Új privát üzeneted érkezett!

Mindjárt felrobbanok!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Beraktam a gépbe az ágytakarónkat,most lejárt a program,kivettem,erre ugyanolyan ahogy betettem csak vizes!!!! :twisted:
Az összes mosópor és öblítő ugyanúgy bennevan ahogy én beletettem!
Szétrobbanok!
Most átmostam az egészet jó erős vízsugárral,elvileg nincs eldugulva,most elindítottam csak egy öblítést megnézem mit csinál!!
Most! Értitek?? Mikor máskor???
Mikor végre moshatnám a babruhákat!!!
Komolyan mindjárt sírvafakadok!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

Ami - a 116. oldalon vannak a bútor-fotóim. (Elkopott az egerem mire visszakerestem! :lol:) Mivel az ablakot leghamarabb 3 hét múlva cserélik, csak úgy nagyjából vannak összerakva. A komódra még jön egy pelenkázó feltét, a falra egy kis polc és van még egy kb 160 cm magas 55 cm széles 5 polcos szekrény is, amiről nincs képem. Cuppa! :wink:

Viki - értem én a viccet, csak.... :lol: :lol: :lol: :wink:
És mit szólnál ha megkérnélek hogy vegyél egyet nekem is :?: A postaköltség olcsóbb lenne mint a benzin! Mikor mész vásárolni?
Vendég

Köszi Wera!

:lol: :lol: :lol: :lol: Meg sem kíséreltem visszakeresni!
Tudtam,hogy rád számíthatok!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Ami - easy rider! Ne sokkolj be, nem lehet hogy csak összekavarta a programokat? :roll: Tudom hogy bosszantó, de ne idegeskedj! Hátha meggyógyul magától is! :wink:
Vendég

Azért nagyjából emlékeztem hogy mikor vettük, de akkoriban sem írtunk keveset... :lol: :wink:
Vendég

Ami!
Áramoljon benned a CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! Infdítsd el újra a progit, tedd kímélőre.

Az én whirpool Mancim is bekettyen néha, aztán megsimogatom, újra elindítom, és minden a régi.

Wera!

Hétvégén megyünk ki a boltba, mert napközben munkaidőben csak nem sunnyoghatok ki kisplédet venni.
A business-t megbeszéljük! ;)
Neked nem rózsaszínben kéne? Amúgy.....
20150601134430

Sziasztok csajok!

Megvagyok én is, félig-meddig sikerült elolvasni az irományaitokat :lol:
de most nem reagálok, ha nem baj :oops:
rohanok fogdokihoz :(

cukrom jó lett, csak ajánlott mégis a diéta, nasi icipici mennyiségben

Teó!
Feltennéd a receptes topikba a sütiket?úgy kívánok már valami édességet :wink:

Timi, Desviki!
Küldök privit-név és telószám
kellene nekem is a tel számos és iwiwes lista, please :wink:

Később jövök
pussza

Kép
kimma

Kimma!
Jelöltelek! Hogy neked milyen szép neved van!
20150601134430

VAgyok en is:)

Az iskolaba vitel utan elmentem biztos ami biztos alapon a dokihoz- miutan tegnap este is mar csak bogni tudtam a fajdalomtol- es o ismet annyit mondott objektiv oka nincs, hogy korhazba utaljon, de nekem kell tudnom, mikor nem birom tovabb a fajdalmat, es akkor korhazba menni.NAgyon jo lenne nem jonne el az az ido. BAr meg par ilyen este mint az elmult ketto volt, es akarmennyire is utalom a korhazakat lehet bemegyek. De azert megnyugtato, hogy minden ok, igy ranezesre. A magneziumot emelte duplajara. De olyan ize, lehet ha irna fel pipolphent, vagy nyugtatot, jobb lenne, de ahhoz meg ragaszkodik, hogy nem irja fel:(
Szoval most szep nyugdijasan semmit nem csinalva vagyok...
Es johir, hogy megmertek ott a terhesgondozoban es ott csak 56 es fel kg vagyok:) Milyen jo hogy ott mindig kevesebbnek mernek( csak kar en tudom az igazi digitalissal mert sulyomat is:( )

Itt gyonyoru az ido, bar delutanra vihart mondanak. Pedig en megyek babakocsit nezni:)

EN a Bergonrol jot hallottam, egy baratnomnek van olyanja, es o ajanlota nekem, de nekunk nem lenne jo varosban, emeleten lakva, tomegkozlekedes, stb...
De neki ott videken szuper. Nagy fekvofelulet, kenyelmes ulsresz, es strapabironak is tunik nekem.
Kinek mi a fo szempont a valasztasnal.

