Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi, gondolom a sok-sok Pázmányos miatt van közös ismerősötök (nálam csak minima 2 emberen keresztül megy a legrövidebb út is)
sztem az ipse nem harap, csak ugat - olyan a lapja, mint egy 16 éves kamasznak. szvsz csak retardált, nem az a fajta, aki holnap bemegy a bíróságra egy uzival (már ha tényleg ügyvéd)

Zsanci, nekem is egyből feltűnt a vallásos(?) vonal, de ne legyünk már előítéletesek :P

Istóknak már nincs láza, csak hőem (alkati szerrel is megturbóztam a mercuriust), és már játszik, vihog, meg felesel :P

Zuzi, mi is így csináltuk, a rendes fürdővizébe tettük, aztán icipicit hidegebbet (csak langyosat) eresztettünk hozzá, de mivel már a vízbe menéstől is kikészült szegény, és azt sem akarta, hogy egyáltalán hozzáérjünk, ezért túl sokáig nem bírtuk visszanyomkodni a kádba...

vaze, Liliróza beleharapott a nagylábujjamba, most másodszorra is! így szól, hogy vele foglalkozzak??

votiv 8)
votiv

Zuzmó, ,
Azannyát, micsoda szomszédok!!! (Én meg se merem keresni az enyémeket. Jaj, mit találnék...) A küldetéseden annyira nevettem!

Ancsi,
Azon is gondolkoztam, hogy hogy-hogy Petinél nem voltak szobatisztasági gondok, mikor M. született... Aztán ráeszméltem, hogy akkor még szóba se jött a szobatisztaság.

Macs,
Mákostésztát már ehet? De annak nincs hatása, nem? A pálinkás kenyér durva, vörösboros kenyér nem lehet? (Vennék biobort...) És Marci?
Huú, amit az oviról írtál baromira hasonlít az itthoni viszonyokhoz (mármint ami néha, na jó, általában itthon van, nem az óvodájában). De ha kedvesek F-vel és úgysincs más... És ha a gyerekek is normálisak. Másban lehet nagyon jó még az az óvoda!

Curse,
Én esküdt ellensége vagyok a kislányok hajlevágásának, csak hogy jobban nőjön. Az én egyik fodrászom szerint baromság, másik szerint használ. De ha már levágod, vágd akkor mikor még nem okoz neki traumát (már ha okoz ez traumát, ezt nem tudom). Én ismertem olyan kislányt, akinek levágták többször és még mindig nincs annyi haja, mint annak a kislánynak, akinek egyszer se vágták le. Szóval sztem vkinek vagy van sok haja babakorában vagy nincs. Biztos van összefüggés a babahaj és a későbbi haj között, de egy jó frizura más kiskorban mindent megold.

Ancsi,
Barátnőm gyerek vizeletgyűjtő tasakra esküdött. Steril és olcsóbb. Én zacskóztam.
Nálunk a fagyasztás utáni állag csak engem zavart, gyereket soha. Szóval majd ne nézegesd, ne szaglászd és akkor megeszi (ha kell neki - mert valszeg elég tej lesz).

Votiv,
Akkor +++++++++++
(M-nak is annyi volt 1-2 hete. Egész jól átvészelte. Kívánom, hogy nálatok is könnyen menjen a lábadozás. Én mindig arra gondoltam, hogy hajnal előtt van a legsötétebb - vagy vmi ilyesmi - Wodehouse)
Én prizniceltem is M-t, ami bár furának tűnt, de használt. (Most tanultam meg, hogy a priznic nem az, hogy hideg törülközőket cserélgetek az ordító gyereken, hanem, hogy meleg nedveset teszek rá, ami szépen kihül. Ezt mondhatta volna valaki anyámnak is :twisted: )

Deni,
Bencus nagyon ügyes!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

zsancikant

Szomszédok teleregény 687. rész:

összefutottunk fent említettekkel a Lidl-ben :shock:
Arra lettem figyelmes, hogy egy pasas nézi mosolyogva PAnnust, de tök nagy szeretettel. Aztán megláttam mellette a csajt is, és hirtelen majdnem ugrottam egy hátast :shock: Tomi is felismerte őket.
Ezekm annyira vágyhatnak egy gyerekere!
Ettől függetlenül remélme, nem lesz nekik :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsi!
Ők azok :!:
zuzmo1

priznic :lol:
fúú én de utáltam! anyukám is úgy tudta, mint a tiéd :P

Istók estére teljesen lázmentes lett, egyszer csak kijött a szobából, letelepedett az asztalhoz és kért enni :shock: a köhögése is szinte nyom nélkül elmúlt, pedig de. még recsegett minden levegővételnél a tüdeje, nem is értem, hogy jöhetett ilyen bámulatosan hamar rendbe. vagyis naná, hogy a homeopátiával, de ez minden képzeletet felülmúl :)
azért lovagolni még nem viszem holnap, hadd lábadozzon...

hajvágásról 1x egy biológust kérdeztem, ő azt állította, képtelenség, hogy a vágástól jobban nő. sokan azzal keverik, hogy a régebbi haj (több éves) már károsodott, esetleg elvékonyodott, és ha ezt levágjuk, akkor "friss", erősebb, újabb haj marad. de nem nő/erősödik attól, hogy levágják. mondjuk a pasi azt is állította, hogy nem szabad naponta zuhanyozni/hajat mosni, mert csak tönkretesszük a bőrünk természetes védekező rétegét, és emiatt lehet, h több betegséget fogunk elkapni...

votiv 8)
votiv

és mi van azzal, h ha levágom a lábamon a szőrt, akkor legközelebb vastagabb, és egyre vastagabb lesz?
és ez nem városi legenda, nálam igy alakult.
Mikor először leborotváltam még nem is látszott (19 évesen)....most meg...boá!
egyébként én is azt hallottam, h nem lesz a haj a vágástól dúsabb.

Votiv,
a hajam egész biztos nagyon nagy biztonságban van!!!!

Zuzi,
pfúj, még mindig.
zsancikant

Votiv :) De jó, hogy Isti már jobban!!! :D :D :D lábujjharapás :mrgreen: :lol:

Zuzi :) Szomszédok és a Feladat :mrgreen: :lol: :lol:

Curse :) Remélem Adél keze már jobban van!! Nem lett lila vagy duzzadt? Hú ez a látászavar nagyon gáz :( Kitartás a vizsgálatokhoz, remélem megtalálják mi ez!! Hajvágás csak Bálintnak lesz a hétvégén, Bencuséval még várok (1-2hónapig biztos), bár Laci szerint ez nálam lelki ok :mrgreen: mert amíg ilyen kis kócos-göndör babahaja van, addig "kicsi baba", aztán meg már nagyfiú, hát asszem igaza van... :roll: :lol: De jóó, gyertek Ti is játszózni!!

Ancsi :) Bakker ez a dugulás :evil: :evil: Ti meg vagytok "áldva" ezzel a fürdővel... :roll: +++++

Móni :) Na akkor már én is tanultam vmit! :) (mármint hogy hogy kell priznicelni), szerencsére még sosem kellett, de hátha jól jön a tudomány...
denizsa

Sziasztok!

Megint előre kell bocsátanom,h nem volt időm rendesen visszaolvasni visszaolvasni, mert épp rendet akarok tenni :lol:

Curse,
ilyen látás-bajom nekem is volt gyerekkoromban,de én csak nagysoká szóltam a szüleimnek róla, azt hittem ez hozzá tartozik a látásomhoz :mrgreen: De mire dokihoz kerültünk volna elmúlt. Az unokatesóm meg gyógyszert szedett rá és úgy múlt el neki. Ha jól emlékszem akkor fáradtságtól/stressztől is simán lehet, plusz erre már végképp nem biztos,h jól emlékszem de valami táplálkozási probléma is (vitaminhiány?...)okozhatja. Na, jól megmondtam,h miket nem tudok a dologról? :-)

Traumeel-ből van bogyesz is, tehát az sem gáz,ha lenyalta//ja Adél a cuccost...Egyébként most hogy van a keze? Amikor lilulni látod mindig adhatsz be neki sztem az Arnicából,nekem így em alakult ki semmi csúnyaság az ínszalagszakadáskor.
Köszi, Kezem már majdnem jó, a maradék bénasága már nem számít...

Eszternek én levágattattama haját, lévén,h szögenyes szőke és vékonyszálú és nagyon kuzán festett, de egyáltalán nem fiúsra, csak úgy,h rendezetten nézzen ki.És örülök,h így döntöttem,mert sokkal szebb szerintem. Mondjuk nagyon sokáig halogattam én is...

Vot,
dejó,h Isti ilyen gyorsan jól lett, én tuti nem merném kizárólag homeopátiázni, de ilyenkor elgondolkozom...Lili és a harapás :lol: : Atis ma a nyakamba beleharapott szórakozásból azzal a két fogával :-)

Deni,
Bencusod nemcsak jóképű, de ügyes is 8) Jó parti :lol:

Kép
Kép
szelloke

Zuzi,
Mekkora p*csök ezek...
a társasházas szomszédokról sokat tudnék mesélni.Tavaly adtuk el a vadonánsúj kecónkat, ahonnan a 4hónapos Eszterrel, másfél évvel a beköltözés után hazaköltöztünk anyukámékhoz,mert egy cigány kurva volt a szomszéd. (Erről persze nem szándékozott nyilatkozni az ingatlanos :twisted: :twisted: )
A csaj persze nem a luxusk* volt, hanem szó szerint a legalja!! Mindenkit felvitt az utcáról,aki egy kicsi piát vagy akármit adott neki, volt néhány állandó krapek is, az egyikkel együtt drogoztak, a másik örökké meg akarta ölni stb. A rá kihívott rendőrökek is felajánlkozott!!!Volt,h simán meztelenül nyitott ajtót, mikor vertük az ajtaját,h halkítsa le a zenét, és tök mindegy volt neki,h éjjel vagy nappal van stb stb stb stb.
És mindezt tetézte,h kicsalták a válaszfalból az alapanyagot és simán egy gipszkarton volt közöttünk :twisted: :twisted: :twisted:
na, nem gondolok rátöbbet, csak néha jó kiadni, mert eléggé megviseltek az ott töltött napok. Hát ezek után költözünk mi vidékre, családi házba... :twisted: :roll:

De hogy jót is szóljak magunkról, Ati elkezdett grimaszokat vágni, egész nap röhögnöm kell olyan mókás.
Ja és Eszterem meg retteg a a macskáktól :roll:
szelloke

Votiv!
Isti gyógyulása bámulatos!!! Szuper! :o :D :D :D
lábujjharapós Lilike :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hajvágás:
nálunk nagy vita van/volt/lesz. B-t Tomi fodrásza nyírja, ahová 2 hetente járunk 8) , persze B-t ritkábban nyírja, és esküszik, hogy azért olyan erős B haja, mert vágták rendszeresen. Enyém fodrász szeritn ez hülyeség, és a mostani szakkönyvek szeriint is az. Úgyhogy PAnnusnak nem lett levágva a haja 1 hónappal ezelőttig, akkor is azért, mert teljesen eltört már hátul, és berasztásodott egy tincs :lol:
mintákat természetesen felcímkézve eltettük emlékbe :D

priznic:
anyám egyszer vizes lepedőbe csavart. NA, az élmény volt, azért is emlékszem rá szeritnem :twisted: :lol:

Szellőke!
Szomszéd kurva :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
zuzmo1

jaj, én nem is mondok semmit, merthulla vagyok, nézzétek a blogot és öröm-könnyezzetek velem :wink:

nukada

Sziasztok!

Most nézem, mennyire elszaladt az idő. Negyedévente átnézzük a gyerekekről készített képeket, és több tucatot előhívatunk saját magunk, meg a rokonok számára. Jó ez a digitális technika, de én annyira szeretem az albumokat lapozgatni.

Nukada!
Gratulálok! A filmet nem tudtam lejátszani, de amit leírtál, az is nagyon megható, és örvendetes. Tegnap írtam a blogba, de hogy hova lett?

Votiv!
Remélem, hogy nyugodt éjszakátok van/volt! Mire a hozzászólások végére értem, láttam, hogy Istinek elmúlt a láza. Hihetetlen, hogy ezek a homeopátiás készítmények mennyire hatásosak. Lehetséges, hogy akár 5 perc elteltével is hassanak? Nálunk hasfájása volt a kicsinek, és még csak a harmadik golyócskánál tartottunk, amikor megszűnt a sivalkodás, de úgy, mintha elvágták volna. A pelenka nem ropogott, így nem hiszem, hogy ettől könnyebbült meg. Olyan váratlan volt az egész.

Tinu!
Köszi, hogy leírtad a véleményed! Dr. Csernust először egy Gálvölgyi paródiában láttam, majd egy Kepes műsorban. Jó ideje egyáltalán nem nézünk tv-t, így az általam látott tv-s szereplései alapján, nekem semmilyen előítéletem nincs vele szemben. A nővérem mesélt még róla, aki meghallgatta egy előadását, illetve a Magyar Nemzetben olvastam egy vele készített interjút (azon viszont bosszankodtam). Nekem még nem ment el a kedvem attól, hogy tovább olvasgassak tőle.

Azt írtad, hogy a könyveit nem olvastad, csak a tv-s „pszichiáterkedései” alapján ítéled meg. El kell adni a műsorokat, és ha nem folyik a vér, ha nem alázzák meg bennük az embereket, ha nincs kiteregetve, de legalábbis megszellőztetve a legmocskosabb szennyes, stb., akkor az nem is a jól eladható kategória. Sajnos ez van. Csernus stílusa nagyon jól illeszkedik ezen elvárások közé, mert meghökkentő, trágár, de szerintem biztos, hogy azért a tv által is jócskán felfújt.

Így egy kicsit nehéz, mert én nem tudom, hogy te mit láttál, te meg nem tudod, hogy mit olvastam, de nekem eszembe sem jutott, hogy a Csernus stílusából általánosítsak, és azt gondoljam, hogy ezen a fán terem a pszichoterápia. Most még azt gondolom, hogy ez is egy út. El tudom fogadni, hogy narkós, alkoholista embereknél, akiknél a hazudozás létfenntartó praktika, hatásos lehet a Csernus féle meghökkentés. Neked is kell/kellett sajátélményű csoportba járni, és azért a pszichodráma sem egymás lelkének a simogatása.

Curse!
Nekem is volt pár éve hasonló tünetem, és nagyjából azt az utat jártam végig, amit te, és a konklúzió is hasonló volt: migrén. Nálam ezeket a látászavarokat mindig iszonyatos fejfájás követte.

Jó éjt!
zsini
zsini

[quote="votiv"]A írta:votivncsi, gondolom a sok-sok Pázmányos miatt van közös ismerősötök (

Votiv,
meglepő, de nem. csak egyéb, pl. tök messze vidéken lakó ismerőseim ismerősének az ismerőse. nem is értem! :)
a hajvágás szerintem azért tűnik jó ötletnek, mert utána látványosan nő a haj. de én sem hiszek ilyesmiben, hogy utána jobban nőne. más dogok befolyásolják ezt. pl. a hormonok. nekem terhesség alatt pl. kevesebbet nőt egy időben a hajam.
a hajmosást meg nem túlozzuk el, Lencsénél max. hetente 2x, Adrikánál meg csak a habos fürdővízzel, így tök zsíros szerintem a haja, de apja szerint így a jó. samponnal semmiképp nem akarjuk pár hónapos koráig.

Szellőke,
ez egy új építésű volt?? :(
legalább jól sikerült eladni?

Zsanci,
ez bennem is felmerült. állítólag ha vki a bajuszportáját gyantáztatja, az is megerősödik. nekem szerintem különben nem lett erősebb sehol se a szőr, csak azért, mert szedem/vágom.

ancsipancsi

Nuk,
tök édi Réka, ahogy ott áll. és a hemü is aranyos. szerintem haladtok egyre jobban.
ancsipancsi

Zsini: szerintem egy drogosnál, ha hatásos egyáltalán Csernus stílusa, csak átmeneti lehet a hatás. Lehet, hogy a szerről lejön, de hogy mennyi ideig marad tiszta... Hát ez az igazi, lényeges kérdés és nem hiszem, hogy dresszúrával ezért sok mindent lehetne tenni.
AZ általam ismert egyetlen pszichoterápiának sem része egyébként a másik emberrel való ordibálás. A pszichodráma más, mert ott nem a terapeuta ordibál, hanem a protagonista állítja be a fejében létező jelenetet, amely persze lehet durva, ez tény.

Kép
Kép
tinu

Nuk!
Gratulálok Rékának! Ez szuper! :D :D :D :D
És belenéztem a videókba, ugyanolyan gyerekszőnyegünk van :P
Réka hogy viseli a szemügét???

mi Kecskeméten vagyunk, ma reggel lehoztam a kölköket, amíg apjuk deportál :cry:

B persze cseszett a déli alvásra. sose szokta kihagyni, csak akkor szívat halálra, ha tudja, hogy az apja nincs itthon. miért csinálja ezt???

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
és B milyen lesz,ha kimarad az alvása? Arra gondolj,h ez a nap is csak elmúlik valahogy ;-)

Nuk,
tök jó,h ilyen szépek már a gyerekszemüvegek is!! És tényleg, hogy bírjátok a fején tartani??????Mennyit kell rajta lennie? Imádom,h ő is mindig mosolyog!!! Gratu a felálláshoz!!

Ancsi,
igen, újépítésű volt, és ezt az egy "apró" hibát leszámítva nagyon király lakás volt, de azért is nem feccoltunk energáit bele, mert hamar rájöttünk, h innen elhúzunk inkább örökre... rettentő sokat buktunk vele, szívesen tanultam volna meg a más kárán,h ne költözzünk társasba és mit is jelent a hitel... (Olyan,mintha havi 80e+resziért laktunk volna ott a törlesztő részlet miatt, mert ugye csak a kamatot kezdtük törleszteni, de még a hitelfelvételhez elment kb 400e és utána a büntető kamatok is kb 800-ba fájtak... :twisted: )Végül 80e-rel kevesebb volt a vételár, mint amit a banknak vissza kellett fizetni :twisted: :twisted: ) Nem mondom,h jó móka volt...

