Új privát üzeneted érkezett!

Én csatlakozom Katához!!! :lol: :lol: :lol:
Irígykedem.... :oops: :oops:

a szülés önmagában nem egy kellemes dolog...
De garantáltan megéri, nekem elhihetitek!!!!!

Az nem baj, ha valami szörnyűségre készültök, az elsőnél én is azt tettem, aztán jött a kellemes csalódás!
És így a jobb!

Lassan tényleg izgulhatunk értetek! Olyan jó....
Vendég

Én is most dőltem hátra, mert tornagyakorlatokat végez.... :? :shock:
Vendég

De béna vagyok! Kiborítottam a teknős müzlit.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil:
Hajolni meg nem tudok. Na szedegethetem egy darabig.

sz.andi

ajjjajj....
Igazi teknős kaja?
Az nem büdi?

Hajolni már én sem tudok... :oops: 8)
Vendég

Igen igazi teknős kaja, de nem büdi. A makréla büdös, de az nagyon. Ennek semmi szaga nincs. Csak kicsi és sok van belőle :? :?

sz.andi

Mennyi teknősötök van?
Vendég

Jaja, tényleg csak tegnap gondoltam bele, hogy nemsokára. De Sziszka és Wera is az elsők között van.
Hát én is sürgetném az időt.

Csak egy, de szegényt nemsokára elviszik. Még régebben vettem egy nagy akváriumot és most ebben a pici lakásban nem nagyon tudjuk hova tenni. Fény kellene neki, de olyan idétlenül van megoldva az ablak, hogy szegénykémre nem süt. A gyerekszobában lenne jó, de oda sem fér. Szóval megy a háztól, fáj is a szívem miatta. Már vagy 6 éve megvan.

sz.andi

Sajnálom! :cry:
Vendég

Egyébként őt Ernőnek hívják. A párom kolegájától kaptam, ő is Ernő :lol: :lol:
Kicsibe felrakom, Ő lenne az:

Kép

Én is sajnálom, már úgy hozzánk nőtt.

sz.andi

De sikerült felszedni a kajáját. :lol: :lol:

sz.andi

Én még annyira nem parázok, de amikor a doki tegnap azt mondta, hogy sok pihi, mert nyitva van a méhszáj, kicsit megborzongtam.
Valamiért én jobban aggódom azon, hogy beszereztem e mindent a babának!
Nálunk is megy a mocorgás, most ébredezik a drága! :D

Andi, boldog névnapot! Akkor én ma is iszom az egészségedre! :wink: Megyek a borocskámért!

KépKép
hene

dodo: a receptet most igy fejbol nem tudom, nem is tudom leirva megvan e it Pesten, de ha beirod a googleba, hogy lustaretes, ad ki recepteket. Valassz ki egy olyat aminek a tetejere megy a tojasos, tejes, olajos lotyi, az olyan volt,a liszt cukor aranyara meg nem emlekszem. De amugy ennyi ami kel bel.
Vendég

Hene!
Megint csak köszi! :D
Én hétfőn megyek a dokihoz, meglátom mit mond a méhszájamra. De ezt a kis időt már tényleg ki kell bírnunk pihenve.

Attól mondjuk én is parázok, hogy időben megvegyek mindent a picinek. De már a fele megvan. Lassan összejön a másik fele is.

sz.andi

Mindegy ki lesz a befutó, csak a törpék legyenek egészségesek!
A mamáknak meg legyen bőven teje!!!!!!!! :) :)

KépKép
hene

Igazad van! Nem lóverseny ez. :wink:
Annyira aranyos az a kép a neved alatt. Nagyon jól sikerült.

sz.andi

en teljesen kicsinaltam magam, es meg csak kesz sem lett az egesz szoba.
En egy kis szeken ulve probaltam "aktivan" reszt venni a vakarasban, de ket faldarab utan nemment tovabb. Inkabb csak sepertem, meg felmostam, de igy is a hatam leszakad, no meg a hasam is faj elegge. Most ez az elmult ket nap eleg sok volt. holnap szigoru visszafogottsag! Az a baj, hogy amikor jol vagyok, konnyen el tudom felejteni, milyen rosszul tudok lenni. Remelm meg a jovo het is ilyen gorcs mentes lesz, mert meg jovo heten is viszem a kisfiut a suliba. Meg hetfon megyek egy babakocsit megnezni, szerdan meg eloadas- itt az Uzsokiban nem igen szuleselokeszito tanfolyam, hanem eloadas sorozat van, illetve volt mert mar csak 2 alkalom-szoval azert mozgalmas hetem lesz. Na de utna szigoru pihenes! Nem szabad hogy pont igy a cel kozelettehez "kanaszodjak" el!

Most megyek is kicsit a viz ala, hatha ellazulok...
Vendég

A kép 29 hetesen készült Gergőről! Pont olyan kerek a feje, mint az enyém volt kicsinek!
Íme én! :wink:

Kép

KépKép
hene

Halihóóóóóó!!!

Mi ez a para hangulat a méhszájjal kapcsolatban!?
Az enyém 2100.... :cry: :cry:
A 16. hét óta!!!

