Halihó!
Előre is bocsi a kisregényért!
(meg az önzőzésért, de még nem olvastam vissza, csak kutyafuttában)
Nos! Én már pénteken szerettem volna elindulni, de a szivem 9-ig dolgozott, úgyhogy akkor már nem indultunk neki a nagyvilágnak.
Hévízre szombaton 1/2 11-re értünk, nagyon kedvesek voltak a vendéglátók, egyből kérdezték, hogy mivel kinálhatnak meg. 10 percig kellett még várni, hogy a masszőrrel meg tudjuk beszélni az időpontot (bár ne tettem volna) és utána vittek fel a szobánkba. Hát nagyon tündéri kis csiriviri szoba volt. Elrendeztkedtünk aztán elindultunk feltérképezni a környéket, hogy hol lehetne egy jót ebédelni. Már lementünk a térképről mire találtunk egy éttermet ami nyitva is volt. 2 és fél óránkba került. Igazán csak a kp-ban volt élet. Fincsi volt a kaja, de a sör meleg az üdiítő meg vizes. A sarkon benyomtam 4 gombóc fagyit
azt sem tudom mi volt a nevük, sose láttam olyan fagyiízeket még.
Aztán még sétáltunk, és olyan 1/2 5 körül értünk vissza 2 órát jakuzziztunk, meg saunáztunk, aztán már 18-as karika.
Utána 7-re mentem masszírozni. SANYI (sosem felejtem el a nevét) úgy meggyötört, még jó, hogy előtte volt a ..... mert utána már nehezen lett volna. Úgy éreztem magam, mint a bárányok hallgatnak c. filmben, mint akit megnyúztak!
Egész éjjel alig aludtam, pedig hason voltam, de reggel úgy néztem ki mint a mosott sz@r. A páromnak is nagyon kemény volt az ágy. REggel lementünk és ami ott várt. Nagyon igényes kaják, egyből rávetettem magam a "Csibe-sonkatekire" közben azon gondolkodtam, hogyan tudnék neki fénypostázni belőle. Sajnos nem voltam annyira éhes, pedig még tudtam volna válogatni. Isteni volt minden. Aztán reggeli után összepakoltunk és elindultunk Badacsonyba pecázni. A távozás elég érdekesre sikeredett, mert valahogy az én táskámba került a párom pénztárcája, és én meg elköszöntem a hölgyikétől, mert majd leszakadt a táska alatt a megnyúzott vállam és karom. Gondoltam gyorsan kiszaladok a kocsihoz és bevágom a táskát a csomagtartóba. Tök úgy nézett ki mint aki fizetés nélkül akar távozni, de hát honnan tudhattam volna, hogy nálam van a dellatárcája, mindig a zsebében hordja. Na mindegy.
3-ig pecáztunk aztán Örvényesen hazafelé még dobtunk egy ebédet. Annyit ettem, hogy itthon alig mertem ráállni a mérlegre. 1,5 kiló +
Alig beszélgettünk valamit, mármint a kényes dolgokról, mivel nem akartam elrontani a hangulatot, nagyon jól éreztük magunkat.
Mindenesetre annyiben megegyeztünk, hogy jobban odafigyelünk a másikra, ne legyen nagyon egyoldalú a kapcsolat.
A tesztet szerintem nem kell megint megcsinálni, mert a hőm is nagyon gyatra, de legalább jól éreztük magunkat. Szép kis hétvége volt. Köszi Csibbencs az 5-letet! Szupi volt a hely tényleg.
Deni!
Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat, és sajnálom hogy az utsó sem jött össze. Én biztos vagyok, hogy a lombik meghozza majd a sikert. Igaz még az inszemjeim sem kezdődtek meg, de én már most mennék lombikra, nekem az a módszer tutibbnak tűnik, nem is értem miért idegenkedsz tőle.
Szeritnem is pihenj kicsit és aztán durr bele, sikerülni fog.
Na mindjárt visszaolvasok, mert sokat írtatok már megint!