Új privát üzeneted érkezett!

Most éli a szinglik szuper világát és közben tépi magát, hogy senkije nem lesz!
Vendég

Pediig 27 évesen már lehetne kis gógyija és némi anyai ösztöne.
20150601134430

Viki! Sosem lesz Neki! Tavaly Augusztusban lett volna az esküvője amit Ő akart! Aztán két héttel előtte meggondolta magát és még csodálkozott, hogy a srác elment! Azóta is sajnálom a srácot mert jó fej volt!
Vendég

Hűha! Nem semmi! Nem könnyű eset. És ezek után még siránkozik,hogy egyedül marad?
20150601134430

Sziasztok!

Én ma már megjártam a házidokit

Már jó sokan vagytok a 30-asok klubbjában én is vágtatok e felé már csak 3 nap!!! :D :D :D :D
Mindenkinek gratula hozzá!

Szly, Marcsi:és VIKI is!!!! gratula jó eredményekhez! (Viki ugye nem parázik valami kis apróságon????.... Ez az eredmény tényleg nem kóros)

Marcsi: nekem is kéne melltartót venni csak várom a következő fizut, pedig néha már már kibuggyanok (nekem most a 85 de lehet hogy 90 D következik) :D :D :D

Titi: jó hogy előkerültél és az is hogy volt némi vidámságban is részed!

Bocsi akihez nem írtam de mire ide érek sok minden kimegy a fejemből!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:43-kor.
Vendég

Megmondom őszintén, hogy Én futva menekülnék minden pasi helyében! Amúgy csini meg minden de nem egy házi tündér! :D
Vendég

Hajrá Csajok! Cél a 30-sok klubja! Várunk Mindenkit! :D :D :D
Vendég

Titi, szuper lehetett az osztálytalálkozó! Én is tök szívesen mennék! Hát a dokidhoz nem nagyon tudok hozzászólni! :shock: Egy idióta! Többek között azért van, hogy felvilágosítson!
Muffin, drukk a képekhez!!!! Várjuk! :lol:

Kép
sziszka82

Babu!
Nekem van egy barátnőm, akinek hiper szupi konyhája van. A fiúk azzal szokták cukkolni, hogy 10 év múlva ha meghirdeti ez lesz a szöveg: alig használt sütő eladó.

Gyakorlatilag nem tud főzni, de a férje mégis istennőnek tartja. Tud vmit!!!!!
20150601134430

vidam napot mindenkinek ebben a ragyogo napsutesben!
Ma igen keson erek haza, mert 5re meg lovagolni is viszem a kissracot, es addig meg inkab a varosban maradok, hogy ne kelljen maszkalnom annyit. Majd kiulok valmi padra napozni:)
A dm ben most az Avent cumisuveg moso kefe 900 ft es adnak melle egy ajandek cumit:)
Vendég

A védőnőm azt mondta, hogy 10 körül jön. De még nem ért ide! :twisted: Nem tudom, ezt hogy gondolja!

Kép
sziszka82

mar nagyon belepnek a 30asok klubjaba!
Vendég

Ami: megnéztem! Nem haragszom rá, mert nem ő bántott meg, de azért elég furán nézett rám amikor meglátott én meg tök barátságos voltam! :twisted: Amúgy most nagyon szerelmes, szerencsére! De azért szar, hogy minden nap találkoznak. Ja és ami a "legjobb" nem vették fel amerikába egyetemre, ugyhogy nem megy el szeptembertől. :roll: :evil:

Na megyek Olivgérért, majd jövök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lányok :D
Itt a köv. delikvens a harmincasok klubjába! Nézzétek csak a vonalzómat 8) :lol:

Tegnap este azért nem jöttem már, mert volt egy kis híg vérzésem. Ne ijedjetek meg, nem volt komoly, és el is múlt, azóta sincs. Ja, és görcs, keményedés sem. Csabi pedig örömmel táncol odabent. Valószínűleg csak a méhszáj külső felszínéről jött egy kis hajszáleres vérzés :wink:

Azért ma inkább pihizek. Megszerveztem, hogy Lillát Anyu hozza-vigye ma, és ő is főz, én meg adóbevallást csinálok :?

Ronix :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég

VidoKata!
Köszi!!! Megnyugtattál! Puszillak!!!!
Kép
20150601134430

Véda!
Gratula a számaidhoz! ;)
20150601134430

Viki! Vannak ilyenek biztos másban nagyon jó! :D

Véda! Gratula a klubtagsághoz! :D Pihenj sokat!

