jó reggelt lányok!
itt is esik. habár én nem terveztem mára kirándulást, de akkor is zavar
habár nyusziapu azt mondta ha délben bezárnak elmegyünk a hungaroringre
seat-tali van, aztán arra mentünk volna. nem sok kedvem volt annyit autózni, ugyhogy lehet meguszom az eső miatt
tegnap beiratkoztam iskolába
meg ki is rugtak
vagyis kiiratkoztam
hát ne is kérdezzétek... ilyen céget... elég érdekesek, ugyhogy nem is bánom hogy nem megyek. tök felfordulás, meg mellébeszélés meg ilyenek. annyiból lett volna jó hogy ha megkaptam volna a támogatást igy ha vissza mentem volna dolgozni több pénzt kaptam volna egy tizessel kb. de zsebből nem fogom kifizetni azt a 200e ft-ot. akkor inkább elmegyek valami nevesebb oktatóközponthoz.
dodo! nektek jó szórakozást mára, és szép napot! ha már nem esik semmi, akkor csak szép lehet
engem az idegesít ha valami potyog az égből.
kriszta! én is noémi lettem volna, ha apukám le nem fujja. azt mondta szó se lehet róla
nem tudom mi baja volt vele. nekem tetszik, meg a zsófi is szép név, de tényleg vannak egy páran! habár nekem ismerőseim között több a noémi
nah most légy okos
fiuk közül a levente jobban bejön.
patr! sajnálom a kerti bulitokat... azok mindig olyan isteniek szoktak lenni, márcsak azért is hogy tavasszal jol esik kint lenni... de ilyen időben...
andkata! nem irigyellek a zár miatt... ilyen megesik néha... főleg a terhességi memóriával
de tény, hogy a pénznek jobb helye is lett volna
ez már akciós ár volt???
jaj lányok! hogy nekem milyen szörnyű éjszakám volt! nah persze nem Bence miatt. vele nincs semmi gond. jó alvó
az ökör szomszéd!!!!
hajnali 2 körül elkezdtem hallani lent az ablak alatt. gondolhatjátok milyen hangosak voltak, ha a 10-en hallottuk uj ablakoknál! pedig ez hangszigetelt a javából!!!
nah akkor kb. 3-ig őket hallgattam. buliztak, de miért ott lent hátul a patakparton???? nah mindegy. legalább kigondltam mit fogok főzni
(gulyásleves lesz, estére vagy holnap meg csinálok rakott karfiolt)
nah nagynehezen elcsitultak, igy el tudtam aludni 3 körül.
erre fél 5-től idefent a folyosón folytatták! voltak vagy 4-5-en. az egyik csajnak milyen idegesítő hangja volt!!! fuj... ilyen nyavajgós nyávogós nem is tudom milyen. be akartak menni a lakásba de nem volt nála kulcs. vagy kizárták vagy mit tudom én. de dörömböltek, nyomták a csengőt mint állat. aztán az ajtón hagyján hogy dörömböltek de rugdosták is. aztán tudjátok milyen a panel... hallani még azt is ha pukiznak a szomszédban. és ráadásul nem volt elég a dörömbölés még lármáztak is, meg viháncoltak meg röhögtek. kész voltam teljesen. már azon gondolkodtam hogy kimegyek és szólok nekik hogy nálunk van hely, én beengedem őket de csak ha kussban maradnak és meg se szólalnak!!!!
fél 5-kor kezdődött és kb. 6-ig tartott... szép móka volt. aztán a folyosó másik végén lakó kijött és helyretette őket. nem tudom hova mentek de síri csend lett.