Új privát üzeneted érkezett!

bocs a dupláért, Ábel közben rácsapott a bill-re, azt hittem, nem ment el.
fibi

SZiasztok!
Semmi időm nem volt mostanában, kicsit rídonliztam,d e írni már nem volt időm/energiám.

Ruzynak boldog névnapot, és Fibinek is utólag! :)

Barbi, olyan szívesen mennénk hozzátok, hiszen veletek még nem is találkoztam, de tegnap kiderült,h akkor van az oviban az anyák napi ünnepség, és ugye azt mégsem hagyhatom ki... (Tényleg csak 1 gyerekkel lehet menni? :))

Deni, Bencus nagyon ügyesen épít! Hintázó fijjúk édesek, P is épp azért lobbizik az apjánál, hogy csináljon még 1 hintát (rendszerint egyszerre jön rájuk a hintázás).

Zsan, Pázmány: én ott nem sok katolikussal találkoztam.. :roll: Honi abc meg nagyon gáz, tudjuk jól,h vannak ilyen emberek, de egy ilyen megnyilvánulás ellen nem lehet JOGILAG tenni vmit?

Zuzi, szomszédok :shock: Nekem is az volt gondolatom,h ezt nem gondolhatja komolyan, hanem csak ki akar tűnni, vagy nagggyon frusztrált...
A mi szomszédok teleregényünk is újabb fordulatot vett: a pasi, aki olyan bunkó volt a múltkor vlszeg megbánta, mert 2x is rendkívül udvariasan pattant, és nyitotta ki az ajtót előttem, és harsányan köszönt. (De a gyerekekkel továbbra is üvöltöznek esténként, papa-mama kórusban, qva élet, meg hasonlók, a kicsi meg keservesen sír). Ja, és vallási vonal is megvan itt is: Húsvétkor a nő+nagyobbik gyereket láttam a templomban.
Szellőke, asszem, szomszédotok veri a mieinket együttesen! :)

Tinu, esőköpenyes PiroskaTünci éééédes!!! :)

Curse, sz@revés :? B vasárnap homokot evett lapát-kanállal, és megkóstolta a KUTYAKAJÁT is! Vlszeg finom volt, mert eléggé mérges lett, amikor kivettema szájából... :?
Remélem Adélnak nem lesz semmi baja, és sztem vnéni azért nem lepődöt meg, mert biztos volt már ilyan a praxisában. :)
Ez a látászavar elég kakául hangzik, sok ++++++++!

Szellőke, szépek vagytok! :) Gátmetszés meg: elsőnél volt, aznap éjjel fájt, utána már csak kellemetlen volt, de simán szoptattam ülve másnaptól. Másodiknál nem volt (repedés sem), és így azért kényelmesebb volt utána. Utáljatok, ilyen szempontból mázlista vagyok. :) (De asszem, inkább a vágást választanám mint az össze-vissza repedést.)

Fibi, tök jó,h megnyugodtál ovi-ügyben! :)

Nálunk erősen zajlik az élet, közben Apával volt egy szabad esténk már nem is tudom mióta először, szuper volt, átlag 5 percenként kerültek szóba a gyerekek :lol: . Bt én fektettem le, P meg simán elaludt a tesómmal. :) P harangvirág lesz szombaton az ovis előadáson, most gyártok neki jelmezt. :) B meg foylamatosan dumál, és majmolja a nővérét, a legújabb,h beáll a wc-be, és üvölt,h "kééééééé!"
rídonli#

OFF: sárgaborsó főzelékbe ti raktok vmi fűszert?
rídonli#

Ríd,
fokhagyma és füstölt tarja nyerő :-)
szelloke

Szellő, köszi, pont ezeket, és csak ezeket raktam bele! :)
rídonli#

Ríd: úgy látszik, a sárgaborsófőzi a nagy kérdőjel mindenkinek, mert a múltkor én is pont azt kérdeztem. :) Én is fokhagymát tettem bele, füstölt tarja nem szokott itthon lenni.

Kép
Kép
tinu

Tinu, arra világosan emlékeztem,h kérdezted, de arra nem, hogy milyen válaszok születtek... Jó, mi? :)
Azt nem tudom,h tarja-e, amit beleraktam, de volt a mélyhűtőben vmi füstölt húsdarab, amit a vidéki rokonoktól kaptunk, és legalább így elhasználódott :)
rídonli#

Még a rendrakás/takaritás témához akartam irni, hogy nálunk sincs szuper nagyi a közelben sajna, de anyukám évente 2x kb. kap hosszabb szabit, akkor eljön hozzánk pár napra, és megcsináljuk a nagyobb takaritást, ablakpucolást. Néha keresztanyám is eljön Bajáról (ö már nyugdijas), de rá nem merem már bizni a gyerekeket :? Legutobb pl. Bálintnak arrol mesélt elalvás elött, hogy a dédapája meghalt, és a temetöben fekszik, meg hogy az unokatesonknak felvágták a hátát egy anyajegy miatt... :shock: :roll: :twisted: Totál kiakasztott (csomo más hülyeséget is csinált), B azota is minden nap megkérdezi h mit jelent az hogy meghalt vki. Mi nem igy akartuk ezt a témát nála bevezetni :( Uh ismét bebizonyosodott h anyámra számithatok csak. Kár h nem akarnak felköltözni.

Barbi,
én már az 1gyerekes ismeröseimnek azt szoktam mondani, hogy ha nincs pénze takaritonöre v bébisintérre, VAGY nincs nagymama a közelben, aki ráér, ÉS a férje sokat melozik, akkor várja meg amig a z elsöszülött stabilan beszokik az oviba, suliba, és utána szüljön csak mégegyet :) Ill. ez nem érvényes arra, akinek stabilabb az idegrendszere vagy nincs igénye sem olvasásra, sem a férjével valo beszélgetésre, vagy normális alvásra.

