Új privát üzeneted érkezett!

Patr!
Miért nem találtál meg? Pedig fenn vagyok...
Bergendiné Tar Mária
Vendég

Jó reggelt!

Huhh... mindenkit lelkiismeretesen bejelöltem iwiw-en, akinek megtaláltam a nevét... Ottó miatt biztosan megismertek, ugye?
Ha valaki kimaradt, és szeretné, hogy az ismerőse legyek, küldene egy privit nekem? Köszönöm!

Patr, a mi ovisaink most vannak úton a vadasparkba... most engedtem el először a gyerekemet "idegenekkel", csoportosan. Remélem, rengeteg élménnyel jön haza!

Kata, Szly, én pedikűrösnél voltam :D A kádban is már csak úgy érem el a lábujjaimat, ha jól behajlítom a lábam :)

Wera, nagyon édes kutyák! Ha fölteszed üzenőfalra, én is továbbítom! Lakótelepre mi nem hozunk kutyát, Anyuéknak meg van egy rakoncátlan német juhászuk, aki egyedül is kitesz több kutyát...
Köszi a Scholl-üzlet tippet is!

Szilvi, jobbulást a kutyádnak!

Wera, Muffin, jól néztek ki pocakosan!

Andkata, kicsit informatikaőrült a párod :shock: Nálunk a zenebolondéria hódít, kb. hárommillió cd és dvd van. Na meg persze Ottónak annyi autója, hogy egy kisebb országot el tudnánk látni velük. És ezeket még szanálni se nagyon lehet, mert mindre emlékszik. Amit már kiselejteztem, azt megtalálja a boltban, és szemrehányóan megjegyzi, hogy neki valahol megvolt az olyan autója, de most nincs... Pedig muszáj lesz valamit csinálni, mert a két gyerek játékaira tervezett polcrendszert egyedül is elfoglalja...

Kriszti, nálunk az egyik szomszéd következetesen csak hétvégén reggel áll neki szögeket ütni a falba... :(

Egy kérdés: már két plázát bejártam de sehol sem találok boleró-szerű kardigánt. tudjátok, olyat, ami valahol mell alatt végződik és megkötős, vagy olyan, ami a pocakot szabadon hagyja, mert azt pocakkal és utána is hordhatom. Erről álmodom már egy hete. Van ötletetek, hol nézzem meg?

Kép
Kép
bondi

Továbra is várom a neveket priviben és jelölök.

Létrehoztam közben egy csoportot, és belerakok mindenkit, mert már átláthatalan volt.
20150601134430

Marcsi, megvagy! :)

Bondi, visszajelöltelek. Szerintem nagyon jó hely a vadaspark, jó sok állat van, és szerintem jobban lehet látni őket, mint az állatkertben. Jó kis kirándulás. (Csak nem a hetedik hónapban :D )

Kép
Kép
patr

Patr, mekkora gyerekekkel mentek kirándulni?

Marcsi, te lettél rosszul, vagy vérfürdőt rendeztél?
Hát igen, most már a tavasziak vannak soron... ne sürgesd az időt, rád is biztosan sor kerül :) Néha már én is türelmetlen vagyok, de azért 10 hetet még szeretnék egyben lenni...

Dodó, a nevedről jut eszembe teljesen bele vagyok szeretve a Teodórába! Csak sajnos Apa hallani sem akar róla... :roll: Azt mondja, mindig az ásványvizet juttatja az eszébe... mondtam neki, hogy az nem érv, eleinte én sem szerettem az Ottót, ráadásul az egy katalógusáruház is... amik még versenyben vannak: Orsolya, Petra, Mónika, Viola.

Kép
Kép
bondi

Viki, én is csináltam egy babanetes csoportot.

Kép
Kép
patr

Bondi - én a New Yorkerben vettem olyan megkötős hosszú újjú izét. A múltkori pocakfotómon az volt rajtam. Gépről nem tudom most betenni a képet, de megpróbálom neked visszakeresni.

Köszi a jelöléseket mindenkinek!!! :D
Vendég

Elsősökkel megyünk.

