Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

megjöttem a dokitól. minden nagyon szép :D ezt mondta.
2000-es a számom, és visszajött az eredményem is. P-II, ami nagyon szép, nincs semmi baj a kenetben sem.
megirta az igazolást az apaságihoz is. a baba is szépen helyezkedik, már amennyire ujjal lehet ezt nézni :D de ő nézte, mert azt hittem már a torkomon jön ki az ujja. :oops: :shock: :shock:

megkérdeztem a szülést és a szabadságát is... nagy sz@rban vagyok. mivel most veszi át az uj rendsezr a kórházat, biztos hallottátok a tv-ben, igy minden kórházi dolgozónak 06.30-ig van munkaviszonya. kb. addigra is dől el hogy ki marad és kinek kell menni, vagy kivel hogy tudnak megegyezni.
ugyhogy még mindig képlékeny a szülésem. vagyis az nem, mert ha jönni akar akkor jön :), de hogy ő marad-e az orvosom... hát nagyon remélem hogy igen!! nem akarok másnál szülni!!!!!!
ugyhogy végülis annyi hogy tuti hogy nem fog szabira menni abban az időszakban mikor szülök, ha marad a kórházban.
a pénzt meg mondta, hogy ne foglalkozzak vele, meg fogunk egyezni. mivel ő a fogadott orvosom a vizsgálatok ára fedezi a szülést. tehát ugy néz ki hogy annyit kér, amennyit adok :) rajtam mulik.

persze hiába vittem a kérdéseimmel a listámat csak kimaradt valami :oops:
telefonja volt közben, és a szülésfelkészítőt már elfelejtettem megkérdezni :oops: ugyhogy majd felhivom a szülésznőmet, vagy leszaladok hozzá az első emeletre és őt fogom kifaggatni.

Kép

Kép
timi1982

fehérjéhez sajna nem tudok mit mondani. nekem nem volt gond vele eddig, és a cukorterhelésem is nagyon jo értékek lettek. bocsi

Kép

Kép
timi1982

timi!
Ezek szerint megrövidült a méhszáj?
Vendég

nekem 2000 volt az előzőnél is. tehát nincs ok aggodalomra. nekem a terhességem legelején nézett 3000-t.

Kép

Kép
timi1982

az utóbbi 3 vizsgálat 2000-et mutatott.

Kép

Kép
timi1982

egyébként méhnyakat jelent a kettes, két ujjnyi méhnyak és zárt méhszáj. nekem hátrahajló, ugyhogy ez nekem tökéletes érték.

Kép

Kép
timi1982

Aha, tudom, hogy méhnyakat jelent....

(Nekem is hátrahajló, akkor nekem is jó a 2-es???!!!) :roll:
Vendég

mert nekem a 100-as a kettes után viszont harmadik babánál normálisnak mondható....
Vendég

bocsi hogy ennyit irok... :oops: :oops:

de tudjátok hogy van ez... másik orvost kérdeztk akkor már mást vonz magával ez a 2000:D
van akinek pihi, van aki jöhet-mehet, van akit paráztatnak van akit nem.

engem most nem paráztatott sőt megnyugtatott. mondtam hogy nincs semmi panaszom, de nagy parával jöttem hozzá. valahogy rámtört az aggodalom.
kérdezte hogy van valami baj? görcs, barnázás, hányinger, vérnyomás, szédülés, fehérjében volt valami? cukorterhelés nem lett jó? közben persze megnézte az eredményeimet és mondta hogy nincs semmi aggodalomra okom.
és mondta hogy vetkőzzek gyorsan és megvizsgál.
tényleg nagyon megnézett, már amennyire meglehetett, és azt mondta hogy minden a legnagyobb rendben. ne aggódjak. fölösleges.
tudja ő, hogy nekem hogyan kell lenni. évek óta járok hozzá, és már ismeri annyira belül a dolgaim hogy nyugodjak meg, szólna ha volna valami. és az neki se érdeke hogy valami fölött elmismásolja a dolgokat.

ugyhogy egy negyed órán keresztül csak a lelkivilágom pátyolgatta :D

Kép

Kép
timi1982

szerintem mig 3-as vagy 2-es van az első szám helyén, és a többi szám 0-ás vagy max. a második szám 1-es akor az még jo.

ezért mondom hogy vannak akik paráztatják szegény kismamákat rendesen.

szoval én az én dokimra hallgatok és megnyugszok :D

Kép

Kép
timi1982

igazad is van!
Ki a dokid? Megkeresem! :wink: :lol:
Vendég

Kép

Kép
timi1982

timi!

Köszönöm a linket, már olvastam...
anno nagyon sokat keresgéltem erről itt a neten.

Nálam az volt a gond, hogy a változás a 16. héten következett be. Ma már valószínűleg nem csinálna ügyet belőle az én dokim sem, de akkor ijesztő volt, az óvatosság pedig érthető.
Akkor a babának esélye sem lett volna.

A kiskönyvemben az első bejegyzés nekem 3100-as, de mivel 3.baba ez már akkor sem volt gond.
Vendég

Sőt, két éve volt egy méhszájzáró műtétem is, pedig akkor nem vártam kisbabát, alapból volt nyitott...
Vendég

elek, es megvan a babakocsi fo resze:)
vicces volt ures babakocsival hazabuszoznom a varoson:) Egy bacsi meg is kerdezte es hol van a gyerek belole? en meg mutattam a hasam. Ez a sportresze, a mozes reszt kolcson kapjuk a hordozora meg meg licitalok. Szep allapotban van nagyon- kepet most nem tudok tenni rola, mert a kaotikus allapotok miatt darabokban tettem el-szuper unisex a szine- terracotta- a teteje meg ami ki van szakadva, nem latszik, ugyhogy lehet nem is lesz lecserelve.

Meg olvasok vissza.
Ez a het nagyon ilyen lesz, alig leszek,csak delelott 2 orat:(
na de majd jovo hettol ismet...
Vendég

anyjuk!

hát jót mosolyogtam a babakocsis élményeden. tényleg tök furi lehetett tologatni üresen...

Kép

Kép
timi1982

de legalabb kevesbe volt ciki, ahogy benazom. Hat nem hittem hogy ekkora melo bkv-zni babakocsival, huh! LEsz meg mit tanulnom!
Vendég

anyjuk!
Jó hogy megvan a babakocsi! :) És amugy tényleg könnyü?? Mármint felcipelni emeletre? (jó mondjuk más lesz ha már rajta a mózes rész, és benne a gyerek.) Aztért majd ha már kész a szoba, akkor kérünk képet..... kocsiról is és persze a szobáról is!!! :)

d.dodó

Na, vagyok csak volt itt anyósom meg a sógoromék kicsi lánya, hát már alig vártam, hogy eltünjenek... :roll:

Vacsi fini lett, de a rétest így nem tudtam megcsinálni. :( Nasit ide de rögtön!

Holnap reggel megyek diabetológiára, kiváncsi vagyok, mit fognak mondani, de kicsit aggódom is.

Aztán délután meg megyek szülésfelkészítőre.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

egyaltalan nem konnyu leagalbbis ekkora hassal nem. NEm is en hoztam fel, csak epp par lepcson. Persze ferjuram szerint konnyu:)
Vendég

H.Szilvi! Feladtam a cumit!

Anyjuk! Has nélkül tuti könnyebb lesz bánni a babakocsival. Persze ha majd 10 kg lesz benne a baba, az már más!

Kép
szly27

Kriszti!
Már ne nasizz! Holnap vszínű, hogy vesznek tőled vért és pipilned is kell majd.
20150601134430

na tanítványok elmentek, én meg végre szabad vagyok. :) Asszem holnap megyek vissza a czeizel központba, de csak akkor, ha benn lesz a timmermann doki, mert ő hívott vissza... És akkor talán lesznek jó kis képeim. :)
Na most azt hiszem megyek is, mert nemsokára kezdődik az ncis... :)
Mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

lányok helyzejelentés:

irtam a csillának, remélem minden ok,és hamar válszol.

iwiwen még jelöltem jo sok mindenkit :D remélem kapok visszajelölést :D

ha ezek megvannak a héten, utána küldöm a privit a listával.

