Sziasztok!!!
Hát mostanra sikerült visszaolvasnom!
Most mentek el nemrég a vendégeink! Nagyon szupi napunk volt. Aranyos kis fiatal pár (velünk egyidősek), ők is magyarok, és első babájukat várják! Nagyon jókat beszélgettnk. Meg ajándékot is kaptunk....... párom egy üveg bort, én meg egy doboz bonbont és egy tök jó gyümölcsöstálat!
És ragyogó napsütésünk volt ma!! (Reménykedtem hogy ilyen idő lesz!) Egy pulóberben voltunk lent a városban (tavaly volt hogy nyéron nem volt elég egy pulcsi....) és melegen sütött a nap. Hát a piacon nem voltak sokan....amin meg is lepődtem, mert a havonta egyszer megrendezendő piacon többen szoktak lenni - mind árusok mind vevők.... azért is volt meglepő, mert ugy gondoltam hogy itt a hétvége, és a jóidő is, és hogy ráérnek majd az emberek.... Na mindegy... a fornettis kocsit megtaláltuk.. persze ismerősökkel (magyarok)... azt tudtuk hogy a Sanyiék eladták a fornettis kocsit, de nem tudtuk hogy kinek...
De őket is SOMIT-ról ismerjük....vettnk fini almás-diósat, vaniliásat, és valami ujfajta csokis csigát. Éééééés....SPORTSZELETET
(amit ugye svédben amugy nem lehet kapni). És tök megörültem mikor mondták, hogy most hogy ők vették meg a kocsit ugy tervezik, hogy minden hónap első szerdáján mikor amugy is van piac, jönnek ők is árulni!
Szóval minden hónapban ehetek fornettit...
Piac után hazajöttnk, és ebédeltünk (húsleves volt, rizs, krumpli és rántott csirkecomba és rántott karfiol). Desszertnek természetesen fornetti. Utána ujra utnak indultunk.... kosival elmentünk a zsilipekig, majd ott egy hatalmas sétát tettünk a napsütésben. Sokat beszélgettünk.... persze én inkább a Zsanettel, párom meg Andorral.... szerencsére ők is megtalálták a közös témát.
Szóval szupi egy nap volt! Remélem a sok séta estére nem fog sok keményedést előidézni! Na de majd holnap sokat pihenek!
Bocs, hogy ennyit irtam most csak igy, hogy nem reagáltam a ti irományaitokra!
Sajnálom hogy otthon olyan rossz idő volt....
Anyjuk!
Majd beirom a hagymaszósz receptet.....mindjárt!