Új privát üzeneted érkezett!

Viki! Én nem küldöm sehova!
Vendég

Ronix! Örülök, hogy otthon lehetsz! Reméljük, hogy csak nagyon sokára kell befeküdnöd a Kórházba! Pihenj sokat és vigyázz Magatokra!
Vendég

Roni!
Látod kár volt izgulni! A befektetést viszont sajnálom.
20150601134430

Timi, nem az én számom!

Védőnő, nálam is bejelentés nélkül jön, ha nem talál itthon visszamegy a rendelőbe, felhív és kétségbeesetten mondja, hogy :Nem találtam otthon! :shock:
Én meg persze, én is járok boltba, és ügyintézni, anyukámékhoz, stb. Azért mert nem dolgozom nem kell itthon ülnöm! 67 éves!
No comment!

KépKép
hene

A védőnő hozzánk meg még 1szer sem akart jönni. :roll:

Bár tök cuki! Ő is kismama, és a héten kapok helyette egy másikat. :cry:
20150601134430

Az Én védőnöm egyszer akart eddig meglátogatni de akkor még dolgoztam! Amióta itthon vagyok nem jön. :D
Vendég

Babuli! Megmondom őszintén, fogalmam sincs. Sztem nem neked akartam írni, de már nem tudom kinek és miért. Akkor most bocsi :lol:

Melegem van, de rohadtul. De nem merem kinyitni az erkély ajtót, mert egy pillanat alatt elkezd esni az eső és beesik.

Ráadásul vasaltam, attól meg még melegebb van. De utálok mentős kabátot vasalni. Csak az volt meg egy nadrág, de a kabáttal kb. fél órát kell szenvedni. ÚÚÚtálom! De már kész vagyok. Most jöhet a pihi. Vagyis csak egy kicsit, mert nemsokára megyek a kórházba. Csak átugrom. :lol: Jó helyre költöztünk...

sz.andi

Sz.Andi! Látom Toppon vagy Te is! :D
Vendég

Nemsokára én is eltűnök, mert jön haza apa, és csendespihenőzünk egyet együtt!!!!!!!!! :D

KépKép
hene

Ronix! Örülök, hogy nincs gond, de a vérnyomásra tényleg figyelj oda. Aztán hátha csak tényleg az uccsó 1 hétre kéne befeküdni. Az még mindig jobb lenne. A lényeg, hogy a babának ne legyen semmi baja.

Nálam a védőnő már betanult. :D Teljesen úgy csinált, mintha itthon kéne ülnöm és várni rá. Na egyszer jött, kinéztem a kukucskálón és nem nyitottam ki az ajtót. (Azt azért hozzá kell tenni, hogy akkor keltem fel...) Másnap hívtam, és mondta, hogy jönne. Mondom most ne gyere, mert anyáéknál vagyok. Így megbeszéltünk egy időpontot és akkor jött is. Szóval most már, ha jönni akar, akkor előtte csörög és megkérdezi, hogy mikor jöjjön. Ja, és a múltkor bocsánatot kért, hogy 10 perccel később jött... :lol: Büszke voltam magamra.

Egyébként nem szeretem, ha jön, mert semmi újdonságot nem mond. Amiket mond, azokat meg tudom. Szóval csak jön. Felméri a terepet, biztos egy spicli. :lol: :lol:

sz.andi

Most megyek Én is mert hamarosan indulok a tornára!

Vigyázzatok Magatokra!
További Szép Napsütéses Délutánt Mindenkinek!
Vendég

Jó pihizést Hene!

Babuli! Ne tudd meg mit műveltem, amíg kiszaggattam a nokedlit! Amit lebénáztam...Jobb is, hogy nem volt itthon senki. Végül tényleg nagyon finom lett, de amíg elkészült...

Felsepregettem magam után, aztán a lapátról leborítottam a szemetet. Meg csináltam még valamit, de már nem emlékszem.