Kép
Kép
patr

visszajelöltelek benneteket...
Én rendeztem vérfürdőt... :oops: 8) :lol:
Vendég

Patr, akkor tényleg nem lesz olyan egyszerű egyben tartani őket...

Wera, köszi! New Yorkerben épp nem voltam, tegnap úgy értünk az árkádba, hogy csak két boltba volt idő beszaladni. De majd sort kerítek rá.

Köszi a visszajelöléseket!

Kép
Kép
bondi

Viki! Nem borzasztó tulajdonság ez a számítógép gyűjtögetés??? Én megörülök tőle! :twisted:

Patr! Mi vasárnap akarunka régi csoporttársaimmal a Vadasparkba menni! Vicces. Azt még csak fogom bírni, nem?

Bondi! Én az Orsolyára szavazok, habár nincs beleszólásom :)

Titi, Ami életjel!

Úgy várom már a májusi fizetést! Addig ugyanis lelkiismeretfurdalásom lenne a múlt heti zárbuli után megint pénzt költeni. Pedig el szeretnék menni a Kengurugoldba, ahol ki tudom váltani az ingyen csomagomat és akkor tuti elcsábulok még valamire.... :roll:

Kép
andkata

Marcsi!
Elképzeltem a vérfürdőt..., Tarantino gondolom a picskuba sem volt.
20150601134430

én is szeretnék egyben maradni még kb 10 hétig...

Meg a pocakomat is szeretem...
Pláne, mert többet nem lesz... :cry:
Tehát élvezem, hogy kismami vagyok, csak olyan fura érzés volt hallani, hogy már vajúdik.... :roll:
Vendég

AndKata!
Én már ott tartok, hogy a sok zsinórhoz nem nyúlok hozzá ami a gépből kijön. Mi még dvd-ni is a gépről szoktunk, ossze van kötve a tévével.
20150601134430

Viki!

8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

megyek csajok. El kell mennem a boltba, mert nincs itthon uborka, meg gyümölcs.

Ha megjöttem, jelentkezem!

Legyetek jók! :wink:
Vendég

Kata, persze, hogy bírni fogod. Csak a gyerekek tempója nem összeegyeztethető az enyémmel!
Meg a pocakomon kívül a fenekemet is cipelni kell, ami igy már elég sok! De aránylag kis helyen van, tehát nem veszélyes túra.

Kép
Kép
patr

Patr!
Meg tudsz majd vhol pihenni? Ne hogy sok legyen nektek a járkálás!
20150601134430

Lányok :D

Reagálok mindjárt mindenre, de előbb a legfontosabb:

VIZESEDŐS KISMAMIK! NE KORLÁTOZZÁTOK A FOLYADÉKBEVITELT!!!

Ez rettenetes, hogy ilyet ajánl egy védőnő, aki elvileg eü. fősulit végzett. (Anyuékkal lakunk egy házban, ő eü. szakoktató volt, direkt rákérdeztem, hogy létezik ez? Azt mondta, hogy a sószegény étrend és almanap valóban segít a vizesedés csökkentésében, ill. koffein visszafogása, de hogy a kismamák keveset igyanak, ez enyhén szólva bődületes baromság :? )
Én pl. kifejezetten sokat iszom, és ittam a várandósság előtt is, mert a szöveteknek, a sejteknek, az oxigénszállításhoz, stb. elengedhetetlen a megf. mennyiségű folyadék! Nehogy már kevesebbet igyatok. Legalább annyit, mint amit megkívántok, de inkább többet picit! Én 2 liter alatt nem állok meg. Van egy nagyon jó teám: ÖKONET Poney zöldtea. Enyhe vízhajtó hatása is van, kismamák is fogyaszthatják. Ebből iszom 1,5 l-t + tejes ital + leves + gyümölcsök :wink: Én pl. egyáltalán nem vizesedem, Lillánál viszont ilyenkor már kicsit előjött.

