Új privát üzeneted érkezett!

nekem oly mindegy mennyire van sotet vagy vilagos igy se ugyse tudok aludni, de laegalabb fekszem
Vendég

Este nálunk is általában Ati van a gépnél....de ma fél óra után azt mondta hogy inkább olvassa az ujságjait! :)

Anyjuk!
Ruhát sikerült eladnod?

d.dodó

Mostanában én sem tudom aludni....forgolódok jobra-balra.....mire esetleg elaludnék adigra kell kimennem pisilni!! na, meg amilyen idiótaságokat tudok mostanában álmodni.........

d.dodó

dodo: egy bluzt- sajna az osszes kicsi lett es hat azok mar ugysem lesznek jok soha:( mellben- meg egy taskat, ami meg nem praktikus gyerek melle, de attol is fajo szivvel valok meg
Vendég

na tenyleg elhuzok pancsizni, mert nem otperces muvelet mostansag, marpedig meg egy borotvalkozast is ossze kene valahogy hozni- na ez a nem egyszeru muvelet
Vendég

hát én is jártam ugy hogy nem jók mellbe a felsőim...... de szerintem a gatyák sem jönnek majd rám!

Én meg tegnap tök megörültem, mert van itt egy magyar csak (SOMIT-on szoktunk találkozni) és tegnap fedeztem fel az iwiw-en....és egyben azt is, hogy vadi uj babacuccokat árul...de csak neten lehet rendelni tőle.... (Ja, és ami lényeg, hogy olcsón-sokkal olcsóbban mint a bolti árak)......és nekünk a babakocsihoz nincs pelenkázótáska..... a csajnál meg csak 250 korona. És pont 2 hét mulva SOMIT- ahol találkozni fogunk..igy nem kell sem a pénzt utalnom, sem + postaköltséget fizetni, mert ő oda elhozza majd nekem!!!

d.dodó

Az alvással nekem is gondjaim vannak. Hol melegem van, mert ez a gyerök fűt ezerrel itt benn. Vagy szomjas vagyok, vagy pisi..........mindig van valami bajom!

Egy pár kép nektek!

Kép
A bordűr

Kép
Kiságy, amit mi csináltunk

Kép
És a sok ruhácska amiket kaptunk, nagymosás után!

KépKép
hene

hene!
Ti csináltátok ezt a kiságyat?? Nagyon ügyik vagytok!! :) Hú..jó sok ruhácska..... tegnap én is mostam egy adag babaruhát is! :)

d.dodó

Na, én mára elköszönök... megyek zuhanyozni, aztán ugyis filmnézés lesz..... holnap valószínű csak este tudok jönni, mert vendégeink lesznek..... szóval készítem magam arra, hogy sokat kell majd visszaolvasnom!! :lol:

d.dodó

Látom mindenki eltette magát holnapra! Akkor én is megyek!
Joccakát, és jó 7végét! :)

KépKép
hene

A tegnapi éjszakám fantasztikus volt. Csak 1X mentem pisilni, de rögtön visszaaludtam. Remélem ez ma is így lesz. Megyek is, szép álmokat mindenkinek!

sz.andi

Sziasztok!

Csak beköszönni jöttem!

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Végre itt...

Véda válasz a kérdésedre kissé megkésve, BPD:78 mm, FL:55 mm, HC:277 mm, AC: 261 mm. Állítólag minden adat kicsit idősebb babácskára utal. Hát ki tudja, lehet hogy előbb születik?

Andi, Boldog születés- és névnapot!

Marcsi! Nagyon cuki ruhák!

Kike! Javulást! Én a Szabolcsra szavazok, nagyon szépen hangzana a vezetéknévvel...

Anyjuk! Én is kenőmájast vacsoráztam...

Légzésfigyelő bérlés:0613490122 Bp. 1137 Pozsonyi utca 43.
Nekem lesz, kölcsöndarab. ( Én egy mázlista vagyok, irtó sokmindent kapok, szinte semmit sem kell venni :-)

Patr! Ha egy másik gyermekorvos Kata is megteszi. Ha hét közepe óta szedi az antibiotikumot a gyermek, nagy valószínűséggel nem fertőz. De azért nem 100%...