Kép

Kép
timi1982

Ronix: Ne aggódj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:42-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jól lemaradtam megint... :cry: De nagyjából visszaolvastam.
Nagyon szép pocikat, ruhákat és kutyusokat láttam! :wink:
Szombaton megjártuk a bababörzét, utána itthon grillezés. Hát eléggé kipurcantam! Fájt is alul a hasam, meg a hasam alatt valahol belül pár percenként belenyilalt. Hát nem tudom mi volt, de nem volt jó. :shock:
Aztán vasárnap apósoméknál disznóvágás (kiakadtam, hogy ilyenkor), délután nekiálltam mosni, de a mosógéppel problémák voltak (Ami, együttérzek!!!!), végül az egyik barátunk meggyógyította.
Ma vérvétel, bababolt és rengeteg bútorbolt. (kanapét kell vennünk)
Szóval elég eseménydús volt az elmúlt pár nap, de a babakelengye és kórházi csomag 90%-a megvan!!!! Ez nagyon megnyugtató! És ma elkezdtem kimosni Luca holmijait!!!! :lol:
Iwiw: Elég ha ide írom a nevem? Torgyik Szilvia - Perkáta
Bocsi, ha sok voltam!

Remélem mindenki épségben átvészeli ezt a mai hülye időt!!!
Jó éjszakát!

Kép
sziszka82

Jó reggelt mindenkinek!

Csak egy gyors bekukk, mielőtt mennék a nagy fehér dokibácsihoz... :?

Hálaégnek nem is volt nagy vihar itt éjjel. Csak az eső esett, nem jég és a szél sem fújt annyira, úgyhogy már megnéztem, túlélték a gezemicék. :D

Pocak-Berci megint hajnalban állt neki tornázni. Neki mindegy, hogy fekszem, akkor is felfelé tör. Bal oldalamon aludtam, hát a jobb oldalamon akart kimászni? :shock: Annyira imádom! :D
És így apa is kapoo egy kis mocorgást, mielőtt elindult volna. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, látom mindenki szundít még...jól teszitek!
Nekem meg már indulnom kellene lassan, úgyhogy megyek is.
Itt már hétágra süt a nap! :D Remélem végig ilyen marad!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó Reggelt Kismamik!

Mától vagyok Én is és mondhatom jó sokat kellett vissza olvasnom!

Lányok akinek pihenni kell az pihenjen sokat, hogy ne legyen gond!

A kis ruhák amiket vetettek nagyon aranyosak!

T.Maria! Gratula az ECDL vizsgádhoz! :D

Wera, Muffin, Hene! Nagyon csinik a pocakok! :D

Bocs, hogy nem írok mindenkinek külön de ez a 4 nap lemaradás nagyon behozhatatlannak tünik! :oops:

És ha nem baj egy kicsit Én is panaszkodok mert a hétvége utolsó napját és a tegnapot a hátam közepére kívánom! Mint azt már írtam megvolt vasárnap a lomtalanítás a tesómnál ahová költözünk! Ezután jött a fekete leves mert azt is írtam, hogy van egy macskája! A lomtalanítást a férjem csinálta a tesójával és az Apukájával az Én családomból senki nem segített sőt meg sem kérdezték, hogy kell-e segítség pedig tudták hogy lomtalanítás lesz. A lényeg, hogy a lakásban mindenhol macska szőr van és kosz a macska miatt ami a tesóm hibája mert Ő nem takarít rendesen! Mikor hazaértünk Aposom megmondta, hogy az Ő unokája koszba nem mehet és ezért felhívta Anyukámat is és megmoindta Neki, hogy a Macskának menni kell különben nem lesz ki festve semmi! Mert, hogy az volt az egyezség, hogy ha oda költözünk akkor kifestjük a szobát amiben majd lakunk, a fürdőt, wc-t és a konyhát. Tegnap ki lett festve a szoba de a többi helység csak akkor lesz ha a macska már nincs ott. Emiatt most Én vagyok tesóm szemében a gonosz és a férjem meg a családja is mert nem akarjuk a kisbabánkat macska szőrös lakásba vinni!
A fő ok ami miatt Én nagyon mérges vagyok rá, hogy tudja nagyon jól, hogy Nekünk a kutyánkról és a patkányunkról kell lemondani a költözés miatt. Mindig azzal jön Nekem, hogy Neki a macska olyan mint a gyerek erre Én mondtam Neki hogy menjen férjhez és szüljön egy gyereket az jobb lesz.
Remélem nem baj, hogy leírtam de nagyon bántotta a lelkemet és tudom, hogy itt megértő szavakat kapok majd!
Vendég

Babukám!
Én abszolút jogosnak tartom a felháborodásodat! Kibírják, hogy amíg ott laktok, addig máshová teszik a macskát.

Pedig én már csak igazán macska bolond vagyok, de mióta terhes vagyok messziről imádom a szüleim és anyósék macskáját is.

Katáim!

Egészségügyi segítség kellene!

Most voltam a múlt heti vv-i eredményemért, és én is kaptam 2 db +et. A neutrophil és az Absz. neutrophil szám lett magasabb a határértékről. A többi értékem jó.

A dokimhoz csüt. megyek, pénteken védőnő, de addig ha tudtok adjatok egy kis megvilágosítást.
20150601134430

Csillala!
Boldog névnapot!
Kép
20150601134430

Viki! Köszönöm a megértő szavakat! Én még a sogórnőmhöz sem megyek amióta cicájuk van pedig a sogórnöm lesben áll amikor a macska vécézik és utána megmossa a macskát tetőtől talpig! :D
Kicsit tisztaság mániás! :D
Vendég

Babu!
Megérthetnék azt, hogy a macsekra nem lehet állandóan figyelni, belemászna kiságyba, kocsiba, dörgölőzne a kisplédhez.

Mennyi ideig laknátok ott?
20150601134430

Pontos időt nem tudok de elvileg úgy terveztük, hogy nagyon max: a fél év, de ha előbb lesz meg a lakásunk akkor lehet, hogy csak két hónap! Én inkább az utóbbiban bízom mert már lassan utálok a családtagjaimmal beszélni egy macska miatt! :oops:
A legdurvább az, hogy kb. két hete a nevelőapám még Nekem osztotta az észt , hogy ha ott lakunk akkor ám Nekem kell többet takarítanom mert Én otthon leszek a tesóm meg dolgozik! Csak éppen arra nem gondol hogy nem a muffomat fogom otthon vakarni! A másik, hogy eljöhetne hozzánk és a földön is ehetne mert olyan tisztaság van Nálunk!
Vendég

Viki! Ezt találtam Neked!

Neutrophil (fehérvérsejtek)

1. Közömbös vegyhatású festékekkel reagáló. 2. A granulocyta fehérvérsejtek egyik csoportja. Fő funkciójuk a baktériumok és sejttörmelékek bekebelezése, lebontása. Számuk heveny fertőző gyulladáskor, egyes rosszindulatú szövetképződés (rák) esetén, és néhány más betegségben jelentősen megemelkedhet.
Vendég

Sziasztok!

Megvan a VV eredményem, és teljesen normális a vérc. éhgyomri 4,7, a terheléses pedig 5,6mmol/l ! :lol:

A vizeletem is rendben van a laboros szerint, bár van benne bakt. ,de már a védőnő is mondta, és most a laboros is, hogy nem sok, csak pang a pisi...
Igyak többet!
De én iszom....

Amúgy a vérben is és a vizeletben is minden határértéken belül van!!!!

Ennek örülök!

