Új privát üzeneted érkezett!

Ági!
Sajnálom az álmodat!

Hene!

Micsoda pocak!!!!
20150601134430

És egy kis humor, de ha jobban belegondolunk.........................

Volt egyszer egy férfi, aki nagyon belefáradt a mindennapi munkába.
Ő mindennap dolgozni járt, a felesége meg csak otthon ült.
Szerette volna, ha a felesége is megtudná, mi mindenen megy
keresztül nap mindnap, ezért egy este igy imádkozott:

"Mindenható atyám! Mindennap dolgozni járok, és naponta 8 órát
robotolok, miközben a feleségem csak itthon ül. Szeretném, ha ő is
megtudná, mi mindenen megyek keresztül, ezért kérlek uram, add,
hogy egy napra testet cserélhessünk. Amen."

És Isten az ő végtelen bölcsességében meghallgatta a férfi a kérését.
és a férfi másnap reggel már női testben ébredt.
Felkelt, reggelit készitett a párjának, felébresztette a gyerekeket,
kikészitette az aznapi ruhájukat, reggelit adott nekik, becsomagolta a
tízóraijukat, elvitte őket az iskolába, hazament, összeszedte a
vegytisztítóba való holmikat, és elvitte, megállt a banknál is,
pénzt vett fel, elment bevásárolni, kifizette a számlákat, és rendezte a
csekk-konyvet is. Kicserélte a macska almot, és megfürdette a kutyát.
Ekkor már délután egy óra volt, és igyekeznie kellett, hogy be tudjon
ágyazni, hogy rendet rakjon, porszivózzon, és még a konyhát is
felseperje ésfelmossa. És már rohanhatott az iskolába a gyerekek elé,
akik hazafelé még vitatkoztak is vele egy sort.
Kitett egy kis sütit meg tejet, és rávette a gyerekeket, hogy irják meg a
leckéjüket és tanuljanak. Ezután felállitotta a vasalodeszkát, és tévét
nézett, miközben vasalta a ruhákat.
Fél ötkor nekiállt krumplit pucolni, és zöldséget mosni, hogy egy kis
salátát készitsen. Kisütötte a húst, és egy kis zöldbabot is párolt mellé
vacsorára.
Vacsora után kitakaritotta a konyhát, beindította a mosogatógépet,
majd elrakta a tiszta edényeket, megfürdette a gyerekeket, és ágyba
dugta őket. 9-re már nagyon fáradt volt, és bár a napi munkával még
nem végzett, úgy döntött ő is bebújik az ágyba, ahol még elvárták tőle,
hogy szeretkezzen, és ő ezt panasz nélkül meg is tette.

Másnap reggel, amikor felébredt, azonnal letérdelt az ágya mellé, és
igy imádkozott: Mennyei Atyám! Nem tudom, mire számitottam.
Belátom, hiba volt, hogy irigykedtem a feleségemre, mert képes egész
nap otthon lenni. Kérlek Uram, nagyon kérlek, csináljuk vissza a
cserét!

És Isten az ő végtelen bölcsességével ezt felelte:

"Fiam, látom, tanultál a leckéből, és ezért boldogan cserélem vissza a
dolgokat abba a formába, amiben eredetileg is voltak. Csak kilenc
hónapot várnod kell még. Tegnap este teherbe estél!"

KépKép
hene

Hene!

Ez annyira jó..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hene!
Nagggggyon jó!! :)

d.dodó

:lol: :lol: :lol: Megvolt a napi kacagásadagom... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok

be kellett mennema laborba mert elkeverték a az eredményemet kaptam másolatot de már nem értem be vele a dokihoz,majd holnap menjek be vele.

nem tudom van egy csomo dolog amit nem értek rajta nem vagyok benne jártas

de nagyon félek...............

Képimg][/url]
Kép
ronix

Megvolt az ebéd, megyek egy kis délutáni sziasztára! :)

KépKép
hene

Ronix!
Mi a gond? Tudunk esetleg segíteni?
20150601134430

Sziasztok!

Most már én is többet tudok jönni hozzátok, mert mától nem dolgozok. Nagyon vártam már ezt a pillanatot csak most hirtelen nem tudom mit fogok kezdeni a sok szabadidőmmel, de biztos hozzá lehet szokni. Amúgy reggel olyan jó volt felkelni úgy hogy nem kellett rohanni az oviba utánna pedig dolgozni.