Nekem nem valami remekül indult a napom. 10 óra körül kizártam magam a lakásból, tudjátok ahogy lenni szokott, egy szál pongyola,panellajtó, miért is lenne nálad telefon, férjed vidéken...Még szerencse hogy nagyon rendes a szembe szomszéd és még otthon is volt....
Szóval a buli 2.5 órán át tartott, felső zárcsere, kilinccsere és 11 ezer. Igy mulat egy magyar kismama... Lehet, hogy lett volna jobb helye is a pénznek?

Utána viszont megjött párocska, volt ebéd és mentünk egy nagyot sétálni, melytől sokkal jobb kedvem lett :D
Benétünk a Partikerbe is, vettünk műanyag tárolókat, nagyon szupereket és máris elpakoltam a fél évnél idősebbnek való ruhácskákat és téli ágyneműt. Párom is segített, pedig jó fáradt volt, kaptak a dobozok feliratot, kezd alakulni a kisszoba!!! Olyan jó látni!

Szóval összességében, jó kis nap lett mégis ez!
:D

Na, mindenkinek jó, felébredésmentes ( nekem se megy!) éjszakát!

Kép
andkata

Jó reggelt mindenkinek!

Kata, köszönöm szépen, bevallom, mindkettőtökre gondoltam, amikor kérdeztem, de így volt a legegyszerűbb írni, mivel mindketten Katák vagytok. :oops: :D
A zárcseréért nem irigyellek, gondolom, most még kulcsokat is kell majd cserélni.

Nálunk ma kerti buli lenne, de esik. Vagy megfőzzük a paprikás krumplit bent a konyhában, vagy elmarad. Még nem tudom.

Szép napot mindenkinek, esőmentest!

Kép
Kép
patr

Szebb reggelt mindenkinek!

Itt esik, a tegnepi szép nap után tiszta szomorú hangulat van.
Nézek ki az ablakon és kisebb-nagyobb szünetekkel csoportokat látok vonulni. Hova mehetnek ennyien? Ráadásul esőben? Tiszta idegesítő! :wink:

Kicsit később el kéne húznom a boltba. Még nem tudom mit főzzek, és a barna kenyér is elfogyott. :roll:

Ma megint korábban keltem, mint ahogy terveztem. Ficánka hajnal óta bulizik odabent.

Majd ma még neki kell állnom ültetni.

Tegnap este eljutottunk oda, hogy már csak négy nevünk van!
Lány: Zsófia, Noémi
Fiú: Dávid, Levente

Ez már nagy előrelépés! Lánynál mindkettő tetszik nagyon, de mivel nagyon sok Zsófi születik mostanában, lehet hogy Noémi lesz. Fiúnál inkább a Leventére hajlok, de lehet még változás.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!

Nekem is a Zsófi tetszik, de abból tényleg sok születik mostanában. Nálunk is szempont volt ez is, még Zsuzskánál is. Zsuzsiból sincs sok mostanában.
A Levente is tetszik.

Kép
Kép
patr

Várandós tea

csalán, palástfű, málnalevél, orbáncfű, citromfű, cickafark, zsurló.
palástfű: hormonális állapot javítója
málnalevél segít a kismedencei izmok fellazulásában, támogatja az anyagcserét.
csalán és zsurló a veseműködést javítja
orbáncfű idegerősítő
citromfű megnyugtat, ellazít
csalán elősegíti a vas felszívódását, különösen ha a teához egy csepp citromlevet is adunk
cickafark segíti a véralvadást

napi két - három csésze javasolt

egy csészéhez egy evőkanál keveréket kell leforrázni és állni hagyni. Langyosan elkortyolni.

potyka

Na, leesett! Kirándulni mennek! De ennyien és ilyen időben?! :o

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jo reggelt!
BAr itt is zuhog, igy csak szurkeseg van mindenutt.
Ilyen idoben mindig nagyon alulmotivalt es nyugos vagyok. Elore latom ma semmi ertelmeset nem fogok csinalni:(
Meg csak fozni sincs kedvem, nem is tudom mit lehetne:(

Na kicsit feltubozom a hangulatom!
Aztan jovok meg:)
Vendég

Sziasztok!!