Megjártam a kismamabörzét, nem olyan nagy szám sztem...

Kép
Kép
szelloke

Szellőke: én betankoltam egy csomó rucit pedig. Vettem Tüncinek egy esőkabátot, rápróbáltam és utána le se tudtam venni róla. :D
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

SZOLGÁLATI:
Sok szeretettel meghívlak titeket - természetesen szigorúan minimum egy gyerekkel - Angi szülinapi kertiparty-jára május 9.-én. Fogadóképesség 10 órától.
Esőterv nincs, de semmi gond, hisz úgyis boszorkány is vagyok 8) .
Helyi sajátosságokat szívesen privizek.

semmi extra nálunk csak nem jutok ide.
azért ami hozzám intézett:

Ancsi! beöntés: én nem kértem, de vajúdás közben volt olyan érzésem, hogy kellett volna :roll: (hiába voltam aznap a wc-n elégszer)

Zuzi! köszönöm az ovinénik w-véleményét :D . szívesen meghallgatnám a részleteket is ha van kedved/időd.
s témához hogy tartozom egy pontosítással: az itten W 17e+ kaja

Tinu! én is alig hiszem el, hogy mindjárt 2 :lol: . még mindig van néha olyan érzetem: dehátmégcsakmostvoltpocakban :lol:

ÜgyiBencuskép :lol:
Tünci kép tünci :lol:
Istinek ++++++++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Tinu,
végigstíröltem (de vicces ígyleírni :-) ) az összes vadászott cuccot, és én is elégedett vagyok.Szóval pontosítok, asszem csak az nyomta ráa bélyegét a véleményemre, rohantam,s alig 1óra alatt válogattam a két gyereknek a ruhákat!!!!Tök király vagyok,ha jobban belegondolok :-)

Barbi,
OKs :wink:
Sőt, sztem még csak épp most tervezgettük őket :lol: :lol:
Beöntés elsőnél volt, másodiknál nem,s erősen hiányoltam :lol:
MEllesleg mégegy kétgyerekes tapasztalat, amit már régóta akarok megosztani Veletek: gátmetszéssel szülni könnyű, (igaz utána nem olyan nagy a boldogság már)Gátmetszés nélkül fordítva igaz :lol: :lol: Szerintetek is? 8)
Na, mentem

Kép
Kép
szelloke

Szellőke, gátmetszéssel is nehéz volt, gátmetszés nélkül repedéssel meg még nehezebb (azóta is)

2 hetes Adrikát pusziljuk

Pöttyös Tünci :D :D :D cuki!!!

votiv 8)
votiv

Deni,
köszi a névnapi köszöntést :)

Zuzi,
sztoridon behaltam :shock: :lol:

Mi még Baján élvezzük a "szabadságot", majd jelentkezem ha hazaértünk. (Zsan, kávézó letesztelve, király :D )

KépKép
fibi

bakker, a mi kerületünkbe 2200-ért szállitanak ki gyogyszert :( pedig az alkati szeremet csak a grétiben lehet kapni :?

beleolvastam az elözö oldalba is,
Isti remélem már jobban van :)
és Mindenkinek köszi a köszöntést :)
pszicho vita érdekes, de mennem kell, felébredt kisebbik.

Fibi,aki biciklizett is ma a napsütéses madárcsicsergéses virágillatban
fibi

Szellőke :) Szép kis szomszédotok volt... :o :shock: még jó, hogy el tudtatok jönni onnan! Grimaszoló Ati :lol: :lol: Én hasonló tapasztalatokat szereztem a gátmetszéssel, mint Te (bár a "könnyűt" inkább "könnyebb"-re módosítanám :mrgreen: ), de ez szerencse kérdése is asszem.

Ancsi :) Hogy boldogulsz a "feltúrt" fürdőben? vizetek van legalább, ugye?

Nuk :) Nagy gratula Rékának a felálláshoz!!!! :D :D :D

Zuzi :) Pörgő Bazsó :roll: de legalább a rokonok tudnak segíteni, nem? (mármint lekötni a duzzadó energiáit :wink: )
Képzeld, Bencus meg átállt a napi 1 alvásra! Elfárad, de egyszerűen nem hajlandó aludni, minden izgibb annál :lol: Nem gáz tul.képpen, bár kicsit előbb elfárad, mint Bálint aludni szeretne menni, és szinte beájul a karomban, nem kell hosszan súlyzózni vele 8)

Tinu :) Jaj de csini Tünci!!! :D :D nagyon király ez az esőkabát!!

Fibi :) Hú de szuper dolgod van! :D Hajrá bicikli, kávé és szabadság!! (majd mindjá' mélek gyogyótárilag)

Barbi :) Köszi a meghívást :D igyekszünk ott lenni! (bár nekünk arra a hétvégére extra progink van, főleg ami az előkészületeket illeti :wink:)

Kép
Kép
denizsa

Fibi,
DEJÓ!!!! majd legközelebb együtt...
sajna mostanság nem tudunk menni, mert most fogják apóst csipő és térd-ügyileg műteni...amig lábadozik, mi nem tudunk menni...

Barbi,
köszi a meghivást, próbálunk ott lenni! Küldhetnél nekem itinert!

Zuzi,
mikor jössz vissza? és Tomi?

Mi vadasparkoztunk ma, remélem kullancs nagyon megijedt a ronda fejemtől... :roll:
zsancikant

Na, apa visszament melózni, első éjjel, hogy nem segített és már kivagyok :/. alig aludtam pár órát, mert a hajnali etetés után rendszerint 1,5 óráig nem akar alvadni, csak cumizni.

Csatornát megcsinálták, már csak a burkolás van.

ancsipancsi

Sziasztok!

Micsoda pangás! :o :lol:

Zsan,
vadaspark jó lehetett, mi mégn em voltunk egyszer sem
írsz privit? :D

mi szombaton Kolompos táncházban voltunk a Fonóban, Ábel igazi partyarcként nyomult már 8) :lol:

remélem, minden gyerkőc jól, mi taknyolunk hangyányit, de majdcsak elmúlik (az orrszívás nagyon nehéz vele mondjuk, de remélem ki tudjuk szippantani), azért elmegyünk zbölibe, hadd örüljenek a többi anyukák :mrgreen: :lol:

Nuk,
gratula nektek :D :D :D

Fíbsz,
meddig vagytokt Baján?

Zuz,
+++ -ok Bazsóhoz ;)

Den,
Bencus helyes :D

Tinu,
csaj is aranyos a pöttyösben :D

Szellőke,
tapasztalat híján csak hallomásból - szóval ugyanaz, mint Votiv, gátmetszés nem jó, de ahol nem sikerül a gátvédelem, ott a szanaszét repedés még rosszabb

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi,
drukkok :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok,

Egy pici bekukk a munukahelyről, alááá illegalice. :lol:

Sajnos nincs időm irni és olvasni, pedig néha olyan jó lenne, sőt néha fejben meg is irom, hogy mi van velünk, de odáig nem jutok, hogy ténylegesen. Rengeteg a meló, tanulás, dánok és persze amikor csak lehet, akkor Fanni, Fanni, Fanni. Amikor pedig esetleg nem hulla fáradtak vagyunk, akkor kettesked projekt, mindeddig sikertelenül. :( De ami késik...

Votiv: Jobbulást nektek. Vazze a láb harapás, az nagyon fájdalmas, enyim gyerek is csinálta. Valmi nagyon rosszat tehettem, hogy nem is válaszolsz nékem. :( :(

Nuk: édes pofa a lánykád. Altatás nem olyan nagy gáz, mi hármat megúsztunk, tényleg ne félj tőle és utána jó lesz Réka szem és ez a legfontosabb.

Zuz: valamikor remélem bepótoljuk a bepótolnivalót. Szomszédok no comment, de rosszat ne kívánj nekik, valószínű igy is elég szaharin az életük. Mert ugye minden rossz visszaszáll ránk. :lol:

Deni: sajna kért Cdt nem tudtam megszerezni, mert PJ elutazott és nála vannak ilyen zenék. Bocsi....

Megint mennyi jó kép.

Barbi: köszi a meghívást... adok egy kis esélyt, hogy ott legyünk.

Kép
Kép
johanna1975

Zsan: kullancsról jut eszembe, pont arról kéne hírlevelet kreálni, de már a látványtól is elhánytam magam. :lol: Tök jó illóolajakat tanultunk, amiket utálnak, úgyhogy idén saját fejlesztésű védőkrémünk lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Zsan,
mi szombaton vadasparkoztunk :) de kár, hogy nem futottunk össze :wink:
és nagyon nagyon jó, és a ded élvezte aztán rohangáltunk a hatalmas réten, szuper volt :)

Barbi,
köszönjük a meghívást :) remélem most eljutunk :) :) :)

Tinu,
csajzinak olyan igazi 'csókos' szája van, reszkessetek pasik :wink:

Mi meg voltunk oviban, ahová Augusztustól járni fogunk - ha majd Ákos is úgy akarja :D - és jól érezte magát az udvaron kb 1 órát játszott a gyerekekkel, illetve inkább csak melletük :) Olyan szép ovi, aranyosak az óvónénik de most rossz érzésem van, hogy másra kell majd hagyni. Viszont tök jó, mert akár 2 hét szülős beszoktatást is engednek, szóval lesz idő, hogy kiderüljön, jó-e ez neki vagy inkább várjunk még....

Kép
akata

Szrek,
már tegnap este hazajöttünk, de apjukra rájött a rendrakási láz, uh egész este pakoltunk :roll:
nem értem különben, egész életében trehány volt, és MOST jött rá, hogy ö rendszeretö tkp. Bálintot is rendre akarja nevelni, meg tölem is elvárja asszem... (35 környékén felborulnak a pasik :lol: )

Ancsi,
+++++++

Zsan,
oks, nyáron mégjobb ott élvezni a panorámát :D

KépKép
fibi

Ancsi :) Éjszakákhoz ++++ Tud vki segíteni Neked apán kívül? (anyukád, anyós,...?) Szuper, hogy fürdőhelyzet okés :D

Johi :) Ketteskéhez drukkok!! Erre a szupi krémedre beneveznénk mi is! :wink: (vagy inkább döntsünk homeo vagy aroma?)

Fibi :) rendszerető apa :mrgreen: :lol: (mélem megkaptad?)

Zsan :) Vadaspark rulez :D

Akata :) Már augusztustól ovi Ákosnak? még csak 2 éves lesz (vagy rosszul van a vonalzója?) De szupi, hogy találtatok szimpi helyet! :D

Szrek :) Takonykórnak hess, múljon el hamar!!+++

Votiv :) Merre vagy?? Isti teljesen meggyógyult már? Lili nem kapta el, ugye?

Curse :) Nem írtad, hogy Adél keze hogy van!?

Rylie :) Hogy vagy, pocak? Mikor mész dokihoz? Jún. hányadika is a kiírt ip.?

Nálunk a hétvégén az egész férfiszakasz fúrt-faragott, aztán tegnap elkészült a Mű! végre van hinta, ráadásul mind2 srácnak :D nagyon élvezik a dolgot, alig akarnak lecuppanni róla (ezt meg én élvezem :lol: ). No nem olyan szuper, mint Katáéknál, de azért elmegy :wink: :
Kép
(Bocsi, nem túl jó kép, mert nem akartak egyszerre idenézni a besték... :mrgreen: )

Kép
Kép
denizsa

Manóka,
EMMÁDNAK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Ancsi,
Már megint ez fránya lefolyó :evil: Most nagyon nem hiányzott ez Nektek. :( ++++++++++++++++++!!!

Votiv,
Lábujjbaharapó LiliRóza csúcs :lol: És szuper, h Istid jobban! :D

És köszi Mindenkinek a hajvágásos válaszokat :) Úgy döntöttem, h marad olyannak, amilyen, nem birizgálom.

