Új privát üzeneted érkezett!

Most merre csavarogtok csajok,hogy egy kicsit ráérnék dumcsizni? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

nah itt aztán esett eső, fujt szél, és jo nagy darab jegek is potyogtak :(
fekete volt inden. már kicsit világosodik, de még mindig esik az eső és fuj a szél. és szörnyű idő... utálom az ilyet

Kép

Kép
timi1982

Ú,elhiszem,én is utálom.Itt csak csendesen esik az eső.

Érdekes,mostanság négy volt osztálytársam is kisfiút vár :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

hali
akit lehetett és nem baj azt én is bejelöltem :)
szly: engem nagyon nagyon érdekelne a zöld cumi, van helyette rózsaszín.

Kép
Kép
h. szilvi

Én is már megnéztem,szerencsére kisfiús a cumi,már csak az lenne a bibi,ha mégis kicsaj lenne :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Aztán ki tudja,lehet hogy nem is kell majd neki a cumi-mondjuk nem is bánnám,Vercsi annakidején folyton cumizott,el se lehetett tőle venni,mindig a szájában lógott.Kristi az ujját szopizza,de csak itthon este alvásnál,az oviban nem.

Kép
Kép
Kép
kike

Ketten is lecsaptatok a zöld cumimra :lol:

Ronix, H. Szilvi! Nekem teljesen mindegy kivel cserélek! Beszéljétek meg. Ha megvan a döntés, válthatunk címet priviben!

Kép
szly27

Idő: Ha kinézek az egyik ablakon, süt a nap! Ha a másik ablakon nézek ki, olyan fekete felhőt látok, hogy csak na! Szóval itt is mindjárt leszakad az ég!

Kép
szly27

csak nem veszünk tán össze azon a cumin :(

Kép
Kép
h. szilvi

Hát csak nem :lol:

Kép
szly27

nekem is mindegy kié lesz a cumi

de ha jol tudom több a kislány mint a fiu mindenkié pont jo volt amilyet kapott???????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!!!
Hát mostanra sikerült visszaolvasnom! :) Most mentek el nemrég a vendégeink! Nagyon szupi napunk volt. Aranyos kis fiatal pár (velünk egyidősek), ők is magyarok, és első babájukat várják! Nagyon jókat beszélgettnk. Meg ajándékot is kaptunk....... párom egy üveg bort, én meg egy doboz bonbont és egy tök jó gyümölcsöstálat!
És ragyogó napsütésünk volt ma!! (Reménykedtem hogy ilyen idő lesz!) Egy pulóberben voltunk lent a városban (tavaly volt hogy nyéron nem volt elég egy pulcsi....) és melegen sütött a nap. Hát a piacon nem voltak sokan....amin meg is lepődtem, mert a havonta egyszer megrendezendő piacon többen szoktak lenni - mind árusok mind vevők.... azért is volt meglepő, mert ugy gondoltam hogy itt a hétvége, és a jóidő is, és hogy ráérnek majd az emberek.... Na mindegy... a fornettis kocsit megtaláltuk.. persze ismerősökkel (magyarok)... azt tudtuk hogy a Sanyiék eladták a fornettis kocsit, de nem tudtuk hogy kinek... :) De őket is SOMIT-ról ismerjük....vettnk fini almás-diósat, vaniliásat, és valami ujfajta csokis csigát. Éééééés....SPORTSZELETET :) (amit ugye svédben amugy nem lehet kapni). És tök megörültem mikor mondták, hogy most hogy ők vették meg a kocsit ugy tervezik, hogy minden hónap első szerdáján mikor amugy is van piac, jönnek ők is árulni! :) Szóval minden hónapban ehetek fornettit...
Piac után hazajöttnk, és ebédeltünk (húsleves volt, rizs, krumpli és rántott csirkecomba és rántott karfiol). Desszertnek természetesen fornetti. Utána ujra utnak indultunk.... kosival elmentünk a zsilipekig, majd ott egy hatalmas sétát tettünk a napsütésben. Sokat beszélgettünk.... persze én inkább a Zsanettel, párom meg Andorral.... szerencsére ők is megtalálták a közös témát.
Szóval szupi egy nap volt! Remélem a sok séta estére nem fog sok keményedést előidézni! Na de majd holnap sokat pihenek!
Bocs, hogy ennyit irtam most csak igy, hogy nem reagáltam a ti irományaitokra! :)
Sajnálom hogy otthon olyan rossz idő volt....

