Új privát üzeneted érkezett!

huh ronix! ez tényleg nagy dilemma. hogy is lenne jó. utazgatós... itt hagy titeket, de a pénz meg tudom mlyen jol jön és ezek azért jobban fizetősek... nehéz döntés vár rátok :(

nah anyóspajtiék itt voltak, el is mentek. azt mondták hogy a kiságyat (feltéve ha nem drága) azt kifizetik nekünk.

amit kinéztünk az 40e + a matrac majd hozzá meg az ágynemű. de gondolom ebből csak az ágyat fizetik ki. habár már az is jo lesz :D

nyuszi apu meg olyan illatokat csinált... tökre megéheztem. wokban süt nekem csirkemellet meg combit (előre be van pácolva), és hozzá még dob krumplit is.
én meg csináltam salátát hozzá :P nyami :P

már éhes is lettem. desszertnek meg elfelejtettem venni gesztipürét :( nah sebaj, lesz jégkrém.

Kép

Kép
timi1982

ronix nekem van iwiw :D

Ipacs Tímea (Eger)

Kép

Kép
timi1982

jo sok ipacs van de babyt csak te vársz :D

jelöltelek

Képimg][/url]
Kép
ronix

sziasztok!!!
Felvettelek, ronix!
Nekem is van iwiw-em...
Bergendiné Tar Mária :roll:
Vendég

Timi!
Én is jelöltelek...
Vendég

marcsi nincs találat :( :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

ááááááá meg van

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

iwiwem: Vadainé Kovács Szilvia Karcag

msn: kovacszi26@hotmail.com

Hú!
Az előbb leültem a géphez, hogy visszaolvasok és írok! Ebből a visszaolvasás sikerült, mert közben megfőtt a krumpli a kajához és össze kellett dobni.

Most meg már nem tudom kinek mit akartam írni.

Anyósoméktól mi a babakocsit kaptuk. Nem volt megbeszélve, csak amikor megvettük, mondták, hogy ki szeretnék fizetni.

Itt kb 11-15-ig esett az eső. Most hét ágra süt a nap. Ha Roli felkel, kimegyünk apához, mert ő persze kint ügyködik.

Ma kiváltottam a kismamacsomagot. Zöld cumi volt benne, meg Aventes pohár. Akit érdekel a zöld cumim, szóljon, nekem rózsaszín kéne! Szívesen cserélek! Mindjárt dobok róla fotót.

Vettünk Rolinak tegnap gyurmát. Reggel adtam a kezébe egy kicsi darabot és azt mondta rá, hogy cicakaka. Közben azért tetszett is neki, úgyhogy ma nagy gyurmázás lesz.

Kép Kép

Kép
szly27

Timi! Én is jelöltelek! Remélem téged, mert valami miatt nem látom a képeket!

Kép
szly27

igen, engem jelöltél. jo a te cumid is...de nekem már nincs több rózsaszin :D

egyébként lányok ti hány cumit vesztek? mert én ugy gondoltam hogy ez az egy lesz neki, ami a csomagban van. ha nagoyn cumis lenne, akkor veszek neki még egyet, de egyenlőre nem akarok neki többet. nem szeretném ha nagyon cumis lenne.

Kép

Kép
timi1982

szly! azt a kenyérhéjat tényleg a ffenyőfára kell tenni?!?! :shock: :lol: tök cuki az az iwiwes kép

Kép

Kép
timi1982

wiwen en is vagyok, Tenyi Tamara
Vendég

hirtelen nem tudtam miről beszélsz!!!? De rájöttem! Imádja Roli a kenyeret! Van hogy a finom kaja nem is kell, csak kenyér.

Kép
szly27

velencébe kocsival menetek? roli jol birta az utat??? mert mi sem jutottunk el se tavaly nyáron, se az idén tengerpartra. de ugy terveztük hogy a következő nyárra már mennénk. habár még csak 1 éves lesz, de szeretnénk a közelbe elmenni. horvátho-ra gondoltunk csak hát picivel... persze ha olyan lesz mint az apja akkor örül ha kocsiban lehet és bömböl a zene :D

Kép

Kép
timi1982

Timi!Nekünk is volt egy Seat Cordobánk. HSB rendszámmal, úgyhogy kb annyi idős mint a tietek! Eladtuk. De szerettük nagyon, csak olcsóbbat kellett helyette venni, mert házat vettünk. Most egy idősebb Ibiza van helyette apának. Azt is szereti.

Kép
szly27

Hát ha mégegyszer mennék, vagy sokkal kisebb, vagy sokkal nagyobb gyerekkel mennék. voltak azért rossz percek az utazás során. De alapjában véve azért kibírható volt. A kisebb baba szinte végig aludná az utat. A nagyobb gyereket meg már nem kéne pelenkázni. Állandóan átázott szegénykém, mert ahogy ült, gondolom nem úgy bírta a pelus.
De a homokozást nagyon élvezte, a tengertől félt. Jól evett, jól aludt. Hazafele meg már sokkal jobban bírta az utat is.

Kép
szly27

ma volt seattali a ringen :D de nem mentünk.
nem clubseatos esetleg apucika???

Kép

Kép
timi1982

a gletteles is kesz, mer tisztan uldogelek a koszos lakasban:)
De ha minden igaz ma lefesti parocskam elso korben, holnap masodszor. Nem bannam. Bar akkor is egy hetig maradna a kupi, mert parkettazni csak jovo heten lehet majd. MErthogy megism meglesz a nagyszoba is. Mult heten ugy belejottek a fiuk, hogy ugy dontottek folytatjak, es azert tenyleg szep es konnyebb tisztan tartani. A penztarcank ugyan egyre sovanyabb lesz, de remelem minden meglesz juliusig!
Vendég

Egy 5-6 órás út szerintem még nem gáz egy 1 évessel, de mi 13 órát autóztunk egy 9 személyes Toyota Hiac-al és fullon voltunk. Meg persze a baba természetétől is sok függ.

Kép
szly27

Nem tag apa. Csak szimplán tetszik neki. Amúgy autószerelő és nagyon jó véleménnyel van a Seatról.

Kép
szly27

anyjuk! de jó nektek! nagyon csinik lesztek mire jön a kicsi. bár már mi is a festésnél tartnánk. de mi csak június elején csináljuk. remélem egyben leszek addig :D
rettenetesen félek néha hogy közbejön "valaki" és nem leszünk meg mindennel.

Kép

Kép
timi1982

Ha megint autót cserélünk, Seat Alteat akar venni. Most van az Ibiza, meg nekem a Citroen Xsara Picasso. De szerintem nem sokáig maradnak, mert nálunk még egy autó sem volt 2 évig.

Kép
szly27

Tamara! Nagyon csini vagy! VAlahogy nem ilyennek képzeltelek! Ne érts félre! Csak valahogy másnak! Az anyjuk név mást sugall.

Kép
szly27

szilvi: koszonom! az anyjuk nev a kollegiumbol ragadt ram, a csajok azert igy szolitottak, mert mindig foztem, takaritottam rajuk is- mert nekem ez letelemem hogy gondoskodjak valakirol- es igy lettem tamimami, majd ez leegyszerusitve anyjuk. A 3 lany kzoul akikkel egyuttt laktam, ez egyik, aki igen jo baratnom, ma is igy hiv, pedig neki mar lassan 3 eves lesz a kisfia:)
Vendég

oh, a picasso egy ideig nagy kedvencem volt. NEkunk sajna nincs kocsink. De ferjem nemis tud vezetni. No meg en sem, de nekem van jogsim:)
Vendég

Akkor a koliban nagyon jól jártak veled! :lol:

Kép
szly27

Nagyon szeretem a Picassot! Jó tágas, magas, és ami a lényeg: belefér a babakocsi!!! Egy baj van vele: Diesel. Amíg csak benzines autónk volt, olcsóbb volt a gázolaj, így most direkt dieselt vettünk tavaly októberben. És tessék, most meg az a drágább, és úgy tűnik ez csak fokozódik! Hát ez a mi szerencsénk!

Kép
szly27

hat igen, de szerettem csinalni mindent amit tettem, es ok meg halasak voltak- no meg oket is rendre "neveltem":)
NAgyon jo kis negyes voltunk mi! Kicsi koli volt, es a vezetoseg mindig peldalozott velunk, pedig mi sem voltunk minta lanyok- na ja de ezt a vezetoseg nem tudta.....
Vendég

Én is szerettem a kolis életet. Akkor lettem igazán önálló!

Kép
szly27

amugy a mai napig ilyen vagyok, teszek veszek mindenutt:)
Vendég

Na mar vissza is tert ide a vihar. Elelg csunya fekete felhok vannak.
Meg ez az orult szel.
Parom mindenkepp ra akart venni, hogy lemenjek setalni, de a szelet nagyon nem birom.
Vendég

En is a koliba lettem az. Bar nagycsalad leven othon is volt boven mit csinalnom, csinaltam is, de a szabadsagot az egyetem hozta meg. Illetve en elotte voltam fel evet Nemetorszagban, es az volt a "megvaltas"( anyukam elegge karrakan no....)
Vendég

Dörög, villámlik, és szakad az eső.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nekünk egy Opel Merivánk van.. én szeretem...
És imádok vezetni! :lol:
Persze kellett is sokat, mert valami ilyesmi volt a munkám. :roll:
Vendég

Anyjuk, Timi IWIW-en jelöltelek titeket!

Ronix Én is vagyok iwiwen Tuza Ágnes (Ági)
Vendég

Nálunk is most járt az anyósom...
Egy halom kaját hozott. Ő főzésben nagyon jó... :D

Kép
andkata

szerencsere nalunk nem jart anyosom, remeljuk nem is fog!
en nem csipnem nagyon. Amugy ok az ablakcserebe segitettek be, de fel sem ajanlottak, vagy nem is kerdeztek, hogy a babanak kell e valami. Anyukam sem az a tipus, illetve o hasznalt cuccokat tett felre nekem, hogy valogassam at. O nem partolja a mai "modern" dolgokat...
Vendég

Lányok, aki megadta a nevét, bejelöltem az IWIW-en :D
Engem is lehet jelölni bátran: Kardalus Dóra (csak egy van ilyen :wink: )

Véda
Vendég

hát asszem az enyém is azért ajánlotta fel, mert anyáéktól megkaptuk a babakocsit, ami ugyebár nem két forint volt, és szerintem nem akart lemaradni.
persze azt kihangsulyozta hogy sokat nem tud adni, és ne drága ágyat nézzünk, mert neki ugyebár van még egy gyerke akire gondolnia kell. mondanom se kell ő pesten lakik már külön és olyan 250-300 körül keres nettóban. nah de mindegy...
szóval ki lett hangsulyozva hogy nekik ennyier futja. persze én ennek is örülök mert ennyire se számítottam tőle...
aztán ha drágát nézünk akkor nekünk kell pótolni a többit!!!

Kép

Kép
timi1982

Én is szeretek vezetni, bár mostanában nem szívesen megyek városon kívülre. Valahogy nem esik jól.

Kép
szly27

veda: gyonyoru a kislanyotok:)
Vendég

Kata! Nagyon szépek vagytok! Az a torta is gyönyörű! De jó lenne most belőle egy szelet!

Kép
szly27

Veda! A kislányod hasonlít a keresztlányomra. Ő is szokott így nézni! Nagyon aranyos!

Kép
szly27

szly nekem rozsaszin cumim van akarod????????????

nekem eddig 3 db cumim van a babynek :)

aki irta a nevét azt jelöletem :D
csajok annyira ég a gyomrom már ettem renét de semmi :x :x :x

pocsék idö van :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nekem még annyi minden hiányzik a babynek

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!No,azt hiszem én is megtaláltam mindenkit iwiwen,ha nem baj :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

ronix!
próbáld meg egy kávéskanál szódabikarbónával. azt szabad. és még a renénél is jobb terheseknek.

Kép

Kép
timi1982

Hú,olyan sotét fekete felhő van felettünk,mintha itt lenne a világvége :shock: Szerintem nemsokára olyan vihar lessz,hacsak a szél el nem viszi-tuti elmegy az áram is.

Kép
Kép
Kép
kike

itt is rendesen dörög-villámlik
lesz jó nagy zuhé. feketeség is van rednesen!

Kép

Kép
timi1982

Itt még nem dörög,se villámlik,de majd biztosan fog.Hát ilyen ronda felhőt se lát az ember mindennap! :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Msn-em:weisz.e@freemail.hu-ha valaki fel szeretne venni :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X