Csak beköszönök...utána ugyis max este tudok jönni!!! Nálunk szerencsére megint hétágra süt a nap..... 2 óra mulva jönnek a vendégek, és megyünk egy nagyot piacozni, aztán ebédelünk...majd kisétálunk a zsilipekhez!!!

d.dodó

dodo: formettit vagyetek amennyit elbirtok:) szerintem igen jo talalmany. En mosatnaban a turosra es a barackosra vagyok rakattanva. De regen a csokist is kedveltem. No meg a sajtos pogiuk is tuti.
Jo vassarlast.
Receptek koze ird be kerlek a hagymaszosz receptjet!
Vendég

jó reggelt lányok!

itt is esik. habár én nem terveztem mára kirándulást, de akkor is zavar :(
habár nyusziapu azt mondta ha délben bezárnak elmegyünk a hungaroringre :shock:
seat-tali van, aztán arra mentünk volna. nem sok kedvem volt annyit autózni, ugyhogy lehet meguszom az eső miatt :wink:

tegnap beiratkoztam iskolába :D meg ki is rugtak :D vagyis kiiratkoztam :P
hát ne is kérdezzétek... ilyen céget... elég érdekesek, ugyhogy nem is bánom hogy nem megyek. tök felfordulás, meg mellébeszélés meg ilyenek. annyiból lett volna jó hogy ha megkaptam volna a támogatást igy ha vissza mentem volna dolgozni több pénzt kaptam volna egy tizessel kb. de zsebből nem fogom kifizetni azt a 200e ft-ot. akkor inkább elmegyek valami nevesebb oktatóközponthoz.

dodo! nektek jó szórakozást mára, és szép napot! ha már nem esik semmi, akkor csak szép lehet :D engem az idegesít ha valami potyog az égből.

kriszta! én is noémi lettem volna, ha apukám le nem fujja. azt mondta szó se lehet róla :D nem tudom mi baja volt vele. nekem tetszik, meg a zsófi is szép név, de tényleg vannak egy páran! habár nekem ismerőseim között több a noémi :D nah most légy okos :D
fiuk közül a levente jobban bejön.

patr! sajnálom a kerti bulitokat... azok mindig olyan isteniek szoktak lenni, márcsak azért is hogy tavasszal jol esik kint lenni... de ilyen időben... :( :twisted:

andkata! nem irigyellek a zár miatt... ilyen megesik néha... főleg a terhességi memóriával :lol:
de tény, hogy a pénznek jobb helye is lett volna :( ez már akciós ár volt??? ;)

jaj lányok! hogy nekem milyen szörnyű éjszakám volt! nah persze nem Bence miatt. vele nincs semmi gond. jó alvó :D
az ökör szomszéd!!!! :twisted: :twisted:
hajnali 2 körül elkezdtem hallani lent az ablak alatt. gondolhatjátok milyen hangosak voltak, ha a 10-en hallottuk uj ablakoknál! pedig ez hangszigetelt a javából!!!
nah akkor kb. 3-ig őket hallgattam. buliztak, de miért ott lent hátul a patakparton???? nah mindegy. legalább kigondltam mit fogok főzni :) :) (gulyásleves lesz, estére vagy holnap meg csinálok rakott karfiolt)
nah nagynehezen elcsitultak, igy el tudtam aludni 3 körül.
erre fél 5-től idefent a folyosón folytatták! voltak vagy 4-5-en. az egyik csajnak milyen idegesítő hangja volt!!! fuj... ilyen nyavajgós nyávogós nem is tudom milyen. be akartak menni a lakásba de nem volt nála kulcs. vagy kizárták vagy mit tudom én. de dörömböltek, nyomták a csengőt mint állat. aztán az ajtón hagyján hogy dörömböltek de rugdosták is. aztán tudjátok milyen a panel... hallani még azt is ha pukiznak a szomszédban. és ráadásul nem volt elég a dörömbölés még lármáztak is, meg viháncoltak meg röhögtek. kész voltam teljesen. már azon gondolkodtam hogy kimegyek és szólok nekik hogy nálunk van hely, én beengedem őket de csak ha kussban maradnak és meg se szólalnak!!!!
fél 5-kor kezdődött és kb. 6-ig tartott... szép móka volt. aztán a folyosó másik végén lakó kijött és helyretette őket. nem tudom hova mentek de síri csend lett.

