Új privát üzeneted érkezett!

Isti nagyon beteg, nem tudok sokat írni, ha vkit érdekel a Hajas és elég bátor, jelentkezzen gyakorlófejnek, és ingyen nagyon jó hajat csinálnak neki! egy ismerősnek már ajánlásomra bejelentkezett a fia, és nagyon jó haja lett, a tanulók kezdték, aztán a végén a Hajas tökéletesítette :P a tanulóktól sem kell tartani, aki már HL-hez kerül tanulónak, az tud is vmit :wink: és utána persze megnézik, kijavítják, ha kell!
HL-hez bejelentkezés itt: http://www.hajas.hu/
egyvmin látszik, hogy sztárfodrász, 1,5 hónapra előre lehet hozzá ip-t szerezni.

ovival kapcs én csak azzal vígasztalom magam, hogy ennek így kellett alakulnia, vmi értelme biztos van, hogy így lesz a legjobb...
csak aztán a végén majd osztálytársak lesznek Lilivel :lol:

Dóri, tök jó titeket látni!!! helyesek a gyerkőceid :) szégyellem mgam rendesen, hogy teljesen elfelejtettem feladni neked a BCG-s kivezetőt :oops: közben rendbejött Andris válla?
fa futóbicajt ebayről? elvileg jóval olcsóbb, és már tudsz paypallel fizetni...
basszus megint zokog a fiam (pasi szegénykém), totál elhagyja magát, de már reggel 38 volt a láza, szóval meg lehet érteni, megyek is vígasztalni :roll:

votiv 8)
votiv

Zuzi,
rendet nem rak a takarítónő (legalábbis nálunk nem). úgyhogy nálunk kupi van. :) viszont Lencsét egy kis zsarolással rá tudjuk venni, hogy vigyen át minden játékot a saját szobájába, így estére itt már sosem marad semmi cucc. (lehet, hogy sajnálnom kell Lencsét, hogy ilyen szemét pakoltatós vagyok vele?)
Adrika meg nem 10 dekát, hanem 10 grammot hízott. ami nem szuper. de nem baj, mivel nem üvőt, hogy éhes, és megvan a tejadagja, ...
Lencse kakija kicsit sűrűbb volt, nem ennyire vizes, mert ő tápot is kapott; persze emlékszem, hogy sokszor a háta is fostis volt. most Liberót használunk végre, amin van gumírozás, remélem az segít.

a nappalok-éjszakákról, meg hogy jó gyerek-e, és hasfájós-e, inkább - érthető babonás okokból ;-) - 3 hónap múlva nyilatkoznék. :)
reggel mondjuk kaja után (hajnal 4-kor) még 1 órát szórakoztatott, de én vagyok a hibás, mert rászoktattam a cumira, most meg kiköpi, de rögvest kéri is vissza. du általában a kezemben van, de mivel nem üvőt, csak kéri mindig a cumit, így nem bánom, hogy órákig a kanapén ülök vele, vagy nézem a tévét, vagy olvasok, vagy Lencsével a másik kezemmel játszom.
egyedül sokkal nehezebb lesz persze. :(

ovi miatt irigyellek! :( szerintem Lencsét ide nem veszik fel. máshova nem tudom/tudjuk majd elhordani a picike miatt.

Rylie,
hálózatról is működik a cucc, s Lencsét teljes egészében kiszolgálta. ha most nem lenne, halál ideges lennék, inkább felugrálok éjjel és megnézem, hogy mi van. egyetlen a gondom, hogy így nem merem hajnalban magam mellé venni, pedig legszívesebben akkor tenném, mert baromi álmos vagyok kaja után ott üldögélni a kiságya mellett még 1 órát...
a forgalmazó cégnet felhívtuk, s azt mondták egyik gyerek se egyforma, valószínűleg még most tanulja, hogyan kell rendesen lélegezni, még összevissza picit (ma a védőnő is ezt mondta), és lehet, hogy tényleg légzéskimaradások, de ilyen rövid időn belül nem olyan nagy gáz. ha kék lenne a gyerek ilyenkor, akkor először rögvest fel kell kapni és megrázni, s ha erre se venne levegőt, akkor van gáz. (ebbe inkább nem gondolok bele)

Kata,
nekünk a bébiőr lakáson belül szuper, s régen a kertben is jól működött.
viszont nem kell, hogy az érzékelőn feküdjön a gyerek, az egész kiságyban őriz a cucc, úgyhogy le is fordulhat róla.

nálunk még az lehetett a gond, hogy férjem éjjelre mindig oldalra fektette (egy plédhurkával kitámasztva) Adrikát, és csak az oldalán érintkezett az ágyhoz, ami lehet, hogy kevés.

