olyan kiflit vettem, hogy csak na! Már megettem hármat, de nagyon gondolkozom egy negyediken is...
Lehet, hogy nem kéne, de annyira finom.
Amúgy köszi amiket írtatok a vizesedésről! Én is így tudtam, hogy baromság, de ettől a védőnőtől már semmin nem lepődök meg. Ez egy barom. Semmit nem tud... Már csak az ejt kétségbe, hogy azok után amiket mondott a bébire, meg a hozzá nem értése után hogy bízzam majd rá??????
Az a süti tényleg nagyon szupin néz ki!
Kíváncsi vagyok a babaszoba-fotókra!
Nekünk nem bent lesz felújítás, hanem majd kinn. Jövő hétvégén kezdjük a szigetelést. Az is érdekes lesz. Remélem pár nap alatt elkészül... De még mindig jobb mintha benn kéne valamit csinálni. wera nem irigyellek hogy annyira a végén kell majd ablakot cserélnetek meg koszolni... De tuti tök szupi lesz minden mire itt lesznek a bébik.
A plédek tényleg cukik.
Mi amúgy azt beszéltük, hogy eleinte hálózsákban altatjuk, és nem is veszünk neki paplant. Vannak vékony takaróink, de szerintem paplant majd csak ősszel veszünk. Persze az is lehet, hogy addig meggondoljuk magunkat, de most így gondolom.
Kár hogy ennyire fúj a szél, különben szívesen kiülnék egy kicsit a kertbe.
Nem szeretem ezeket a punnyadós napokat mert hasztalannak érzem magam. Amikor ezer dolgot kell csinálnom, akkor mindig minden elkészül, de amikor csak egy dolog van, arra nem tudom magam rávenni... (ma igazából csak egy adagot kéne mosni, de reggel óta punnyadok és nem tudom magam összeszedni...
Na azt hiszem benyomom még azt az egy kiflit.
Ja, amúgy tényleg lehet a brendonban is hasonló ágyat kapni, csak az épp annyival nagyobb mint amit rendeltünk, hogy nem fér be, az ára meg tényleg vicces... 55.990 (én meg 12.800-ért rendeltem meg, oké még erre rájön a posta, de akkoris!)
Amúgy amit itthon lehet kapni az így néz ki: