Új privát üzeneted érkezett!

megint laptetööö

Képimg][/url]
Kép
ronix

Iwiwhez: lsz. priviben küldjétek a neveteket, és jelölök.

Szly!
Rolinak bevált az ágyikó? Hangyák nm tértek vissza?

Titi!
Merre jársz?
20150601134430

Viki! Szerencsére bevált. Egyedül alszik el, nem mászik le, még akkor sem, ha felébredt. Kiabál és akkor kihozom. Ugyan most már 1 órája aludnia kéne, de elvan az ágyon. Most mentem be és mondtam neki, hogy mostmár aztán tessék aludni. Erre gyorsan lefeküdt, benyomta acumit és próbálta becsukni a szemét. Olyan kis huncut!

Marcsi! Szorítok a doki miatt!

Ronix! Neked is!

Kép
szly27

jaj lányok!

nem jutottam ki a zöldbe sétálni... nyusziapu dvd-zik egyfolytában :(

és szerintem már nem is megyünk, esetleg ha nem tudom rávenni egy sétára a belvárosba... de máshova nem hiszem.

nah szly! milyen rendesek voltak ezek a hangyák. még jó hogy jöttek ;)

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok Kismamik!

Azoknak akik Iwiwhez írták a nevüket jelöltelek Titeket és csak annyit üzenek, hogy be van írva zárójelbe, hogy Babuli és a Szabolcsunk képe van kint!

Jelöltek: Viki, Magdolnam, Dodó

Muffin! Szupi a kocsi és a hordozó is! Várjuk a pocis képeket is! :D

Olvasni olvasok de csak ritkán mert délelőtt lomtalanítás volt tesomnál és hulla vagyok! :oops:
Holnap meg festjük a szobát ami a miénk lesz! :evil:

Bocs, hogy nem írtam külön mindenkinek!
Vendég

Végre elaludt Roli! 12-kor tettem le. Jól elszórakozott odabenn, de az ágyról nem szállt le. Kb 14-kor aludt el.

Kép
szly27

Véda!
Milyen csini vagy, a kislányod meg szépséges!

Kriszti! Téged már láttalak fényképen, így azt tudtam hogy csini vagy, de hogy ilyen fiatal... :D

Szabolcsmama Téged meg nem talállak!

Kép
andkata

Andkata! Tuza Ágnes (Ági, Babuli) vagyok!
Vendég

szly:Úgy tűnik ma egyik gyerkőc se akart aludni,az enyémek se,pedig Kristi nagyon hiszti ha nem alszik,na de ez van,érzik a jó időt :lol: Este legalább előbb ágybadúgom őket :lol:

Fincsi kuglófot csináltam ma :D

és fáj a fránya gerincem,már nem bírja a megterhelést,egyébként is nagyon ferde. :?

Na,bevágtam az adagom a kuglófból-hát meg se kottyant-tudnék még enni,de elosztottam négy felé.

Aki taknyos,annak üzenem hogy a rosmannban nagyon jó zsepit lehet kapni:ennél gyengédebbel még nem találkoztam,az a neve hogy alouette-át van itatva valami balzsammal,és nagyon jó,egyébként Rossmannos termék :D Nekem is Anyukám hozta ma.

Kép
Kép
Kép
kike

halihó!

huh mekkorát sétáltunk! nagyon jol esett. kb. 1,5-2 órát tekeregtünk, aztán meg bnőmékhez is beugrottunk és meghivtuk őket vacsira :D

ugyhogy jönnek nemsokára aztán eszünk husit, salit, krumplit.
én már tök kajás vagyok. ma még csak 1-szer ettem. vagyis 2-szer. 1-szer bundáskenyeret (reggeli-ebéd együtt volt) meg utána jégkrémet :oops:

Kép

Kép
timi1982

Jaja, mi is akkorát sétáltunk...
Olyan jólesett, vége az összees hormonális ingadozás okozta rosszhangulatnak!!!! :D
Na jó, azért egy kis fagyi is lecsúszott közben...:D

Kép
andkata

Timi!
Látod, kár volt nyusziaput leírni délelőtt.

Kike!

Dobd fel a kuglóf receptedet a receptesbe. Nekem is van egy citromos, máris bemásolom.
20150601134430

jelentem, ma megszűntek létezni a bokáim... Az egyik ismerősünknél voltunk mert a férjem segített neki villanyt szerelni. Én meg ültem egy helyben és olvastam. MIre észrevettem a bokáim eltűntek... Aztán este elmentünk egy kicsit sétálni, attól egy kicsit jobb lett a helyzet, de akkor meg a kezeim lettek bucik attól hogy lógattam őket... Nagyon kemény... Úgy nézek ki mint öreganyám... Mi lesz még ezután? Tipp hogy mit lehetne tenni ellene? Amúgy éppen vacsit csinálok úgyhogy most megyek, de aztán majd jövök vissza. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!!!

Csak dobok egy képet, aztán visszaolvasok és jövök! :D

Kép
Vendég

en egyedul setaltam:( de csak ici picit, mert tenyleg nem allok a helyzet magaslatan. Igy mar kicsit taartok a jovo heti iskolaba menes jovestol, de remelem nem lesz baj!
Szerencsere csak hullamokban tor ram a kemenyedes, gorcs, igy van esely, hogy az utcan pont nem fog!
De azert varom, hogy vege legyen a jovo hetnek es ujra itthon uljek a fenekemen. Inkabb szenvedek attol hogy nem csinalok semmit mint ettol, hogy csinalnom kell valamit, de lehet jobb lenne nem csinalni...
Na jo, nem filozofalgatok tovabb.
Bizom benne nyugodalmasabb ejszakam lesz,mint az elozo volt.
Mindenkinek kivanok hosszu alvast, mely almokat:)
Vendég

Vera:szép a pocak! :wink: Nem semmi hogy egy deka felesleg sincs rajtad:irigy-irigy nagyon! :lol: :wink:

Desviki:felraktam a kuglófot :wink: Kellett volna képet is csinálnom róla,de már annyira várták a gyerekek hogy szinte nekiestek :lol:
Legközelebb lessz kép is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Na helló mégegyszer!

Nekem szuper hétvégém volt, még az alvás is jobban ment mint általában. Mondjuk felkeltem mindig 2x, de legalább nem ettem!! :lol: Ma rokonoknál voltunk falun. Szupi idő volt, ki is ültem a napra egy kicst.

Ja! Ha valakit érdekelnek ingyen elvihető kiskutyák, feltétlen szóljon!!! (5 hetesek, Magyar vizsla és Roti keverékek, szukák). Olyan kis édi gombócok és ha egy héten belül nem találnak nekik gazdit akkor... :cry:

Kép Kép
Vendég

Jajj,nagyon édesek,gyerekek oda lennének érte,de sajna pest messze van :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike - köszi :oops: Még nem merem elbízni magam, mégiscsak hátravan még 7 hét... :twisted:
Én a kuglófra vagyok állati irígy!!!!! Lehet jobb is hogy most nem tettél fel képet, így is nagyon megkívántam! :lol: Biztos fincsi is lehetett ha a gyerkőcök be is termelték a nagyrészét! :wink:

Sajnálom ezt a vizesedés-dolgot :( , hogy egyre több mindenkinek jön elő! Mondjuk nekem is mondta a védőnő, hogy ne igyak többet napi 1,5 liternél (levessel, kávéval, mindennek együtt), nehogy elkezdődjön, de szerintem nem csak ezen múlik. Én eddig még megúsztam, pedig szeritnem többet is iszom annál. De ez biztos hogy hajlam kérdése is. Jobbulást nektek!!!

Jövő hét közepétől már aktívabban jövök, egyelőre úgy néz ki keddig vagyok még vidéken és itt nem nagyon jutok gép elé.

Ja! Ha valaki szeretne jelölni iwiw-en: Gerstenbrein Veronika vagyok. Fix hogy nincs mégegy... :lol:
Vendég

Hát igen :( . Főleg hogy most még Borsodban vannak! De Pestre még el is tudnám vinni őket, vagy május 2. hetében lehet hogy még esetleg Siófokig is, ha esetleg mégis kellene egy... :)
Vendég

Jó is lenne egy ilyen édi kis kutyika,csak hát nincs autó :?
Azért remélem elkelnek,nehogy rossz legyen a vége :?
Olyan édik :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hát én is bízom benne!! Föltettem a teszvesz-re meg a vaterára is, hátha!!!

Jóéjt mindenkinek!!!
Vendég

wera!

tegyétek fel iwiwen üzifalra!! ismerőseim is szokták és egyből van rá jelentkező! meg kérd meg ismijeidet ők is tegyék ki az üzifalra. igy sok emberhez eljut és hátha...

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Nagyon jót sétáltunk a Szemlőhegyi barlangban, a gyerekek élvezték, nekem pont elég volt, főleg amikor fölfelé kellett menni.
Aztán még rohangáltak egyet a barlang fölötti részen, azt én már ülve néztem :D

Azt hittem jól elfáradtak, ehhez képest kettőtől négyig bringáztak az utcán, én meg kivittem egy széket. :D Nem bírok már állni, főleg ennyit. Egyedül meg nem merem kiengedni őket.

Muffin, a vizesedésre nekem az alma vált be, nagyon jó vízhajtó! Egyél sokat. Most még nem vizesedem, de Zsuzsival anno csináltam olyat is, hogy egy napig csak almát ettem.

Jó éjt!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Hát nem semmi mennyit írtatok 8) Azt hiszem sikerült visszaolvasni, de nem biztos, h mindenre emlékszem is! :oops:

Nospa, lehet szedni nekem 2*1 irt fel a doki, mikor lennt szúrt, meg magneB6-ot!

Iwiw: Szekeres Viktoria! Majd én is visszakeresek, de nem ma! mert Szonja, már nem sokáig bírja az ülést!

Mi ma a Margit szigeten voltunk, nagyon sokan voltak kinnt! :D Jót sétáltunk, bár egyszer-kétszer csak a kisfiam és apa hátát láttam, úgy elszaladtak! 8) :oops:
bencuri

timi1982: írtam neked privit..asszem 2-öt is..

¤mia¤
Vendég

Wera! Milyen csini vagy!

Titi! Mi van Veled???

Kép
andkata

na végre mindent megrendeltem amit akartam. A kiságy viszont nem volt zöldben, csak barnát tudtam venni. De az is vicces volt. Már csak egy kattintásra voltam hogy beteszem a kosárba, és még mondtam is a férjemnek, hogy ez az egy darab van, és mire rákattintottam volna, addigra el is vitték... Szerencsére találtam még egyet... Mostmár nincs. :) Aztán rendeltem még mikrós sterilizálót, elektromos mellszívót, azokat a speckó etetőket amikre szükségünk lesz és az itthoni nyolcezerrel szemben háromért vettem őket... meg egy converse cipőt amiről mindjárt teszek fel képet, de annyira cuki!!!!!! Meg zoknikat meg még nem is tudom miket, de jól bevásároltunk. Mostmár csak meg kell várni hogy ide is érjenek. :)
Most jó kedvem van. :)
Na teszek fel mindjárt képet arról a cipőről, szerintem ti is odáig lesztek. :)

KépKép
muffin

íme. :) A másik meg az ágy. Nekem jobban tetszett volna a zöld, de az igaz, hogy a barna meg jobban fog illeni a szobába. Meg igazából nem a színén fog múlni. Azért meg nem akartam plusz 100 dollcsit adni hogy zöld legyen... Na erről ennyit. :)

Kép Kép

KépKép
muffin

ja, és patr köszi a tippet. Az almáért úgyis odáig vagyok. :)

KépKép
muffin

Muffin, nekem nagyon tetszik!

Kép
andkata

Nagyon tetszik az ágyikó!
bencuri

és ha már így belejöttem, itt egy pocifotó. Amiket mondtam, a viccesek, majd jönnek. :) Addig itt van ez.

Kép

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Muffin!

Cuki a pocid!!!!

A cipő egyszerűen haláli! Nagyon tetszik! Mekkorka méret?
20150601134430

jó reggelt mindenkinek :D
remélem olyan szép idő lesz mint tegnap :)

Kép
Kép
h. szilvi

jó reggelt! :)
viki, a cipőre két hónapos méret van írva... majd kiderül hogy igazából mikor lesz jó.
olyan szél van nálunk hogy felébresztett... és igazából mára semmi dolgom délután háromig... de majdcsak elleszek. :)

KépKép
muffin

Muffi!
Fénypostával küldök egy kis vasalnivalót, ha unatkoznál... :oops:
20150601134430

no a kutyám teljesen jól lebetegedett :cry:
nem is eszik, jó hogy délután rendel az orvos, csak elkell vinnem :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Jó reggelt!

Timi - köszi az iwiw-es tippet, én is gondoltam már rá... asszem mindjárt föl is teszem, hátha... :) Meg asszem itt is beírom majd több topikba. Már az is jó lenne ha 1-et elvinnének. Majd' megszakad a szívem értük!!

Muffin - nagyon jókat rendeltél, remélem időben és rendben meg is érkeznek majd! Nagyon szép pocak, neked is sokat nőtt az elmúlt pár hétben!!! :D Kár h a fejed "lemaradt" a képről... :lol: :wink: !

Mi tegnap kaptunk uncsitesóméktól 3 bazinagy szatyor babaruhát! Irtó édesek, nagyon-nagyon örülök nekik! Sok benne a meleg cucc, de az is jó, mert én direkt nem vettem 1 db-ot sem, mert tudtam hogy téli-babától örökölünk. Végülis nyáron is lehetnek hűvösebb napok, ősszel meg pláne.

Időjárás: jelentem itt Tiszaújvárosban elég borongós! :( Pedig tegnap este azt ígérték hogy csak estére ér ide az eső. Remélem úgy is lesz, csak ijesztgetnek a felhők! :?

Mára azt terveztem hogy megsétáltatom a nagyimat :lol: mert egyedül én szegény és egész nap csak otthon gubbaszt a panel-odujában. Na jó, erről nagyrészt saját maga tehet... de azért egy séta senkinek sem ártott még meg! :wink:

Amimami - rég jelentkeztél! Hogy vagytok? Apáék még mindig dolgoznak a házon? Áron baba jól viselkedett a hétvégén? :D És az anyuja pihent eleget? :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Már rákészültem, hogy oldalakat kell majd visszaolvasnom, de szerencsére nem. :)

Tegnap mi is voltunk sétálni! :D
És adtam a boldogsághormonjaimnak! :D
Először is bűnöztem csöppet, betoltam egy bazi túrós palacsintát erdei vegyesgyümölcs öntettel. :oops:
Aztán tekeregtünk egy csomót, voltunk bent a melóhelyemen is, kinéztem egy robotgépet, jövő hónapban meg is veszem. Meg voltunk az OBI-ban is, vettünk néhány növénykét(4-et).
Hazajöttünk, nekiültem ültetni. Beültettem a balkonokat, a két új picurkát meg átraktam nagyobb cserépbe.
Estére igencsak elfáradtam, de rég volt ilyen jó napom! :D

Most reggel viszont, hogy most az egyszer tudtam volna tovább szundikálni, hát elvetemült valaki a lépcsőházban nekiállt fúrni-faragni reggel hétkor. Persze már abbahagyta, de már nem tudok visszaaludni. :evil:

Wera, Muffin, nagyon édi pocitok van! :D

Jaaaj, azok a csöpp kis kutyákok! :D Én minden kis árvát hazahurcolnék, de nem lenne jó nekik tömblakásban. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Muffin, aranyos a pocid!

Wera, hajrá, sétáltasd csak meg a nagyit! Csak jót tehet! Én is megyek ma a sajátomhoz (83 éves, nagypapa meg 89 ) :)

Tegnap nagy fegyvertényként rendberaktuk a gardróbszobát, így sokkal átláthatóbb ( műanyag tárolók az IKEA-ból) ! :)
Persze a férjem nem dobott ki szinte semmmit, genetikailag képtelen rá! ( kb 12 számítógépet össze lehetne rakni abból a cuccból, ami ebben a panellakásban van :evil: )

Képzeljátek, tök vicces, már alig bírom legvágni a lábujjkörmeimet! Kénytelen leszek párocskára bízni magamat!

Na, mindenkinek :D napot!!!

Kép
andkata

Jó reggelt!

Muffin! Aranyos cuccokat vettél és szép a pocakod! Nekem a barna ágy talán jobban tetszik egy kicsit mint a zöld.

Wera! Még mindig csini vagy! Remélem lesz gazdájuk a kutyusoknak.

Tegnap mi is nagyot sétáltunk. Roli is jót játszott a pajtásaival! Szerencsére ma is jó idő lesz és milyen meleg!

A héten elhívom anyut és megtakarítjuk az ablakokat.

Holnap védőnő. Kíváncsi leszek a kilóimra.

Kép
szly27

Kriszti!
A mi lépcsőházunkban is lakik egyi lyen állat. Ő mániákusan este 7 után és hétvégén fúr.

AndKata!

Te ismered az én férjemet? Mintha róla írtál volna..... :D
20150601134430

Kata! Nekem már legutóbb apa vágta a lábujjaimról a körmöket! Kicsit furi érzés, de majd megszokom!

Kép
szly27

Sziasztok!

Muffin, nekem is tetszik az ágyatok!
Lassan alakul a babaszobánk, ha kész vagyunk, majd én is teszek fel képeket.

Ezen a héten hat napot kell dolgozni! :( Már előre félek.
Szombaton ráadásul a vadasparkba (Budakeszire) visszük a gyerekeket, remélem sok szülő jön, mert akkor nem kéne buszozni, hanem tudnánk autókkal menni.

Itt akkora szél van, hogy lassan bejön az ablakon, pedig aránylag új ablakaink vannak. A legjobban a szelet utálom.

Marcsi, nem találtalak meg iwiwen.

Kata, az én nagymamám is pont 83, a nagypapám pedig 89 éves! :D
És a lábkörmeimet sem tudom levágni. Ami elég bosszantó.

Wera, kutyust én is bevállalnék, ha nem várnék éppen gyereket! :)

Kép
Kép
patr

Bencuri! Visszaigazoltalak! Bence nagyon aranyos.

Kép
szly27

Patr!
Én már kiírtam szombatra a szabimat. ;)
20150601134430

Wera!
Mit vettél a Brendoba? Vagy csak én maradtam le róla????
20150601134430

Viki, jól tetted, csak én meg nem tehetem meg a kolleganőmmel, hogy egyedül vigye a gyerekeket kirándulni.
Mondjuk kicsit vicces lesz az én tempómmal, de majd megvárnak, vagy felrángatnak a hegytetőre.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Na, megvolt a vérvétel... :lol:
viccesre sikerült, többen ájuldoztak körülöttem. A második szuri olyan szerencsétlenül sikerült, hogy annak aki vette, haza kell mennie átöltözni... :?
Gyakorlatilag mindent beterítettem, ami a közelben volt.
Csak én nem lettem olyan... 8)

Ma olyan irígy vagyok...
Van itt egy csaj, az ápr-máj. topicba szokott írni, és hajnalban elment szülni...
Most néztem, még nem szólt a csajoknak, én meg akkor nem tolakszom...

Csak csendben irígykedem...

Ami!
Tényleg rég voltál!!! Mi van veletek?

Wera!
Nagyon csini vagy!!!!!!!

hja, és itt ragyog a nap!!! Bár a szél fúj, de együtt nem vészes, mert nincs hideg!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?