Sziasztok!
Kedves Névtelen,
Köszönöm a jótanácsot, megteszem
Legfeljebb megmarad majd - vagy ez, vagy az
Velünk minden rendben, Mocorgóból az UH-on már sok nem látszott, hisz csak 3 hét van hátra (biometria szerint 36 hét 6 napos). Viszont úgy tűnt, hogy nyitva volt a szeme és pislogott
Lehetséges ez? Súlyra 2800g kb., a szonográfus szerint nem lesz sokkal súlyosabb, de én nem is bánnám. Viszont hosszra ő is javasolta, hogy felejtsem el az 56-os méretű ruhákat... minimum 60-assal kalkuláljak. Tiszta Hanzika-fajta
CTG is rendben volt, most doki bácsi nem kukucskált, nem is bántam. Viszont a vérnyomásom mostanság olyan 140/90 körül tendál, ami még jó, viszont én érzem. Alapból nekem a béka segge alatt van a vérnyomásom... Hétfőn kell menni dokibácsihoz megint, szerdán viszont nem lesz bent, mert megy bíróságra szakérteni. Én meg ezt a napot "éreztem" meg szülési dátumnak. Most remélem, hogy kihúzza 11-éig, mert az már nagyon közel van
A ruhák többsége vasalva, még a színesek, meg a pólyahuzatok vannak hátra és kész. Ja és a kolléganőmtől is kaptam párat (Anditól Kriszta), az már mosva-vasalva (most fejeztem be), viszont még meg kell jelölni őket, hogy később tudjam, mit kell visszaadni
A táskám még mindig nincs persze bepakolva, ez vagyok én
De Ádámnak megígértem, hogy a hétvégén az is meglesz
Képet tettem fel a nevemhez, nem a legjobb, de most ezt csinálta kedves párom
Majd még megkérem, hogy csináljon egy-kettőt.
Kriszta, 4D UH? Milyen volt vagy csak a jövő héten pénteken mész? Ja és a sógornőm az első és második fiát is nyitott méhszájjal vitte végig félidőtől (asszem), mégis maradtak a fiúk majdnem végig (1-2 héttel előtte jöttek mindketten).
Manó, akkor a krémekkel nem vesztettem sokat (bár így tényleg sokba kerültek, bár gyógyszertárnál semmin sem csodálkozom), viszont Tenát tényleg nem ott vettem. De majd most
Ma beszéltem Szirommal, Miksa jól van, viszont nem jöhetnek haza vasárnap, úgy néz ki, mivel Sziromnak begyulladt a sebe
Lázas is. Lehet, hogy egyik nap jövő héten beugrom hozzá. Kriszta, te nem jönnél?
Egyébként hová tűnt így hosszú hétvégére mindenki?
Pusszancs
Hanzika
37+5 (vagy már ki tudja)