Boldog Névnapot Ruznak is és Fibinek is igy utólag!
Votiv: Apám, nagyon bátor vagy, hogy egy ilyen magas lázra nem nyomtál a gyerekbe egy kis nurofent!!
és 38,5-ig tolerálok de aztán már nincs kec-mec! Mert igaz, hogy a láz hasznos, de nagyon ártalmas is tud lenni pl a szívre
Remélem jobban van már Istók! ++++
Nuk: grat Réka felállásához!!!
Szombaton sajna nem fogunk tudni lovazni menni:
mert 1. suliba leszek Pécsett 2. Apjuknak dolgozni kő menni és Kamillát is viszi magával
Képek tetszettek: Tünci, B+B, Szellő gyerekek
CSernus: ezek szerint senkise látta a Pesty FEkete dobozban őt???
Szerintem onnan találta meg magának a kermédia. Én ott figyeltem fel rá, hogy hopp egy doki aki nem mézeskedik hanem megaszonjd a frankót! Drogosokról szólt a dokufilm, pontosabban egy párról. A csajnak sikerült eljönni a szerről a srácnak nem
Nagyon érdekes volt és én spec minden középsuliba levetíttetném a gyerekeknek!
Zuz és Szellő: szomszédaitok
Nekünk jó fej szomszédaink vannak, pl már fel is ajánlották, hogy amig én itthon babázok addig majd ők szórakoztatják Kamillát és viszik a játszóra!
Mondtam nekik, hogy én is épp erre spekuláltam
Hajvágás: ezek szerint ez ilyen nagyiféle cucc, mert nálunk is Anyu izélgetett állandóan ezzel. Aztán egyszer amikor már nekem se tetszett, nekiestem és megnyugodott.
Ő ugyanis teljesen kész volt, hogy nem a "mi" hajszerkezetünket örökölte pici unokája, hanem a satynya
fajtát
mondjuk ezt én is bánom...dehát evvan.
Curse: kakievésről nekem mindig a Dr. H azon része jut eszembe, amikor mosómacis pisis&kakis homokot eszik a kissrác és attól lesz sok gusztustalan izémicsoda benne borzongós szmájli
szal elhiszem, hogy betojtál! Remélem nem lesz gond!! ++++
Ancsi: nekem büdi volt a lefejt tej és Kamilla se ette meg a tejespapikat
Lencse simán ihat anyatejcit nincs abban semmi rossz!! Nekem a 30 éves barátomnak kellett félretennem egy pohárkával mert meg akarta kóstolni
Fizetés: kinek mennyit kéne keresnie? Hm...
Azon pl kiakadtam, hogy egy takica pl többet keres, mint egy angol tanár..azért ez érdekes nem?
De például az orvosoknál nem csak a fizu a gáz, hanem a munkahely is! Mert szerintem igen kevés az olyan kórház (mint pl a SzImre) ahol kellemes a munkakörnyezet, nem rohad szét az épület, nem pattog a neon és nem szivárog a csap és nem büdös a klotyó és és és stb stb...én nem tudnék ilyen körülmények között teljesíteni!!!! Mert egyszerűen lehúz és feszültté tesz! Undorító ahogy némelyik eü intézmény kinéz!!! Ki akarna egy lepukkant irodában dolgozni???????????????? Szerintem ez is épp olyan fontos, mint a fizetés!
Tejmizéria: csütörtökön voltunk kontrollon és sajna még nem teljesen "tiszta" Kamilla, igy van még vissza 2-3 hónap a diétából
Aztán hazafelé egyszercsak szétesett a váltója kicsi Zsozsikámnak és 1-esbe tudtunk csak hazagurulni!
Annyira rendi az autóm, hogy ezt már itthon CSepelen tette velem, mert pl bent a Hungárián elég érdekes lett volna
Barbi: mi is jönnénk, de nincs autókám a fentiek miatt
de reménykedem hátha össze lehet rakni addigra vagy hát nemtom...
Deni: júni 12re vagyok kiírva ! és szerencsére a vérnyomim is szuper! Egész hétvégén méricskéltem és sose ment a tiltott zónába!
Úgyhogy csak UMnél vagyok stresszes
És én is küldök egy kis pozitiv energiát az éterbe (ala Zsini):
mink meg Gyulán hédereltünk péntektől és tegnap jöttünk haza!
A szállás boááá volt, de Gyula nagyon szép hely!!!
Rylie