Sziszka! Felszívódott a védőnő! :D
Vendég

Nektek legalább megmondja, hoy mikor megy avédőnő! Nálunk nem jelentkezik be, egyszer csak megjelenik. De sokszor nincs szerencséje, mert nem talál itthon :lol:

Véda! Üdv 30-on túl!

Itt már nem ragyog annyira a nap! Jönnek a felhők! :cry:

Tit! Örülök hogy jól érezted magad az osztálytalálkozón. A dokidnak meg reméljük csak rossz napja volt. Gondolom nem lenne könnyű újat találni.

Isteni túrógombócot csináltam! Meg is ettem vagy hatot. Most tele vagyok!
Le is dőlök egy kicsit, mert ilyenkor nem olyan jó itt ülni!

Macska: hát én el nem tudnám viselni a lakásban, nemhogy újszülött mellett. Le sem merném rakni a fejemet a párnára, mert lehet hogy macskaszőrt lélegzek be :shock:
Szeretem az állatokat, de a lakásba nem való. Az udvaron a helyük!

Kép
szly27

Sziasztok!

Sikerült végigolvasni, de nem emlékszem a felére sem. :lol:

Tegnap sikerült a fogdokit megúszni fájdalom nélkül. Majd hétfőn mehetek megint.

Azt el is felejtettem írni tegnap, hogy fejvégű a drágaságom. Remélem így is marad már.

Nekem egy pár napja olyan hasfájásom van. Tökre olyan, mint amikor a menzesz előtt állok. Tegnap pl. vagy 2 órán keresztül fájt. Hol erősebben, hol gyengébben. Na tényleg húzzuk már ki vagy 2-3 hétig még!

Babuli! Megértelek, szar dolog, hogy a tesód ennyire nem veszi figyelembe a babádat. De valahogy csak megtudjátok beszélni. Sok sikert hozzá!

Laborok! Sztem nem kell izgulni, ha egypár tizeddel magasabbak az értékek. Nem gond, csak ha kiemelkedően eltérnek a határértéktől.
Ha csak kicsi a különbség, rosszabb, ha izgultok rajta. Szóval no para! :D

Nem tudom már mit is írtatok. Bocsi, ha nem sikerült mindenkihez szólni :oops:

Megyek csinálok egy kis gomba paprikást nokedlivel.

Délután meg megyek a szülőszobát megnézni. A volt osztálytársammal megbeszéltük, hogy ma ugorjak át hozzá, mert ma dolgozik. Már alig várom!! :lol:

sz.andi

érdekes egy állat a lakásban :) , nekem van sok kutyám, az udvaron, meg a lakásban is vaolt vagy van, vagyis szoba kutyák, de már hetek óta kiraktuk őket az udvarra, amióta jött a jó idő. gondolkozunk rajta hogy most hogy rendbe rakjuk a garázst lekerülnek oda, ha pedig úgy látom hogy ott nem jó nekik akkor sajna elajándékozzuk őket :( . sajnálom őket, de baba mellé a lakásba én sem akarom, takaríthat az ember mindennap akkor is ott a szőr.... meg a szag...

Kép
Kép
h. szilvi

:lol: :lol: :lol: :lol: Képzeljétek!
Most beszéltem telefonon az oszt.tár.-al. 5-re megyek hozzá, most nem jó neki, mert ketten is vannak a szülőszobán és nem tudom megnézni. Addigra biztos meglesz nekik a baba. Annyira szeretném már ha legalább ott lehetnénk. Akkor már egy pár óra és babázhatunk.
Na mindegy. Eljön annak is az ideje.

sz.andi

sz.andi! Tök jó neked,hogy csak így átugrasz!
Én is szeretnék már ott tartani,de én már nagyon bevagyok szarva!
Micsoda izgalmak indulnak itt majd 3-4 hét múlva!
Lefogjuk rágni a körmünket!!!! :lol:
Vigyázz magadra!
Én most lépek egy kicsit!

Szép napot mindenkinek!

Tényleg szuper idő van!
Én is polóban voltam vásárolni!!!

Kép

Kép
ibm

Véda, üdv a 30-asok klubjában! :D
Babuli, teljesen felszívódott a védőnő! A telefont sem veszi fel. :twisted: Remélem a mérlegével együtt szívódott fel! :wink:
Andi, hamar eljön az az idő! Már nincs sok hátra! :wink:

Kép
sziszka82

Szerintem se való állat a lakásba.... Hugom lenyakazna, ha ezt olvasná...:)

Azért sikerült ma is egy rugit, 3 kisnadrágot és egy kisinget (fiúnak ajándék) beszereznem....Összesen egy ezres volt és cukik!!!