Amugy engem igazán az zavar, hogy nem tudok 5-10 percnél hosszabb tevékenységet csinálni/befejezni, ha ébren vannak. Elmélyülni egy könyvben, a gondolataimban, egy filmben, bármiben, ez hiányzik soxor.
Le is telt a 10 perc, hivnak...
fibi

[quote="fibi"]
írta:
fibi
Amugy engem igazán az zavar, hogy nem tudok 5-10 percnél hosszabb tevékenységet csinálni/befejezni, ha ébren vannak. Elmélyülni egy könyvben, a gondolataimban, egy filmben, bármiben, ez hiányzik soxor.
Le is telt a 10 perc, hivnak...

detto :?
Csak nálunk az a helyzet, hogy már bele sem fogok semmi ilyesmibe, ha ébren vannak, mert nem akarom kiidegelni magamat azzal, hogy félbe kell hagyni, Mellesleg 100 %-osan mellettük kell lennem, nehogy B bántsa PAnnust, illetve PAnnus ne zavarja B-t a játékban. Mert ilyenkor tör ki a 3. világháború.
És én már annyira leépültem, hogy ha véletlenül van is egy kis szabadidőm, akkor nem tudom, hogy mit is kezdjek vele :?
De úgy vagyok vele, hogy biztos alakul majd a dolog, egyre jobban elvannak együtt, lesz még biztos időm magamra is, és akkor majd annyira fog hiányozni ez, ami most van!
És amit a nagyikról írtál: szerintem ez egy annyira természetes dolog. Mármint hogy a nagyik besegítenek. VAgy legalábbis az lenne. nem hittem volna a gyerekvállalás előtt, hogy ezt fogom mondani, de nekem és a gyerekeknek is szükségük lenne rájuk. Tegnap itt aludt a nővérem, és én egyedül mehettem boltba. Milyen hétköznapi dolog, és én úgy éreztem magam, mint egy wellness hétvégén.... csak ez fél órát tartott :lol:

Ancsi!
Te meg olyan jól nézel ki! :o Én eddig akit szülés után láttam (és it főként magamra gondolok) úgy nézett ki, mint a mosott sz@r. Te meg kivirultál! Szerintem Lencse túl sokat hagyott már téged pihenni, kellett egy ksi vérpezsdítés :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Curse!
Bár szörnyen hangzik, amit a kakaevésről írtál, szerintem ne parázz! Szinte minden gyerek eszik egy kis cica/kutyaszart a homokozókból :roll: :twisted: . Hiába van elkerítve egy játszótér, a macskák pl simán belemásznak, és hát jó, hogy a homokozóba pisilnek/kakilnak. Szóval biztos nincs semmi gond!
Meg az jutott eszembe, hogy azért Adél kellőképp gondoskodik arról, hogy ne unatkozzatok :roll: :lol: Emlékszem a karácsonyfadísz evésére is 8)
zuzmo1

Sárgaborsó főzelékbe én nme szoktam füstöltet rakni, csak a lencsébe és a babba, és így is nagyon fini. Csak sót és egy kis őrölt borsot. ÉS egy gyenge rántást. ÉS lisztbe forgatott hagymakarikát szoktam sütni hozzá!
Múltkor meg nagyon kívántam a fasírtot, de nem lett volna időm csinálni, és a plusz-ban megláttam, hogy lehet készen kapni. Először ódzkodtam, mert semmi félkész terméet nem szoktam venni, de ebbe se stabilizátor, se tartósítószer, se E-k, se semmi "káros" cucc nincs, annyi, hogy védőgázas csomagolásban volt. 30 dekás 300 forint. ÉS szerintem fini. Tominak is ízlett. Sárgaborsó főzeléket csináltam hozzá, és nagyon hamar megvolt a kaja.

Védőnőnk ma felhívott, hogy akkor ugye PANnuska megkapta már az oltást. Mondom nem, mert doki néni meg akarja vele várni a nyarat, mert PAnnusnak folyamatosan folyik az orra (most 2 hetes fogzási szünet után beindultak a szemfogak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ). Erre Védőnéni mondta, hogy ez nem indolokja az oltás elhalasztást. Most mi a faxomat csináljak????? Fogjak fegyvert a doki néni fejéhez, hogy oltsa már be, mert a védőnéni csesztet? (hozzá teszem joggal, mert neki le kellm jelenteni, ha 2 hónapnál többet csúszik az oltás, tehát nem őt tartom hibásnak, csak egyszerűen nem tudom, mit tegyek :cry: ) JA, és talán a gyerek érdekeit is kellene néznem :?
És a doki nénit sem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni.

Tinu!
Király ez az esőkabát :D Tündéd isteni manöken :D

Deni!
Hintázó kőcök csuda helyesek!!! :D És már lassan fél éve csesztetem apóst, hogy heggesszen már egy hinataálványt, mert hintánk az lenne hozzá. :roll: Már mondtam, hogy elég lenne az is B szülijére. Persze nem lesz addigra meg.....
zuzmo1

Ríd!
Pázmány szerintem sem katolikus :lol: Legalábbis a jogi karnak az égvilágon semmi köze hozzá, max annyi, hogy van egy olyan tantárgy, hogy kánonjog. Azt ennyi.
CSak fejlődnek a szomszédaitok! :wink:
Én a mieinket tegnap láttam az utcán (érdekes, hogy eddig azt sem tudtam, kik ők), és annyira szerencsétleneknek tűnnek! Komolyan kezdem őket megsajnálni!
Apás estéd jó lehetett! Én most azt tervezem, hogy PAnnus ki fogászkodja magát nyárig 8) :twisted: :roll: :lol: , és annyira király nyarunk lesz, hogy az csak na!

Tényleg, tud valaki olcsó de jó szállást a BAlatonon, vagy leaglábbis valamilyen vízközelben? Votiv? Úgy emlékszem, Te egyszer ajánlottál valami jó helyet.

bilibe lóg a kezem :roll: :lol:
zuzmo1

ÉS természetesen:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT RUZNAK!

ÉS MA VAN A FÖLD NAPJA IS
zuzmo1

Fibi :) 10 perc szabadidő, amikor ébren vannak? nem sok ez egy kicsit?? :wink: :mrgreen: :lol: keresztmama :roll:

Curse :) És sikerült meghánytatnod Adélt? remélem nem lesz semmi gáz!! fertőtlenítésre sztem legjobb a széntabletta, a férgek ellen meg állítólag szuper a fokhagyma, mert azt utálják 8)

Barbi :) Te Anyamama! :D :lol: Az ip. miatt egyáltalán ne rágd magad, örömmel megyünk, ahogy írtad, mindig van vkinek vmi :wink: (meg is dumáltam apával, hogy akkor nem sütök 2 napig egyfolytában, hanem majd rendelünk tortát-sütit, így király dolgom lesz :D :D )

Zuzi :) Szóval lassan kiérdemled a Sávváltók Réme címet? :lol: Bazsónak sok-sok gyógypuszi és ++++++++++++ (egyébként pont ilyen esetekre nagyon jó a Bach elsősegély csepp!! no de nem akarok reklámozni, de ez erre lett kitalálva :wink: vagy homeoból is nyomhatod az Aconit-ot, aztán az Arnicát, de ezt már úgyis tudod :wink: ) És nekem is eszembe jutott, hogy milyen sok májusi topikgyerkőc van :wink: :D Tali: Mi holnap csirizünk, de csütörtökön játszózunk, ha nem esik, jöttök? :wink:

Ríd :) Majmoló B. :lol: Remélem akkor P-nek is lesz hintája, mert nálunk is együtt szeretik nyomni :lol:
denizsa

Ruznak nagyon boldogot kívánunk mi is!!!!!!!!