A ruhak tunderiek! En azt hiszemmajd csak akkor megyek angol hasznlat ruha boltba ha vegre kiderul ki is a pocaklako valojaban:)
Lehet ez csak szuletese utan lesz...

Hogy a gyerekek neve egyforma betuvel kezdodik: mi 6an vagyunk testverek, mindegyikunknek T.T a monogrammja:)

En olyan mell alattig ero folsot a turkaloban vettem 500 Ft ert:) Es tok jo! MAjusban megyunk egy eskuvore, oda tervezem( remelem el is tudunk jutni ra!)

Azt hiszemmasra nem emlekszem, mi mindent olvastam:)

Az iratokat keresgeloknek kitartas, en az ilyen szitutol teljesen ki tudok borulni, maikor valamit nem talalok. Pedig nalunk a mostani kaoszban ez mindennapos. Meg jo hogy altalaban ha en teszek el valamit meg tudom jegyezni hova tettem, es a gond ott kezdodik, mikor ferjuram nem ugyan oda teszi vissza... De szerencsere az o adobevallasat mar elkuldtuk, nekem meg itthon nem kellett eadnom, mert Angliaban beadtam.

HAmarosan indulhatok is ujra. Es mar a nap is elbujt:(

Szep napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, jól elcsavarogtam az időt...

Megmutatom mit turiztam: 120 ft volt, csak kicsittgyűrött...
Kép

Ezt pedig még szombaton vettem a Tesco-ban:

Kép
Vendég

a legjobbat majdnem elfelejtettem!!!!

Felhívtam a sulit, ahová a lányom jelentkezett, mostmár hivatalosan is felvették!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marcsi!
A angyalos haláli! Én egy olyat láttam múltkor, amire ez volt írva: drama quinn :)
20150601134430

Marcsi!
Gratula Lilládnak!!!!!
20150601134430

olyan kiflit vettem, hogy csak na! Már megettem hármat, de nagyon gondolkozom egy negyediken is... 8) Lehet, hogy nem kéne, de annyira finom. :)
Amúgy köszi amiket írtatok a vizesedésről! Én is így tudtam, hogy baromság, de ettől a védőnőtől már semmin nem lepődök meg. Ez egy barom. Semmit nem tud... Már csak az ejt kétségbe, hogy azok után amiket mondott a bébire, meg a hozzá nem értése után hogy bízzam majd rá??????
Az a süti tényleg nagyon szupin néz ki!
Kíváncsi vagyok a babaszoba-fotókra!
Nekünk nem bent lesz felújítás, hanem majd kinn. Jövő hétvégén kezdjük a szigetelést. Az is érdekes lesz. Remélem pár nap alatt elkészül... De még mindig jobb mintha benn kéne valamit csinálni. wera nem irigyellek hogy annyira a végén kell majd ablakot cserélnetek meg koszolni... De tuti tök szupi lesz minden mire itt lesznek a bébik. :)
A plédek tényleg cukik. :) Mi amúgy azt beszéltük, hogy eleinte hálózsákban altatjuk, és nem is veszünk neki paplant. Vannak vékony takaróink, de szerintem paplant majd csak ősszel veszünk. Persze az is lehet, hogy addig meggondoljuk magunkat, de most így gondolom.
Kár hogy ennyire fúj a szél, különben szívesen kiülnék egy kicsit a kertbe.
Nem szeretem ezeket a punnyadós napokat mert hasztalannak érzem magam. Amikor ezer dolgot kell csinálnom, akkor mindig minden elkészül, de amikor csak egy dolog van, arra nem tudom magam rávenni... (ma igazából csak egy adagot kéne mosni, de reggel óta punnyadok és nem tudom magam összeszedni... :)
Na azt hiszem benyomom még azt az egy kiflit. :)
Ja, amúgy tényleg lehet a brendonban is hasonló ágyat kapni, csak az épp annyival nagyobb mint amit rendeltünk, hogy nem fér be, az ára meg tényleg vicces... 55.990 (én meg 12.800-ért rendeltem meg, oké még erre rájön a posta, de akkoris!)
Amúgy amit itthon lehet kapni az így néz ki:

Kép

KépKép
muffin

Jelentem ez a rohadék mosógép ugyanazt csinálja!
Nem gyógyult meg,de én most azért is babaruhát fogok mosni!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Kimosom kézzel az újakat,aztán valaki majdcsak meggyógyítja!
A franc essen bele!

