Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szép vasárnapot!
Ma végre süt a nap. Legalábbis itt. És ki tudja, meddig.

Tegnap végül is sikerült kinn főzni, nem volt meleg, de azért kb. ötig kinn voltunk. Tortázni már bejöttünk.

Magdolna, nem lehet, hogy köszvény? Annak hasonlóak a tünetei.

Pénteken végre mi is kiváltottuk a csomagot, illetve a párom hozta el.
Köszi Kike, neki is odaadták.

Amikor Zsuzsinál váltottam ki, ugyanekkora zacsit adtak, ami teljesen tele volt! Most alig volt benne pár dolog.
Potyka, nekünk narancssárga, oroszlános cumi volt benne.

Iwiwen én is vagyok, majd nekiállok keresgélni, csak visszakell keresgénem a neveket. Ha valakinek van kedve megkeresni, nem sok Patrícia van Pátyról. :)

El kéne menni valahova a hétvégén, most megint három gyerekünk van, az állatkertbe szeretnének menni, de félek, hogy sokan lesznek, meg hogy én már nem bírok órákig gyalogolni.
Van valakinek valami szabadtéri ötlete?

Kép
Kép
patr

iwiwen én is fenn vagyok magdolnam néven, fekete felsőben :)
magdolnam

ja és azt még nem is mondtam, hogy a jobb mellem alatt van egy almányi folt, ami ha sokat ülök elzsibbad. Nagyon vicces. Kb. két hete és mindig az az egy folt. Nem sokkal alatta van a bébi lába, úgyhogy gondolom valami ideget nyomhat de elég vicces érzés.
Amúgy én is elkezdtem vizesedni. Először a bokámon vettem észre, de már a kezemen meg a fejemen is látom... Nem valami szép. És mi lesz még... (védőnőm meg azt mondta hogy fogjam vissza a folyadékbevitelt napi 1, max 1,5 literre... pedig mindenhol azt olvasom hogy ha többet iszol jobban átmozog...) Szerintetek?

KépKép
muffin

dodó!
örülök hogy ilyen jol sikerült a "randi". irigy is vagyok rád, hogy kimozdultál és sétáltál. én ma megpróbálom nyusziaput megfűzni egy erdei sétára. olyan szépen süt a nap.

linda!
az enyémnél lustábbb kölök nincs! ne aggódj. csak most még el vannak foglalva a benti dolgokkal, és a sziesztával. :D lesz ez még máshogy is, és akkor azt kivánod majd hogy kicsit maradjon már nyugton!

muffin!
tényleg jókat vásároltál. remélem jol fogjátok érezni magatokat "benne" :D
persze futás közben nem tudom mennyire érzi jol magát az ember :D

magdi!
nem tudom mitől lehet. vagyis gondolom a terhességtől, de hogy pontosan mi okozza... de nem hiszem hogy fogsz rá kapni valamit. esetleg valami sportkrémszerűséget. nekem is azt ajánlott a lábamra. mondjuk én nem nagyon kentem. max. napi 1-szer. de ugy néz ki nekem kezd elmulni. (kop-kop-kop)
a vizes borogatással csak óvatosan! nem minden esetben ajánlatos, és lehet inább ártasz! főleg ha hidegvizes a borogatás!!!
ha hidegvizes, akkor nem mindig jo ha azt teszel rá!!!!
(tapasztalat)

táblázat... a lányok egyel többen vannak most. azt hiszem 17-18, vagy 18-19. nem tudom pontosan de az uccsó táblázatban megszámoltam és meg is irtam hogy a lányok egyel vannak előrébb :D (de hát ki figyel rám ;) )

Kép

Kép
timi1982

hu most nézem, véletlen kitöröltem a telefonos táblázatot, valaki átküldené??? Köszönöm előre is.

Ezt nem is tudtam, hogy nem mindegy a borogatás se :shock: :shock: :shock:
magdolnam

desviki!

te Bácskai Viki vagy? mert msn-ből ezt következtettem ki?!?!? a másik táblából néztem ki amit még a júliusiban csináltunk...

Kép

Kép
timi1982

na bejelentkeztünk 4dre a genesisbe -még utoljára- Tök kedves volt a nő, akivel beszéltem! Mondta hogy átlag 40 perc a vizsgálat, mondtam erre, hogy a brendonba nekem mx 20perc volt és 12.500 itt meg uazt 10.500ért kapom. Úgy örülök neki. Direkt estére jelentkeztem be, mert Liza akkor kezd aktivizálódni :lol:
magdolnam

Jo reggelt!
HAt az en ejjszakam is olyanra sikerult, hogy csak azon imadkoztam, ne ez legyen az utolso ejszakank egyutt. Szornyu volt. De azt hiszem most egy picit jobb. Legalabbis nem gorcsolok egyfolytaban. BAr a normalisnal kicsit kemenyebb a poci.
Szoval nekem ma kuss a nevem a teendok teren. Jon ocsem o segit ferjecskemnek.
De olyan rossz! Ragyog a nap. A varos tele lesz programokkal, en meg ulhetek ithon egyedul( merthogy a fiuk delutan mennek a biciklis felvonulasra).
De muszaly osszekapnom magam ma, mert holnap ujra fittnek kell lennem, hogy a kissracot vigyem a suliba.
Remelem ismet csak a front miatt ilyesztett ram ennyire baboca!