Deni,
Hintázó srácok :D Gondolom nemcsak a végeredmény aratott nagy sikert, hanem közben a fúrás-faragás is :lol: :wink:
És igen, igen, a restanciám :oops: Szerencsére Adél keze teljesen okés :D cserébe a saját ujjamat zúztam le elég rendesen, először azt hittem, h eltörtem, de úgy néz ki még sem. Megbosszulta magát a dolog 8)
Helyette most újabb aggódás van a fronton :roll: Tegnap kb. fél percig nem tartottuk Adélt szemmel és máris megtalálta az egyetlen sz@rkupacot a hatalams földkupacba :roll: Hihetetlen ez a Murphy csávó :evil: :evil: Ez még hagyján, de meg is kóstolta :roll: Most tök para vagyok, mert h fogalmam sincs, h milyen állaté volt. Veszettségre már rákerestem, az nem terjed ürülékkel, de cserébe 600e másik dolog van :roll: Fogalmam sincs, h ilyenkor mit kell csinálni, úgyhogy délután megyünk a dokihoz. Biztos szépen fog nézni :roll:

De azért, akinek már volt hasonló „élménye” írjon. Hátha okosabb leszek.

Szellőke,
Köszi, h leírtad ezt a látászavaros dolgot :) megnyugodtam, h nem vagyok vele egyedül. Egyébként a háziorvosom is még a vitaminhiányra gyanakszik, holnap megyek hozzá vissza a leletekkel, remélem vmi biztatót mond és nem kell további vizsgálatokra menni.
Egyébként az a bajom, h már elég régóta megvan kb. 8 éve, de most az utóbbi időbe eléggé besűrűsödött :roll:
És köszi a traumeeles bogyó tippet is :)
A régi szomszédotok azért nem semmi lehetett :shock: :shock: még kész szerencse, h elég jól sikerült kijönnötök a buliból.

Nuk,
Én még nem tudtam elolvasni a blogotokat :oops: :oops: de ha jól olvasom itt a fórumon, akkor Réka felállt :D Hatalmas gratula hozzá csajodnak!!! :D

Zsini,
Neked is köszi, h leírtad a látászavaros dolgot, szintén megnyugtattál :)

Tinu,
Eszméletlenül jó ez a pöttyös szerkó :) Mi végül nem mentünk ki.

Barbi,
Köszönjük a meghívást :) Ha addig nem jön közbe semmi (pl. az autónkat nem zúzzák le vagy vmi hasonló :lol:) , akkor megyünk!

Fibi,
De jó napjaid voltak :D

Szrek,
Nem írtad mi van a lábaddal.!! Bulást Nektek!!!

Johi,
Ketteske projekthez drukkok!!! A védőkrémre pedig majd mi is benevezünk :wink:

Kata,
Ez tényleg, h van, h Ákos máris oviba? Mindenesetre remélem bejön majd Neki!

Kép Kép
curse

Deni, Curse :)
igazából ovi, de van egy bölcsi szakasza. Egy épületben van a bölcsi meg a kiscsoport, 3-4 utcányira pedig a középső és nagycsoport. Ákos akkor lesz 2,3 éves és csak ebédig maradna. A gyerektársaság miatt szeretném, mert nálunk - a világ végin :) - egyetlen kislány van akivel játszik. Nagyon szeretjük, és ők is nagyon szeretik egymást de talán már kicsit többre is szükség lenne. Gondoljuk mi. Aztán majd kiderül. A 2 hét beszoktatás alatt, amíg ott lehetünk vele meglátjuk, hogy jó-e ez neki, ha nem akkor eltoljuk a következő tavaszig :wink: Szóval semmi kényszer, csak ami neki jó.

Deni, :)
hú de jó kis hintapalinta!! :D és szertnek hintázni?
Nem ér a miénkkel hasonlítgatni! Az az udvaron van :) így télen pl. nem használható.

Haj: ugyan nekem fiam van, de mi rendszeresen kaszáljuk a haját :) amikor lemennek a fürtök, akkor a kisbabám helyett rögtön kisfiam lesz. :) Én sem hiszek abban, hogy ettől erősebb lenne, de Apa hisz benne. Valamit meg muszáj engednem, hogy aztán én is kérhessek :D :D :D ez tűnik a megfelelő áldozatnak :lol:

Kép
akata

sziasztok,
najó, én is pontosítok: Eszterrel iszonyatos kemény volt a 2,5órás kitolás (végül vákuum is lett), de az az egy dolog,h jesszusom de feszít és mindjárt szétszakadok nem volt (mert nem is éreztem,h szerteszét szakadtam meg vágtak). Atival abban az 1órában,míg feszített a feje minden pillanatban azt hittem,h nem lehet tovább bírni és tuttira szétszakadok, aztán meg mégsem :-D
A regenerálódás pedig hmmmm...Ugyanez fordítva, amennyire nem éreztem a szülés pillanatában, hogy gyakrolatilag "rongyosra" szakadtam, annyira sokáig még csak el sem tudtam képzelni,h egyszer majd nem érzem a varrataimat. Atival meg már szinte másnap semmi gondom nem volt...
Részemről első szülésnél támogatom a gátmetszést :-)

Curse,
Kezekre sok ++++, én nem mennék dokihoz a kaki-evés ügyében, hanem először rácsörögnék a dokira,h mi a teendő. Ránézésre nem hiszem,h okosabb lesz, mint telefonban :lol:

Deni,
fiúk megintcsak nyerők nálam :-D

Ancsi,
én hasonló éjjeleken csak arra gondoltam, h ennek is vége lesz :-D
És tényleg 8) Kitartáááááááás!!!!

Mi tegnap végre Balcsiztunk és isteni volt.Próbálok képet is:

Kép

és egy megunhatatlan grimasz :-D:
Kép

Kép
Kép
szelloke

Deni,
dejo hinták :) nem ez a kék volt az udvaron eddig?
mélre válaszoltam.