Jobb lenne, ha ma már nem nyúlnék semmihez. 8)

sz.andi

Jó tornázást! Én már nem megyek, mert nem szabad. Bár nem is akarok, a netről letöltötte az öcsém a terhestornát, de a doki végül nem enged tornázni. Érdemes volt! Pedig gondoltam itthon tök jó lesz. Erre...

sz.andi

[quote="sz.andi"]S írta:sz.andizóval csak jön. Felméri a terepet, biztos egy spicli. :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
20150601134430

Egy kis vidámság!!!!!!!

Az anyós meghívja a vejét ebédre. Eleve gyanús. Az asztalon kétféle
kaviár, lazac, mindenféle saláták, húsok, serpenyõs krumpli, pezsgõ,
whisky, konyak, ami szem-szájnak ingere. Huha.
Anyós maga a bûbáj, majd valamiért kiszalad a konyhába. A võ
próbaképpen levág egy szeletke húst és odaadja az anyós macskájának.
Macska megeszi és feldobja a talpát.
Bejön az anyós, võ a krumplis serpenyõvel jól pofáncsapja. Macska
felpattan az asztal alól, és felüvölt: Yesssssss!!!!!!

KépKép
hene

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Hene!
Köszzi!!!
20150601134430

csajok azt hiszem én lassan feladom a küzdelmet. Megint találtak valamit, most meg az agyában. elegem van az egész terhességből és legszívesebben elbújnék a föld alá és megvárnám amíg minden elmúlik.
Elegem van!

KépKép
muffin

Muffin!
Mi volt! Mesélj! Ugye nem súlyos dolgot találtak? Kezelhető?
20150601134430

muffin!
Erre nem is tudok mit mondani!! :( Kitartás!

d.dodó

Muffin! Uram Isten! Mi az pontosan? Veled vagyunk itt mindannyian!

sz.andi

Sziasztok,
túl a viharon, na meg némi munkán én is itt vagyok.
A cukoreredményem még nincs meg (múlt csütörtökön voltam :shock: ) addig is benyomtam tegnap egy csokifagyit 8) ma meg egy kókuszkockát... ha holnap meglesz az eredmény, talán el is tiltanak mindettől.

Desviki, igen, sajnos hasonlítanak az anyósaink. De biztosan vannak rosszabbak is :?

Babuli, nem lesz könnyű dolgotok a picivel a tesódnál, úgy látom!
A cica nálunk is konfliktusforrás volt, a férjem hozta a macskáját a házasságunkba :D , és semmiképpen nem akart megválni tőle, a gyerek kedvéért sem. Annyit engedett, hogy ha Szonja allergiás lenne rá, akkor elajándékozzuk. Szerencsére nem lett allergiás rá, de én állandóan paráztam, na meg kétnaponta porszívóztam mint egy elmebeteg. A macskeszt előre kiszoktattuk a gyerekszobából, de nem nagyon értette, hogy miért nem mehet be most oda, amikor nincs ott semmi. Amikor hazavittük Szonját, megértette...
Utána szinte egész nap csak aludt inkább. Bemászott az ágytakaró alá és ott horkolt. De sosem bántotta Szonját, nem is nagyon közelítette meg, csak hozzánk bújt volna, de néha elhajtottuk, ha Szonja is ott volt. Amikor Szonja elkezdett mászni, elég hamar meg kellett neki is tanulnia, hogy neki sem szabad mindent: a macska holmijaihoz ő sem nyúlhat - tiszteletben is tartotta. Úgyhogy végül is jó hatással volt a cica Szonjára, abszolút megtanulta, hogy a cica tulajdonát és terültetét meg kell hagyni neki.
A cicánk egy éve halt meg, és Szonja valamikor mostanában mondta: Hol van a Negró cica? Régen találkoztunk....

Bocs a hosszú sztoriért, asszem azért kezdtem el írni, hogy nem biztos, hogy annyira rossz lesz együtt - a cicával. De az, hogy a tesód így áll hozzá, sokkal rosszabb. Végül is a tesód a gazdája, rá fog hallgatni... ha ő nem tanítja meg, hogy tartsa távol magát a kicsitől, akkor nem fogja magától.
Sajnos ha a tesód ennyire ragaszkodik a macskájához, így is, úgy is bosszantani fogja, hogy miattatok le kell róla mondania. És az együttlakás nem lesz felhőtlen...