Mert nalunk igenis nagyon mindketten megerezzuk a frontot! O hidegfrontnal nagyon ugral, en nagyon gorcsolok, meleg frontnal meg lusti, alig mozdul- na ilyenkor jon nalam is a para, de mar van nehany trukk amivel "megmozgatom"- de en jobban erzem magam.
Erre fel vagyok keszulve, hogy miutan megszuletik is igen fronterzekeny lesz, en is az vagyok.

Mindenkinek vidam napot ebben a gyonyoru napsutesben!
Vendég

lányok!

én már egyeztettem a tábla alapján hogy kinek tudom a nevét :D
24 emberke még mindig anonim számomra :(
15-en már nem :D

linda, kimma, dodó, andkata, véda, bencuri, babuli akik mostanában vannak errefelé "aktívan". nekik nem tudom a becsületes nevüket :(
ha valaki jelölt iwiwen és mégse tudtam beazonosítani bocsi :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Timi átküldenéd a táblit? Én kitöröltem :S
magdolnam

a teloszámosat?

mert közben én előkerestem a másikat és hozzáirogattam a neveket a végére :D

és egyébként a 2-t összehasonlítva, van aki nincs a teloszámoson, és van aki meg nincs benne a másikban!!!! :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

nekem meg biztos nincs meg a telfonszamom senkinek
nem is tudok errol a tablazatrol:(
Vendég

küld el nekem priviben, aztán beirlak téged is a táblimba. és küldöm majd a többiekét is, meg a neveket is :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Patr:fehér alapon,narancssárga oroszlán?Nekem is olyan van :D

Én aludtam mint a bunda :lol: Ma meg olyan gyönyörű idő van hogy csak na-még a kedven is jobb lett!Kár hogy Apa ma is dolgozik délután-de holnap itthon lessz :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Viszont a hangfalunk valamiért nem működik,vagy a hangkártya ment tönkre-nem tudom,de bosszantó :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

aha a telszámosat, bár az iwiwes is jöhet, mert azt se találom
magdolnam

szép reggelt

muffin: a volt anyosommal nagyon jo a kapcsolatunk,ahol tud segit és ha bajom van elsösorban hozzá megyek rá számithatok igaz lassan 60 éves és beteges de maximállisan melletem áll mindenben csak szolnom kell mit szeretnék.
a jelenlegi jobb nem beszélni rola ök ilyenek a párom sem igazán birja öket ez van ugyhogy akár elsö unoka lesz náluk akár nem akkor sem fogunk kapni semmit sem :twisted: :twisted:

ez van

mit föztök???
apa és a kisfiam horgászni vannak........
lencse levest tettem oda azt hiszem sütök kis husit krumpli pürével
meg nem tudom ugy ennék valami finom salit

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kitaláltuk hova megyünk!
Elmegyünk a Szemlőhegyi barlangba. Mi sem vagyunk normálisak, süt a nap, errre barlangba megyünk. :D
Nem baj, majd utána megyünk levegőre is.

Kike, igen, akkor ugyanolyan. :D

Na, ha túléltem a mai napot, majd jövök. Szorítsatok, hogy a gyerekek ne öljék meg egymást a kocsiban. :evil:

Kép
Kép
patr

magdolnám: isten hozott az újj fájósok klubjában :cry:
ritka szar érzés, az biztos, reggel csak úgy éltem túl, hogy párom megmasszírózta, szerintem nem víz, nekem az ujjaim töve fáj, de piszkosul és nagyon bedagad, viszont csak akkor ha berakom a paplan alá, szóval ha melegben van, ha kirakom a hűvösre(szóval éjszaka nincs a paplan alatt) akkor jó. ma épp elrontottam, nagyon fájt :cry: , és utána az egész karom elkezdett zsibbadni

Kép
Kép
h. szilvi

lemaradtam valami telefonszámos tábliról :(

Kép
Kép
h. szilvi

szilvi!

vszínű igen

küld el priviben a telószámod meg ha lehet a becsületes neved is.