Anyjuk!
Majd beirom a hagymaszósz receptet.....mindjárt!

d.dodó

nem bánnád ha az enyém lehetne? :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

IWIW: Terék Krisztina
msn: terek.krisztina@hotmail.com

Na, elültettem a magocskákat! Meg mindegyik mellé a reményemet.

Emberem az előbb ment el kicsit haverozni. Most egyedül! :cry:

Ja, megcsináltam azt a kókusztejes tejberizst, tök jó lett! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Hétvége ellenére olyan sokat írtatok, hogy csak na!
Látom ez a cumiügy nagyon pörög!
Én fehéret kaptam, amivel meg vagyok elégedve mert ha véletlen mégis fiú, úgy is jó lesz!

Voltam ma egy esküvőn (csak a templomban, meg utánna nálunk szokás a pogácsa és pezsgő) egész szerencséjük volt, mert amikor kellett pont nem esett!

Mi ma kint voltunka szüleimnél, így nem kellett főznöm (aminek nagyon örültem , mert tegnap nagyon elfáradtam)
Vendég

Kriszti: konzerv kókusztejet vettél? Csak mert a férjem egy ideje azzal nyaggat, hogy vegyek olyat de én nem is tudom hol lehet kapni? :?
Vendég

Véda (dóra): te hogy letél Véda a neten?
Vendég

dodo: kosz a receptet.

hat nekem osszejott a kemenyedes.
az elmult egy oraban az agyban fekudve nem igen hittem hogy fel fogok tudni kelni:( De talan most mar javul. Mar latom a remenyt, hogy nem kell korhazba mennem meeg!
Pedig ma tenyleg lenyegesen kevesebbet csinaltam mint tegnap...
Vendég

legyen a tiéd ha akarod

szly tényleg milyen a nemek aránya???
a tábliban

itt is rossz idö van UTÁLOM
CSAJOK HÉTFÖN MEGYEK DOKIHOZ DRUKKOLJATOK HOGY NE KELLJEN BE FEKÜDNI

Képimg][/url]
Kép
ronix

tényleg hogy csináltok szines betüt???????

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix: nagyon szépen köszönöm, hogy átengedted nekem, élek halok a zöldért, köccike :D :D :D

Kép
Kép
h. szilvi

Kata! Igen, konzerv kókusztej! Én a CBA-ban vettem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk!
Azért vigyázzál magadra... nem lenne senkinek sem jó ha a hátralévő időt korházban kellene töltened.... ugyhogy inkább tessék visszavenni a tempóból. Lehet hogy ma nem csináltál olyan sokmindent, de lehet hogy ez még a tegnapi napnak a hatása!

Nekem a fejem kezdett el eszméletlenül fájni.... muszáj is volt egy fél algopirint bevennem, mert már a hányinger kerlgetett....vagy időjárás változás lesz, vagy a mai "túl meleg" (nem vagyok én itt ilyen meleghez szokva :lol: ) okozta! Szóval ma nem lesz vacsihoz egy deci borocska, "helyette" fél algópirin lett!

ronix!
Nagyon drukkolunk, hogy ne kelljen befeküdnöd.....

d.dodó

ronix: milyen lett az eredményed??

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Meg sem kísérlem a visszaolvasást, ne haragudjatok!

Dodó, örülök, hogy ilyen szép napotok volt, fornettivel tetézve :)
Sajnálom, h a vörösbor nem jön össze.
Nekem kedvet csináltatok, úgyhogy ha találok itthon, iszom is egy kicsit. Rámfér, annyira energiahiányos vagyok mostanában.

Hát, nyavalyáim nekem is vannak. Annyira fura, hogy szinte napra pontosan érzi a szervezetem, mikor lép a harmadik harmadba (a másodiknál is így volt, hirtelen energiabomba lettem). Most viszont keveset alszom az éjjel, egész nap fáradtan kóválygok (biztosan az időjárás is rátesz egy lapáttal), és az emésztésem nagyon lelassult. Annyira, hogy azt hittem, megszülök a wc-n. Hál'Istennek nem szülési fájásaim voltak. Gyorsan kinyitottam egy Aloe Berry gélt, ami már vagy egy éve kallódik a hűtőben, és megettem egy joghurtot, lehet, hogy csak pszichésen, de szerintem segítettek.

Na, ennyi a panaszáradat...
Most sül a máktorta, holnap elő-névnapomat ünnepli a családom. Ha már a díszítés is rajta lesz, fölteszem a képet, recepttel együtt.

Pihentessétek a pocakokat, lábakat, és Ronix, neked különösen a legjobbakat kívánom!
Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Most ment el anyóspajti...
Nem hozott semmit!!!! :evil:

Csak megnézte a kiságyat, meg a rucikat...
Meg jó sokat beszélt, csak beszélt, stb.....................
Marhára untam...

Ronix!!
Extra drukk hétfőre, ha holnap nem érnék rá jönni!!!

Csajok nekem vagy az allergiám jött elő baromi durván, vagy náthás vagyok...
Nem tudok különbséget tenni, de ha ez még három hónapig így marad, akkor befonom a hajam (rövid)

Nem nagyon olvastam vissza... :oops: kicsit szét vagyok esve.
Megyek pancsizni...

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Ez asztán az anyós! :shock: Ilyenkor kell elmenni?! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

és nem vitt semmit se :(

Kép
Kép
h. szilvi

de inkább most, mint soha.... :D
ha jóba vagy t-mária az anyóssal, akkor bocsi ezért a viccért :(

Kép
Kép
h. szilvi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm az együttérző szavakat..!!!

Hja, mindenkit visszaigazoltam iwiw-en, aki bejelölt!

Későn is jött, volt vagy 7 óra, de már marha kényelmetlen volt a szék... :shock:
Én nem kapok levegőt! :shock: nyom a hasam. :shock: Meg a dátha... :twisted:
Vendég

sziasztok!
Hát ezt a rossz időt én is megéreztem, mert valahogy nagyon szédülős kedvembe voltam ma, és a fejem is írtóan fájt már tegnap óta. Babócám nem is mozgott annyit, szerintetek ez lehet a frontól? Nállatok is van olyan mikor nem érzitek annyit mozogni a babát? mert én akkor mindig olyan ideges vagyok hogy van valami.

Kép
linda24

Semmi gond nincs, nekik is vannak rosszabb napjaik...
Nekem sem mozog minden nap egyformán. Ma pl. a köldökömön akar kijönni.... :shock:
Vendég

Marcsi! Dátha?! :lol: :lol: :lol:

Linda! Nálam is előfordul, hogy több napot végiglapít a picike, de általában inkább kifelé ugrálna. Úgy hallottam, hogy lehet a fronttól.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ne engedd neki.... :D
még korai és nem is jó az irány :D

Kép
Kép
h. szilvi

Ami lassan kifordul... :cry: :cry: :cry:
Vendég

nyomkodom vissza, mert fáj... de az se tetszik neki...
Vendég

Apa hív.. tényleg megyek!
Pusszantás!
Jók legyetek! :lol:
Vendég

Az enyém fél órája olyat tett, emitől majdnem elolvadtam! Az egyik kezem rajta volt a hasamon, hát nem odatolta a kis valamijét?! Tisztára kidudorodott! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát akkor megnyugodtam. Biztos csak pihizett ma. Mondjuk még van neki ideje aktívan rugizni. Lehet akkor majd azt kívánom hogy kicsit pihenhetne. :)

Kép
linda24

Jó reggelt!