Maria! Nagyon cukik a ruhák!
Jól vagy? Minden ok?

Anyjuk! Örülök,hogy minden rendben!
Pihenj sokat és vigyázz magadra!
remélem még sokáig nem kell a kórházra gondolnod sem!!!!

Mentem MOSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ami!
A mosógép monnyon le!
20150601134430

Marcsi - nagyon édiket vettél! :D :D És gratula a nagyonügyi lányodnak! Igazán büszke anyuka lehetsz! :wink:

Anyjuk - szörnyű lehet elviselni azt a nagy fájdalmat, nem is értem miért nem írt fel vmi fájdalomcsillapítót a doki. De hát ő biztos jobban tudja! Remélem nem jutsz el a kórházig! :? Pihenj sokat!

Viki - igazából semleges színűt szeretnék. Azt látom hogy amelyik az ágyon van, az rózsaszín, de a másik az kék? A 3. fajtából - amin ébren vannak a macik :D - 3 szín is van, az jól kivehető. Abból van tiszta sárga is, az nekem nagyon jó lenne! Ok, a többit addig majd priviben megbeszéjük! Nem akarom itt ezzel zsibbasztani a többieket! :)
Vendég

csak amíg megírtam a hozzászólásomat írtatok egy csomót, úgyhogy volt mit olvasnom... :) az a rózsaszín ruci az nagyon cuki...
Marcsi, gratula a lányodnak!
kimma, 56 és fél kiló???????? Nekem az kiinduló súlynak is kevés lett volna, most meg pláne...
na most akkor van iwiwes lista? Abból én is kérek egyet. :) Engem is megtaláltok Gyöngy Evelyn.
Na most tényleg rávetem magam a kiflire. Addigra úgyis megint írtok egy csomót. :)

KépKép
muffin

Muffi!
Sztem én sosem voltam 56 kg :oops:

Jelöltelek!
20150601134430

ibm, beszéltem a férjemmel, aki ért hozzá és azt mondta, hogy van mágnesszelep, vagy programkapcsoló hiba lehet, de lehet hogy csak valami bowden akadt ki vagy ilyesmi... Szóval nem lettem okosabb. Azért kérdeztem meg tőle, hátha csak valami egyszerű dolog amire tud félperces megoldást... De mondta hogy attól is függ milyen gép meg persze lehet millió oka, de ő ezeket tartja valószínűnek...
és végre jön a kifli. :)

KépKép
muffin

na igen, viki, én is ezen gondolkodtam, hogy valamikor általános iskolában voltam 56 kg... :) fénykorom a 62. Az nekem nagyon csini, de most 70-ről indultam... Most meg... Hagyjuk is. :)

KépKép
muffin

viki!

van msn-ed? mert szeretnék veled egyeztetni lista ügyben...

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Van msn-em, de csak otthon tudom használni, a céges szerver nem preferálja.
Gmail-es chatet igen, vagy küldjél privit ;)
20150601134430

Sziasztok Kismamik!

Csak gyorsan, mert nemsokára mennem kell a fogászatra is.

Megjöttünk a nőgyógytól. Levette a kenetet, megvizsgált. Ez egyre jobban fáj...
A lényeg, hogy pihiznem kell, (nem meglepő) mert a belső méhszáj ugyan zárt, de a külső nyitva van és megrövidült. Nem tudom pontosan a számot, mert nem írta le. Ezt nekem sose írja le :cry: Azt mondta, jó lenne még vagy 3 hetet kibírni. Írt Pipolphent is. És ha a gyógyszer mellett is vannak fájások és keményedések, akkor be kell feküdni. Tehát pihi...

UH:
BDP: 83mm
AC: 286mm
FL: 62mm
A súlyát nem számította ki, de azt mondta, kb. 1800-1900 körül van.
35. héttől magzatmozgás figyelése, kaptam papírt és akkor kezdjük el az NST-t is.

Röviden ennyi, most visszaolvasok aztán fogászat :?

Addig is szép napot Mindenkinek!

sz.andi

Sziasztok!

Én is hoztam nektek egy rucit, az egyik barátnőméktől örököltük!

Kép

KépKép
hene

Wera, Muffin jelöltelek titeket!

Andi- már csak Két hét és Nst! Nagyon múlik az idő! Pihenj sokat!

Majd kaphatok iwiw-es listát én is?
bencuri

sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket!!
Igen, nagyon büszke vagyok Lillára!! :lol:

andi!
Ne aggódj, pihenj nagyon sokat!
Nem fog korábban jönni a baba!

nekem a 16.héttől rövidebb és nyitott a méhszájam...
sokat ki lehet húzni így is...