Zuzi :) Fogzó Pannusnak ++++++++++++++++++++ És sztem a dokinéni (pláne ha ilyen jó doki :wink: ) véleménye fontosabb, mint a védőnénié (mégha ez neki pluszz melót is jelent), úh. ne hagyd magad zargatni!
denizsa

Zuzi: hát találjon ki a védőnő valami kamut dolgot, mondjuk, hogy Pannus lázas stb., oszt jelentse le ezt. :x Mi ma mentünk oltásra, de halasztódott, mert ÉN vagyok beteg és Tüncinek is állítólag piros kicsit a torka. A dokinéni beírta, hogy hőemelkedése van, azt annyi.

Kép
Kép
tinu

csak 1 gyors:
Zuzi magasról tégy védőnénire, még akkor is, ha olyan aranyos.
Nézz utána, Votiv irta, h az új jogszabály szerint (lehet, h még csak készül) a DOKI felülbirálhatja az oltási ip-at, ha azt orvosilag indolkolja vmi.És a takony az orvosilag indolkol. :lol:
Én már nem rágom magam amiatt, h egyéves kora után kap majd oltást, de addig nem engedek combiba szúrni, amig a koszos marslakók vissza nem takarodnak a bolygójukra.

játszózás vmikor?
(gyereket vigyünk? :lol: )

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Boldog Névnapot Ruznak is és Fibinek is igy utólag! :)

Votiv: Apám, nagyon bátor vagy, hogy egy ilyen magas lázra nem nyomtál a gyerekbe egy kis nurofent!! :o és 38,5-ig tolerálok de aztán már nincs kec-mec! Mert igaz, hogy a láz hasznos, de nagyon ártalmas is tud lenni pl a szívre :roll:
Remélem jobban van már Istók! ++++

Nuk: grat Réka felállásához!!!
Szombaton sajna nem fogunk tudni lovazni menni:
mert 1. suliba leszek Pécsett 2. Apjuknak dolgozni kő menni és Kamillát is viszi magával :roll:

Képek tetszettek: Tünci, B+B, Szellő gyerekek :)

CSernus: ezek szerint senkise látta a Pesty FEkete dobozban őt??? :roll: Szerintem onnan találta meg magának a kermédia. Én ott figyeltem fel rá, hogy hopp egy doki aki nem mézeskedik hanem megaszonjd a frankót! Drogosokról szólt a dokufilm, pontosabban egy párról. A csajnak sikerült eljönni a szerről a srácnak nem :( Nagyon érdekes volt és én spec minden középsuliba levetíttetném a gyerekeknek!

Zuz és Szellő: szomszédaitok :shock:
Nekünk jó fej szomszédaink vannak, pl már fel is ajánlották, hogy amig én itthon babázok addig majd ők szórakoztatják Kamillát és viszik a játszóra! :) Mondtam nekik, hogy én is épp erre spekuláltam :lol: :lol:

Hajvágás: ezek szerint ez ilyen nagyiféle cucc, mert nálunk is Anyu izélgetett állandóan ezzel. Aztán egyszer amikor már nekem se tetszett, nekiestem és megnyugodott. :) Ő ugyanis teljesen kész volt, hogy nem a "mi" hajszerkezetünket örökölte pici unokája, hanem a satynya :lol: fajtát :lol: mondjuk ezt én is bánom...dehát evvan.

Curse: kakievésről nekem mindig a Dr. H azon része jut eszembe, amikor mosómacis pisis&kakis homokot eszik a kissrác és attól lesz sok gusztustalan izémicsoda benne borzongós szmájli
szal elhiszem, hogy betojtál! Remélem nem lesz gond!! ++++

Ancsi: nekem büdi volt a lefejt tej és Kamilla se ette meg a tejespapikat :roll: Lencse simán ihat anyatejcit nincs abban semmi rossz!! Nekem a 30 éves barátomnak kellett félretennem egy pohárkával mert meg akarta kóstolni :lol:

Fizetés: kinek mennyit kéne keresnie? Hm...
Azon pl kiakadtam, hogy egy takica pl többet keres, mint egy angol tanár..azért ez érdekes nem?
De például az orvosoknál nem csak a fizu a gáz, hanem a munkahely is! Mert szerintem igen kevés az olyan kórház (mint pl a SzImre) ahol kellemes a munkakörnyezet, nem rohad szét az épület, nem pattog a neon és nem szivárog a csap és nem büdös a klotyó és és és stb stb...én nem tudnék ilyen körülmények között teljesíteni!!!! Mert egyszerűen lehúz és feszültté tesz! Undorító ahogy némelyik eü intézmény kinéz!!! Ki akarna egy lepukkant irodában dolgozni???????????????? Szerintem ez is épp olyan fontos, mint a fizetés!

Tejmizéria: csütörtökön voltunk kontrollon és sajna még nem teljesen "tiszta" Kamilla, igy van még vissza 2-3 hónap a diétából :cry: Aztán hazafelé egyszercsak szétesett a váltója kicsi Zsozsikámnak és 1-esbe tudtunk csak hazagurulni! :cry: Annyira rendi az autóm, hogy ezt már itthon CSepelen tette velem, mert pl bent a Hungárián elég érdekes lett volna :roll:

Barbi: mi is jönnénk, de nincs autókám a fentiek miatt :( de reménykedem hátha össze lehet rakni addigra vagy hát nemtom...

Deni: júni 12re vagyok kiírva ! és szerencsére a vérnyomim is szuper! Egész hétvégén méricskéltem és sose ment a tiltott zónába! :) Úgyhogy csak UMnél vagyok stresszes :)

És én is küldök egy kis pozitiv energiát az éterbe (ala Zsini):
mink meg Gyulán hédereltünk péntektől és tegnap jöttünk haza!
A szállás boááá volt, de Gyula nagyon szép hely!!!

Rylie
rylie

Jaj és egy kérdés:
tud-e ajánlani valamelyikőtök bébisintért az alábbi feladatra:
18 kerből böliből hazavinni a dedet Vecsésre majd egész délután vigyázni rá amig a szülők haza nem érnek a melóból kb 17.00 óráig. És ezt mindennap.

tud valaki ilyen sintért? vagy pórnagyanyót vagy nemtom??