Kép

Kép
timi1982

Hú, timi, az ilyet marhára tudom ám gyűlölni! Mi másodikon lakunk, téglaház, de a nyílászárók régiek, az épület előtt van néhány pad, és ahogy jön a jó idő egyre többször ragadnak le itt éjjel viháncolni a bulizók. De lakik itt valahol egy manusz a lépcsőházban, aki rendre kiosztja őket és eltűznek. Nem tudom melyik hapsi lehet, de kedvelem! :wink:

Én is inkább a Noémi-Levente páros felé húzok..

Elállt az eső és kezd egyre jobban kivilágosodni, úgyhogy elrongyolok a boltba.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Csak bekukkantottam, amíg az öcsém kiment kajálni (amúgy egész nap a gép előtt ül :? )

Potyka - honnan van ez a várandós tea recept?? Én úgy tudom hogy zsúrlót és cickafarkot egyáltalán nem szabad inni terhesség alatt (olvastam is és a múltkor Bondival is kitárgyaltuk itt) :roll: . A málnalevelet is csak az utsó hetekben ajánlák, pont az izomlazító hatása miatt...

Anyjuk - mennyiért vetted a Via poharakat a neten? Én is nézegettem már, a Brendonban 2990 Ft egy csomag, de már nemtom pontosan mennyi van benne.

Nah, megyünk Anyával shoppingolni. :D Szép napot, jó hétvégét mindenkinek! Cuppa

Pocsék idő van :cry: :cry:
Vendég

Jó reggelt :D
Az idővel ne foglalkozzatok! Holnap szebb lesz, erre koncentráljunk :D

Andkata :D
Köszi! Igen, látom, szép nagy méretek :wink:
Hú, te szegény... Ez a kizárásos élmény, de rossz lehetett... Nem sírtad el magad? Én mostanában elsírom magam, ha valami nem sikerül. Ilyen hiperérzékeny lettem :roll:

Hene :D
Gátmasszázshoz használt olajat a kitolási szakaszban használja majd aktívan a szülésznőd, de te is pár héttl előtte 34-35. héttől már kezelgetheted a gátad. Pontos technikát nem tudok, én is csak most sajátítom majd el, de az biztos, hogy nem szabad, hogy fájjon, csak óvatosan masszírozd. Maga az olaj is már eleve jót tesz a gáttájék bőrének, hogy könnyebben táguljanak a bőr szövetei. És vajúdás közben a meleg fütrdőre esküsznek sokan, hogy az nagyon jól ellazítja a gáttájékot. Sok gátvédelemmel szült ismerősöm van, akiknek feledhetetlen élmény volt a szülés, és az utána köv. napok is :wink:

Véda
Vendég

jó reggelt mindenkinek! Mi már meg is jártuk a bababörzét úgyhogy ismét itthon. A fordrász kimarad, úgyhogy törhetem a fejem hogy hogy fogok kinézni délután az esküvőn... Nem vagyok egy nagy hajszobrász... De a lényeg. Tök mázlim volt, mert tegnap este az egyik ismerősöm felhívott, hogy tudott egy kísérő jegyet szerezni a börzére, ami azt jelentette, hogy már hétkor be tudtam menni. És igaz, hogy az elején még mindenki csak pakolászott, de kb. negyed nyolctól nyolcig a tömeget még nem engedték be és annyira tuti volt hogy nem kellett tülekedni! Két dolgot akartam venni. Egy háromkerekű babakocsit (futáshoz, mert már alig várom hogy mehessek) meg azt a kengurut amit egyszer már említettem, hogy az egyetlen amiben vízszintesen is lehet fektetni a gyereket. Képet is tettem fel. SIkerült is mind a kettő. Babakocsi 8000, kenguru meg 25.000 helyett 12.500 (és egyetlen egy darab volt az egész börzén, és képzeljétek egy volt tanítványom anyja árulta úgyhogy féláron odaadta. És pont kék. :) Mázli? :)
Meg vettem egy édi gap baby sapit, nagyon cuki, de azt már csak úgy kiegészítésnek. :)
Azért a kenguru nem egyszerű. Ugye mivel lehet fektetni meg állítani meg össze-vissza bűvészkedni vele van rajta egy csomó csatt. (vagy csat??? :) ) na mindegy. És a férjem elszórakozott vele egy darabig de aztán feladta. És ahogy ideadta, nekem elsőre sikerült. :) TÖk büszke vagyok magamra. :)
Majd a kocsiról is teszek fel képet. 8.000-ért nagyon szupi! :) Bár a színe lehetne fiúsabb, de mégsem kimondottan lány. Majd meglátjátok. :)
Úgyhogy szupi sikeres volt a nap. Nagyon örülök!
Itt is esik, de mondták is, hogy mára ez várható, holnapra viszont nagyon szép időt mondanak! :)
Majd még jövök. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Véda, köszönöm szépen az infot. Igen lassan abba az időbe lépünk, amikor el lehet kezdeni a használatát. Remélem használni fog!