(Az még viszont eszembe jutott, hogy van olyan, amikor tényleg csökkenteni kell a f. bevitelt, és ez a magas vérnyomás. Ott tényleg nem szabad sokat inni - alacsonyra meg éppen az ellenkezője az igaz.)

Andkata :D Vidokata :D
Nektek ez jobban szakmába vág. Segítsetek eloszlatni a félreértéseket!

Mindjárt jövök megint!

Véda
Vendég

Arra gondoltam, hogy viszek magammal egy horgászszéket, és amikor megállunk tüzetesen megnézni egy-egy állatot, akkor addig én ülök :D

De tegnap a barlangban is egy órát sétáltunk, és annyi még belefért a tűrőképességembe.

Kép
Kép
patr

Bondi, nekem is az Orsi tetszik, bár kicsit furi, hogy minkét gyerkőc "O"-val kezdődik...

Na, én is lépek a boltba, aztán majd jövök.

Ebédre azt találtam ki, hogy sült husi lesz, amit nyakonöntök gombapörkölttel, és úgy pirítom meg kicsit, meg valami sali hozzá.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Nálunk tegnap a tejfölös ubisali nagyon bejött tegnap! ;)
20150601134430

Bondi - ha visszalépsz a 144. oldalra, ott megtalálod a bolerós képemet!!! :wink:

Viki - elvileg írtam (de lehet hogy nem 8) ) hogy a Brendonban ágyneműt meg fejvédőt vettünk. Ilyet: http://www.brendon.hu/shop/fotoframe.as ... 2&iid=7617 Tulaljdonképpen nagyon jól jártam, mert Apukám fizette ki, azt mondta ez az ő ajándéka! :D Másnap meg Anyuval voltunk egy másik helyen vásárolni, ott meg egy hálóinget kaptam. Már megérte hazajönni! :lol: :wink:

Lábköröm-vágás: tegnap este én is próbálkoztam, de jó cakkosra sikerült és a bőrbe is jópár helyen belevágtam. Szóval ez volt az utsó kísérletem, következő alkalommal már pedikűrösre bízom, az tuti! :twisted:
Vendég

Marcsi! Jó lehetett a vérfürdő!

Én most kb egy órán át napernyőt kerestem a babakocsira, de sajna nem találtam. Mindegyiket kerek (cső alakú) vázra lehet rögzíteni. Hát az enyém inkább szögletes és széles. Pedig nagyon szeretnék, mert nincs kedvem a nap miatt húzni a babakocsit.

Kép
szly27

Vidokata :D
Miért lettem Véda d.?
A Véda szanszkrit eredetű név, bölcsességet jelent. Én mindig is vonzódtam a keletei kultúrákhoz, és ezért szerettem volna ilyen nevet választani. Mellette a d. a Dórát jelöli, az eredeti nevemet :wink:

Ronix :D
Ma derül ki, ugye, hogy KH, vagy sem? Jaj, nagyon-nagyon drukkolok!!!

Timi :D
Pedig írtam: Kardalus Dóra :wink:

Muffin :D
Gratulálok a szerzeményeidhez!!! A kocsi 8000 Ft-ért nagyon megérte! Várjuk a jópofa képeket! Poci csini :D

Wera :D
Hát, én sem híztam sokat, de azért téged elnézve... :roll: Csúcsformában vagy, na 8)

Véda
Vendég

még mindig nincs kész az adóbevallásom, nem találok egy csomó papírt :twisted: áááááááááááááááááááá................ hova rakhattam??!! :evil:
mi lenne ha jövőre vallanám bne??? :shock: :D :D

Kép
Kép
h. szilvi

Wera, köszi a fotót! Valamikor le is ugrom megnézni, van-e még.

Patr, biztosan bírni fogod! Lehet, hogy nem kell külön széket cipelned, mert úgy emlékszem, nagyon sok helyen van pad az állatok előtt.

Véda, most már az utónévkönyvben is szerepel a nickneved :)

Hozzám is az Orsi áll a legközelebb, ha nem sikerül átvinnem a Teodórát :wink:
Kriszti, nem zavar, hogy mindkét gyerekemnek O-val kezdődne a neve, sőt gondoltam arra is, hogy megkapná a Petrát második névnek, hogy ugyanaz legyen a két gyerek monogramja: B. O. P. :)

Kép
Kép
bondi

Wera!
Nagyon tetszik ágynemű.