Szerdán megyek uh-ra meg a dokimhoz majd megírom hogy mi újság az én kis Dorkámmal.

Puszi mindenkinek

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

végére értem az olvasásnak, de már nem emlékszem, kinek mit akartam írni :oops:
a ruhácska- és pocifotók (ja, meg a Wera kutyusai is!) nagyon édesek :wink:

néhányan nagyon eltűntek, nekem is hiányoznak: Titi pl!!!!

Ronix, hátha meg tudják neked fejteni hamarabb a Katák a leletedet, ha gondolod...

Lányok, mostanában olyan bizarr álmaim vannak, ez a mai túlságosan valós volt, azért is ijedtem meg. De reggel óta ugrál a hasamban Kistasi, úgyhogy biztos nem lett semmi baja.

ja, még az anyós-témához: sajnos az enyém sem ad soha semmit, pedig már lassan hároméves lesz az unokája. Mindig azt mondja, hogy "akar venni" valamit Szonjának. De valahogy sosem lesz belőle semmi. Még karácsonyra is inkább ideadja nekünk a pénzt, hogy mi vegyünk a gyereknek valamit belőle!!!!

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Bocs, hogy nem reagálok mindenre egyesével de szinte képtelenség, most olvastam el 5 oldalt! El is fáradtam!

De úgy látom mindenki egész jól van és ennek örülök!

Wera: jelentem nálunk most 24,9 fok van, ha szeretnéd párat küldhetek belőle neked!

Ma voltam megrendelni a babakocsit és csütörtökön megyünk érte (csak akkor tudunk kocsival menni) :(

Majd ha meglesz rakok fel képet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:38-kor.
Vendég

Kata!
Milyen kocsit rendeltetek meg?

Ági!

Nálunk anyuék és anyósék is inkább ide adják a pénzt, hogy mi vegyük meg a dolgokat.
20150601134430

Viki: Pierre Cardin PS627 (elég sportos nem túl nehéz, tudok vele közlekedni a városban és befér a pici liftünkbe)+ veszünk hozzá textil mózest, ezt ha beletesszük, lehet újszülöttkórtól használni és hozzá való (színben is) autóshordozót, ami ha nagyon akarok rá lehet tenni a kocsira is (bár nem összekattintós) és valószínű erre nem is lesz szükség.
Csak azért kellett rendelni, mert nem volt éppen a boltban mindenből összeillő szín! (dehát úgyis csak csütöretökön tudnánk elhozni)
Vendég

Kata!
Kb. olyan megnevezése van a kocsinak, mint egy űrhajónak. :D
20150601134430

lányok!

ráálltam a mérlegre. 1,5-2 kg-val kevesebbet mért mint eddig! és tényleg észrevettem hogy alig eszek. tegnap pl. 2-szer ettem egész nap és nem is sokat. ma is csak 1 óra körül reggeliztem...
most kicsit beparáztam. persze mennyire örültem volna ennek terhességem előtt... de most... kicsit aggasztó.

Kép

Kép
timi1982

remélem csak az én sulyom csökken és nem a kicsikémé

Kép

Kép
timi1982

desviki, a
akkor ne panaszkodjak?
Csak egy babát, vagy régebben egy rágókát kaphatott volna... úgy örült volna neki! Jobban örültem volna én is, mint tízezer forintnak - mert látom, hogy gondolkodtak rajta, válogattak! Idejükből kitelik, módjuk van rá!
De ők nem vásárlósak, inkább csak elvárásaik vannak: miért így van felöltöztetve, miért nem szobatiszta még, miért nem eszik ügyesebben a villával, miért nem tud még cipőt venni egyedül, miért nem tudja kifújni az orrát... bezzeg a szomszéd kisláyn...
asszem, inkább engem akarnak ezzel kritizálni
el is keseredtem
el is dugulok

KépKép
szkagi

kata! megnéztem a kocsit. nagyon jol néz ki. én kékben láttam a képen... a kék az nagyon szép :D de gondolom ti nem olyat rendeltetek

Kép

Kép
timi1982

Voltam dokinál :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ááááááááá kicsit vizesedem????? 1hónap alatt sikerült felszedni 6kgt!!! pedig ugyanannyit eszem! Azt mondta a doki, hogy még ez is teljesen normális ja és ödémám lett, azért fáj a kezem. Nem akartam elhinni hogy ettől.
A naturlandos reuma elleni krémet megvettem és megmutattam a dokinak, mondta hogy nagyon jól tettem, mert ez használni fog és bátran lehet kenegetni a kezeimet! És ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom, akkor 1 algopirint is bekaphatok és borogatni tilos
Só és fűszermentes étkezésre vagyok ítélve ja és max 200gr/nap szénhidrát. Király.... Ja és az ásványvizet is nézni kell hogy a 10mgr>nátriumtartalommal bírjon
magdolnam

Ági!
Nem azért írtam!!!!
Csak elmondtam, hogy nálunk is így van, hogy inkább pénzt adnak. Bár nekünk még nincs gyerek, de nekünk nagy lovaknak nem vesznek semmit.

