Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Köszi! Majd a dokibácsim megmondja a frankót!

A PiciLányod aranyos! Az én Lackó Fickóm 2-3 napig sztájkolt, alig mozgott. Tegnap este bezzeg, amikor már aludtam volt olyan helyeken rúgott meg, ahová nem hittem, hogy elér.
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Nálam is futóedzés volt reggel, vagy inkább box?
De az biztos, hogy vagy egy negyed órán keresztül csuklott a drága!
Az a baj, hogy nem tudok rajta segíteni. A párom azt javasolta fogjam be az orrát! :wink:
Tegnapra korházlátogatási programunk lett volna, de a sok szülés miatt lemondta a szülésznő ismerősöm. Este 7-kor még 9-en vártak a szülésre. Lehet a tegnapi időjárás miatt voltak ilyen sokan?? :?

KépKép
hene

Sziasztok!

Rég aludtam ilyen pocsékul!

Kata, ez a futóedzés nagyon tetszik!

Én ma megint itt lakom a suliban, egész nap, de most szerencsére vagy egy lukas órám. És négykor még értekezlet is lesz!

Nem tudjátok, hogy derékfájásra szabad valamit kenni?

Kép
Kép
patr

Hú, Hene, neked már nem sok van hátra! Vagy inkább előre? :D

Kép
Kép
patr

Patr!

Diclofenac, illetve gyógynővényes kenőcsök, hajrá!
Kitartás mára!

Hene!
A Te kicsikédnek mi lesz a neve? Titok!

Kép
andkata

Titok?

Kép
andkata

Sziasztok!

Voltam ma védőnőnél. Vizelet negatív, vérnyomásom 110/60 és 2 kg-ot híztam egy hónap alatt. Úgyhogy minden ok. Bár már kilókban a 14-nél tartok. De anyira nem izgat.
És a legjobb: már csak egyszer kell mennem! Akkor megkapom a laboros papíromat a 36 hetesre és kész. Utána jöhetnek az NST-k.

Patr. Nekem is eléggé fáj a derekam. Főleg ha elindulok, az első két lépés maga a pokol. De ez legyen a legnagyobb gondom.

Kép
szly27

Szly!
Örülök, hogy minden oké volt a védőnőnél.

A hátam nekem egyelőre csak akkor fáj, ha tartósan állok. Így az irodai melónál inkább a sok ülés mitt a farokcsontom fáj marhára.
20150601134430

Sziasztok!

Marcsi, Szly, gratula a jó eredményekhez!!!
Babuli, egyetértek Veled macska ügyben. Nem hiszem, hogy ezt nem lehet megérteni? :x Ne hagyjátok magatokat!!!

Nekem éjjel megint elkezdett fájni mind a két oldalt a csípőm és a forgóm... :cry: Hát nem kellemes.
És mindjárt jön a védőnő! :evil:

Szép napot nektek!!!

Kép
sziszka82

sziasztok

11re megyek dokihoz,kiváncsi vagyok mit mond..........

nagyon félek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix fel a fejjel!

Kép
andkata

Köszi lányok!

Ronix szorítok, hogy jókat mondjon a doki!

Sziszka! Hát igen, mostmár szinte mindegyikünknek fáj valahol. De már nem sok van hátra!

Kép
szly27

Ronix!
Nyugi! Ne idegesítsd magad előre!!!! Én is kaptam ma 2 db +et is! Tudom, hogy nem vigasz....
20150601134430

babauli!

ne haragudj meg ha ilyet irok... de ha tesódnak a macska a gyereket helyettesíti, akkor takarítson utána!
én aztán igazán tudom.... 3 éve van macskánk! és előtte is mindig volt, csak akkor kertesben.
nah én a macska után naponta kitakarítom a wc-t. a wc -ben van az alom és a kajája. az almot egy nap kétszer takarítom. plusz minden nap törlöm a wc ülőkét, pedig oda nem szokott ülni :D
minden nap felsöpröm és felmosom a wc-t, az előszobát!!
minden második nap porszívózok!!!
plusz ehhez jön ha valami gond akad. pl. ha hallom hogy wc-n volt a macska (nagywc-nél kapar mint állat egy félórát :D) szóval ha itthon vagyok és hallom, azonnal megyek és takarítom!