R
rylie

Rylie,

munkakörülményekben is egyetértek veled. Ocsmány helyen emberek életét megmenteni nem túl felemelő...
És Pesty-féle Csernust is ismerem, akkor lett szimpi. Azaz először mérhetetlenül ellenszenves, de később rájöttem, hogy azért jó, mert nagyon a hatása alá kerültem. ÉS sztem azóta csak romlott a szinvonala Csernusnak, de nekem még igy is hitelesebb, mint sok mindenki más. :roll:

ő is részt szokott venni a mesterkurzusokon, és sztem nem véletlen. Akik ott előadnak, azok nekem nagyon sokat tanitottak már eddig is.
zsancikant

HELPDESK:
keresek nagyon jó porszivót!
minden ötlet érdekel, azt majd osztokszorzok.
Macs,
te porszivód már a listán! :wink:
zsancikant

ami lemaradt:
előre is köszi!

Rid,
igaz, h katolikusból van a legkevesebb a Pázmányon. No, de akkor ki az a rengeteg ember???? :roll: :lol:

és örülök,h elolvastad a cigányos cikket! köszönöm. :lol:
zsancikant

Zsan,
mi az a Pesty-féle Csernus? Mesterkurzus nekem is bejön nagyon-nagyon, egyik tv ado le is adja, hugom megszerzi nekem CD-re.

Rylie,
hol keres többet a takinéni az angoltanárnál :?: itt a kerületünkben taksi kb 1000/óra, angol tanár duplája, de hallottam már 3000-röl is. (annyit én nem fogok kérni pl)

Zuzi, Deni,
pontositok: 10 perc akkor van, ha az egyik alszik, másik ébren van... Nálunk ált-ban felváltva alszanak, ami jo is, meg nem is. (most épp Ábel is elájult, kimerült biztos a fagyizásban délelött
:lol: )
ha mind2 ébren van, nekem is 99,9 %-ban figyelnem/menedzselnem kell öket, hogy tudjanak vagy együtt, vagy külön-külön játszani, mert persze Ábel is már egy lókötö, nyomul a bátyja után, mindenbe beletúr, mindenhova felmászik, stb. :lol: A 0,1 százalék meg a rendrakás, romeltakaritásra elég :?
fibi

de nem panaszbol irtam, mert imádom öket, és tényleg egyre jobb és könnyebb velük :D Bálinttal is jo ez az idöszak, sokat olvasunk, verselünk, beszélgetünk :). Ábel meg a pakolászós korszakában zabálnivalo, lassan talán elkezd majd épiteni, mint Bencus :)
meg örülhetek, hogy legalább Baján el tudunk menni romantikázni Zsolóval :)
és lehet h néha majd el tud jönni hozzánk a gyömröi nagynéném is, aki nyugdijas ovonö, és egy tünemény! (összefutottunk velük Baján, és mind2 fijamat elvarázsolta ahogy mesélt nekik :D mindjárt meg is hivtam hozzánk :lol: )
na, lelöttem magam, kicsit sok voltam mára.
fibi

Hú Fibi, akkor ugye átveszed nekem is???? de jó lenne... :lol:

Réges régen, jó 10 éve volt az m1-en egy Pesty fekete doboz doku sorozat Csernusról és erről a két pácienséről,akik mind2en keményen drogoztak. Bemutatták, h szoktatja le őket a drogról. azaz csak az egyik szokott le, a másik maradt... :roll:
de nagyon érdekes volt.

és Csernusról még1, ha még nem mondtam. Levi uncsitesója, mikor elsős volt sote-n, lipóton voltak gyak-on. RÉges rég. Ott álltak egy csoportban, erre jött egy srác, rövidgatyában, odaállt közéjük, átölelte a vállukat és úgy dumált, aztán elment a szakadt papucsában, rövidgatyójában. Ők meg azt hitték, h ő is egy beteg. Na, ki volt ő??? :wink:
És uncsitesó azóta birja őt, mert mondta, h milyen rendes tag, és közvetlen, és különben is... :lol:
zsancikant

Kép

Kép

:D
szrekuc

ja, és nálunk is, drágaságos Meme megtanult lepakolni mindent (naná, király tanitói vannak!) és olyan elánnal szórja le a játékokat az alsó két polcról, h öröm nézni... :twisted:
és persze nagyok totál ki vannak akadva, h neki miért nem kell visszapakolnia... :roll:
Úristen, hogy lett hirtelen fél4?
zsancikant

Zsan,
nálunk a cédéket is szorja, meg a kukábol a cuccost :lol:

persze h gondolok Rád, ha meglesz a cd :D

Csernusrol most az jutott eszembe, hogy ö akkor valszeg olyan tag, akit vagy nagyon bir vki, vagy nagyon nem jön be a stilusa. De erre aszondja MP, hogy a magabiztos embereknek sokan irigylik az energiájukat, sikerüket, stb. (én spec Somát is birom hogy mennyire öszinte, sokan meg utálják, sztem ök álszerények és kész.....)
fibi

Fibi: hát takica árfolyamról egyszer itten volt szó és még Neet is mondta, hogy felhagy a hobbitanítással és elmegy takizni, mert jobban jár vele :)

Egyébiránt: NEET élsz még????? Vagy már felgyújtották a hajad vagy ilyesmi?? (remélem nem) :roll: :P

Zsan: ugye, hogy ugye! :) Mondjuk Csernus a Pesty dokuban másabb volt. Azóta azért ő is rátett egy lapáttal erre a lazavagyok stílusra ;)
És a Mesterkurzusban én is láttam egyszer és ott is jó volt, meg normális. Szerintem ő például kitűnő ember lenne arra, hogy drogprevenciós előadásokat tartson tiniknek! Azt hiszem csinált is ilyesmit :roll:

Szrek: leadtad már a diplomadogád???? És mi van a lábaddal ? - lemaradtam...

Zsan, Fibi: én is előre örülök, hogy jön majd megint valaki aki kilapátolja a virágföldet a vajszínű (hehe valaha vajszínű) szőnyegre és ügyesen ellapigatja :lol:

Fibi: a PAX-on megy a Mesterkurzus néha sikerül elcsípnem!

R
rylie

Sziasztok, Ázottríd jelentkezik! :)
AKkora zuhé kapott el minket a játszón, h csurom vizesek lettünk. (Főleg én Pnek volt vizálló kabátja, Bt me az otthonhagyott esővédő ellenére is megvédte a bkocsi kupolája nagyjából.)
Így legalább B alszik du is, mert lent már nem alszik el, inkább hintázik meg csúszdázik.

Zuzi, Fibi MAXIMÁLISAN átérzem, amikről írtok...