El kell mennem cicifixet venni, mert már nem fér bele egyik melltartómba sem. :oops:
ennek apa kifejezetten örül, de mi lesz még velem?????!!!!
Pedig eddíg sem volt kicsi... :oops:

Babuli!

Nagyon sajnálom a macska mizériát, viszont abszolút megértelek.
Én sem vinném oda a picit, ahol ennyi macskaszőr van...
(sőt macska közelébe sem vinném!)
Nagyon szeretem az állatokat, én falun nőttem fel, mindenféle állat vett minket körül, de az a véleményem, hogy minden állatnak megvan a maga helye.
Az ajtón kívül!

Sajnálom, ha ezzel valakit megbántottam, de lehet egy állat bármennyire tiszta, csak egy állat marad abban az értelemben, hogy nem biztos, hogy tisztában van vele, hogy egy csöpp gyerek közelében hogyan kell viselkedni.
Vendég

T.Maria! Örülök, hogy jók lettek az eredményeid! :D
Múltkor Nekem is volt a vizeletben baktérium és a végén kiderült, hogy nem volt jó a vizelet mert nem reggeli első középsugaras volt!
Gondolom, hogy Apa örül a nagyobb méreteknek! :D
Köszönöm neked is az együtt érzést!
Vendég

Viki! Hol vagy?
Vendég

[quote="babuli"]S írta:babulizámuk heveny fertőző gyulladáskor, egyes rosszindulatú szövetképződés (rák) esetén, és néhány más betegségben jelentősen megemelkedhet.

Úúúúúúúúúúú. Kezdjek aggódni?
20150601134430

Itt vagyok, csak letámadtam ásványvízért a büfét, + kicsit pampogtam a HR-nek.
20150601134430

Viki! Remélem ha leírom az Én eredményemet akkor megnyugszol!

Neutrophil: 81.5 (45-75 között jó)
Absz. Neutrophil:10.48 (205-6.5 között jó)
Vendég

nem 205 hanem 2.5
Vendég

Babu!
Nekem is 81 lett a neutrop., az absz. pedig 8,88. Neked mit mondott a dok / védőnő rá?
20150601134430

[/quote]Neutrophil: 81.5 (45-75 között jó)
Absz. Neutrophil:10.48 (205-6.5 között jó)
[quote]
írta:

ez érdekes, mert az én laborleletemen más a középtartomány....
Neutrophil: 34-71
absz. neutrophil: 1,50-7,20 :roll:

akkor hogy is van ez?
Vendég

Nekem azt mondta a dokim, hogy terhesség alatt ezek az eredmények teljesen jók! Én bizok a dokimban! :D
Vendég

Ez jó!
szóval az idézeten kívül van az idézet, a hozzászólásom viszont idézetben....
Bbbrrrrr, na, ez jól megaszondtam!!! :shock:
Ugye értitek?!
Vendég

T.Maria! Szerintem a legtöbb helyen egy kicsit mindig eltérnek a tartományok! Az AFP-nél is eltértek!
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Muffin, bejelöltelek. Milyen csini vagy!!!:D

Ronix, beszéltél a dokiddal?
A süllyedés (WE) terhességben egyébként magasabb, de a többi érték gyulladásra utal...

Ami, mizújs a mosógéppel?

Babuli! Az ember nem választja a családtagjait, sajnos. Én is sokat küzdök evvel...

Leányunknak új játéka van apukájával esténként. Párom odarakja a kezét a hasamra- ott megrúgja, majd arrébb, ott is és ezt 4-5x megcsinálja! Annyira cuki!!! :D
Ma reggel hatkor pedig futóedzést tartott a hasamban. Koránkelő lesz? :D

Na, mindenkinek napsütéses napot!

Kép
andkata

Viki!

A fehérvérsejtszám lehet magasabb terhességben!!!
Ha nem drámai, nem kell vele foglalkozni!

Kép
andkata

Andkata! Köszi akkor jól teszem, hogy bízok a dokimban! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?