persze nekem is vannak rosszabb napjaim, és 3 naponta porszívózok, vagy éppen reggelre tele van az alom, de előtte pl. lefürdök vagy elpakolok vagy ilyesmi és csak később jut rá időm, de erre odafigyelek.

főleg azért mert sose tudhatom hogy ki jön hozzánk "látogatóba", vendégségbe!!!

szóval bocs ha egy kicsit hosszura nyujtottam, tudom sokakat nem érdekel, azoktól elnézést!

de babuli! ha tesódnak a gyereket pótolja, akkor már bocsánat de tudom sajnálni majd a gyereket... ez az állat sem igényel kevesebb törődést, főleg hogy lakásban van! odakint elvan, de bezárva plusz még foglalkozni kell vele. fésülni, karmot vágni, játszani vele....

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Ezt jól megmondtad! Absz. igazad van! ;)
20150601134430

Viki!!!! el ne kezdj parázni!!! ne merészeld!

nekem is van plusz a NEUT-nál. de az enyémre már ránézett és azt mondta hogy ez normális. terhesség alatt előfordulhat, de ez nem jelenti azt hogy baj lenne. csak érzékenyebb a szervezeted a változásokra! jah és nekem már a védőnőm is nézte és ő is azt mondta hogy nincs semmi gond. ő még el is magyarázta hogy mi micsoda, de már nem tudom fejből. mármint hogy hogyan is működnek ezek az értékek, meg hogyan is változik ilyenkor belül... de már nem tudom pontosan... bocsi

de ne merj parázni!!!!! majd a dokid megnézi és mond valamit. de fölösleges aggódni.

szly! nagyon jó neked hogy lassan már az nst-nél tartasz. kicsit irigykedem is. habár az enyém még ne merészeljen jönni, mert sehol sem tartunk a készülődésben!!! de az hogy te már mindjárt a kezedben tartod... az nagyon jó!!!!

Kép

Kép
timi1982

nah megyek és ha már ilyen szépen irtam hogy hogyan szoktam a cicával törődni... el is kezdem :D habár a reggelin már tul van :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Igazad van de a tesóm egy kicsit rosszindulatú!

Sziszka! Fordított esetben Én biztos megértő lennék!

Ronix! Ne izgulj!

Szly! Gratula a jó eredményekhez!
Vendég

Timi!
Parancs Főnök értettem! Nem parázok, megnyugszom!
20150601134430

Természetesen nem titok!
Gergő, de egyenlőre csak Ficánka! :wink:
Szeintem ha kijön akkor is az lesz egy darabig, későn kezdett el mocorogni, de most annál aktívabb.
Ha nem akar hamarabb jönni a drága akkor még 6 hét, de hát csak egy jó ki front kell, vagy egy időjárásváltozás, és az én frontézékeny kisfiam előbújik. Szerintem! :?
Nekem 12 hetesen kezdett fájni a forgóm, azóta nem tudok porszívózni. Múlt7en meg elkezdett fájni a szeméremcsontom. Alig bírok kikelni az ágyból.

KépKép
hene

Timi! Hát azért még kell hozzá 5 hét, hogy Nstre menjek. De annak már kifejezetten örülök, hogy védőnőhöz már csak egyszerkell mennem. Meg egyszer jön ő. Eddig még nem is volt. Mondjuk ismer,mert Rolival járt hozzánk kb fél éves koráig.

Kép
szly27

jó reggelt :(
tegnap rámoltuk a garázst, úgyhogy mostmár a lábaim is megfájdultak, főleg a talpam :? az ujjaim meg...ááá... magdolnám: megírnád milyen krémet vettél?
valaki elküldené az iwiwes listát? ha van, félúton elakadtam :?
szly: mamám nem adta fel a cumit, de mindjárt megyek a postára és feladom magam :wink:

Kép
Kép
h. szilvi

babuli, én teljesen egyetértek apósoddal. Tesód meg szerintem meg fog békélni ahogy ott lesz a bébi, de az tényleg nem állapot hogy minden tiszta macskaszőr legyen ott ahova egy újszülöttet visznek...

kata, visszajelöltelek. SZerintem te sem panaszkodhatsz! :) Tényleg a Heim Pálban dolgozol/dolgoztál?