Én csak azon imádkozom, hogy megérjem 2in1 a 33. hetet...
Persze a 36. jobb lenne...

Egy kis vidámság, most fotóztam nektek!!! :lol:
Kép
Vendég

Hene!
Nagyon cuki kisbaba voltál!!! :lol: :lol:
Vendég

Mária, köszönjük szépen!

A para csak azért, mert eddig nem volt nyitva. Amúgy semmi extra, mert a doki mondta, hogy mostmár minden rendben lenne vele ha ki is bújna. De azért még jó lenne ha maradna egy kicsiét! :wink: :)

KépKép
hene

anyjuk!
Azért pihenjél!! :) Bár én is ilyen vagyok mostanában, hogy van hogy egész nap felpörgök, mosok, takarítok, főzök...és utána estére meg csodálkozom hogy majd leszakad a derekam, meg keményedik a hasam....de olyankor szokott lenni, hogy a következő nap pihi!! Ma is már megfőztem félig előre holnapra is!
Viszont jövő héten meg valamikor ablakokat kéna pucolnom....nem is lenne vele semmi bajom, ha nem kéne "kiforditani" az ablakokat... olyan félelmetes. Felfelé meg kell lökni, és teljesen átpördíteni... és ilyenkor mindig a frász kerülget, hogy mikor esik ki!!!

d.dodó

Persze, teljesen igazad van!
Ilyenkor azonban már ha elkezd nyílni, akkor sincs semmi gond!
Vigyázni kell, meg sokat pihenni, de gondolj arra, hogy te elérted azt gyakorlatilag anélkül, hogy észervetted volna, amiért más órákig kínlódik!
Vendég

Sziasztok!

Kata, ha jó emlékszem, te vagy gyerekorvos ugye?
Lenne egy hülye kérdésem, lehet, hogy nincs is rá normális válasz.
Holnap gyerekzsúr lesz nálunk, és a barátnőm kislánya a hét közepén tüszősmandula gyulladást kapott. Szerda óta szedi az antibiotikumot. A kérdés az, hogy szerinted fertőz még? Látszólag már semmi baja, engem nem zavarna, hogy jön, csak az öcsémék nagyon aggódósak, mert a kisfiúk sokat beteg, és mindent elkap.
Azt sem szeretném, hogy nálunk kapjon el valamit. Szerinted?
Köszi!!!

Kép
Kép
patr

Anyjuk, azért csak óvatosan. Szerintem én is túlzásba vittem a gyerekszoba, babaruha és egyéb babás dolgok kivitelezését, beszerzését. Sokat rohangáltam az utóbbi időben, sokat keményedik a pocakom. Ezért is rendelte el a dokibácsi a vörösbort, ami igencsak finom!!!! :wink:

KépKép
hene

Mennyire vagy nyitva?
Vendég

Hene! Tündéri a kép rólad! :D
Ez pedig az én szüli és névnapi csokrom. Én is a vidámság kedvéért teszem nektek!
Marcsika, Neked is, olvastam, hogy megint kicsit rosszabb a hangulatod!

Kép

sz.andi

A vörösbort lehet, hogy ma én is bevetem! :wink:

Legalább jó kedvem lesz! 8) :lol:
Vendég

Hú most hogy mondjátok...nekem is van még egy bontott üveg vörösborom!! :lol:

d.dodó

Passz, szerintem az már nem jutott el a fülemig, csak hogy kúpot írt fel, ami ma lett kész! 10 napig kell használnom!

KépKép
hene

Igen, Andi!

Sokszor rámjön, hogy félek...
szeretnék pár héttel idősebb lenni.
Persze nem azért, hogy a babácskámat sürgessem, de szeretném tudni, hogy ha ne adj isten koraszülöttként is jönne a világra, jó esélyekkel indulhasson!
Ahhoz pedig még kellene pár hét! :cry:

Igyekszem lefoglalni magam, amennyire a pihi engedi, de az elmúlt pár napban én is sokat keményedtem, anélkül, hogy megerőltettem volna magam...
És ez aggaszt.
Vendég

Andi, szép virágot kaptál!

Én nem szeretem a vörösbort! :cry:
Én a csokit szeretem, de azt nem ehetek.

Kép
Kép
patr

Lányok, akkor most csoportos ivászatot tartunk??? :wink: :wink:

KépKép
hene

En is iszom estenkent a vorosbort, nekem anyukam eskuszik ra, hogy jo a kemenyedesre, de nekem sosem segit. De talan legalabb a verszegesegemre:)
Az az igazsag, hogy nem szeretem a bort, de mintegy gyogyszert iszom az 1dl estenkent.

Te jo eg, de tele ettem magam. Pedig milyen buszke voltammagamra, hogy ma igen ugyesen nem ettem feleslegesen semmit. Hat eddig tartott. Egyedul maradtam , leultem es maris elszaladt velem a lo:(
Vendég

Andi!
Nagyon szép virágot kaptál!

(én a kertben szedtem...)
Vendég

Igyunk csajok!

egészségetekre!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
Vendég

WERA???????????!!!!!!!!!!