Itt is borús az idő, de azért mindenkinek kellemes 7végét kívánok!

KépKép
hene

lányok... hallottatok már ti olyat hogy kívánós egy kismama? :D :D :D

nah de hogy mire??? a tv-ben épp fürdőket mutogatnak. nah én ugy megkivántam egy jó napsütéses strandolós napot :P
ugy elmennék valahova egyet pancsizni.

miskolctapolcával vagy kehidával pont ki is egyeznék... tapolca nincs is messze... 8)

Kép

Kép
timi1982

wera: 1700 volt az 5 pohar egy adapter, es 6 tejgyujto zacsko lezaro. Azt csak ajandekba adja, nem lenne ra szuksegem, de hatha fel tudom hasznalni, ha nem hat elajandekozom.

muffin: szuper vetel! Hogy nekem miert nincs ekkora makom:( en meg mindig a babakocsi felett vacakolok. Amit kintrol vettem nem erkezett meg, es mar csak nem is valaszol az elado, de nem is merek belegondolni, hogy azt a penzt soha tobbet nem fogom latni....
De most igy nem igen merek kulfoldrol venni, pedig sokkal de sokkal olcsobb! Amit itt talaltam hetfon nezem meg, de nincs meg az az erzes, hogy igen, ez az, es igy nem vagyok benne biztos, hogy jo otlet ha megveszem....
Talan jobb is hogy a legtobb dolgot kapjuk,mert ha mindenen ennyit dilemmaznek durva lenne.
NA megyek segitek meg a szobaban. BAr ma szeretnem sokkal jobban visszafogni magam, mert este tegnap nagyon rosszul voltam.

Az ebeddel kapcsolatban meg mindig nincs otletem. Minden percben masra gondolok, es utana maris megcafolom valamivel, hogy miert ne az. Meg jo hogy ilyen hatarozott vagyok mostanaban:)
Vendég

Nálunk rakottkrumpli lesz! Ha esetleg segít. :?

KépKép
hene

arra mar en is gondoltam:)
leeht belevagok...
Vendég

anyjuk, Te utaltál, pénz odaért? és az eladó nem is válaszol? Próbáld telefonon elérni!!

Vera, Ingerborg Stadelman, A bába válaszol. Keménykötés, stb. sokezres példányszám. Én hiszem, hogy nem lehet hüleség, szaklektor Geréb Ágnes... A szerző 2005ben átdolgozta, és Németoban így árulják ezt a teát, Várandós tea néven, patikai micsodaába bejegyezve.

potyka

Anyjuk, ez tök gáz, hogy küldtél pénzt, a cuccos meg sehol! :shock:
Én ezt Magyaro.-n belűl sem merném megcsinálni. Biztos a nyakukra járnék... :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Kriszti: nekem a zsófi és a Dávid tetszik! :D

Én is utálom ezt a vacak időt: És ráadásul egy ismerősömnek ma lesz az esküvője (szegény úgy fog járni mint én )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:33-kor.
Vendég

Éljen-éljen! Itt kisütött a nap!!! :D És egész jó idő lett! :D

Gyógyteák: most nem igazán merek nagyon semmilyen gyógynövényteát inni, maradok a bolti gyümiteánál.
Amúgy nagyon szeretem a citromfüveset, van a spejban vagy fél tonna kertből szedett, abszolút bio citromfű-szárítmány. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Befejeztem az ECDL vizsgát!!!!
Kész mind a 7 modul! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja, és hétágra süt a nap, csak jön az anyósom, úgyhogy már nem sokat időzhetek a teraszon...
Össze kellene rántanom a lakást. :(
Vendég

Marcsi, gratulálok! :D

Enyém anyós is volt itt. Megint nem bírta ki, hozott két pár zoknit meg egy kissapit a babónak! Így a végén tényleg nem kell vennünk semmit, mert mindent megvesz. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hát, az enyém nem....
Vendég

az enyém anyósom is jön ma... de nekünk tuti nem vásárol... valahogy olyan mint a marcsié :D nem vesz meg mindent, sőt kivi vagyok mit fog majd venni és mikor

Kép

Kép
timi1982

gratu marcsi az ECDL-hez!

