melóztam :oops: :wink: - azért írtam szűkszavúan, de tényleg gyönyörű Milán!!! És most már olyan kis kikerekedett arcocskája van, jönnek elő a vonások apáról-anyáról. Rengeteg mosoly és hasonlók! Most már nem olyan kis újszülött, hanem olyan babás. :) :) Én azt mondom rád hasonlít! :wink:

Reni,
szia!!!! Hűű, de előre vagy már te is! :shock: Csak pihenj sokat - vagy legalábbis amennyit tudsz - és készülj Lisa-ra vagy Lena-ra! :wink:
Lara meg nagyon szép kiscsaj lett, látom takarítani is segít! :wink:

Cajok,
végül sztem nem volt ám tali, mert engem Andi hívott, hogy nagggyon lecsökkent a létszám, legyen inkább máskor.
Úgyhogy én vadul nekiálltam sütni. :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Minike talika volt :lol: :lol: , köszi Andi, nagyon jól éreztük magunkat! Kincső úúúgy kidőlt, már alszik :D

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Viol!

Egyelőre tényleg rám hasonlít jobban, de a körme formája, és a lábujjai, az tiszta apja. Meg ami a lába között van, az se az enyémre hasonlít! :wink:

Reni!

Nagyon sok nincs már hátra a szülésig!! Hajrá!

jutiboszi

Viol,
neked felmentésed volt :lol: :lol: :lol:
Anikó és Katus eljöttek.
Jó volt! :D

Ágnes kipurcant, de nagy gyerek híjján Janka és Márton este még egymásnak estek :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem legközelebb már tényleg nem lesz beteg senki :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Dorkának boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?