Timi!

A Pici elveszi a szervezetedből amire szüksége van!

Tessék szépen, rendszeresen hamikázni.
20150601134430

Timi: az a szín nekem is tetszik, sőt a narancssárga is de a miénk piros lesz (próbáltunk valami unisex színt keríteni, hátha a következő fiú lesz!!)
Vendég

Lányok!

Ki csinálja az iwiwes és telószámos listát mert olyat Én is szeretnék!
Küldjek hozzá adatokat :?: :?: :?:
Vendég

Babu!
Timinek küld a nevedet és a telószámodat. Nagyon ügyesen rakja már össze ;)
20150601134430

babuli!

ha te vagy a T. Ági, és a számod 20/38... akkor nem kell küldened, mert megvagy :D

már nagyon kevesen hiányoznak. a héten elküldöm nektek priviben a listát.
csak még egyeztetnem kell hogy ki van iwiwen és ki nincs. azt is mellékelem majd :D

de most összekészülök és megyek dokihoz. még jó hogy mára van időpontom :D
annyi kérdést összeirtam már neki. szegény ... bent leszek egy órát biztos, de dolgozzon meg a pénzéért :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Én vagyok és a szám is stimmel! :D
Vendég

Timi! Csillala meg van?
Vendég

Timi küldtem privit!
bencuri

Hát ilyen nincs! Nincs melegvíz! :evil:
Azaz hogy van, de csak köpködi. Az előbb megnyitottam, hát beterítette a fél konyhát... :evil:
Úgy néztem ki, mintha a kádból szálltam volna ki, na meg moshattam fel. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babuli- Csilla benne van az előző telefonos gyűjteménybe is! 8)
bencuri

Bencuri! Azt tudom, mert olyanom van! :D
Vendég

H.Szilvi! Felkeltem Rolit és megyünk, feladjuk neked a cumit!

A ksi mormota kereken 12 óta szundít. Lassan 3 és fél órája.

Timi! Én megvagyok a listádon?

Nálunk apósom szokta emlegetni, hogy nem beszél Roli tisztán. Pedig én látom gyerekek között, korához képest még jól is beszél. Van aki jobban mint ő, de sokanmég ennyire sem.
Nem szoktam vele foglalkozni. Elengedem a fülem mellett.
Ja meg a pohárból ivást! Azt még nagyon emlegetik.

Kép
szly27

oké Babuli! Nem tudtam! Bocsi! :oops:
bencuri

Bencuri! Semmi baj! Én régi harcos vagyok! :D
Vendég

nekem elméletileg mamám feladta a cumikát... :) meg is kérdezem tőle... :)

Kép
Kép
h. szilvi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ez nem az én napom! Nemrég beraktam a husit a mikróba az olvasztó módra, mert írt apa, hogy két órával korábban jön, (azaz fél óra és itthon lesz) mondom mostmár megnézem, hát nem elkezdett megsülni??? A közepe meg tiszta jég maradt! Kész, végem van! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

krisztina!
Én mindig csak forró vízbe szoktam berakni kiolvasztani.... ugy elég gyors..... és ahogy hül a víz, cserélem megint forróra.

d.dodó

hali!

Teó!
Köszi a tippeket meg a receptet! :wink:

Muffin!
jelöltelek!
nem én vagyok 56 és fél kiló hanem Anyjuk.
én 64-nél tartok :oops:

Desviki!
köszi :lol: én is szeretm a nevemet :lol:

Timi!
nyugi, a baba elveszi azt eamire szüksége van, de azért próbálj gyakrabban enni :!: én is fogytam 1 kilót amikor abbahagytam a nasizást, de szép lassan visszarakom,csak egészségesebb alapanyagokkal :wink:

amúgy érdekes hogy számítják a súlygyarapodást :?
én 61-ről indultam, fogytam 6-8. hét között 7 kilót, azaz lettem 54, erre a dokim azt írta be, hogy az 54 a kiinduló, ezek szerint híztam már 10 kilót :?
na mindegy...