Ríd,
nálunk a leírásban az volt, hogy hosszábban kell tenni a két érzékelőt, és tök mindegy, hogy hol fekszik a gyerek, nem rajta kell feküdnie. ez Lencsénél be is jött, és most éjjel is, mert már nem oldalt fektettük. (lásd Rylienak írt hsz-em)
én tanultam újraélesztést anno, de már nem tudom, hogy hogy tudnám csinálni, remélem sose lesz rá szükségem. a 4 percet annyitban pontosítanám, hogy addig nem áll be a rendes halál, csak a "klinikai". utána már elvileg nem lehet újraéleszteni. de hallottam már legendákat.

Zsanci, Ríd,
anno, mikor Lencsénél ez az affekt apnoe volt, Zsanci segített, meg adott linket. baromi idegesítő volt, egész nagy korában is fújkodnunk kellett, hogy végre vegyen levegőt. (köszönhetően nyilván a hasfájós nagyon erős sírásnak)

Ruzy,
sajna a szeme nem jött még rendbe. :(

LENCSE ÉS A KISTESÓ:
Lencse minden nap 2-3x bepisil, néha be is kakil, de mindenképp visszatartja (mondván ő már többé nem kakil), sosem cumizott, de most kért egyet és néha bekapja, szóval ahogy a nagykönyvben le van írva...
ellenben szereti a kicsit, néha simogatja, sokszor visszaadja neki a cumit, segít nekem.

ancsipancsi

Zuzmó,
Ja, a normális, tiszta lakásról még csak fogalmam sincs. Anyuéknál az van, de miután megszálljuk már ott sincs.
Még nekem annyi vált be, de ez is csak látszat dolog, hogy a nappali egy részébe nem szoktunk játszani. Ott van a kanapé és minden szép és le tudok úgy ülni, hogy csak az ablakon nézzek ki és nem látok a hátam mögé és nem is akarok rágondolni mi van ott.
Egyébként nálunk a rendrakást imádják. A porszívózást, szekrényekben rakodást, régi ruhák kidobálását. Bármit szeretnek, amit együtt csinálunk és nincs köze a komputerhez és én nem olvasok. De én meg olvasni akarok és habfürdőzni.

Dóra,
Édesek a gyerekek!!

Votiv,
Istinek javulást!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Moni,
én is olvasni meg habfürdözni akaroooook :lol:
Anyu lakásának megszállása szintén ismerös :lol:

én is azt hittem, hogy rendrakásrol van szo, takaritás sztem külön téma.... azt csak akkor tudom normálisan végezni, ha itt van még valaki.

Ruzy,
hydrastist én napi 2x 3 golyót adtam Bálintnak. Potenciát ne kérdezd, azt nem tudom pontosan.

Ancsi,
nálunk is kaki visszatartás volt jóóóó pár hétig. (nemrég olvastam h ez egyfajta "büntetés" a gy. részéröl. ill. figyelemfelkeltés.)
kitartás, ez is megoldodik idövel :)

KépKép
fibi

Nuk :) Műtét :( de remélem használ és hamar

Ríd :) Bálint nem a porszívótól félti a játékait, hanem mindent megtesz (még rendet is rak) csak hogy porszívózhasson :mrgreen: :lol: Nyakadnak bulást ++++

Zuzi :) De jól hangzik ez az ovi! :D kívánság-szám :mrgreen: :lol: :lol:

Dóra :) Jaj de édesek a gyerkőcök!! :D és mekkora már a fiad!! :D :D Nálunk Bálint volt ilyen vasgyúró :)

Ruz :) Ált. 15-ös vagy 30-as potenciált ajánlott a dokinéni a szerekből, és ahogy Fibi írta, a 3 golyó mehet, a hányszor meg attól is függ, hogy milyen súlyos a helyzet.

Votiv :) Istinek bulást +++++++++++++++ Mi baja van?