Ami!
Kérdezted, köszönöm, jól vagyok!
Szerdán megyek ismét dokihoz, remélem csupa jót mond! Amióta ilyen szép idő van, ragyogóan érzem magam!
Eldöntöttem, hogy megpróbálom elfogadni ezt a helyzetet, Zsófinak minél tovább idebenn kell maradnia.

Persze gyakran jön rám a félsz, hogy mi van, ha mégsem sikerül, de most megpróbálok ezzel nem foglalkozni.

Ronix!!!!!!!!!!!!!
Hol vagy?
Vendég

köszi a jelöléseket. :) Tök vicces hogy mindenkit elképzelünk valahogy és aztán nem is úgy néz ki. :)

KépKép
muffin

amúgy meg tök idióta vagyok... A telefonos listán majdnem mindenkinek fenn van a rendes neve, és az alapján be is lehet mindenkit jelölni... Ne mondjatok semmit... :)
bencuri, bence tényleg nagyon cuki!!!!!!!

KépKép
muffin

Na, vagyok!
Voltam boltban, kétszer is. :oops: Hát mindent hoztam, csak amiért indultam, azt nem. :oops:

Hazaértem, és kinyitottam a szobai ablakot is(konyhában nyitva volt), aztán elkezdtem átöltözni, hát nem akkor rántja el a szél a függönyt teljesen, mikor éppen nincs rajtam semmi? :oops: :twisted: :lol:

Wera! Legugolás még megy, de felállni már kínhalál! A szél ellenében itt nagyon jó idő van, de most az egyszer undok leszek és nem küldök belőle..jó helyen van itt..

Délutánra úgyis szélvihart meg jégesőt :shock: mondanak. De jó, hogy tegnap ültettem be a balkont! :roll:

Teó! Hmmm azok a sütik... és a kicsi ruhácskák...főleg a body a felirat miatt. :D

Marcsi! a tieid is nagyon édik, angyalkás nagyon ott van!

Ibm! Kitartás!

Kitaláltam, hogy ma még almásrétest is fogok sütni! 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Egyetértek Muffin, elképzelünk valakit és tök más! :)
bencuri

Hene! Nagggyon jóóó! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin, köszi! És tudnád milyen rosszcsont! Most az a menő nála, h felmászik a mi ágyunkra és ugrál rajta, közben kiröhög! Én meg már nem bírom nézni se, félek, h leesik! De mióta rájött, h ő feltud mászni....ajaj! :wink:
bencuri

Köszi, a barátnőm ebben vitte a babát a dokihoz! :wink:

KépKép
hene

Hene, most nézem, Neked már csak 6 hét van! 8)
bencuri

viki! ment privi

Kép

Kép
timi1982

Bencuri, bizony! :?
De van egy olyan érzésem, hogy hamarabb fog érkezni a törpe.
Most csináltam képet a pocimról, nemsokára felteszem!

KépKép
hene

Köszi Muffin!
Hát ettől én sem lettem okosabb,remélem este Apa megtudja gyógyítani!
A kézi mosás mindjárt kész,olyan finom illatuk lett!
Vettem ezt a babás Dreft foly. mosószert+lenor sensitive!!!!!!!!
Hmmmmmmmmmmmm
Nagyon fini!

Sz.andi!
Vigyázz magadra és pihenj nagyon sokat!
Már nem sokat kell kibírnunk!

Hene! nagyon jó a ruci!

Maria! örülök,hogy jól vagy!
vigyázz magadra és megy a drukk majd a dr-hez!

Ronix,Titi?????????
Merre vagytok?

Remélem mindenki jól van!

Megyek kiteregetek!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

várjuk a képet!
bencuri

sziasztok,
én is itt vagyok! Mindjárt visszaolvasok (vagy hat oldalt.... :shock: ), csak el akarom mesélni, hogy éjszaka az oldalamról hasra akartam volna fordulni, és persze arra ébredtem, hogy irtóra fáj a hasam :shock: . Csak félálomban fordultam megint vissza oldalra, de mintha hallottam volna, hogy a kicsi odabent sír....
:cry: :cry: :cry:
még most is összefacsarodik a szívem
pedig biztosan csak álmodtam

KépKép
szkagi

lányok!