Én ezt a plédet néztem ki ma, a 2. felülről:
http://tikotiko.hu/pledek.html
20150601134430

Véda!
Megjelöltelek! ;)
20150601134430

Szilvi - én is bajban vagyok a hülye adóbevallással! Nekem is sikerült eltűntetnem a fele rakás papíromat, így újra el kellett kérnem a volt munkahelyemről. Elég ciki volt, de hát ez van! A másik meg hogy okt 31-től táppénzen voltam, amiről semmilyen elszámolást nem kaptam az OEP-től, így nem tudom igazolni azt az időszakot. Nemtom mikor méltóztatják már elküldeni, de úgy sejtem megint nekem kell mennem utána... :(
További jó keresgélést! :)

Véda - köszi :oops: Pedig legalább 10 kilóval nehezebb vagyok az induló súlyomnál, de amúgy én sem érzem, csak amikor leguggolok és fel szeretnék állni! :lol:
Nekem is nagyon tetszik a Véda név! :wink:
Vendég

Bondi - Szivesen!
Nálam a Petra a befutó! Nekünk is szóba került ez a név, de sajna már kilőtték a családban, így inkább elvetettük.

Viki - aztaaaa milyen jó az a pléééééd!!! És az ára is szuper!! Kár hogy Nyíregyháza fényévekre van tőlünk :( .
Vendég

tényleg jók a plédek :) , csak messze van :(
nekem küldték a papírokat, csak nem tudom hova tettem, de ma ugyis pakolgatunk, hátha meglesz...

Kép
Kép
h. szilvi

Én nem tudom hol lehet az a 25 fok amit mára ígértek, de itt egész pontosan a felét látom, ha kinézek az erkélyen lévő hőmérőre! :evil:
Felhívás!!!
Ha esetleg valaki megtalálná a másik felét, légyszi küldje már el, nagyon hálás lennék!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Tényleg nehéz követni itt az eseményeket, nem tudom, aki több fórumban is aktívkodik, hogy bírja?!

Wera, Muffin, nagyon helyes pocik!
Én is úgy szeretem nézegetni az enyémet, kedvenc hobbim mostanában a mozgást figyelni.

Wera, a külföldi barátnőd? Reméljük, már elmúlt a görcsölgetés.

Mindjárt teszek is fel képeket, az első kettő arról szól, h azért terhes cukorral sem olyan sz*r az élet, az első egy joghurtos ribizliszelet 1 cukimentes cukiból, isteni finom, a 2. pedig én kreálmányom, mondjuk látszik rajta, de egész jó, joghurtos gyümitorta, még a vendégeknek is ízlett, (azért elmentettem belőle előlük, h mára is legyen még kis nasim) a tészta teljes kiőrlésű lisztből, szóval tök egészséges.

A kis rucikat meg a bababörzén vettük, ezektől a kis ruháktól teljesen el voltam ájulva, tudtam volna még venni egy csomót olcsón, de inkább nagyobbak voltak.

Véde D, eddig is tetszett a neved hangzása, de magyarázattal együtt még jobb.

Vizesedésről én is azt hallottam, hogy nem szabad a folyadékmennyiséget csökkenteni, amúgy nem tudom ismeritek-e a gyakorikérdések.hu-t, én mindig nézegetem, mert nem dokik válaszolnak ugyan, hanem kismamák, de sokszor a tapasztalat többet ér. Én is már többször kérdeztem, mindig kaptam olyan válaszokat, amik használtak. És a vizesedésről is sokat írnak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... g__oldal-0

Babakocsink még nincs, a Bergon márkát ismeri valaki, olyanokat nézegettünk, de egy ismerősünk szerint az nem jó márka, hamar tönkre megy,. Valakinek nincs tapasztalata?

