Sziasztok Lányok!
Gyors bekukk, a fürdőzés miatt el vagyok mindig uszva, de sajnos már csak hétfőn megyünk és vége.
A térdem teljesen rendbejött, de ami a lényeg (bár erről nem is irtam Nektek), hogy ismét késznek érzem magam egy uj baba fogadására. Voltak kétségeim az utóbbi hónapokban, sokszor ugy éreztem, összecsapnak a fejem fölött a feladatok (persze ez most is igy van), azt gondoltam, még egy kicsi tovább bonyolitaná az amugy sem könnyü helyzetet. De e a kikapcsolódás segitett abban is, hogy letisztuljanak az érzéseim. Rájöttem, hogy nagyonis akarom én azt a babát, sokkal jobban, minthogy elodázzam, hogy megfutamodjak. Az időm amugy is fogy, jó persze lehet szülni még akár 4-5 év mulva is, de a realitásoknál kell maradjunk, ha akarok még, márpedig akarok, akkor azt rövidesen össze kell hozzuk. Jó volt ez a 15 nap, és mostmár jó lesz ha ismét teljes erővel a gyerekekre koncentrálok és a feladataimra.
Az énekkarom karnagya nagyon megkért, hogy menjek vissza énekelni, mert juliusban Görögországba neveztek egy kórusversenyre, igy tehát addig ujból járni fogok, de megmondtam előre, ha addig összejön a baba, akkor természetesen nem utazom.
Szerdán megint volt velünk Emese fürdeni, a gyógytornán össze is kevertem miatta a gyakorlatot. Mondom Neki: "elveszed az eszemet!" Erre Ő: "Elveszem a maradék eszedet is!!!" Mindezt fennhangon, megfelelő szemforgatásokkal, a medencébe majd belefulladtak a sorstársaim, ugy nevettek.
Bea!
De örülök, hogy jelentkeztél! (Én nem tudtam a másik topicról) Látod, egyik gyerek igy, a másik ugy! Az én lánykám hiába beszél folyékonyan, a bilivel egyáltalán nem haladunk!
Ugy tünt tavaly hogy igen, aztán Luku érkezésével megállt a dolog, és mikor erről emlitést teszek, egyszerüen közli, hogy a pelusba kakil. A pisi megy, ha meztelen, egyébként egyáltalán nem szól.
Sajnos nálunk is néha kiboritó Emese viselkedése, fellöki, eltolja, belecsip, stb, mert az a szegény kicsi mindig odamegy, megnézi, el akarja venni, stb... Máskor meg hosszan eljátszanak.
Most az a legujabb, hogy ketten hancuroznak Apa hasán este.
Icus!
Épp akartam kérdezni, hogy mi ujság van Nálatok a bili terén?
Regina!
Én pl. rettegek a kullancstól, Máté és mostmár Emese is be van oltva, de Luku miatt most megint félek.
Ki se tudnám szedni, 1x volt Mátéban, de inkább levittük az ügyeletre ott szedték ki.
A virág szerintem tök jól sikerült.
Melinda!
Jó pihenést Nektek, aztán irjál majd bővebben, hogy milyen volt!
Gratulálok Bencének!
Arról nem irsz mostanában, hogy Pétereddel mi a helyzet, a visszarendeződés haza beváltotta-e a hozzáfüzött reményeket?
Ermoni!
Látod, mindennek eljön az ideje! Örülök hogy kicsi Jankád már ilyen ügyes!
Épp a mult hétvégén voltunk Visegrádon egy gyönyörü patak menti kiránduláson, és az igazat megvallva nem bánnék ott én sem egy házat! Van már konkrét elképzelésetek?
Fanny!
Megnéztem a honlapot, ez tényleg klassz hely!
Egy technikai kérdés, az alkalmazottak maradnának? Mert a vendégkönyvben mindenki igazán jó véleménnyel van róluk.
Mandulácska!
Remélem Emeséd már jobban van.
Gratulálok Kittinek! Remélem Neki is tetszeni fog az iskola!
A taliról mostmár jó lenne tényleg megegyezni, bár ehhez Melinda is kéne, Ő meg ha jól gondolom, vagy 2 hétig nem lesz! Aztán viszont közeleg Icus ideje...
Én általában tudok alkalmazkodni, ugyhogy irjatok, kinek hogy lenne jó.
Lukumnak az arcüregéből jön a cucc, a gégész leszivott egy csomót az ipari szivóval. Ráadásul a füle meg zsiros volt (anyja fia
) ugyhogy ki kellett azt is pucolni. Teljesen ki volt szegény akadva a sok lefogástól. Kaptunk antibiot, meg váladék fellazitót, meg meleg sóval (kéne) kezelni vagy lámpázni, ezek sajnos nem igazán jönnek össze. Őszintén szólva kiakadtam, mert ezt a hörgést 3x nézte meg a dokink, de mindig csak a teophillin kupot nyomatta, és eszébe nem jutott az arcüreg. Igaza lett a tüdőgyógyásznak, aki rögtön mondta, hogy ez felülről jön, hát a gégész is azt mondta, hogy rácsurog a garatra és attól hörög. Remélem hogy tényleg csak ez okozza és hamarosan kijövünk belőle. Szivjuk az orrát, hát remélem.
Ja még azt le kell irnom, hogy a legujabb játék az Süsü után szabadon, a baba két ember általi ringatása, közben hajlongunk és ááá-zunk, Emese fején pedig egy pelenka ékeskedik. Tegnap benyomta Luku kezébe a babát, a kicsi pedig szolgai módon elkezdte utánozni az ááá-zást, és még ringatta is a babát. Majd kicsit később Luku a fejére huzta a pelenkát és az alatt ááá-zott