KépKép
szkagi

Muffin,
most olvastam!!! Mi történt? Mit találtak? Mit lehet vele csinálni?

KépKép
szkagi

Fél 2 -kor megérkezett végre a védőnő! Röpke 3 és fél óra késés. Nagyon tetszett neki minden amit látott! :wink:
Bondi, kicsi a világ! Főleg Mo. :wink: Én pesti voltam, de sosem szerettem. BOLDOG NÉVNAPOT!
Ronix, reméljük az a 30 valahanyadik hét mondjuk a 38.! :wink:
Muffin, ne már!!!!! :cry: Mit mondtak? Most megint vizsgálatok hegye? Szorítok, hogy ne legyen semmi!!!! Kitartás!!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Muffin, szomorúan olvasom, h újabb rossz hírt kaptatok. Tudom, h már eleged van az orvosokból, de a legjobb szívvel tudom neked javasolni uh, diagnosztikai és genetikai ügyekben dr. Hajdú Krisztinát az Istenhegyi Géndiagnosztikai centrumban - www.gendiagnosztika.hu
És kívánom, hogy az egész riadalom csak vaklárma legyen!!!

Köszönöm a köszöntéseket :o)

Ronix, örülök, hogy otthon maradhatsz még!

Andi, jókat mulattam rajtad, a csúcs: "még valamit csináltam, de arra már nem emlékszem" :D :lol:

Hene, ez óriási :) Jó pihizést nektek :wink:

Üvegmosó kefe: sokfélét kipróbáltunk, és végül az Avent-es mellett kötöttünk ki, mert jól tisztít, jól tisztítható, és nem törik (rengeteg olyat sikerült eltörni már, ami tudjátok, az a hagyományos, összefont drótokból készült). A többihez képest drága, de klasszisokkal tovább bírja, a mostanit is több hónapja használjuk.

Micsoda védőnős sztorik! Ezek után hálát adhatok, hogy a mi védőnőnk egy tündér :)

Képzeljétek, még csak egy negyedórája tudtam betenni a répatortát a sütőbe, mert a tészta összeállítása közben mindig telefonált valaki, és mire sütni kezdtem volna, mennem kellett Ottóért... de már most nagyon jó illata van! Egy javaslat, ha sütnétek: a magok és aszalt gyümölcsök helyett a múltkor csak diót tettem bele, de abból sokat, és mennyei lett!
A gombapöri is jól hangzik!
Az abszolút kedvencem mostanában a tojásos nokedli frissen ráőrölt borssal és sok salátával... csak ha épp nem lenne ötletetek, mit főzzetek...

Kép
Kép
bondi

Ja, kefeügyben még valami: olyat válasszatok, aminek a feje tetején is van sörte, mert csak azzal lehet jól kiszedni a geppát az üveg legaljából. És már egy sima babatea is tud ronda nyomokat hagyni...

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Ma voltam a régi munkahelyemen, a nyomdában!
Nagyon jó volt velük ismét találkozni! Vettem nyárra papucsot is.
Berkemannt.
Most is az van, én nagyon szeretem.

Muffin!
Nagyon-nagyon sajnálom. Mi a baj?

Ronix!
Nálad viszont borzasztóan örülök a jó hírnek!
Legalábbis nekem jónak tűnik, amit írtál...
Engem is folyamatosan riogat a 30 valahanyadik héttől a befektetéssel, de majd meglátjuk!
Nem olyan biztos az!
A lényeg megint nyertél két hetet!
Most csak ezzel foglalkozz, ennyivel többet lehetsz otthon!

És ne aggódj semmi gond sem lesz!

Hát, én a nyomdai kiruccanásra kirittyentettem magam. Szoknya, magassarkú cipő... :?
Nem volt nagy ötlet...
Most olyan a lábam, mint egy kiscipó...
Vendég

Sziasztok!

Sajnos még mindig nem vagyok rendben teljesen,állandó gennyes orrdugulással küzdök.Kimondottan éreztem hogy az orrmelléküregemben van a gennyes csomo,nagyon fájt úgy minden mikor fújtam,de ki küzdöttem :?
Gyerkőcök legalább már meggyógyultak :)
Lakás továbbra is a feje tetején áll,mármint a gyerekek szobája,meg ugye a miénk is,mivel oda kelett szinte mindent besuvasztani :?

