Halihó!
Szly, Marcsi, nagyon édes ruhákat túrtatok!
Kike, jobbulj meg! Olyat hallottam már, hogy aki allergiás volt, annak terhesen nem jött elő, de olyat még nem, hogy épp babavárás közben jöjjön ki az allergia
Ha tudod, csináltasd meg a tesztet. Homeopátiával nem lehet segíteni a kismamák allergiáján?
Milyen tevékeny napotok van! Mi "csak" bóklásztunk Ottóval a parkban, állatokat etettünk, játszótereztünk, meg egy nagyot fociztunk. Még főzni sem álltam neki, tegnap sütöttem egy adag tepsis karfiolt, ma csak egy kis tojáslevest dobtam össze kb. öt perc alatt. Hmmm, hogy milyen finom!!!
Ha Oti időben ébred, elmegyünk tesómmal a kismamiruháshoz, hátha varrt újabb szépségeket, meg egy kínaiba, hátha megtalálom álmaim cipőjét
Nekem nem lesz választott szülésznőm, mivel nagyon esélyes vagyok a császárra. Ha meg mégis természetesen fogok szülni, bízom abban, hogy bárki lesz ott, lehet rá számítani. Az orvosom Ottó születése előtt elmesélte, hogy amit ő kap, azt nem ő teszi ám el egészen, hanem az az íratlan szokás náluk, hogy mindenki kap belőle, aki részt vett a szülésben. Így remélem, a szülésznőt is motiválni fogja majd valami abban, hogy ott legyen, ha előre nem is állapodunk meg senkivel. Ha így lesz, utólag azért kap majd valamennyit. Ja, és az én dokim sem mond összeget. Nála 8 e egy vizit, de biztosan nem fogok 80 ezret adni neki. Nem is tudnék...
A gátvédelemről nem tudok nyilatkozni, csak néhány ismerősömtől tudom, hogy olykor egy jól irányzott vágás jobb, mintha egyáltalán nem vágnának. Egy barátnőm mesélte, hogy az első két gyereket gátmetszéssel szülte, a harmadikat gátvédelemmel, és a gátvédelem után sokkal többet szenvedett, mert nem álltak vissza az izmai a helyükre. Már a plasztikát is javasolta neki az orvos.
Amire már régóta vágyom: egy scrabble-parti. Hónapok óta nem játszottam, és amíg Apa itthon volt, sem jutott rá időnk. Pedig annyira szeretem, a kedvenc játékom!