Kép
teó

Ja és a fotók lemaradtak

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
teó

Werus!
Pedig Tújváros nincs is messze. ;) Autópályán legurulnátok fél óra alatt ;)
20150601134430

Teó!
Micsoda csajos rucik!!! A piros eszméletlen jó!
20150601134430

Teo - jó is hogy kérdezted, mert már majdnem elfelejtettem írni! A barátnőmnek sikerült végre elintéznie egy uh-ot és minden rendben van vele, jó helyen van a babácska és a szive is dobog már! A görcsöket sajna továbbra sem tudják mi okozhatja, de még mindig nem múltak el teljesen. Sok pihit javasolt neki a doki és 13. héten kontrollt.

Bergon babakocsikat láttam én is sok helyen, de tapasztalatokat még nem hallottam róla, úh ebben sajna nem tudok segíteni.

Várjuk a képeket! :D
Vendég

Viki - Tudom hogy "csak" 75 km, de nekem nincs jogsim, a szüleim meg 5-ig melóznak. :( Arról nem is beszélve hogy kicsit hosszú út lenne ez 1-2 holmiért... Nah, nem mintha nem mennék el szívem szerint a világ végére is ilyen tündéri cuccokért... :lol: :wink:

Teó - nagyon jó kis rucikat vettél!!!! Nekem a farmer a kedvencem! És ez a süti... nyamiiiii... :D :D
Vendég

Wera!
Csak piszkáltalak ;)
20150601134430

Sziasztok csajok!

VISSZATÉRTEM!!!!!!!!!!!!!!!!
Kész a tervezett 2 szoba festése,ma elkezdem mosni Áron babám ruháit!
Szép lassan csinálok pár dolgot amit erőm enged!
Fotót sajna még nemtudok hozni mert még a számítógép is romokban van,azért van még mit csinálnunk!
Ma ha minden jól megy Apa összeszereli a kiságyat is!
A végén egész rendezettek leszünk! :lol:

Áron egyik este olyan mozgást csinált mint még soha,mondtam is Apának remélem nem fordult meg!
Kb. 10 perc múlva akkora valamit kidugott a jobb oldalamon!
Úristen!
Apa simogatta,mondja:úristen szerinted ez a feje???????????
Nemtudom mi lehetett,azóta sem csinálta!
Esküszöm ijesztő volt!
Meg tök cuki is! Imádom!!!!! :lol:

Én már úgy bevagyok szarva,hogy mindjárt mehetünk,de amúgy meg úgy várom!!!
Bocsi,de nemtudom már ki írta a tel. számos+iwiwes listát,elküldené nekem is???

Képzeljétek tegnap küldtem egy pisit a volt kolleganőimnek,hogy küldjék már fel a laborba mert olyan mintha fel lennék fázva,de estit küldtem!
Tudjátok mi volt benne???????????
CUKOR!!!!!!!!
Jesszus!!
Remélem csak a napi cukromat ürítettem,holnap küldök egy reggelit és ma nem eszem csoki,cukrot.....
Remélem negatív lesz!!!

Nagyon szépek a ruhák,pocakok!
Nálunk ma is jó idő van,bár estére jégesőt mondtak!
Addig kiakarok mosni pár dolgot,hogy meg is száradjon!

Ígérem mostantól próbálom követni az eseményeket!
Remélem sikerül!
Most megyek megnézem mit érdemes kimosni először!

Wera! És mindenki akinek már megvan!
Felraknátok majd fotókata a babszobáról,bútorról?
Ha ma a helyére kerül a kiságy megkéne terveznem a többi bútort,hogy "kedvenc" sógorom nekiállhasson csinálni,de egyenlőre nincs elképzeléésem!

Köszike

Kép

Kép
ibm

Teó!
Milyen édes ruhák...És hát a süti...nyami

Viki! A férjeink tényleg lehet, hogy közeli rokonok ( csak nem tudnak róla) mi is kábelrengetegben élünk, dvd-t, cd-t, tv-t a számitógép monitorján nézünk. Mondjuk annyit el kell ismerjek, hogy ez legalább helytakarékos megoldás...(már ha nem hasalsz el nagy hassal a kábelekben...) :shock:

Egyetértek Védával! A folyadékot csak nagyon kevés vesebetegség esetén kell csökkenteni, akkor is orvossal megbeszélve! Fontos a megfelelő mennyiségű folyadék, átmosni a veséket...

