Sziasztok Mamik és Pocaklakók!
Hogy telt a 4 nap? Aktív vagy passzív pihenéssel? (A magam részéről MEGINT elsumákoltam az ablakpucolást...
Andi
Látod, elfelejtettem megkérdezni a dokit az előadásról, szuper, hogy eszedbe jutott!!
Már be is irtam a naptáramba, ott a helyünk nov. 12-én.
AFP értékemet végre megtudtam, AFP MoM 1,3, doki szerint tökéletes. UH-n voltunk, baba végigszunyálta (amúgy nagyon aktív), CRL:12,0 cm, lábaival együtt kb. 20 cm. BPD: 4,3 cm, a pocakja pedig 4 cm. Jó hosszú virgácsai vannak és még mindig fiú
Sima 1szerű sztetoszkóppal meg is hallgattuk a szivecskéjét, úgy vert mint egy riadt kismadárnak. Nagyon jó érzés volt hallani
Mivel Ő szépen fejlődik, s nekem sincsenek panaszaim, csak december 1-én kell újra mennem. Utána lesz a terheléses vércukor (Andi, majd akkor megint 1ütt szenvedünk).
Eszty
A C&A-ban nagyon jópofa kismamacuccokat láttam (gatyák, pólók, ingek, szoknyák), nem kerülnek sokba, vannak vagány zsebes gatyók is, meg kardigánok. Alkalmi nadrág is, fekete hajszálcsikos. Egészen 34-estől méretezve. A legjobb kollekció, amit eddig láttam. Kár, hogy rám még mindig hatalmasak.
Kismamamelltartót és bugyit fedeztem fel a Women's Secret üzletekben (Árkád, Westend), pamut, nagyon szép. Bugyi M-estől csak sajnos, de kétféle: egy amit a pocak FÖLÉ lehet húzni, egy olyan pedig, ami a pocak ALATT van lekerekitve. Fehér és fekete szinekben. Szép csikos kismama-szabadidőrucijuk is van.
Viki
A kismamaboltod NAGYON jó 5let, egyedi tervezésű és könnyen variálható ruhák bizony jók lennének pocakosságunk idejére
Gondolj majd a nem konfekcióméretű leendő mamikra is (az apró törékeny termetűekre, valamint a magas vékonyakra - Ők kapnak a legnehezebben ruhát maguknak
Jaja, a XVI. kerületből esetleg van valaki?
Darla
Gratulálok a picilányhoz
Andi+Lányok
Csütörtökön 4-től zongorakoncert? Megyünk?
Pumukli
Drukkolok!
Beszéld meg Vele, kérd meg, hogy mutassa meg magát
Elméletileg már jó UH-al látható a neme!
Sziasztok!
Fujj de sötét van és felhők..brrr....
Szilvus
19+3