Sziasztok!
Baromi fáradt vagyok úh csak pár sor. Csak nagyjából volt erőm visszaolvasni is, de nézzétek el nekem - rengeteget írtatok!!!
Nem nagyon vagyok gépközelben a napokban, Anyukám szavaival élve jövök-megyek egész nap mint a távirat. Ma délelőtt voltunk Miskolcon az esküvő videóért, aztán Brendon, és még néhány üzlet... Vettem cuki ágyneműt Nórinak meg még egy huzatot, amihez majd vennem kell még sima takarót + párnát neki (2 ágya lesz). Délután meg sétálgattunk a barátnőimmel a városban, nézelődtük, cukrászdáztunk, ilyesmi. Az egyiknek 2,5 hónapos a kisfia és annyira cuki volt!!!
Bondi - a Scholl cipőket érdemes megnézni a Forgách utcai metró megállónál, van ott egy outlet üzletük ahol kifutó és tavalyi modelleket árulnak leértékelve. Ott szoktam venni, vagy a Rákóczy úton az Astoriánál a referencia üzletben. Mivel én a melómban 16 órákat álltam egyfolytában, sokat szenvedtem a cipőkkel, amíg rá nem találtam erre a mákára. Azóta utcára is kizárólag ezt veszem, kivéve a csini cipellőket, de azokat ritkábban hordom. Nem olcsó, de szerintem nagyon megéri és ha 1 éven belül bármi baja van, fix hogy kicserélik.
Szülés tarifa - az én dokim azt mondta (sógornőmnek mielőtt szült) hogy ő 70 és 90 ezer között szokott kapni, a szülésznője 30 és 50 között. Én megmondom őszintén hogy összesen 100 ezret szánok rá és attól függően fogom elosztani hogy ki milyen tevékenyen vett részt a dolgokban. Ennyit tudunk rászánni, ez van!