Wera nekem nagyon tetszik az ágynemű...

N, én húzok dolgomra, itt szép az idő, hasznos napot mindenkinek!

Kép
andkata

véda! irtam privit

Kép

Kép
timi1982

Örülök, hogy tetszenek a rucik, amúgy is akartam már angol használtruha boltba menni, de ezután főleg fogok, mert ezeket a kisruhákat ilyen árusoknál vettem.
A piros ruci féléves kortól lesz jó, úgyh már azon gondolkoztam, hogy a karácsonyi családi ünnepségen ebben csinosba lehet a kiscsaj.
Pedig én sose szoktam dolgokat ilyen hosszútávra elgondolni, de ez most valahogy jött.

Wera,örülök, hogy megnyugtatták a barátnődet, szegénynél akkor előfordulhat, hogy ilyen többször lesz még, legalábbis nálam így volt, de aztán persze lehet, hogy nála ezzel el is múlik. Azért ez lenne a jobb.

Kép
teó

muffin!
nagyon szépen növöget a pocakod. mi voltunk a brendonban és láttam olyan kiságyat mint neked lesz, vagy nagyon hasonlót?!?! tök kafa. még nézegettem is meg fogdostam. zöld volt asszem, de az árát nem néztem. de a brendonból kiindulva nem lehetett olcsó :oops:

wera!
nagyidra ráfér egy séta... főleg hogy te is kimozdulsz vele, és a kismamáknak nagyon jot tesz! ;) és ráadásul nem kell loholni nagymami után. gondolom pont egy tempóban lesztek. velem mindenki ugy rohan ha sétálunk :(

szly!
az ablakpucolással csak óvatosan! inkább hagyd a segítségre, hisz már nem vagyunk fittipaldik :D

kata!
én a lábam nem merném nyusziapura bizni! remélem a tiéd nem olyan mint az enyém!!! az ő körmeit is én vágom, mert ő nem tudja levágni még a sajátját se szépen... 8) :shock:

marcsi!
hát még jó hogy én nem voltam ott a vérfürdőnél. engem tuti locsolni kellett volna. :oops: :shock: :shock: nem irigyellek érte! téged nem viselt meg????

viki!
nekem olyan minta van a pléden amit te is kinéztél. nekem csak a nagy kép van meg, a felhőn fekvő macik, és pihepuha kék pléd. csak ajánlani tudom!!!

teó!
istenien néz ki az a süti! főleg az első kép. a rucik is cukimukik. a body tetszik a legjobban... prsze a felirat miatt :D éjjel-nappal ilyeneket adnék az én csöppemre is :D

Kép

Kép
timi1982

jah és még a kisplédhez annyit, hogy ne akard megtudni én mennyiért vettem :shock: :shock: :shock:
Brendon :cry:

Kép

Kép
timi1982

Teó! A Bergon babakocsikról én sem sok jót tudok mondani. Az egyik leggyakoribb tipushibájuk, hogy kiesik a kerekük. Itt Karcagon nagyon sok mindenkinek van Bergonja, szinte mind mondta ezt a hibát.

Kép
szly27

Timi!
Horror áron vetted?
20150601134430

Sziasztok!

Bondi- Oti olyan édi abba a nagy mamuszba iwiw-en! :D

Szly- Roli is nagyon aranyos, nekem a tengerpartos tetszik a legjobban!

Véda- az egyik kollegám kislányát, úgy hívják, h Véda :D

Viki- Nagyon szép az a takaró és az ára tuti jó!

Titi, merre vagy? Hiányolunk? Ma mész uh-ra ha jól emlékszem, majd írj mi volt! :roll:
bencuri

hát legyen elég hozzá hogy nem 1-sel kezdődik, de nem is 2-sel!!

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?