Zuzi, hagymakarika5letet köszi! Bnek nagyon ízlett a sborsó!
Van egy hely Blellén, ahol tavaly voltunk, eléggé bababarát volt (nem túl nagy szobák+fürdőszoba, közös konyha, kert, homokozó, nagyon kulúrált, és a város is kellemes, a strand pedig homokos, ami gyerekkel szuper előny), ha kell küldök elérhetőséget!
15hós nekünk is csúszik, kb 1 hónapot, mert a dokink a pulm.kontroll után akarta csak beadni (az pénteken volt), és erre a 7re már nem volt ip. (Vnéni nekem ne pattogjon, mert 5 hós kora óta nem látta a gyereket.)

Rylie, nekem is mindig csak a dokinál volt magas a vnyomim (kb 120, hehe), különben a 100at is ritkán érte el. ezt hívják fehérköpenyeffektusnak, nem?

Zsan, meg szoktam nézni, amit ide vki belinkel, kb ugyanúgy, ahogy elolvasom, amiket írtok. Vmiért fontosnak tartja az illető, aki belinkelte.
Pl. Szrek a menyétherét (micsoda jó 5let!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
De a citromkarikától, meg a cocacolától is megborzongtam kissé... :)

Csernusról meg nem akarok, ill.tudok véleményt formálni, mert kb 2x láttam a tvben max3 mondat erejéig.
Fibi, Soma sztem egy HP, és vmitől mégis szimpi lett: attól,h vállalja magát, még a saját HPségét is.
rídonli#

RUZNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Kép

Szellőke,
40 oldalas kérdőív nem semmi :shock: Ezek tudnak vmit, de gondolom nem annyi pénzért, mint amit itt kapnának :lol:

Barbi,
Köszi a homeos tippet és itinert :)

Zuzi,
Hú, nagyon bevállalós vagy :D Mi, amilyen pechesek vagyunk tutira a rendőr villogott volna le :roll: Mondjuk az ordító gyerkőcök kellő indok lett volna a zsaruknál :mrgreen:
Bazsikának pedig +++++++++++!!! Szegénykém :(
Védőnőt meg tojd le, találja fel magát. Ha egyszer a doki mondta azt, akkor az legyen már úgy és ne akaratoskodjon a védőnő :evil:
Egyébként még nekem is az jutott eszembe, h Adél kellőképpen foglalkoztatt, minek ide tesó :lol: 8)

Szrek,
Nem ér csak ennyit írni!!! Tessék a bokáról is nyilatkozni!!! :wink:
Erkölcsi passz, én nagyon régen kértem, de emlékeim szerint 1 hónap volt :?
Ősi fogamzásgátlók nem semmik :shock: :lol: :lol:

Ríd,
Apás szabad este de jól hangzik :D
Borid is akkor ezek szerint bevállalós? :lol: Adél már a macskakaján és a kutyavízén is túl van 8) Amiatt annyira nem aggódtam, mert tudom, h a mieink kezeltek minden szempontból, viszont ez a kaka ki tudja honnan származik, úgyanis ez a hozott mezőgazdasági termőföldben volt :roll:

Deni,
Akkor már el voltunk vele késve egy nappal :( A hánytatás közvetlen utána lett volna jó, sajnos :(
Köszi a bélcuccos tippeket :) És ha nem gond, mi is csatlakoznánk csütörtökön játszózni :wink: Hova jártok?

Rylie,
Ne is mondd a Dr. H-t. Nekem is ez jutott többek között eszembe, meg amikor a csaj hasát egy darabon bemetszette és onnan kihúzott egy jó hosszú dögöt, boáááá.
Gyulán hol voltatok? Csak nem az Erkel Hotelben? Mi eccer ott voltunk valentin nap alkalmából és iszonyatosan rossz volt és rámerik mondani, h 4 csillagos :roll:
Egyébként tényleg Gyula annyira szép, egyik kedvenc helyem :D Esetleg képek? :wink: A várt már gondolom megnyitották? :?

Ma megjártam a dokit a leletekkel, borzalmasak :cry: Nagyon elkente a számat, úgyhogy tesóprojekt elhalasztva bizonytalan ideig :( Bőgésen is túl vagyok már, csak pozitívan, legalábbis próbálok úgy hozzáállni és nem gondolni rá. Viszont az eléggé kiakasztott, h mr-re csak két hónap múlvára tudtak időpontot adni :shock: addig az ember 8x meghalhat és meg is vakulhat :evil: Nesze neked magyar egészségügy :evil: Most addig tiszta ideg leszek, áááááááááááhhh.

Kép Kép
curse

Zsanci, az a jogszabály még science fiction, ki tudja mikor lesz belőle vmi... (elvileg már kész kellene lennie, de megakadt az alkotmányos normakontrollon, szvsz legkorábban januárra lesz hatályos)

Zuzi, hívd fel a dokinénit az oltással kapcs, biztosan tudja, mi a legjobb ilyenkor! :wink: Egyébként jogszabály szerint a védőnőnek 2 hónap késés után van jelentési kötelezettsége, DE ez nem azt jelenti, hogy akkor kijön az ÁNTSZ, hanem hogy le kell jelentenie, miért késik az oltás. És Ilyen esetben azt kell lejelentenie, hogy a gyermekorvos megfontolása alapján a gyermek a védőoltást nem kaphatta meg időben. Innentől kezdve van még türelmi idő, mégpedig a szabály szerint sorban 3 figyelmeztetést kell elküldenie a gondviselőnek, és aztán ezt is jelentenie az ÁNTSZ felé, ha idő közben sem kapta meg az oltást a gyerkőc, és akkor jön az ÁNTSZ, és kezdi a felszólítást...
egyébént ma hozzánk is akart volna jönni a védőnő, de szerencsére épp leléptünk levegőzni :?

ja és az én ex-gátsebemen nem hiszem, hogy segítene az intimtorna, vszínű ideg sérült meg, a dokim szerint akár életem végéig is érezhetem előre az időjárást :twisted: (ezt már a 6hetes kontrollon megmondta)

sok jót nem tudok mondani, megúsztuk a kórházat, eddig, Istinek a vírus a fülére (40 fokos láz) és aztán a gyomrára is ráment (hányás, hasmenés), ledobott majdnem 3 kilót, csupa csont és bőr. Szombaton du. elkezdett szürkülni, akkor a doktornéni is azt mondta, hogy ha vasárnap nem sikerül a folyadékháztartását stabilizálni, akkor be kell vinni a kórházba. Aznap átjött anyukám is, és kortyonként itattuk Istit egész nap, és szép lassan erőre kapott. Hétfőn reggel látta a doktornéni mindkét porontyot, addigra szerencsére már túl voltunk Istivel a krízisen. Azóta egyre jobban van, már kivisszük sétálni, csak most nem tud előlünk elszaladni...
Viszont Józsi meg egyre szarabbul, ömlik belőle a takony, tele a tüdeje huruttal, szegényke csak fekszik és nyöszörög, alig eszik (neki legalább vannak tartalékai), és ma megint kezdett felmenni a láza. Amikor csak lehet, mellre teszem, ez vígasztalja, és talán segít legyőzni a bacikat. Őt is borzasztóan megviseli, iszonyatosan brutál vírus ez :?

mindenkinek szép napokat, Ruzinak boldog névnapot, Fibinek is utólag :)

pusszancs

votiv 8)
votiv

Curse: naaaaaaaaa, mi a baj? Mi az a borzalmas? :?