A gombapaprikás jó ötlet! Holnapután csinálok!!!

Jó étvágyat mindenkinek!

Kép
andkata

Kata!

Rám is vár még egy ilyen pakolás...
Mikor mész UH-ra?

Kép
andkata

Sziasztok!!
Visszaolvastam, de az nem mondom, hogy meg is jegyeztem mindent!
:lol:

Az adatokhoz én nem tudok igazán hozzászólni, mert nekem még egyáltalán nem volt sok vizsgálatom itt! De hát itt ez a normális!

Macska: mikor otthon laktunk Magyarországon, nekem is volt egy cicám.... piciként tévedt oda a házhoz, és odaédesgettem, etettem, de a lakásba nem jöhetett be, és ezt nagyon jól tudta! Csak a verandán volt (az esőtől ugye igy is védve volt) és volt egy kosara kibélelve amibe bemászhatott, igy fázni sem fázott..... viszont ha az ajtó nyitva is volt (nyáron szellőztetés céljából) akkor sem jött be, mert tudta hogy nem jöhet!

Nekem ma főznöm nem kell, mert maradt tegnapról babfőzelék. De vasalnom viszont kéne! :(
Ma megint nagyon szép napos idő van...remélem hétvégére is igy marad, mert lenne program. Szombatra elkértük a céges kocsit, és mennén egy ismerőssel Göteborgba egy kis városnézésre, meg csak ugy mászkálni. Vasárnapra meg grillpartyt szervezünk a magyarokkal!! :) És a jövő hetet is alig várom már.... akkor lesz a 4 napos magyar találkozó!!!

d.dodó

Sziasztok!
Csak beköszönni jöttem,és megyek főzni.
Tegnapi idő jól átvert-felkészültünk a jégesőre,meg minden,aztán az nem is volt.Azért mindent kihúztunk,egyszer már belecsapott a videóba a villám-szóval csak villámlott,dörgött meg szakadt az eső-azért ez is elég volt.

Bizony ma délutánra is mondja az esőt,már gyűlnek a felhők-sajna.Tegnap még egy jégkrémet is ette,fincsi volt-persze csak óvatosan,nehogy megint torokfájás legyen a vége.Ma meg reggel óta fáj a fejem-biztos érzem a bolond időt.Ennyit rólam :)

Gratula minden 30-asnak,és mindenkinek akinek jók lettek az eredmények :lol:
Sajnálattal vettem tudomásul hogy a gyűrűimtől lehet meg kell válnom egy időre,mert már alig jönnek le.Hát majd kiderül.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Meggyógyultál teljesen? Gyerkőcök? Lakás?
20150601134430

Kata: jövő hétfőn!
Nem is tudtam mindent elhozni de sikerült intézni egy légzésfigyelő kölcsönzést is! (mert én is a paramamikhoz tartozm, főleg hogy nem tudni tényleg i.u.reti e a kicsi? :D )
Vendég

Na, gratula!

Tudod, nekem is lesz légzésfigyelőm...tudod, hülye orvos szülő....

Kép
andkata

Katáim!
Hogy ti mennyire együtt mentek a vonalzók szerint! ;)
20150601134430

:D

Kép
andkata

Sziasztok!

Csak bekukkantok két rohangálás között.

Isten éltesse a 30-asok klubjának újabb és jelenlegi tagjait!

Csillala, boldog névnapot!

Babuli, hogy közhelyet puffogtassak: család ellen nincs orvosság...

Sziszka, képzeld, a családom egy része a szomszédotokba, Adonyba valósi, a keresztanyám az ottani általános iskolában tanított évtizedekig (mat-fiz.)!

Cicitartóméret: Ottó előtt 75B voltam, hétvégén 85C-set vettem... Tényleg, valamelyikőtök említette a cicitartó-vásárlást: a számomra legmegfelelőbb anyagú és fazonú kismamás cicitartókat most a Women's secretben találtam meg. Régen Triumphos Mamabelt hordtam, de annak más lett azóta az anyaga, nem viseli el a bőröm. Ez egy kicsit drágább, de nagyon erős. Én szoptatás alatt is kismamamelltartót fogok hordani, úgyhogy hosszabb távon gondolkodva viszont már nem is olyan vészes.

Leletek:
Ronix, akkor a doktornénijeink megnyugtattak végül (bocsi, lehet, hogy átsiklottam fölötte)? Az orvosod mit mond?

Tényleg nem kell foglalkozni egy kis eltéréssel, némely labor nagyon "szigorúra" állítja be az értékeket. Az én orvosom meg 5,8-as cukorra mondta azt, hogy figyeljek oda, mit eszem.... szóval ahány ház...