Kép

Kép
timi1982

Szilvi, ja nekem is többek között ott fájt. Éjjel felpolcoltam a kezem. Kicsit viccesen hangzik, de 1 icuripicurit használt. Próbáld ki te is! Hát igen elég kellemetlen érzés. Már tisztára úgy érzem magam, mint az öregek. Mi lesz akkor ha 60 évesek leszünk????
magdolnam

megértelek, sírva tudnék fakadni úgy fáj, az ujjaim töve meg az oda érő tenyér puha része, és úgy érzem lángol az egész tenyerem, jó neki a hűvös, megpróbálom a hidegvizes borogatást mostmár.
hogy pocolod fel?

Kép
Kép
h. szilvi

elküldtem a tel. számomat, rewmélem átment....

Kép
Kép
h. szilvi

különben határozottan a csontok fájnak benne, csak nem tudom miért dagad be??? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

vagy viszek be egy vödör jeget éjszakárra, ha fáj beledugom és lejegelem :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
h. szilvi

készülödöm, elhúzok barátnőmhöz. lánykám keresztanyja hazajött, biztonságosabb távozni itthonról :( , kicsit fárasztó.....és nincs kedvem ahhoz hogy megszüljek miatta. Lili is sírva hívott este, mert mindig beszólnak neki.... :( én meg inkább eltünök... :D :D

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Magdi! Jó lenne, ha azért beszélnél a dokiddal erről a fájdalomról, meg dagadásról, habár lehet, hogy a terhességbe belefér....

Timi! Én is elküldöm az adataimat!

Mindenkinek jó kinti programot, majd mi is megyünk sétálni! ( lehet, hogy egy fagyit is bekapunk?)

Én alapvetően nem vagyok túl felhangolt, tutira a hormonok teszik, de tegnap is jó sokat piszkáltam a férjem, majd öszzevesztünk, majd sírtam és ezt már ma reggel is elkezdtem... :(
Szegény, nem is tudja mit gondoljon, én nem szoktam ilyen lenni...

Pedig minden okom megvan a jókedvre, tegnap volt az ikertesom lánybucsuja, ami jól sikerüt, sokat nevettünk.Előtte még az IKEA-ban is voltunk, beszereztünk a lakásrendhez egy csomó szükséges dolgot, meg azért a kicsikénk is kapott egy-két apróságot. ( Például nagyon helyes lámpabúrát a szobájába....)
Ha végre meglesz a bababútor még egyszer elmegyünk, mert helyes szőnyeget is akarunk venni a szobájába, meg törölközőt, szóval azért még van mit....

Na, mindegy ma megpróbálok nem dinka lenni, gondolom Adélnak se tesz jót... :D

Mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

igen én is pont így érzem!!! Fogtam a takim végét és jól feltgyűrtem és ráraktam az egyik kezem, másik alá meg egy kispárnát tettem és az oldalamon volt. Én hajnalban felkeltem borogani és aszem az is jó volt. MEg mintha lángolt volna vagy nem tudom. Igen mintha a csontok fájnának!!!!!!!!!!!! Kinéztam a naturlandtól reumás krémet, azt fogom holnap megvenni és használni, tuti segíteni fog, legalábbis soka t várok tőle
magdolnam

mondani fogom neki mindenképp!!!Lehet holnap elmegyek a házidokimhoz, bár múltkor is azt mondta, hogy sorry, most nem adhat rá gyógyszert :roll:
magdolnam

ha bejön szólj nekem is....érdekelne...megyek hétfőn a védőnőhöz és rákérdezek azért hogy mi lehet ez, de szerintem a kálcium miatt vagy ilyesmi, csak nem a fogam vérzik stb hanem itt jön ki....határozottan éreztem hogy hideget akar az ujjam, csak lusta voltam kijönni érte :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

tudja valaki ha orvos nem mondta hogy lehet, lehet bevenni gorcsre nospat?
HA igen mennyit?

Es valaki hasznalta mar?
Segit esnyhiteni a gorcsoket?

Most nem vagyok annyire negyon ramatyul, de azt sem mondom hogy jolvagyok:(
Be szertenek keszulni, mi van ha megint romlik a szitu...
Vendég

Ca hiány????? Az nálem elvileg esélytelen, mert naponta kb 11l tejcsit iszok és ca pezsgőtabikat szedek. Nem tudom, én is rákérdek a védőnéninél is.

Igen hallottam hgy nospát be lehet venni, de nemtom hogy mennyit lehet:(
magdolnam

ja és elég sokszor járok pisilni :roll:
magdolnam

Timi!
Nem Bácskai Viki vagyok, hanem Bacskainé .... Viki. ;) Lehet jelölni.

Ronix!
Én barackos csirkemellett, majorannás májat csináltam eddig + sült a pipi comb. Robogok még rizset és krumplit készíteni. + már kész a tejfölös ubi sali.
20150601134430

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!