Rylie: én is láttam a fekete dobozos dokut emlékeim szerint. Asszem már akkor sem volt annyira szimpi, de azóta ez a médiasztárság... :roll: Persze ízlés dolga is a dolog, de szvsz nem attól jó egy pszi-foglalkozású, hogy mennyire bűvöli el az embert. (Mondjuk persze ha egy orvos közvetlen, már csodaszámba megy. :lol: )

Fibi: Somát én is bírom. De tutira ő sem komplett. :lol:

Kép
Kép
tinu

Votiv: rátok fér a sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++! :cry:

Kép
Kép
tinu

Curse,
sok-sok +++ :D és ne aggódj!!!!
Ha jól emlékszem, a férjed úgyis június-júliusi babát rendelt, úgyhogy még van idő ;)

Vot,
gyógyuljatok!!!!! :D ++++++++

Kép

Kép

szrekuc

Köszi a kérdéseket :D lábamra még megy a Traumeel és tornáztatom, duzzanat már nincs, csak bizonyos mozdulatokat nem szeret, de ez tornával majd helyrejön gondolom :D

szakdoga - kérelmet adtam-kaptam, hogy később adjam le, még mindig írom (hogy a franc essen bele ésatöbbi....)

Kép

Kép

szrekuc

Majd küldöm a további itinereket.
Nem azt írtam, hogy minimum 1 gyerekkel? :oops:

Zuzi! a nem igazán a legjobb ip alatt rátok is gondoltam :oops: , de szuper ha legalább ti csajok jöttök :lol: , s nem dolgoztatlak ki (a szűkös időkeretek miatt)!!!
A gyerek kihozza a vadvezetőt stílussal már én is találkoztam :oops: .

Szelloke! csatlakozom az éljen a gátmetszésnélküliség hiába érzed a szétrepedek fílinget 8) .

Akata! a kajaválasztási lehetőség oviban tudtommal általában nem ilyen liberális. szóval éljen éljen hogy ilyen is van :lol: ! bár a szervírozásra én is kivi lennék.

Ríd! B amint kééééééééé-zik. :lol: :lol:
Anyáknapod indokod elfogadva 8) :wink:

Fibi! keresztanyu :shock: :( , hajrá gyömrői nagynéni :lol:
én sem tudok Angival folyamatosan végezni dolgokat, de ált megállok oszt majd amikor lehetséges újra belevágok. no pl.: ezért készültem el az alsószint ablakaival 2 hét alatt, s a felsőkhöz pedig még hozzá sem nyúltam.
akkor már bejön neked az én eredeti korkülönbséges elképzelésem...?

Deni! :D

Rylie! mit dolgozik a párod, hogy magával tudja vinni Kamillát?
Zsozsinak +++

Curse! tesóproji miért lett elhalasztva? ha nem indiszkrét?

Votív! továbbra is +++++++++++

Nem sűrűn jutok tv-hez: miről szól ez a Mesterkurzus úgy pár mondatocskában?

BOLDOG NÉVNAPOT RUZY ÉS BOLDOG SZÜLINAPOT FÖLD!!!

Angi már harmadik napja furi. Első nap 2x aludt, s rám volt tapadva, evés normális. Második nap már normális alvás, kicsit hisztis és érzékeny, evés normális alatt, kis orrfolyás. S ma is ua mint tegnap. Adtam neki ezüst-kolloidot, normafloret, ma egy oscillot is. Sztem semmi gond, de így a harmadik napon beindul paraanyu, hogy mi van ha vmit nem veszek észre?! :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

de ma már nyugodtabban alszik :D Angi elég érzékeny az esőzésekre, szóval még az is közrejátszik, hisz tegnap és ma is volt zuhi. ja és tegnap este az ínye is vérzett. szóval van választék :roll:
gödibarbi

s pl.: Votívék per pill állapotához képest olyan kis pitinek tűnik Angié, hogy nevetségesnek látom magam :roll:
no befejezem a parázási flódolásom
gödibarbi

Votiv!
Én azt hittem, hogy meggyógyultatok :shock: :cry: :cry: :cry: nagyon sok ++++++++++++++++++++++++++++++++!

Kép
Kép
zuzmo1

Jóreg!
Barbi, persze,h azt írtad, csak én nem fogtam föl...Kb ilyen az agyam mostanság... :oops: :oops: :oops:
Nehari!!!
rídonli#

Az, hogy semmit nem tudok elejétől a végéig,megállás nélkül végigcsinálni, engem is gyakran frusztrál. (Legutóbb Apát hurrogtam le, amikor porszívózás közben félbeszakított vmivel. :oops: )

Barb, ha baj lenne, észrevennéd! Nem lehet,h ezeka viharok, frontok okozzák? Enyimek is ki tudnak akadni a vihartól, meg az erős széltől. Az oviban is lehet érezni, ha front van, anniyra kergék lesznek a gyerekek.
Ezüst-kolloid mire jó?

Votiv, huhh...szegények! Nagyon sok +++++++++!!!!!!!!!!!!

Ma lazy napom van, Apa vitte Pt, mert ma korábban ment tornázni (különben minden nap 3man megyünk P, B meg én, mert Apa korán megy dódozni, mert vas.bemutatójuk lesz, meg persze későn is jön), még kvzgatok :)
De már üvölt a kis terrorista,h "Anya, gyeje!"
rídonli#

Votiv,
jaaj, sok ++++++ Nektek!

Barb,
Anginak is +++++
mi is volt az eredeti tesokül. terved? :)

én azért utálok félbeszakitani vmit (többször is), mert akkor még azt is fejben kell tartani, hogy el ne felejtsem befejezni :roll: szeretem letudni a dolgokat, és jó amikor befejezettség érzésem van.