Linda!

Nekem is szokott punnyadni ;) De ha hanyatfekszem, kezeim a proclira, akkor mindig bejelez.
20150601134430

jó reggelt azt hittem 1x leszek az első, de már megelőztek :D
gondoltam felkelek, ha már valaki vagy a hólyagomat vagy a bordáimat rúgdossa :D

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!
Kivételesen ilyen korán itt vagyok.

iwiw-em nekem is van: Szőllősi Andrea, Kazincbarcika

Nálunk is vendégek vannak, úgyhogy míg alszanak, addig vagyok, aztán csak este tudok jönni.

Hétfőn doki, uh és streptococcus. :?
Nem is bánom, mert tegnap is meg tegnap előtt is rendesen fájt a hasam este. Tisztára azt hittem megjön a menzeszem. Jó, tudom, hogy nem, de teljesen olyan volt.

Na megyek én, nem csörömpölök a kalviatúrával, mert még felébrednek.

Szép napot Mindenkinek! Itt most még szépen süt a nap...

sz.andi

na most először teszek fel képeket, aztán olvasok vissza. Este esküvőn voltunk, jó volt, csak hulla fáradt voltam mire hazaértünk. Férjem volt a fotós, és amikor épp nem volt mit fotózni, csinált baromi jópofa képeket a hasamról. (Hozzátartozik, hogy volt egy nagyon profi gépe, de amikor csináltuk a házat el kellett adni, mert abból lett a kazán meg a komplett fűtési rendszer... Aztán most kapott kölcsönbe egy ugyanolyat és kiélvezett minden percet. :) )Széles látószöggel alulról csinálta és úgy néz ki, mintha ötször akkora lenne mint valóban. Majd ha konvertálja a képeket, utána teszek fel. Szerintem nagyon vicces. :)
De akkor most itt a 8000-es babakocsi, meg az áhított kengurum. :)

Kép Kép Kép

és akkor most visszaolvasok. :)

KépKép
muffin

jó reggelt!

Valaki segítsen vagy lásson el jó tanáccsal, vagy jelezzen az aki esetleg hasonló problémával küzd, mert meg őrülök. A kezeim már napok óta iszonyatosan fájnak. először kezdődött azzal, mintha a csontjaim fájnának az újjaimban, aztán már a tenyerem is kezdett, már a csuklóm is bedurrant. Sőt már ott tartok, hogy nem tudok aludni miatta, mert megőrülök. Már borogatom, most is fennt kukorékolok, mert ezt a fájdalmat ép ésszel nem tudom elviselni. Azt mondja a környezetem, hogy meg van dagadva a kezem. Ödéma???? Vagy mi a szösz jöhet esetleg ilyenkor számításba? És tök király mert nem szedhetek rá ugyebár semmit.
Annyira el vagyok keseredve, hogy minden szar kijön rajtam. Na most kapom azt vissza, hogy nem hánytam, meg egész jól voltam az első harmadban. Most meg szinte elviselhetetlen fájdalmaim vannak és ezzel nem túlzok. Már félek aludni, ráadásul a szervezetem annyira dolgozik, hogy rémálom fullad. Múltkor mondtam a dokimnak, azt mondta, hogy nem írhat most vízhajtót és a terhességtől van. De vajon mit fog szólni ahhoz ha visszamegyek és megmondom neki, nem bírom ki. Egyébként a fájdalmat elég jól viselem, de ez mindent felülmúl. Annyira durva, hogy a takarümat alig bírtam levenni magamról, kb az 5ik próbálkozásra, na meg a köntös felvétele sem egyszerű mutatvány volt. Ja és mi lesz ha hajat kell mosnom, az már tuti nem megy.