Timi:köszi a táblit :wink:

Most hallottuk csajok,hogy internet adót akarnak bevezetni,8-10%-al kellene többet fizetni az internetért :shock:
A levegőért mikor kérnek pénzt vajon? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin:Nagyon sajnálom hogy ismét valami gond van-remélem semmi komoly,ne add fel :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin, kitartás, sok ölelés. Gyere, mesélj.

potyka

Egyre nehezebben megy a menés-fájnak a forgóim,és csak totyogok mint egy pingvin,pedig nincs messze az ovoda.
De:Apa azt mondta milyen csini vagyok :P Pár hete vettünk három új felsőt,csak eddig Apa nem látta rajtam őket,de most igen.
És még azt is mondta hogy egyik gyerkőccel se volt ekkora a pocakom,és még hátra van 73 nap :roll: Mekkora leszek a végén?

Kép
Kép
Kép
kike

Képzeljétek mégis jó a nyomtatónk-tegnap jöttem rá mi is volt a bibije:Már régen kifogyott belőle a patron,és csak nemrég vettünk bele,Apa beletette őket,de így se működött,tehát ismét félre tettük,hogy majd megnézetjük szerelővel,ám tegnap eszembe jutott,hogy megnézem a patront,hát még jó,Apa rajta hagyta a védőfóliát,szegény így persze nem tudott nyomtatni :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Szeretem ezt a gépet,mert nyomtató,meg scennelő is,végre felrakhatom a gépre a gyerekek képeit,csinálok majd egy jó kis albumot,aztán letöltjük lemezre,mert ezek a fényképalbumok állandóan szétesnek.

Kép
Kép
Kép
kike

igen igen marcsi én is arra gondolok hogy nyertem 2 hetet ha semmi gond nem lesz de majd nagyon vigyázok......

akkor már 29 leszek BETÖLTÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA A baby már 1.20dkg csak növöget vele együtt én is 9 kilot hiztam eddig

ja én is nem rég vettem szoptatos melltartot 95 d-s jo nagy :shock: :shock: :shock:
muffin TARTS KI MUSZÁLJ NE ADD FEL KÉRLEK

Képimg][/url]
Kép
ronix

Muffin: szomorúan olvastam! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ronix: neked nagyon örülök (remélem nem riogattunk, bocsi!!!)

Most jöttem én is a dokitól és méhszáj: 3100 és meg volt elégedve végre a pocak növögetéssel (mármint a méh nagyságvával ő nem uh-ozik) és ha már lepasszol a 36. héten megigérte, hogy megkérdezi azt a dokit akit én kinéztem magamnak, hogy válalja-e a szülést!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem a vihar és a jégeső ideért........ :?
Vendég

kata nem volt semmi riogatás inkább jol esett minden annak ellenére hogy a 4.babyt várom-juk
néha ugy érzem magam mint egy kezdö az az igazság hogy a másik 3-nál fiatalabb is voltam
és nem volt semmi gondom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Képimg][/url]
Kép
ronix

képzeljétek!
Begörcsölt a lábfejem...
szörnyű volt!
Ahány lábujjam, annyi felé ment el... :shock:
Marha rondán nézett ki, és nem utolsó sorban nagyon fájt-fáj...

Ez mostmár mindíg így lesz????? :cry:
Vendég

t.maria
Ne izgulj mostanába nekem is begörcsölnek a lábikóim. Ugy néz ki most jön ez az időszak. :?

Muffin!
Nem lehet hogy valamit elnéztek? Ez már biztos vagy most kivizsgálnak? Reméljük hogy minden rendben lesz. Elhiszem hogy szomorú vagy, de ne add fel!!

