sziasztok!
Egyszerűen képtelenség visszaolvasni, csak a tegnapit akartam, de már egy órája olvasgatok és még nem értem a végére.
Feladtam!!!
Marcsi: nagyon gratulálok, hogy hivatalosan is felvették a leánykádat a suliba! ( ezt megjegyeztem)
Én sem találom a papirjaimat az adóbevalláshoz. Meddig kell leadni? Be kell mennem az Állam Kincstárba másikat kérni.
Bocsi, hogy eltűntem, de nem volt erőm és időm se írni.
Tamással elvagyunk, de nagyon hiányzik az, hogy magától szeretgessen. Már nem fogok semmit sem "erőltetni", majd ha ő akar akkor közeledik. Addig meg próbálok másra koncentrálni.
Szombaton voltam osztálytalálkozón 15 éves általános iskolain. Iszonyúan jól éreztem magam. Annyit nevettem, hogy néha azt hittem megszülök. Időnként annyira feszitette a bal oldalon a bőröm, hogy azt hittem szétrepedek. FGél 3-kor mentem haza. Még maradtunk volna, de nem volt hely ahova mehettünk volna, mert mindenhol füst volt és a többiek miattam nem mentek be inkább hazajöttek ők is. Képzeljétek az egyik osztálytársam a veszprémi tűzoltó parancsnok lett. Tök büszkék vagyunk rá. Ja és szegénykém nem tudta mire vállalkozik, de az egyik hosszú lépcső alján az ölébe kapott és felvitt a tetejéig. Szegénykém majd meg szakadt, de felvitt csak azért, hogy nehogy bekeményedjen a hasam mire felérek.
(Ja és belé voltam szerelmes általánosban.)
Másnap délig aludtam, de birtam volna másnap reggelig is. Nagyon elfáradtam. Mindenki el volt ájulva, hogy milyen talpraesett ksmami vagyok, hogy így birom. Mondtam nekik, hogy ez nekik köszönhető, mert nem szívesen válnék meg tőlük nagyon korán.
Tegnap voltam uh-n. 10.45-re volt időpontom és 12.45-kor jutottam be. Még jó, hogy anyóst megkértem hozza el Olivért a bölcsiből. Én nem tudom, lehet, hogy bennem van a hiba, de a dokim a mostani terhességemnél annyira flegma. Egyszerűen úgy kell mindent kihúzni belőle. Szerdán elmentem hozzá, mert már hónapok óta van a hűvelyemmel és a környékével problémám és minden alkalommal mondom neki mire ő felír egy újjabb krémet. De semmi változás. Így megint elémentem, hogy talán a páromnak is kéne adnia valami erre ő azt mondta, hát persze kenegesse magát ő is. Most kérdem én erre nekem kell rákérdeznem?
Ja és ha kérdezek valamit úgy néz rám mint egy flugosra. Már kérdezni sem merek. Szerdán azt is megkérdeztem, hogy az uh-n (amire persze saját magamtól kértem időpontot, mert ő nem mondta, hogy kéne mennem) megnézi e a héhhegem vastagságát, mert iszonyú nagy a hasam és nem tudom, hogy mikortól szokás ezt figyelni. Erre leteremtett, hogy azt majd csak szülés elött nézi.
Az uh-n pedig az aszisztensnek sorolta az adatokat és amikor rákérdeztem, hogy éppen mi van a képen akkor elhadarta, hogy miket néz. Ja és amikor mondta, hogy fejvégű a fekvése akkor meg mertem kérdezni, hogy ezek szerint csak a hegvastagságtól függ, hogy szülhetek e természetesen, mire ő szinte felkapta a vizet és azt mondta, hogy akkor most nekem megnézi a hegvastagságot, hogy megnyudodja, de az hogy hogyan szülök az az adott helyzettől és tőle függ. Gondoltam mivel nem értek hozzá így megkérdezem, de többet nem fogyom az biztos.
Akartam neki pénzt adni, de a végén mégsem adtam. Ne azért legyen jófej és precíz, mert pénzt kap. Eddig nagyon jó véleménnyel voltam róla, de mostmár nem tudom mit gondoljak. Pont az volt a jó benne, hogy pénz nélkül is tökéletesen ellátott és mindenre válaszolt. (Legalábbis Olivérnél.)
Remélem Bencúri, neked jobb véleményed van róla.
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam!!!
Ja és rákérdeztem a vizesedésre is. Azt mondta, hogy nem lehet kikerülni és kezelni sem. Figyelni kell a vizeletett és a vérnyomást.
Kérdeztem, hogy a vizeletet ki nézi, mert a védőnőm még soha sem nézte. Erre azt mondta, ha gondolom ad beutalót vizeletvizsgálatra. Még jó hogy nagyon kellett pisilnem. Erre is én kérdezzek rá?
Na abbahagyom.