voltam fogdokinál :lol:
és hála Istennek minden oké, nem birizgált meg :lol: :lol: :lol:
pedig annyira féltem :oops:

Kép
kimma

Kriszti!
én ha nagyon sietek van hogy picit fagyosan teszem oda sülni, semmi baja nincs tőle

Kép
kimma

Ami!
remélem észhez kap és megjavul a mosóketyere!
amúgy f@sz@ foglalatosság a babaruha mosás, én is már alig várom :lol:

holnap kiváltom a Felicitas csomit
kiváncsi vagyok mi lesz benne :wink:

Kép
kimma

na azt hiszem nekiállok visszaolvasni. Délután aludtam egy kicsit, nagyon jól esett, aztán háromra jött tanítvány, most meg a férjemet várom haza. Aztán este megint jön még tanítvány, de addig még van majdnem két órám. :)

KépKép
muffin

szerencsére nem volt olyan sok. :) Most meg húzok kisütni a lángost, mert apa már úton van és szeretném kész kajával várni. (Már csak azért is, mert akkor még lesz egy óránk elmenni sétálni mielőtt iderének a tanítványok. :)
Na majd este még benézek. Addig is mindenkinek további szép napot!

KépKép
muffin

ja, még csak annyi, hogy végül elmentem a gyógyszertárba megvenni az aranyérre a kenőcsöt mert ez egyre rosszabb. Kérdeztem a gyógyszerésztől is hogy mit ajánl, ő a mastu-t adta. De annak meg a papírjára rá van írva, hogy terhesség esetén orvossal beszélni kell... Szerintetek? Lehet ennek valami hatása? Szerintem több bajt okozok ha emiatt az emésztésem nem fog úgy működni (mert ilyenkor tudat alatt is képes vagyok napokig nem menni...) Már bocsi... Ha valaki okos akkor írja már meg, köszi. Ja, és az, hogy ma nem lógattam a lábam meg csomó almát ettem, határozottan jót tett, vizesedés ha nem is teljesen, de sokkal jobb lett! :)

KépKép
muffin

itt vagyok
lányok

fehérvérsejt van a vizeletem ben 20-25 ja és genny is a we három és fél szerese annak ami lehetne

fehérje nincs ötlet????????????

nem csip ha pisilok nem fáj a vesém se

befektetnek szerintetek???????????????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

hahóóóóóóóóóóóó

segitsen valaki ha tuddddd

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Ronix!
Örülök, hogy jelentkeztél!!
Sajnos a laboreredménnyel kapcsolatban semmi okosat nem tudok mondani, majd talán a saját dokinénijeink.... :roll:

Remélem nem kell kórházba menned!

Én egyre jobban aggódom, hogy ez a nátha nem is nátha, hanem az allergiám durvult el...
Már a könnyem is folyik folyamatosan, úgy nézek ki, mint aki már egy hete bőg...

Levegőt nem kapok.. nem tudom, így mi lesz.. :roll:
a vihar hozzánk már ideért, iszonyatos erővel fúj a szél....
borzasztó!
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:40-kor.
Vendég

Ronix: a vérnyomásod mennyi szokott mostanában lenni? Meg tudjátok otthon mérni?

Marcsi: (a DM-ben is lehet kapni) fehér TIGRIS balzsamot és ha elbírod viselni a szagát az segít kidugulni az orrodat, illetve én nekem fejfájásra is bevált, ha egy picit kentem a halántékomra (mert amióta terhes vagyok én gyógyszert nem akartam és Hála Istennek nem is kellett eddig bevennem) előtte meg nagyon fejfájós voltam.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:41-kor.
Vendég

ez igazán helyett: ez nem igazán (akartam írni
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt én is visszaolvasok, de
Ronix, nekem is van fehérje a vizeletemben, nem tudom az értékeket, csak azt, hogy azt mondta a doki, hogy 30-ig jó, a terhesség alatt valamennyi megengedett. Nekem pont határérték.
Nem úgy tűnt, mint aki aggódik, annyit mondott, hogy három hét múlva menjek, és addigra csináltassak megint egy vizeletvizsgálatot!

Kép
Kép
patr

a wbc 18,6 a vérnyomásom 3*1 dopegittel 140-150 között van igen tudom itthon mérni de van ödema is

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?