Ancsi :) Kitartás, majd "visszazökken" Lencsi! és nyugi, ne méricskélj állandóan, mert csak idegesíted magad, ha nem éhes Adrika, akkor nincs baj, majd nő a súlya, ahogy kell! :wink: (mondjuk én könnyen beszélek, mert Bencusnál már mérlegünk se volt, így nem is méricskéltem :mrgreen: )
denizsa

Nuk :) Bocsi, lemaradt a mondat vége :oops: szóval remélem, hogy hamar meggyógyul majd Réka szeme!! És miért döntöttek a műtét mellett?
denizsa

Deni, nátha, láz, köhögés, csak a "szokásos" :roll:

egyedül a Jézus Krisztus Szupersztár nyugtatja meg :P

Ruzy, Hyrastis canadensis (kanadai gyömbér): fehéres/sárgás, tapadós-ragadós-nyúlós, sűrű, tojásfehérje-szerű orrváladék, bőségesen (egyfolytában lógó orr, ill. "ipari mennyiségű" takony jön ki leszíváskor), esetleg hörghuruttal társulva (orr-arcüregek-torok-garat-tüdő is lehet egyszerre érintett, és ilyenkor minden tele van váladékkal, ami viszont könnyen felszakadó), általános gyengeség, néha székrekedés jellemzi.
alacsony potenciában folyósítja a váladékokat, magasabban szárítja (mi C30-ast használunk, rendszeresen :twisted:, úgyhogy érdemes volt beruházni a Remediás 10g-s üvegcsére - így 1ft/golyóra jön ki, egyébként Boironnal 7Ft/golyó lenne, most számolgattam)

Zuzi, én is csináltam vele interjút, és velem nagyon leereszkedő volt :? persze nem a kocsikról kérdeztem :wink: úgy vettem észre (már a fotózás okán is, amit a cikkhez csináltunk), hogy szörnyen hiú ember, és ha nem a kedvére tesz vki, akkor könnyen elvághatja magát. elkérte tőlem pl. az olimpiai közvetítésekről írt kritikáimat, és attól fogva szóba sem állt velem... (pedig én nem is vagyok az a vérestollú kritikus :lol:)

votiv 8)
votiv

Votiv,
a JC Superstar mellé próbáld meg a Hairt is, nekünk most az az überkedvenc, a fürdőkádban is álandóan énekli, hogy " Hale Kisnáá, Kisná, Kisnáá, Hále Hálee" a "Hale Lampa" már kijavult "Hale Lamma"-ra...

Ovi miatt mindenkit kórosan irígylek, a mi körzetesünk végl is nem nagyon szörnyű, a gyerekek is viszonylag normálisnak tűntek, de egy óvónéni van 25 gyerekre és teljesen kiakadtam, hogy nincs olyan, miszerint összepakolunk együtt, majd reggelizünk.... Frászt! fél kilenckor a konyhásnénik behozzák a zsömit meg a tejet, oszt mindenki vesz és esz, amikor és ahogy akar..... De én ezt az ANARCHIÁT nem akarom!! Füli most szépen összepakol, mielőtt kajálunk, előtte, utána kézmosás stb. mi lesz vele, ha bekerül 3 évesen ebbe a káoszba????!

Monisa,
egy a megoldás: gyerekeket lenyomod mákostészta+ pálinkáskenyér kombóval, majd beülsz egy könyvvel a habok közé...

Nuk,
sokat gondolok rátok, sok sok +++++ a műtéthez is, ha muszáj...

Most még visszaolvasom(ha megtalálom) €ancsi szülés sztoriját, de sztem már nem fogok tudni petyegni, mert Füles közben megvacsizott...

csók mindeninek

Macsek
macskanyu

Macs, emlékeztem, hogy Füli mennyire szereti, ezért próbáltam meg Istivel :D és hatott!!! :D :D :D
legjobban Júdás tetszett neki, mondjuk jogosan, mert zseniális a hang/a szereplő/a számok, amiket neki írtak :)
és most, több év távlatából újranézve én is sok újat felfedeztem benne, hátborzongatóan jóóóó :)
emléxem, mikor először adták a tv-ben, még kis pisis voltam, és a nagypapáméknál nyaraltunk, és nagyim és nagypapi eléggé ki voltak akadva tőle, tisztességben megöregedett, rendes templombajáró emberekként :) de nagyim, aki egyszerű vidéki tanító volt, lélekben mégis cosmopolita nőszemély, az "előadás" minőségét azért értékelte :D jaj, olyan drágák voltak ők ketten :) (sajnos már csak a nagyim él...)