Szelloke,
szépek vagytok, tökjo hogy tettél fel képet Magatokrol :D

Védönéni ismét kellemes beszélgetés volt ma :D Homeopátiárol csevegtünk jo sokat (ajánlott egy szert náthára, amit még nem is hallottam...), emellett megerösitett ö IS, hogy egyáltalán nem baj, ha csak jövöre megy B oviba, addig sem szed össze annyi betegséget. Verselni, mondokázni én is tudok vele, gyerektársaságba pedig heti 2-3x elviszem majd a Csanába, annyi elég neki, hogy ne gubózzon be.
fibi

Curse :) Rátapintottál a lényegre, nem tudom melyik tetszett a fiúknak jobban, a fúrás-faragás vagy az eredmény :lol: Szupi, hogy Adél keze okés! :D És a Tiéddel mi történt?? Kaki :evil: nekünk szerencsére még nem volt benne részünk, de sok más mindenfélét ettek már.. ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy ez talán edzi az immunrendszerüket :mrgreen: De kivi vagyok, mit mondott Nektek a doki!??

Akata :) Bocsi, mindig elfelejtem, hogy vidéken kicsit más a helyzet és nincs akkora gyerektársaság mint pl. itt a játszón... de biztos szupi lesz Ákosnak, és úgyis meglátod, hogy tetszik-e neki a dolog :D A Ti kerti csodátok olllyan klassz, hogy a nyomába se érünk :wink: de én már ennek is örülök, és persze hogy imádnak hintázni a srácok :lol:

Szellőke :) Jaj de jóóók a képek!! :D Csatlakozom Fibihez, nagyon szépek vagytok!! és ez a grimasz!! nem csoda, hogy nem tudsz betelni vele :wink: :lol: és a fogacskák is cukik! Esztinek nagyon szép kis frizuja van, jó lett a hajvágás :wink: :D

Fibi :) De igen, ez volt régen kint, de egyrészt a régi állvány már nincs meg, másrészt mindkét kölöknek szerettünk volna jó megoldást :wink: Szupi, hogy ilyen normális-klassz védőnénitek van! :D és akkor nem is próbálod meg beiratni Bálintot vmelyik oviba?
denizsa

Ausztrál óvodába beiratkozás: beiratkozási papír fejenként 40 oldal . Az alapadatok (név, cím, születés, stb.) mellett ilyenekre is rákérdeznek, hogy a gyerek hánykor és mennyit alszik, mi a napirendje, jó étvágyú-e, egyedül szeret-e enni vagy inkább etessék; szereti-e, ha elalvás előtt elringatják, cumizik-e, milyen testhelyzetben szeret aludni, stb. Azt is megkérdezik, hogy hogyan ejtsék a gyerek nevét, hogy szólítja az anyját-apját, mert akkor ők is úgy említik majd neki a szülőket.
:shock: :shock:

Kép
Kép
szelloke

Kata,
Így már értem :) Akkor biztos, h be fog jönni Ákosnak, ha nagyobb lesz a gyerektársaság :)

Szellőke,
Végre-végre képek :D Nagyon szépek vagytok ám :wink: Eszter haja tényleg tök jó és azért, ahogy elnézem ő is nyomott egy fajta grimaszt, de Atti viszi a pálmát :lol:
Doki ügyben igazad van, én sem szeretek rögtön dokihoz rohanni, de már volt olyan, h felhívtam vmi apróbb dologgal, de ő megkért, h vigyem be, látni akarja azért Adélt. Szerencsére elég alapos :D

Fib,
Tök jó, h ilyen jófej védőnőtök van :) Legalább ő is megnyugtatott, h nem feltétlenül szükséges még az ovi.

Deni,
Akkor jól gondoltam :lol: :lol:
Hát a kezem pedig úgy járt, h éppen lendületben volt egy jól megrakott lapáttal, miközben ráléptem a kapára, aminek a nyele szintén lendületben elindult és összetalálkoztak az ujjam magasságánál :roll: Azt nem részletezném, h utána mi történt, mi hagyta el a számat, de azt biztos, h a szomszédok tutira nem kedveltek meg :oops: :lol: :mrgreen: Mire végzünk a kerttel, tutira lerokkanok 8)
Kaki ügyben pedig végülis nem jutottunk el a dokihoz, mert megpróbáltam a védőnőnket becserkészni telefonon, aki szerencsére nem mondta azt, h milyen anya vagyok már, hanem elmondta a teendőket :) Közben befutott a dokinő is, úgyh nála is azért rákérdezett, h ő esetleg nem hagyott-e ki vmit.
Szóval, ha bárkinek hasonló élménye lesz, akkor lehetőség szerint közvetlenül az esemény után ittassa meg a gyerkőcöt, ugráltassa egy picit és után hánytassa meg az ujjával.
Egyébként ilyenkor érzem azt, h borzalmas anya vagyok, h még ennyire alap dolog sem jutott eszembe, mint a hánytatás :( :roll:
Mindenesetre most annyi van, h figyelnem kell Adélt, főleg a súlyát (fogy-e) és a kaksiját és ittassam sok kamilla teával, mert állítólag az bélfertőtlenítő :?
Sajnos ezek a fránya férgek az aggasztóak, meg említette a toxot is, de azt végülis nem mondta olyan aggodalmasan.

Ha esetleg van vkinek homeos tippje a bélrendszer fertőlenítésére, azt szívesen veszem :wink:

Na azt hiszem megyek és eldőlők. Nyolc tonna ruha kimosva, négyféle kaja megfőzve, terve teljesítve 8) Jóccakát!