Kép
linda24

muffin! nagyon sajnálom, hogy már megint nem jo hireket mondtak nektek. sok erőt kívánok nektek!!!!! +++++

marcsi! én terhességem előtt sokkal görcsölgetősebb voltam lábügyileg. eddig elég jol viselem terhesség alatt. asszem 2-szer volt görcs a lábikómban. igaz az utolsó az fél órát is eltartott :( és ennyire még sose fájt. igyál sok kálciumot, az állítólag jót tesz.
de tény hogy várandósság alatt sokkal többször előjön a kismamáknál.

ronix! remélem még nagyon sokáig otthon lehetsz, és "köztünk" :D

nah mi meg nyusziapuval elmentünk a dm-be :D megnéztem azt a kefecsodát. vettem is egyet :D
meg ha már ott voltam vettem műanyag kanalakat is. babylove és 5 db került 300 ft-ba. van lányos és fius csomagolás :D

Kép

Kép
timi1982

Marcsi!
Nekem attól függetlenül begörcsöl a váslim, hogy szedem a Mg-t és calciumot.
20150601134430

MUFFIN!!!!!!!!! +++++++

Kép
andkata

Muffin,
tarts ki!
Kérdezzetek meg egy másik orvost is, hátha az másképp látja...

Nagyon drukkolok mindhármótoknak!!!!!

KépKép
szkagi

drukkoljatok!
Reggel doki!!! :? :? :? :? :? :? :? :?
Vendég

Képzeljétek, varázsló lettem. Eltüntettem a bokámat. Úgy be van dagadva, hogy nem látszik a csontom. :lol:
Jó, ez nem ennyire vicces, de még nem volt így bedagadva.
Na de tehetek róla, mert nem feküdtem ma sztem egy percet sem. Ráadásul finom palacsintát is sütöttem. Úgy megkívántam. :oops:

Marcsika! A lábgörcs nekem éjszaka szokott előfordulni, ha nagyot akarok nyújtózni. Pedig szedem a magnéziumot. Bár már úgy érzem, teljesen fölöslegesen.
Amúgy azt hallottam, hogy a 35. héttől abba kéne hagyni a magnéziumot, mert nehezíti a szülést.
Dokikáink, Katáink! Ez igaz? Mert akkor tényleg nem szedem.

Megyek én megnyírom a drága szép páromat és utána alukálok egyet. Úgyis meccs van, azon meg frankón el lehet aludni! :D

Jó éjszakát Mindenkinek, holnapra meg szebb napot!

sz.andi

Marcsika! Ezer ++++++ és egy szekér sz.r holnapra!!! A kalap olyan kicsi.. :D

sz.andi

Jó reggelt!

Marcsi!

Drukk a dokihoz!

Kriszti!
Mi volt a tengap a diabon?

Wera!
Huúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Mz/x, Mz/x jelentkezz!
20150601134430

Jó Regelt Kismamik!

Muffin! Szomorúan hallom a történteket! Mi történt pontosan , mit talátak a kicsi Eliot agyában? Nagyon szorítok, hogy orvosolható probléma legyen!

T.Maria! Drukk a dokihoz!

Sz.Andi! Köszönöm a torna szupi volt! Küldjél Nekem abból a Nokedliből és a gomba paprikásból, hogy lemeozhassam! A palacsinta is jöhet! :D

Hene! :D Köszi a vidámságot! :D

Szkagi! :D Én nem akarom bántani a tesómat de ha nála is csillogna villogna mindent nem szólnék egy szót sem de sajnos nem csillog semmi! Mindenhol a macska szőre van ( az asztalon , a hütőben, a tűzhelyen) szerintem egy ilyen lakásba Te sem vitted volna Szonját! Én meg azért nem fogok takarítani, hogy egy macska az egészet össze barmolja! Ne értsetek félre Nekem nem a macsekkal van bajom hanem azzal, hogy a tesómnak a macskatartás nem egyenesen arányos a takarítással! És Ő csak azzal tud érvelni, hogy nagyon sokat dolgozik ezért nincs ideje takarítani. Aki nincs otthon eleget az szerintem ne tartson állatot!

Kike! Gyógyulgass! Ha Apa azt mondja csini vagy akkor az úgy van! :D

Lábgörcs! Nekem is van éjszaka vagy amikor a cipőt akarom felvenni! :cry:
Vendég

Látszik, hogy reggel van mert nem bírok írni még!

Ezért megyek és csinálok reggelit! :D :D :D
Vendég

MUFFIN!
Mára is sok erőt küldünk!!!!!
++++++++

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?