Szilvi: Küldtem privit.

Muffin! Tök jó a babakocsi, és annyi pénzért!

Magdi! Hát nem tudom mi lehet a kezeddel, de jobb ha megkérdezel valaki hozzáértőt!

Tamara! Remélem már jobban vagy!

Aki nincs benne a kék-rózsaszín tábliban, az szóljon! Én már nem tudom követni!

Mára mindennel végeztem. Igaz a leves még fő.

Aludni szerencsére én egy két kivételtől eltekintve jól alszom, sőt mostanában még Wcre sem megyek ki csak reggel 7 fele.

Mostanában inkább a derekammal kínlódok. Egy helyben állás után az első két lépés maga a pokol. Az érdekesség benne, hogy csak bal oldalon fáj.

Kép
szly27

Szly, én 1 nappal idősebb lennék, mint a tábla mutatja :oops:
magdolnam

No-spa- t lehet szedni!
Szerintem 1-2 tablettát. egy barátnőmnbek vesegörcse volt, ő még többet kapott, igaz a legvégén volt a várandósságnak...

Kép
andkata

Egy tábli:

Kép

Kép
szly27

a lányok vezetnek 1el!!! :lol:
magdolnam

Magdi! Már későn láttam meg! A kövben javítom!

Kép
szly27

nem baj :)
magdolnam

szly!

az enyém ki van egészítve a rendes névvel és a végére beiram a telószámokat is. habár azt persze ide nem tenném fel :D aztán majd még zaklatnak valakit telon :D

Kép

Kép
timi1982

Magdi! Bejelöltelek iwiwen!

Kép
szly27

A rendes nevet én nem írom be, mert valaki lehet nem szeretné, mert esetleg valami ismerőse felismeri.

Meg széltében már nem kéne nagyon bővíteni, mert már így is 600X600-as és elég kicsik a betűk.

Kép
szly27

persze nem is gondoltam hogy felteszem ugy a táblázatot.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!!!
A Telószámos táblázat nekem sincs meg! :( Na de majd mindjárt irok privit!

iwiw-en Dezsőné Tényi Teodóra -ként vagyok fenn.....azaz multkor irta valaki hogy csak ugy talált meg hogy csak annyit irt be hogy Tényi Teodóra.

Anyjuk!
Ezt találtam a no-spa leírásáról: Terhesség
Kérdéseivel bármely gyógyszer alkalmazása előtt forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez.
Állatkísérletes és humán vizsgálatok alapján, terhesség alatt való alkalmazása esetén, az anyát, ill. a magzatot károsító hatása nem volt kimutatható. Mindazonáltal terhességben való alkalmazása orvosi elbírálást igényel.

Itt ma is gyönyörűen süt a nap!! :) És sikerült megint jól aludnom és jó sokat! A párocskám keltett azzal, hogy kész a reggeli, és el is mosogatott :) ! Főznöm ma nem kell, mert maradt tegnapról rántott pipicomb, és rántott karfiol meg rizs és krumpli!

d.dodó

Sziasztok!

A görcsökre simán lehet bevenni no-spát, 3*1-et, de én inkább magnéziumot javasolnék....

Szly!
Csatlakozom a derékfájósokhoz....
Aludni már én is tudok, pisilni is csak 5-kor mentem, de alig bírok elindulni. Úgy érzem magam, mint egy nyomorék...

Az orrom továbbra is bedugulva, semmi jele, hogy változni akarna...
borzasztó!!!!!!!!!!!!

Az ebéd Brassói aprópecsenye és desszertnek darakrém....
Nyami...

A kicsi lányomnak van valami baja....
Annyira aggaszt..
Nem szól, csak jár-kel körülöttünk, mintha bántaná valami.
Már mindenfélét próbáltam, de nem tudok kiszedni belőle semmit.
Ha nagyon nyaggatom, akkor azt mondja fáradt, fáj a feje....
De én nem hiszem. Aggódom, mi történhetett.
(pénteken anyósnál aludt és szombaton ebéd után hoztuk haza.)
Azóta ilyen.
Egész nap együtt vagyunk, játszani próbáltam vele, hátha közben kiböki, de semmi. Azért is nincs még kész az ebéd, mert eltoltam az időt.

Holnap reggel cukorterhelés...
Szerdán doki... :evil:
Remélem minden oké.

Ronix neket drukk holnapra!
Hányra mész?
Vendég

sziasztok

marcsi nem tudom attol függ hogy reggel lesz e a postán a labor eredményem mert nem jött meg pénteken.

aztán felhivom a dokit és megyek :(

megmondom öszintén nagyon félek

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi! Drukkolok, hogy jó legyen a cukorterhelés!

Ha már az enyém ilyen sz@r!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?