Tényleg a Brendonban maradtál??? :shock:
Vendég

Jó, akkor én is bontok egyet. Igyunk no!

sz.andi

Mindenki egészségére!!!!!!!!!! :D

KépKép
hene

az ido mulasaval en is hasonloan vagyok, mint tobben, hogy barcsak 3massal kezdodne mar a hetek szama. Es barcsak a masodik szamjegy elerne a 6ost...
Tegnap egy nene az utcan megallitott, ugye mar hamarosan szuletik a baba? Mondtam neki, nagyon remelem azert meg nem olyan nagyon hamarosan. Ezen imadkozom! De nagyon!
PErsze a 35ik heten meg a 38at fogom varni....de az mar teljesen mas lesz:)

Mennyire nehez varni...marpedig a varandossag igencsak errol szol:)

Kitartas mindenkinek!
Vendég

Egészségetekre!

sz.andi

anyjuk!
Mivel etted tele magad?? Én most épp csokis reggelizős rizspelyhet eszek :)! Amugy borsófőzelék volt a vacsi....meg spárgakrémleves....
Egyedül vagy? Csak nem kosarazni ment apjukod?

d.dodó

en mar tul vagyok a main
de egeszsegere mindenkinek
Vendég

egészségetekre.... én majd csak filmnézéskor iszogatom meg az 1 dl-t asszem! :)

d.dodó

dodo: de igen Aleko kosarazni van, mivel egesz fel hatig kaparta a falat, nem is mondtam hogy ne. De amig nincs sotet tuti nem jon haza.
Kenyeret ettem kenomajassal. Ebben a dupla rossz, hogy a kenomajastol ha kveset is eszem rosszul leszek, nemhogy ilyen mennyisegben:(

No most egy ideig akkor nem kene agyba mennem...
Vendég

Egészségetekre! :)

Kép
Kép
patr

Enyém párom meg focizni van. Én is egyedül nyomom! De legalább nem morog, hogy a gép előtt ülök! :wink:

KépKép
hene

hene: igen en is azert tudok most itt lenni
mert kulonben este az ove a gep
Vendég

Sziasztok!

Baromi fáradt vagyok úh csak pár sor. Csak nagyjából volt erőm visszaolvasni is, de nézzétek el nekem - rengeteget írtatok!!! :)

Nem nagyon vagyok gépközelben a napokban, Anyukám szavaival élve jövök-megyek egész nap mint a távirat. Ma délelőtt voltunk Miskolcon az esküvő videóért, aztán Brendon, és még néhány üzlet... Vettem cuki ágyneműt Nórinak meg még egy huzatot, amihez majd vennem kell még sima takarót + párnát neki (2 ágya lesz). Délután meg sétálgattunk a barátnőimmel a városban, nézelődtük, cukrászdáztunk, ilyesmi. Az egyiknek 2,5 hónapos a kisfia és annyira cuki volt!!! :D :D

Bondi - a Scholl cipőket érdemes megnézni a Forgách utcai metró megállónál, van ott egy outlet üzletük ahol kifutó és tavalyi modelleket árulnak leértékelve. Ott szoktam venni, vagy a Rákóczy úton az Astoriánál a referencia üzletben. Mivel én a melómban 16 órákat álltam egyfolytában, sokat szenvedtem a cipőkkel, amíg rá nem találtam erre a mákára. Azóta utcára is kizárólag ezt veszem, kivéve a csini cipellőket, de azokat ritkábban hordom. Nem olcsó, de szerintem nagyon megéri és ha 1 éven belül bármi baja van, fix hogy kicserélik.

Szülés tarifa - az én dokim azt mondta (sógornőmnek mielőtt szült) hogy ő 70 és 90 ezer között szokott kapni, a szülésznője 30 és 50 között. Én megmondom őszintén hogy összesen 100 ezret szánok rá és attól függően fogom elosztani hogy ki milyen tevékenyen vett részt a dolgokban. Ennyit tudunk rászánni, ez van!
Vendég

jajj: oromhir, hogy sikerult vadi uj avent poharkakat nyernem a teszveszen:)
Igaz csak 5 db, de eleinte szerintem eleg. Ha bevalik meg mindig tudok kesobb is venni

Es vegre eladnom is sikerult, igy nem csak koltom a penzt:)
Vendég

anyjuk!
Persze, neki is jár a kimozdulás, kikapcsolódás...... Ati is vacilált először hogy jövő héten csütörtökön menjen e vagy ne a céges vacsis bowlingozásra..... mondom persze hogy menjen..miért ne.... elleszek én addig egyedül is! Mult hét szombaton is ment voltna bicótúrázni, csak éppen szombat reggelre esett a hó!

Hú, én ilyen korán nem is tudnék aludni menni... olyan világos van.....még süt a nap. Lassan megkezdőnek a "hosszú skandináv éjszakák" (fehér éjszakák)! Na, és olyankor nem szoktam tudni aludni.... de "edződöm" arra az időszakra mikor már itt lesz a baba, és majd ugysem alszom! :lol:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?