Kép Kép
curse

Curse! normaflore vagy protexin

itinert majd küldöm annak ki kérte :lol: s örülök a nagy érdeklődésnek :lol: :lol: :lol:

megyek mert beadandóm van :roll:

Angi mostanság AnyaMamának szólít :lol: :lol: :lol:

Rendrakás: mondjuk lenni szűzjegyű + képzeljétek hozzá a pörgős lényemet :mrgreen: 8) :lol: . ennek ellenére nem mintatisztaság van nálunk, de a rendet hála tudom tartani. gondolom gyerekfüggő is, de Angit meg lehet kérni, hogy segítsen, sőőőőt van hogy magától pakol :D
de ha belegondolok mi lenne ha ketteske lenne vagy melóm is akkor... :roll: szóval azon inkább nem gondolkozom :lol:
strucciBarbi :mrgreen:

Szelloke! szépek vagytok :lol: nyelvöltögetés csajszid :lol: :lol: Atigrimasz tényleg nagyon rúl :lol: :lol:

BB-k is édesek a hintákban :lol: :lol: még akkor is ha nem néznek egyszerre, de kapnak rétest estére (ja bocs ezt félredanoltam :lol: ). no inkább nem fárasztok senkit tovább

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

no :D sztem elküldtem mindenkinek az itinert, aki kérte, szóval ha vkit kihagytam az bocsássa meg nekem hogy e késői órában, már nem vagyok a legpengébb s emlékeztessen! :lol:

S Deni neked elfelejtettem írni, hogy bocsánat az ip nektek nem a legjobb időzítéséért, de így jött össze. már amikor kitalálódott tudtam, hogy lesz akinek nem a legjobb, de nem lehet mindenkihez tökéletesen szerveződni... s köszönöm, hogy ti ennek ellenére is tervezitek :lol: :!: :lol:
gödibarbi

Barbi:
mi is kérünk!!!!!!!!!!!!!!

Majd jövök... :roll:

nukada

Sziasztok!

Zsanci!
Tegnap hazajöttünk.

Király utunk volt, 20 km-re Pesttől beállt az autópálya. Ott álltunk, ki is szállt mindenki a kocsiból. Pedig már kezdtem örülni, hogy milyen jól megúsztam az utat hiszti nélkül, mondjuk már vagy negyed órája hopp juliskáztam. Na, leállósávban vissza a gyáli lehajtóig, aztán árkon bokron keresztül. :twisted: Soroksári út, szintén beállva. z 1 órás útból csináltunk 2,5 órásat. Üzenem minden kedves topictársamnak, aki nem érzi magát elég bátornak a vezetéshez, hogy a gyerekek hihetetlen energiával látják el a szülőket. Igazi bunkó sávváltogató lettem, mentem mint a meszes, csak érjünk már haza. Apánk is hazajött éjfélre. Tök féltettem, mert elég durva villámlások, meg eső volt. De itt van, szerencsére!!!
ÉS olyan piopa vagyok, mert jogszabály szerint egy ilyen út után 4 nap szabi járna, persze nem jöhet el. Éjfélre ért haza, 24 órát utazott, de háromnegyed 8-kor már bent volt :twisted:

Barbi!
Ha B böliben lesz, és jól haladok a megaparti előkészületekkel (mert ugye nekünk azon a hétvégén lesz) mi is mennénk ünnepelni :D

Szellőke!
Tök jók a képek, szépek vagytok!
Ha B nem alszik napközben, akkor egy állat lesz, " igazi élő fogamzásgátló" :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Szombaton is ez volt :cry:

Vasárnap meg történt egy kis baleset, bevitte a kissámlit a fürdőszobába, hogy fogatmosson, és ezek a kis fa sémlik nagyon borulékonyak, és megbillent, képzelheted, az álla alatt volt a mosdfókagyló.........Ekkorát még nem esett szegénykém. Persze tiszta vér minden. Akkora sokkot kapott, hogy tökre leizzadt. Pannus meg nem engedte, hogy normálisan vigasztaljam. Aztán bealudt (délelőtt fél 10-kor :shock: ). Na, ekkor meg parázhattam az agyrázkódás miatt :roll:

Na, de csak túléltük ezt az apátlan hétvégét :lol:

bár kitolás nálam is órákig tartott, de inkább gátmetszés nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Votiv!
Még mindig fáj a gátsebed? :shock: :cry: Intimtorna szeritnem nagyon sokat segítene rajta. ÉS ha valaki megtanulja, akkor tényleg napi 10 perc az egész. (nme mintha nekem lenne napi 10 percem. Itt is csak akkor tudok pofázni, ha PANnus rágja közben a mellemet :P

Lesz a héten valami taliszerűség?????????

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
Bazsikának ++++. Pannust meg ilyenkor szereld le vmi trükkel . Nálunk különben azért lett még egy sámli (Ikejás, aminek van tapadós gumi az alján), mert az előző nagyon csúszott és láttam előre, hogy baj lesz belőle.

ancsipancsi

Halihó!

Zuz,
Bazsónak +++++

szerintetek erkölcsi biz. mennyi idő alatt érkezikmeg?

Kép

Kép

szrekuc

Szellőke,
nagyon szépek vagytok :)
és hoppá, valami amit mi is tudunk úgy csinálni mint az ausztrálok :roll: :roll: ugyan nem 40 oldal, csak 4, de nekünk ugyanilyen papírt kell kitölteni az oviba.... mikor alszik, jobb vagy bal kezes, mi a kedvenc éneke, mivel lehet megnyugtatni, milyen szituk ingerlik stb..... :P :P nekem ez pl. igen szimpi!!
Kedvenc kaját nem kérdezik, mert 4 fajta kajcsiból lehet választani az előző héten :o mondjuk nem tudom hogy működik, hogy anyuka kiválasztja, aztán a köc épp a másikat kívánja meg a barátjától :? :? lehet, hogy az egyformát evők ülnek egy asztalhoz? Ezt nem kérdeztem, mindenesetre jó, hogy a vega gyerek lehet vega, ill. én állíthatom össze a gyerek étrendjét, hány főzelék stb....szerintem ez tök jó.

Curse,
kaki :shock:

Barbi,
nekem már elküldted egyszer a címed, ha nem változott :D akkor én tudom! :) :)

Kép
akata

Barbi, :) :)
épp most látom a privit, köszi!!! :) :) :) így azért mégis könnyebb lesz! :D

Kép
akata

Kata,
és ez mindegyik oviban igy van? (4 oldalas papir kérdésekkel), vagy csak ott ahova Ti mentek majd?

Zuzi,
Bazsinak remélem nem lesz semmi komoly baja.

Ruzynak boldog névnapot!! :D

KépKép
fibi

Kata,
és ez mindegyik oviban igy van? (4 oldalas papir kérdésekkel), vagy csak ott ahova Ti mentek majd?

Zuzi,
Bazsinak remélem nem lesz semmi komoly baja.

Ruzynak boldog névnapot!! :D

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?