Én nem tudom mi van de én még mindig olyan jókat alszom... Már pont mondtam is a férjemnek, hogy mindenki azt mondja, hogy az utolsó három hónapban már minden kín, de én még semmi ilyesmit nem érzek. Sőt. :) Már a derékfájásom is elmúlt vagy két hete úgyhogy minden szupi. Ma is háromnegyed tízig húztam a lóbőrt... :)

De most megyek is, mert be akarok menni czeizelékhez, most ügyel a doki, aztán meg óráim vannak. Nagyon remélem, hogy este tudok nektek képeket hozni! :)

Mindenkinek szép napot és legalább olyan napsütést mint ami itt van! :)

KépKép
muffin

Szilvi! Ok! Én feladtam tegnap! Alig fért bele abba a kis borítékba amit adott a csaj!

Kép
szly27

sziasztok!

Egyszerűen képtelenség visszaolvasni, csak a tegnapit akartam, de már egy órája olvasgatok és még nem értem a végére.
Feladtam!!!

Marcsi: nagyon gratulálok, hogy hivatalosan is felvették a leánykádat a suliba! ( ezt megjegyeztem)

Én sem találom a papirjaimat az adóbevalláshoz. Meddig kell leadni? Be kell mennem az Állam Kincstárba másikat kérni. :roll: :?

Bocsi, hogy eltűntem, de nem volt erőm és időm se írni.
Tamással elvagyunk, de nagyon hiányzik az, hogy magától szeretgessen. Már nem fogok semmit sem "erőltetni", majd ha ő akar akkor közeledik. Addig meg próbálok másra koncentrálni.

Szombaton voltam osztálytalálkozón 15 éves általános iskolain. Iszonyúan jól éreztem magam. Annyit nevettem, hogy néha azt hittem megszülök. Időnként annyira feszitette a bal oldalon a bőröm, hogy azt hittem szétrepedek. FGél 3-kor mentem haza. Még maradtunk volna, de nem volt hely ahova mehettünk volna, mert mindenhol füst volt és a többiek miattam nem mentek be inkább hazajöttek ők is. Képzeljétek az egyik osztálytársam a veszprémi tűzoltó parancsnok lett. Tök büszkék vagyunk rá. Ja és szegénykém nem tudta mire vállalkozik, de az egyik hosszú lépcső alján az ölébe kapott és felvitt a tetejéig. Szegénykém majd meg szakadt, de felvitt csak azért, hogy nehogy bekeményedjen a hasam mire felérek. :lol: :lol: :D 8)
(Ja és belé voltam szerelmes általánosban.) :oops: 8)
Másnap délig aludtam, de birtam volna másnap reggelig is. Nagyon elfáradtam. Mindenki el volt ájulva, hogy milyen talpraesett ksmami vagyok, hogy így birom. Mondtam nekik, hogy ez nekik köszönhető, mert nem szívesen válnék meg tőlük nagyon korán. :lol:

Tegnap voltam uh-n. 10.45-re volt időpontom és 12.45-kor jutottam be. Még jó, hogy anyóst megkértem hozza el Olivért a bölcsiből. Én nem tudom, lehet, hogy bennem van a hiba, de a dokim a mostani terhességemnél annyira flegma. Egyszerűen úgy kell mindent kihúzni belőle. Szerdán elmentem hozzá, mert már hónapok óta van a hűvelyemmel és a környékével problémám és minden alkalommal mondom neki mire ő felír egy újjabb krémet. De semmi változás. Így megint elémentem, hogy talán a páromnak is kéne adnia valami erre ő azt mondta, hát persze kenegesse magát ő is. Most kérdem én erre nekem kell rákérdeznem? :evil:
Ja és ha kérdezek valamit úgy néz rám mint egy flugosra. Már kérdezni sem merek. Szerdán azt is megkérdeztem, hogy az uh-n (amire persze saját magamtól kértem időpontot, mert ő nem mondta, hogy kéne mennem) megnézi e a héhhegem vastagságát, mert iszonyú nagy a hasam és nem tudom, hogy mikortól szokás ezt figyelni. Erre leteremtett, hogy azt majd csak szülés elött nézi.
Az uh-n pedig az aszisztensnek sorolta az adatokat és amikor rákérdeztem, hogy éppen mi van a képen akkor elhadarta, hogy miket néz. Ja és amikor mondta, hogy fejvégű a fekvése akkor meg mertem kérdezni, hogy ezek szerint csak a hegvastagságtól függ, hogy szülhetek e természetesen, mire ő szinte felkapta a vizet és azt mondta, hogy akkor most nekem megnézi a hegvastagságot, hogy megnyudodja, de az hogy hogyan szülök az az adott helyzettől és tőle függ. Gondoltam mivel nem értek hozzá így megkérdezem, de többet nem fogyom az biztos.
Akartam neki pénzt adni, de a végén mégsem adtam. Ne azért legyen jófej és precíz, mert pénzt kap. Eddig nagyon jó véleménnyel voltam róla, de mostmár nem tudom mit gondoljak. Pont az volt a jó benne, hogy pénz nélkül is tökéletesen ellátott és mindenre válaszolt. (Legalábbis Olivérnél.)
Remélem Bencúri, neked jobb véleményed van róla.