Megyek ebédelni, aztán sütök egy répatortát a névnapomra :) a kórusban az a szokás, hogy sütivel ünnepeltetjük magunkat :)

Kép
Kép
bondi

Bondi Csilla!

Isten éltessen Téged is!

Kép
20150601134430

a csilláknak boldog névnapot!

kike! jobban vagytok már? használ a gyógyszer????

ciciméret. nah az enyém eddig se volt kicsi. 80-asat hordtam. most ott tartok hogy a 85-ös már kicsi de a 90-es még egy kicsit bő. van ilyen is olyan is... mikor melyikhez van kedvem :D
jah és általában b kosár jó volt, de volt amikor c-set vettem. és persze szigorúan tömésmenteset!!! nekem nincs szükség tömésre :D igy is van mit rakni bele :oops:

végre "mindennel" végeztem. már csak mosogatni kellene egy pár edénykét amiben az ebédet készítettem elő. az még süldögél... rakott karfiolt csinálok.
mosás kész, teregetés kész, vasalást még reggel megcsináltam. porszívó, törölgetés. ugyhogy ma nagyon termékeny napom volt :D

nyusziapunak meg modntam hogy ha megy a városba legyen kedves és szóljon, aztán elmegyek én is megnézem azt a dm-es csoda cumisüvegtisztítót. ajánlani tudom mindenkinek!!! én bababoltban nézegettem keféket és alap áron 1000 ft körül voltak. aztán eljutottam odáig hogy elmegyek háztartási boltba vagy 100 ft-osba és veszek ott üvegmosót.
de igy hogy cumi jár hozzá... igy már jobban hangzik :D

KÖSZI AZ INFOT !! :D

Kép

Kép
timi1982

Húúú, nagyon fini lett a gomba!!!!

Csilláknak sok boldog névnapot!!!

Még sose ettem, nem is láttam répatortát. Biztos fini. A receptek között fent van? Ki kéne próbálni.

sz.andi

Húúú, nagyon fini lett a gomba!!!!

Csilláknak sok boldog névnapot!!!

Még sose ettem, nem is láttam répatortát. Biztos fini. A receptek között fent van? Ki kéne próbálni.

sz.andi

Lányok! Nálunk ebben a pillanatban leszakadt az ég! :cry:

Sz.Andi! Köszi Neked is az együtt érzést!
Gomba paprikást bevállalom! :D

Sziszka! Milyenek ezek a védőnénik! :evil:

Ibm! Az tuti, hogy lesz izgulás 3-4 hét múlva! :wink:

Isten éltesse a Csillákat!
Vendég

na, feladtam a cumit :D

Kép
Kép
h. szilvi

Timi! Küldtem Neked privit! :D
Vendég

sok boldog névnapot a csilláknak!

Kép
Kép
h. szilvi

Itt gyönyörűséges napsütés van... most jöttem be az erkélyről, mert ott süttettem magam :)!

d.dodó

Timi! Köszi!

Andi, ez a gombapaprikás teljesen felajzott! :D

Nekem egyszer a barátnőim csináltak répatortát. Nagyon finom volt...még most is nyami...
Egyébként a Vistában irtó finomat lehet enni, a körtetortáról nem is beszélve... de abbahagytam a kajákat. :)

Itt már mengint süt!!! Ilyen egy bolond áprilist! :)

Kép
andkata

Babuli! Bocsiiiii :oops:

Egyébként megtaláltam a répatortát, meg fogom csinálni.

Most meg megyek mosogatni, elrakni a száraz ruhákat és vasalni :evil:

sz.andi

Csillák!

Boldog névnapot!

Kép
andkata

Sz.Andi! Miért kérsz bocsánatot?
Vendég

sziasztok csajok haza jöttem :)

a doki azt mondta jo ezek az eredmények ne aggodjak
2 hét mulva kell menni hozzá megint hozzá is meg m,egint laborba
azt is mondta minden nap ajándék amit itthon tölthetek
ilyen eredményekkel mert a toxémia nem játék.
a vérnyomás csökkentöt meg emelte,és készüljek fel lelkileg arra hogy a 30 valahányadik héttöl be fog fektetni a szülésig egyenlöre ennyi

és most kis lányt mondott de szly ne javits amig nem tuti jo?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Wera!
Merre jársz? Ma még nem füstjeleztél.
20150601134430

Jelentem hét ágra süt a nap! :D
Vendég

Addig ne is küldjetek ide esőt, míg haza nem érek (1/4 6), mert gyalog galopp vagyok.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?