KépKép
fibi

Ruzy,
boldog névnapot!

Zuzi,
köszi, hogy szted jól nézek ki. :) tényleg kb. fele annyit pihenek, mint előtte. de psze Lencse mellett arany életem volt, 11-től reggel 8-9-ig aludhattam.

mi tervezzük, ha lesz sok lénk, veszünk egy balatoni nyaralót. ha addig kibírod (ó már csak pár év :D), akkor lesz "olcsó" szállásod, amiért nem kell fizetned. szeretnénk pár éven belül megvalósítani, amíg még a kőcökkel le lehet költözni hosszabb időre is.

a védőnő sajna más témában is elég ügybuzgó, de rendesebb és profibb, mint a másik. én is úgy tudom, ahogy Votiv, hogy majd a dokidat fogják megkérdezni, hogy aztán mé nem adta be. ő meg majd elmagyarázza. (csak előbb kérdezd meg őt, hogy mit tegyél, mert a védőnő izélget)

Sárgaborsó:
én a gyors változatot csinálom. ha nincs zúzott fokhagymám, akkor fokhagyma granulátumot használok,és rántás helyett csak vízzel kikevert liszttel habarom be, ugyanolyan finom, ám kevésbé macerás.
amire ügyelni kell, hogy ez szeret kifutni.

Ríd, Zuzi,
Pázmányon a tanárok 90%-a beleszövi a vallást az előadásába. nagyrészük folyton az imádkozásra, templomba járásra és a jóságra buzdít, tehát úgy látszik megváltozott a helyzet. totál katolikusak a tanárok.

Rylie,
hozzánk 1000-ért jön a takica, férjemet pedig 2500 Ft/óra áron tanította (tartotta szinten) az angol tanár. (aki nem igazi tanár, csak egy dél-afrikai nő). úgyhogy közel nem egy az áruk. de ők a két legjobban megfizetett szakma :DDDD

Curse,
+++ a leleteidhez.
ha érdekel, nézzek utána, hogy mennyibe kerül a pénzes MR? mert mintha vki mondta volna, hogy ő se várta ki a 2 hót, hanem ...
csak sürgős esetben adogatnak már 1 hetes ip-okat.

Barbi,
én meg azt se tudom, hogy mi az a mesterkurzus. (mármint tévében)

ancsipancsi

Fibi,
nekem folyton újra kell szembesülnöm vele, hogy a kicsit nem Leventének hívják nálatok, hanem Ábelnek. egyszerűen annyira bennem maradt ez a név :)
ahogy nézem ezt a mini képét (már ugye 10 hós, tehát már sokkal nagyobb), rögtön az én kis 3 hetesem jut róla eszembe.

Votiv,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ancsipancsi

Deni,
De klassz a hinta!!! Nálunk P. nem tud vagy nem mer nagyhintán hintázni. Pedig fára mászni már tud. Nálatok ez hogy alakult?
A kép nem rossz, mert jól néznek ki rajta!
Más 3 évesek tudnak nagy hintán hintázni?

Szelloke,
Gátmetszésre annyit, hogy nálam is úgy volt, m int nálad azzal a különbséggel, hogy az elsőnél levő gátmetszés és a másodiknál levő pici repedés se zavart 1 percig sem!!!
Nagyon szépek vagytok a képeken!

Tinu,
Esőköpeny óriási!!! T.-nek jól áll!

Fibi,
Óvodával én is egyetértek. Peti is simán kibírná még itthon! És piszok jól érezné magát! Csak nekem olyan jó az a kis nyugalom! Hogy egyedül (úgy értem Marcival) tudok vásárolni, volt, hogy már ruhát is vettem magamnak!! (Mostanság egyébként többször, sőt általában előfordul, hogy jobb lenne itthon maradni. Úgy értem hármasban.)

Curse,
Lehet hogy nem jól tudom, de a hagyma? Talán a fokhagyma? Vagy minden hagyma fertőtlenít?

Zuzmó,
Én is lebénulok a szabad időtől. A múltkor álltam az Örsön az alvó Marcival és csak néztem, piszok elveszettnek éreztem magam, hogy akkor most mit csináljak. Aztán bementem az ikeába és leültem a játszósarokhoz. Ekkora hülyét!!! Még jó, hogy olyan korán volt, hogy gyerek nem volt, tehát ha már az enyémek használaton kívül vannak, legalább nem bámulok másokat! (Ha előre tudom, hogy szabad leszek, akkor jobb a helyzet, csak a váratlan szabadság zakkant meg).
Sztem ne csinálj semmit az oltással kapcs-ban. Ha a dr úgy látja, ahogy látja úgy lesz és kész! Ha védőnőt nagyon zavarja keresse fel a dokinőt és beszéljék meg!!! (Basszus, nehogy már pont egy ilyen hülyeségen idegesítsd fel magad, mikor annyi minden más van!)

Rylie,
Bébiszitter - én tudok adni tel.számot, ha még érdekel. Csak írj pü-t, hogy biztos olvassam!

Votiv,
Gyógyuljon meg mindkettő!!!

Barbi,
Én nem vagyok érzékeny az időjárásra, de tegnap olyan migrénem vagy mim volt!!! (Nem lenne csoda, ha A. emiatt lenne olyan.)

Ancsi,
Már 3 hetes?!?!

Curse,
++

Móni
Kép
Kép
monisa

Moni irta: "Mostanság egyébként többször, sőt általában előfordul, hogy jobb lenne itthon maradni. Úgy értem hármasban."
MIÉRT? ezt miböl veszed észre?

Ancsi,
hu, már jo régota tervezem h lecserélem az avatart :oops: ez egy pár hos kép, tényleg jo régi :)

Barb,
a Mesterkurzus egy 1napos elöadás-sorozat (asszem havonta tartják), jo drága, és csupa jofej elöado szerepel. (hugom volt párszor, én csak nyálcsorgatok ha az ujságban olvasom h lesz)
A PAX csatornán én egyetlen egyszer láttam az anyosoméknál Müllert benne. Amugy könyvben is megjelent a legtöbb, nekem megvan néhány, azt is kölcsönadom :)

és köcök nálunk sem százasok, Ábel este a fülét vakarta/tekerte, megijedtem h a nátha ráhuzodott :( sokat sir ma is, cicin log, stb. Bálint meg pár hete meg van borulva, nyafogos, csokit követel :shock: és hangosan eröltetve sir, ha nem figyelünk rá, vagy nem teljesitjük a kérését. Akkor volt ilyen utoljára, mielött elköltöztünk. Sztem megint érzi, hogy nagy változások jönnek a kicsi életébe.... :?
fibi

Curse: mi a hotel parkban voltunk ami állítólag 3*os, de én max 1-et adtam volna neki, hót retek volt az egész :evil: a kaja meg pocsék, de ez mellékes, mert úgyis csak aludni mentünk bé, inkább kint lófráltunk és hát szívesen élnék ott
Mi a baj, amivel igy rádijesztettek???????
A hasból kihúzós részt nem láttam, szerencsémre...