Bocsánat a kesergésért, de annyira szomorú vagyok és fáj!!!! És még 3 hónapom van még hátra, remélem más dolgot már nem tartogat számomra a sors.....
magdolnam

Jó reggelt mindenkinek! :D

Hát ennyire rosszul még sosem aludtam! Már ha el tudtam volna, inkább csak forgolódtam. Kb 4 órát sikerült szundítanom, nem tudom mi volt. :evil:
Most meg nem is vagyok álmos, ráadásul 700 ágra süt a nap, mehetnékem van! Apus meg húzza a lóbőrt mint a jógyerek. :roll:
Pedig aki éjjel úr, lehetne nappal is... :(

Ma kiültetem a balkonvirágokat. Csak nem lesz már olyan hideg! :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin, HONNAN SZERZED BE ILYEN JÓ ÁRON???????? Kaphatnék 1-2 honlap címet? Vagy honnan van???? Némettel és az angollal megbírkózom :roll:
magdolnam

Magdolna! Hú, hát ez elég rosszul hangzik! Sajnos nem tudok mit mondani, de ha ennyire fáj, akkor jobb lenne felhívni a dokidat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Magdolnam, biza sztem víz. Nekem az válik be, ha felkelek és kicsit megmozgatom. Ill. elvileg használ, ha sok folyadékot iszol. És ami viszont tutifix, szülés után elmúlik!!!!

Na elmenyek má én is cumiért, még a végén lemaradok. Remélem vmi extrát sikerül újítani, sárga volt már????

potyka

t. maria, gratula a vizsgádhoz! Sejtem mekkora megkönnyebbülés lehet most. :)

anyjuk, én elég sokat vásárolok a neten (főleg amcsiból) de nekem megvan az az egy-két cég ahonnan veszek, amikről tudom hogy teljesen megbízhatóak (pl.amazon.com és eddig onnan nekem mindig minden megjött) de el tudom képzelni mennyire pipa lehetsz. Én is tuti ki lennék akadva!

ronix, én azt hiszem eltévedtem. A volt anyósod hoz neked kaját? Ennyire jóban maradtatok? Ez pláne akkor fura tényleg, amikor a jelenlegivel nem vagy túl jóban. De a férjed ezt hogy éli meg hogy a volt anyósod hoz ilyeneket és az ő szülei meg így állnak hozzá?

szerintem úgy ahogy a telcsiszámokhoz csináltunk egy listát, az iwiwhez is lehetne, mert oké hogy bejelölünk mindenkit, de mivel itt mindenkit más néven ismerünk, én tuti nem emlékeznék két nap múlva hogy kinek mi a rendes neve és nem tudnám megtalálni. Úgy meg bármikor vissza tudjuk nézni...

Magdolnam, tegnap vettem őket a bababörzén! :) De ha elég türelmes vagy, akkor tesz-veszen is ki lehet fogni ilyen kocsit ilyen áron, de azért elég ritka...

Na most megyek nekiesek a takarításnak.

AMúgy én még mindig tök jól alszom. És ma este kitaláltam egy szuper taktikát. Úgy képzeljétek el, hogy amikor háton fekszem, akkor a fejem mindkét oldalán van egy párna. Ha jobbra fordulok, akkor is lesz a fejem alatt párna (oldalt csak úgy tudok aludni) meg ha balra, akkor is. Amikor meg háton alszom, akkor meg nem bírom elviselni, mert úgy érzem hogy kitörik a nyakam meg egy idő után fáj az egész hátam. És így nem kellett pakolászni a párnákat, hanem csak rá kellett fordulni. Hatalmasat aludtam. :) (Bocsi többiek)...

KépKép
muffin

én is arra gondoltsm. Reggel nagyon sírtam már, apa megsajnált és jól megmaszírozott. Napközben elviselhető. Most ittam zöldteát, az elvileg vizelethajtó, persze nem fogom túlzásba vinni.
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?