nektek a védőnő nem mondta hogy ne használjatok öblítőt?
mert nekem azt modnta hogy folyékony mosószerrel mossak, de öblítőt még babásat se hazsnáljak a ruháinak... :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Ibm- ha jól tudom Titi ma ment a 30heti ultrahangra! 2-ig van doki, utána reméljük ír!
bencuri

Kimma, feltettem a receptet, meg csatolok ide egy receptes oldalt meg cukormentes cukrászdák listáját, mert a szép tortaszelet sajna nem az én művem, hanem egy ilyen cukrászdából van. Én konkrétan a 2. kerületi Jóbarátokban voltam, micsoda választék volt, úristen, képviselőfánktól kezdve somlói, nagy dilemmában voltam, mit is egyek, végül 2 gombóc fagyi lett a befutó (mert az is van jópár ízben), meg másnapra az a tortaszelet.
És az Algida light jégkrém van még, ha szeretnél otthon tárolni ilyen nasit meg a Túró Ice light,amik cukor nélkül vannak.

http://www.webcukraszda.hu/diab.php

http://bpex.hu/?mi=cukormentes+term%C3%A9kek

Marcsi, Hene, jópofák a rucik!
Nekem azért is tetszett az én bodym, mert magyar felirattal olyan kevés a választék.

Kép
teó

Timi, nem mondta, ha jól tudom az a lényeg, h egyfajtát használjunk!
bencuri

A barátnőmnek mondta a védőnő, hogy folyékony mosószer, és no öblítő! :?

KépKép
hene

Muffin! Jelöltelek! (Ami)

Agi! Biztos,hogy álmodtad,de az álmok annyira valónak tűnnek!
Szörnyű lehetett!

Múltkor engem is Apa keltett fel,hogy sírok!
Azt álmodtam,hogy azt mondta a dr.,hogy újra terhes lettem és el kell döntenem,hogy Áront tartom meg vagy az új babát!
És mindennek elhordott,hogy milyen felelőtlen vagyok,hogy annyira szerettem volna ezt a babát és akkor ilyeneket csinálok!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Szörnyű volt és hiába magyaráztam,hogy értse meg,hogy nem lehet bennem még egy baba csak fújta a magáét!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

Íme az én 34 hetes pocakom! 8)

Kép

KépKép
hene

Nekem azt mondta a védőnő,hogy mosópor mehet ami nekünk,de azt nem akartam .
És öblítőből mindig egyfajta sensitive legyen!
nekem ezt egy nemrég szült ismerősőm ajánlotta!
Jónak tűnik,meglátjuk!

Remélem akkor Titi ma jelentkezik!

Mostmár tényleg kiteregetek,aztán jövök!

Kép

Kép
ibm

Hú csajok....ennyit írni! :lol: Suliban voltam csak, de most sikerült visszaolvasnom!

Én ma éjjel nagyon rosszul aludtam... :( szinte semmit. Reggel bezzeg amikor kelni kellett, akkor tudtam volna tovább aludni! Egyedül az adott erőt, hogy már akkor reggel gyönyörűen sütött a nap!! :lol: :lol: De most önző leszek, és nem küldök belőle.....örülök, hogy végre ilyen idő van. Bár melegnek még nincs meleg annyira. De igy sem kellett már pulcsi, csak a háromnegyedes ujju felsőre vettem fel a kabátkám, de azt sem huztam össze. 13 fok van amugy, de a napsütés miatt többnek lehet érezni...meg ehhez hozzáteszem, hogy tavaly 25 fok-ban (nyáron) már mentünk a strandra! :lol: És akkor mikor 25-öt mutatott a hőmérő, akkor lehetett ugy 30-35-nek érezni a napsütés miatt.

Hú, most külön-külön nem tudom ki miről tett fel fényképeket, de minden kisruha nagyon aranyos. Én a héten nem veszegetek semmit, mert csak pénteken jön meg a fizu! :lol: Na de utána majd igen...pénteken rendeljük meg végre az uj mobilomat (neten rendelve még postaköltséggel is olcsóbb.....(vicces, pedig itt van a bolt a városban).
És már rendeltem netről pelenkázótáskát (kiderült, hogy egy magyar csaj árul babacuccokat itt svédben.....és ami még jobb jövő héten személyesen is talizunk ugyis a magyar találkozon, és akkor még postaköltségem dem lesz rá).

Én ma fehérbabból főzök babfőzeléket, és rizsleves lesz még!

Ja...megint kijött az aranyerem! :(
:cry:

d.dodó

Azta-paszta mekkora pocak! :D

Ági, tuti álom volt, de biztos nagyon rossz lehetett.. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X