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam!!!

Ja és rákérdeztem a vizesedésre is. Azt mondta, hogy nem lehet kikerülni és kezelni sem. Figyelni kell a vizeletett és a vérnyomást.
Kérdeztem, hogy a vizeletet ki nézi, mert a védőnőm még soha sem nézte. Erre azt mondta, ha gondolom ad beutalót vizeletvizsgálatra. Még jó hogy nagyon kellett pisilnem. Erre is én kérdezzek rá? :evil:

Na abbahagyom. :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Timi!
A tesód remélem a bébire azért nem fog morogni? Mert akkor mondjon le!
20150601134430

Ja és a legfontosabbat kihagytam!

Beléptem a 3-asok közé!!!!!
31-ik hétben vagyok!!!!!!!!!!! :lol: 8) :D :lol: 8) :D :lol: :D :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita!
Vszínű a Te dokidat is elérte, hogy pénzt kell a zsebébe dugni, hogy normláis ellátást kapjál.

Bakker! Nekem a védőnő mindig néz vizeletet.
20150601134430

Nemsokára már a 32. hétbe. Márcsak 2 nap! :)

KépKép
hene

Muffin! Az nem baj ha jókat alszol örülj Neki és használd ki! Ha Eliot kibújik már úgysem lesz alvás! :D
Vendég

Nekem sincs bajom az alvással csak azzal, hogy hamar vége az éjszakának. :wink: :roll: Reggel alig birok felkelni. Ja erre a doki azt mondta igyak egy kávét. (soha nem kávéztam)

Hene: a jelek szerint te babázol elősször. :D :lol: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Muffin egyetértek Babulival! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Megjöttem...!

Vettem két melltartót...
B@sszus, azt hittem, ekkora nincs is..!
Sebaj, ha már nem szpotatok, jó lesz bukósisaknak...

Rendes volt a nő, mert mondtam neki, hogy nem tudom mekkora kell...
Hazahozhattam, és mondta, ha nem jó, vigyem csak vissza, kicseréli.

Most pedig benyomtam két szenyót paradicsommal.... fincsi volt!
Ma vasalnom kell, meg mosnom. :twisted:
Nem rajongok a feladatért..!
Titi!

Örülök, hogy minden rendben!
Gratula a 31.héthez!!!!! :lol:
Vendég

T.Maria! Most már a bukósisak a menő méret! Én is azt erősítem! :D
Vendég

Marcsi! :D

Muffin! Köszönöm! :D
Igen, 3.5 év a Heim Pál kórházban... De itthon jobb... :)

Titi! Úgy örülök, hogy jól mulattál!

Engedélyeztem magamnak fél óra angol használtruha nézést :D piac előtt, ugyhogy robogok is!:D

Kép
andkata

Hát ha minden jól megy igen. Babáznék már most is!!!! :D :D :D

Na megyek ügyintézni! Szép napot mindenkinek, valamikor délután jövök!

Süt a nap!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

KépKép
hene

babuli: máshova nem tudtok menni? csakmert írod hogy tesód rosszindulatú, akkor feltételezem nem fog lemondani a macskáról vagy csinálhatod te, elképzelhető hogy lesznek még viták :(
titi: érdekes az orvosod és szerintem jól tetted hogy nem adtál neki pénzt.....én biztos néznék mást, van elég baj így is, nem hiányzik, hogy az orvos is flegma legyen :?

Kép
Kép
h. szilvi

Marcsi: nagyon jót nevettem a bukósisakon, de én is óriási méretet hordok ahoz képest, hogy Olivér elött a legkissebbet ghordtam. Olivérnél 85 b-t most 90-C-t és néhe ebből is kilóg valahol. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ahhoz

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok csajok!

Én is nemrég kelltem fel,mikor Apa elmegy mindig felkelek mostanában,viszont 7-kor mint akit agyonvertek úgy visszaalszom!
Azthittem nem jól látom az órát! :wink:

Andkata! A mosógépem sajna még mindig SZ@R! Pedig ma is annyit tudnék mosni! :cry:
Ilyen játékot Apa is szokott játszani,nagyon élvezi!!

Nálunk nagyon jó idő van ma is!

Maria! Irigyellek! Én is mennék szívesen cicifixet venni,de már egy ideje nem nőtt semmit!
A seggem annál inkább!
:lol:

Babauli! Én alapból utálom a macskákat,de szerintem ha szeretném is ez lenne a véleményem!
Lakásba nem való állatt szerintem sem (ezer bocs minden állattimádótól)!
A tesód persze mérges,mert ő neki ez a tertmészetes és úgy gondolja ti mentek oda,nehogy már ezért neki kelljen változtatni!
És hogy te majd ráérsz takarítani??????????
Nincs más megoldásotok???
Ez elég rosszul indul!
Amúgy jóban vagytok a tesóddal??

Tegnap összerakta Apa a kiságyat,de még nincs meg a végleges helye és a bútort sem tudjuk még milyen legyen!!
Őrület!
Ma lehet,hogy megyek kicsit napozni a teraaszra!
Bár ma főznőm is kell!
Annyira kívánom már a lecsót,ma azt fogok csinálni!!
Nyamiiiiiiiiii
És még vásárolnom is kell!

És ami jó hír: ma küldtem kolleganőimnek vizeletet és már meg is van az eredmény, NEGATÍV!!!!!!!
Nincs benne cukor!!

Királyság!!!

Na lépek egy kicsit,majd jövök!

Ja! Titi! Biztos lesz még akinek akartam írni és elfelejtettem,tök hülye lettem!!!
Örülök,hogy jól vagy,jó buli lehetett az osztálytali,végre kikapcsoltál egy kicsit!
Remélem legközelebb rendi lesz a dokid!
Ez olyan szörnyű mikor már kérdezni sem mersz!!
Szorítok nektek!
Mivan a kiscsajszival???
Nem voltál meglesni???

Kép

Kép
ibm

Szilvi! Ha nem viszi el a macskát akkor más fogja elvinni és annak nem fog örülni! Anyu is megmondta Neki, hogy a macskának mennie kell! Vita sajnos biztos, hogy lesz! Ezek után tőlem egy fikarcnyi segítséget sem fog kapni soha az életben! Nem szoktam ilyet mondani de ez már Nálam is kiveri a biztosítékot! :evil:
Vendég

Ibm! Eddig jóban voltunk! Amit viszont Ő elfelejt az az hogy annak a lakásnak a fele az enyém az más kérdés, hogy eddig az Anyósoméknál tudtunk lakni de sajnos a házat amiben laktunk megvették! Családi okok miatt elkellett adni! Ha ez edig nem lett volna így akkor a macska már rég repült volna a lakásból mert szerintem sincs a lakásban helye az állatnak! Mindig mondom Neki, hogy maradhat a macsek de akkor Én is viszem a csepp kutyánkat! :D
Vendég

Babu!
Ha anyukád is azt mondja, hogy a cirminek mennie kell, akkor meg miért veri magát?
20150601134430

hene!

ez a telószám a tiéd? 30/484....

Kép

Kép
timi1982

Viki! Mindig csak azzal jön, hogy Neki csak a macska van! Mondtam is Neki, hogy vén lány lesz ha így folytatja! :D
Vendég

Így már értem!
Hát akkor bizony van beleszólásod,nem is kevés!
Kifele azzal a macskával!
Remélem azért sikerül békésen megbeszélnetek!
Mikor költöztök?

Kép

Kép
ibm

A gondolkozása már most vénlányos.....
20150601134430

Ibm! A mostani állás szerint csak az utolsó percben ami június eleje mert addig sem akarjuk a fejét nézni! :D

Viki! Az biztos, hogy nem normális a gondolkodás módja! A másik rossz dumája az az, hogy az ismerősánek is most született babája és ott van mellette a macska! Erre Én mondtam Neki, hogy nem érdekel, hogy ki mivel mérgezi a gyerekét az enyém mellett nem lesz állat!
Vendég

Mennyi idős a tesód?
20150601134430

27 éves!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?