Tinu: nekem valahogy olyan Csernus, hogy nem lehet rá nem figyelni és Soma is ilyen szerintem

Votiv: JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++

Barbi: mesterkurzusból már asszem könyvet is lehet kapni. Van egy téma amit 3 előadó veséz ki a maga tudományága felől. általában RJ, Popper, vesz rajta részt, mint előadó, de volt már a Csernus is meg még más is (nem jut eszembe több név)

Móni: írtam püt

Barbi: apjuk ép.anyag kereskedésben dolgozik. Pici cég, és a főnökasszonya amúgy is csípi Kamillát, szal ő lesz a pesztra :P
Anginak ++++ ok, hogy ne legyen baj!

Szrek: lábadnak további +++++ és szakdolihoz kitartást!!!!

Nuk: ha jó lesz az idő lehet, hogy apjuk elviszi Kamillát lovazni! Ez egyfelől jó, másfelől én meg nem fogom látni, hogy ülik meg a nagy lovat :cry: főleg, hogy apa jobban be van tojva tőle, mint a ded, mert sose ült még lovon :lol:
Ti mentek??

Képzeljétek jött egy új anyuka a Ringatóra. (persze nem ez a nagy szám :lol: ) Kb 4 éves forma kislánya van. De ez a nő olyannyira szomorú, hogyha ránézek sírni támad kedvem :( Néha annyira összeszorítja a száját, hogy már szinte alig látszik...és olyan rossz ránézni is mert olyan bánat árad belőle...valami nagy fájdalma lehet és ma is volt egy pillanat amikor legszívesebben odamentem volna megkérdezni, hogy "mondd el mi bánt" mert borzasztó volt ránézni, sütött róla a fájdalom :( Énekelni se nagyon szokott, csak ül ott magábaroskadva...
Na ezt csak azért írtam, mert olyan fura látni egy ilyen összetört embert és úgy segítenék neki, de nem tudom, hogy lehetne :roll:

Rylie
rylie

a Bach elsösegély csepp milyen esetekben adhato? :?: és hol lehet venni? Ábel tegnap legurult a lépcsöfokrol, kicsit lehorzsolta az arcát :( vagy erre szoktátok a Traumeelt vagy Arnicat?
fibi

Én simán félbeszakadok 8) . Persze ez inkább háztartásra értendő. könyv, film, beszélgetés, munka stb. már más téma...

Tegnap kaptam egy negatív bókot, s szétröhögtem magam: Anyának nagy orra van. :lol: :lol: :lol: hát nem lát rózsaszínben a kölyök :lol: 8) :lol:

Az volt tegnap este a baj, hogy olvasgattam kullancsokról s beparáztam, majd kombináltam :roll: . A média negatív hatásai...
s köszönöm a hozzászólásokat!!! :lol:
reggel felhívtam a "látónkat" , s megnyugtatott. semmi komoly, de bekapott egy hurutus cuccot, ami ráment a pocijára (s persze a fogzás, időjárás sem segít)
ja és elkiabáltam. pocsék éjszakája volt :(

ezüst-kolloid a természetes antibiotikum. pl.: itt egy kis infó, de van elegendő a neten:
http://www.suryan.hu/kolloid-oldatok/ezustkolloid.html
én azért szeretem mert ha nem tudom mi van, akkor ez általánosan használ (bár először echineabogyóval nyomulok, de ha nincs hatás vagy egyértelműbb jelek akkor ez a tutiszerem. vírusos cuccokra mindig ezt használom)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv :) Jaj, nagyon elkapta ez a genya vírus a gyerkőket :( :( :( Bulást nekik és sok-sok ++++++++++++++++++++++++

Curse :) Rossz leletek :( :( sok ++++ Neked is!!! Játszó: a Herend és Bükköny utca sarok, kispiac mellett van 2 is, egy kisebbeknek és nagyobbaknak való, mikor épp melyiken vagyunk. Nagyon jó lenne, ha jönnétek, ha nem esik, mi tuti megyünk. De jöhetnétek egyszer már hozzánk is, olyan rég jártatok erre :wink:

Szrek :) Fogamzásgátlás :shock: :lol: Szuper, hogy lábad javul! :D

Rylie :) Éljenek a jó hírek!!! :D :D :D (vérnyomi meg ilyenek :wink: ) a diéta és az autó már nem olyan jó... :roll: És mit jelent, hogy nem "tiszta" még Kamilla? pár hét után meg már ehet bmit vagy fokozatos bevezetés lesz?

Fibi :) Hű, micsoda nagynéni!! :D :D No igen, fejben tartással néha nekem is vannak gondjaim (pedig én nő vagyok és így már eleve jobban megy mint apának, aki max. 1 dolgot képes észben tartani :lol: ), erre már bevezettem a listát is (hűtő ajtajára papírcetli a teendőkkel...) :oops: :mrgreen: És a leggázabb, hogyha jön vki segíteni, a gyerkők akkor is engem akarnak (velem jön wc-re, fogat mosni, rajtam lóg hogy mit csinálok, hogy én dajkáljam, etessem, stb....), pedig lenne más is :roll: vagy ennek inkább örülnöm kéne? :mrgreen: :lol:

Tinu :) És mi a baj? Bulást+++++

Barbi :) Remélem nem lesz Anginak semmi baja!! +++ Nyugi, Paraanyu!! :wink: Egyébként lehet, hogy ez a front is bekavar, nálunk az alvást tette tacsra... :evil:

Móni :) Bálint még nincs 3, és eddig nem is mert pl. játszón a nagy hintán nyomulni, de itt szépen megtanulta. Először egyáltalán a biztosnágos felülést egyedül, aztán csak kicsiket hintázott, most már egyre jobban és magabiztosabban megy neki 8) már enni is akart benne, de mondtam neki, az nem lesz jó, mert nem marad szabad keze, de néha egészen extrém dolgok jutnak eszébe :lol:
Szabadidős lebénulás :mrgreen: :lol:

Ja és ha már "mikor van 2 perc szabad időm a 2 gyerek mellett?" kérdésre kéne válaszolnom: hát akkor, amikor a nagyobb hintáztatja a kicsit! :wink: :D :lol:

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?