Kép

Kép
timi1982

Hát akkor egy kicsit kölcsönadom nektek! :lol:
Jó, Ő sem vesz nagy dolgokat, csak két zoknit, két bodyt, egy kissapkát, meg közölte, hogy legközelebb textilpelust hoz párat.
Viszont ahhoz képest, hogy mi meg eddig nem vettünk semmit...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszta!

azért ha összeszámolod a végére ezek is szép összeget fognak kitenni! főleg a textil pelus! kegyetlen ára van. a tescos textilpelus meg... hát nekem az nem tetszik. átlátni rajta rendesen!

Kép

Kép
timi1982

Pedig azt hiszem pont a Tescosat monda, hát majd meglátjuk.
Tudom hogy a kisruhák sem olcsók, kicsit már körülnéztem itt-ott, meg hát ő olyan, hogy az árcímkét rendre rajtahagyja, még az ajándékokon is.

Meg kéne mozdulnom, bablevest akarok főzni.

Képzeljétek, vettem múltkor kókusztejet, este gondoltam, megkóstolom. Hááát....olyan leírhatatlan! Teljesen fehér és joghurt-sürüségű, olyan cuppogós. Meg vártam hogy valamennyire édes is legyen, hát egyátalán nem az. Viszont nagyonkókuszízű!
Azt nem mondhatom, hogy rossz, de magában tuti nem iszom meg!
Arra gondoltam, hogy tejberizst csinálok belőle. Aztán majd kiderül...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

HAt probalom elerni az eladot folyamatosan, de nem megy. MAgyarorszagon is jartam mar igy, bar ott az utalas nem erkezett meg. Angliaba a penz atment. Es szerintem gyonyoruen lelepett a penzemmel, a kocsi meg sehol:(

NA mar glettelunk:)
Megyek is bekeverem az uj adagot!
Vendég

sziasztok,szép hétvégét mindenkinek! :D

Nálunk ma semmi nem lett csinálva a szobán,a délelőtt elment a vásárlással,most meg már dolgozik Apa,majd holnap nekiesik .Talán jövő hét végére már csak a tapétázás meg festés marad-remélem. :)

Én ma gombapörköltet csináltam,de mivel Apa nem szereti a gombát,így csináltam májat is,meg rizsát.Meg túrós gombócot-nyami :lol: Nem is ettem túl sokat,de már fáj is a gyomrom :roll:

Anyjuk:Bizony elég rizikós így vásárolni :? Azért csak nem vágott át.

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok

hozzászolás:a harmadik babyt én gátvédelemmel szültem nem volt olaj meg egyebek a szülésznön mulott minden nem volt rossz a szülés utáni napok pedig maga a mennyország tudtam rendesen ülni és minden egyebet szoval nagyon nagyon jo volt.

az avantos poharakkal kapcs én olyan mellszivot vettem amihaz volt 6 pohár is meg cumis üveg.
itt is rossz idö van és tiszta depis vagyok. :( :( :( :( :( :(

az éjjel folyamatossan görcsöltem :cry: :cry: :cry:
utálom áááááááááááááá

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix:sajnálom hogy görcsöltél,pihenj,és vigyázz magatokra!

Kép
Kép
Kép
kike

én semmit nem föztem a volt anyosom hozott kaját halászlét meg rántott halat

ja a jelenlegi anyosoméktol mi még semmit nem kaptunk szerintem nem is fogunk :twisted: :twisted:

valahogy nem jövök ki velük :roll: nem értem de mindegy

ráadásul nagy a dilema apa kapott állásajánlatot 2 is DE MINDEGYIK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

az egyik hetelös bécsben a másik dánia 1 honap itthon melo és 1 honap kint
mit tegyek????????????????????????????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

marcsi van msnem veronika322@freemail.hu ez a cim

a másik iwiw kinek van????????

ugy jelölnék .............. :wink: :wink: :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X