votiv 8)
votiv

Ancsi,
Nagyon tetszett a szülészsztorid, frankón részletes :D A BP-s résznél szétröhögtem magam :lol: És nagyon örülök, h ilyen jól élted meg a császármetszést és hogy ilyen fantasztikus a dokid :D
Adrika pedig gyöngyörű és tényleg a képek alapján egyáltalán nem néz ki vékonkának :D :wink:
Adélnak is elég híg volt a kaka és túlnyomó többségben a nyakáig olyan volt, az is sokszor fordult elő, h zöld volt a kaka, de az meg azért, mert sokat zabbantott.
Légzésfigyelő passz, nálunk 3 hóig velünk aludt Adél és ugyan kaptunk légzésfigyelőt kölcsönbe, nem üzemeltük be :oops:
A súly miatt pedig tényleg ne aggódj! Ha éhes lenne Adrika, akkor úgyis bömbizne :wink:

Deni,
Hatalmas gratula Bálintodnak az abszolút önálló pisiléshez!!! :D
És jelentem, túléltem :) Szerencsére a fogdokinál nem volt gyökérkezelés, csak a koronának építették ki a helyét, az uh-m negatív lett :) egyedül az ideggyógyó küldött tovább két helyre :roll:

Rylie,
Ez nagyon jó, h a tesó ajándékot fog hozni Kamillának :D Szívinfarktusos teremőr nénik :lol: :lol:

Zuzi,
Gratula a 3 órás alváshoz :D És olyan jó, h rákérdeztél erre a takarításos dologra. Most én is megnyugodtam, h nem gáz, ha úszik a lakás :lol: Nálunk is csak kb. olyan takarítás van, mint ahol a papok táncolnak :oops: Pedig már nagyon sok mindent át kéne pucolni (konyhaszekrény, spájz, ablakok).
Párod hobbi szinten űzi a cikkírást? Nem is tudtam.

Fibi,
W ovi :roll: Akkor ez az ovi tényleg nem Nektek való.

Szrek,
Bokád hogy van?

Lindi,
Miért utálnánk? :mrgreen: :wink: :lol:

Zsanci,
Nem semmi, amit a srácok műveltek :shock: Hogy bírtad idegekkel? vagy ez most minden bizonnyal hülye kérdés :lol:

Szellőke,
Gratula Atti kúszásához és ringatózásához :D Kezed teljesen jól szuperál már?

Amiket írtatok a légzéskimaradásokról, húh, nagyon durva :shock: :shock:

Nuk,
Szemműtét :( De végülis miért kell? Mindenesetre +++++++++++++!!! Réka nagyon szuper csaj, ezen is túl lesz hamar!!!!

Dóri,
De jó, h írtál egy picit magatokról és h tettél fel képet :D Tényleg óriás bébi Andris :o Hogy bírod emelgetni?

Votiv,
Gyors gyógyulást Istinek!!!!

Macs,
Szia :D Nagyon durva, amit az oviról írtál :shock:

Szerintetek abban van igazság, h ha levágom Adél haját, akkor jobban fog nőni és megerősödik? :? Most mindenki ezzel jön a családból :roll: Szerintem egyáltalán nem vagyunk elkésve a tinaturneres hajkoronával :lol:

Kép Kép
curse

Curse: nekem is mindenki ezzel jött, hogy vágjam le TÜnci haját, de engem nem vitt rá a lélek. :oops:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Köszönöm a felvilágosítást az ergoról! Valahogy nekem ez kimaradt.

Tinu!
Akatát értem, hogy miért van olyan lesújtó véleménnyel Dr. Csernusról, de érdekelne, hogy te, mint leendő szakmabeli, miért tartod hiteltelennek? Még csak a Drogmát olvastam tőle, de engem nagyon megfogott (és nem csak vele kapcsolatban, hanem alapvetően a pszichológusok, pszichiáterek munkájában), ahogyan az egyszerű közlésekből rátapint a lényegi pontokra, amiről a páciensnek a tudatosság szintjén akár halvány sejtése sincs, ahogyan visszatükrözi az érzéseket, ahogyan leszereli a hárítást, és még sorolhatnám. Persze sok-sok tanulható technika segíti a páciens megismerését, de ettől, és a trágárságtól függetlenül én nagyra értékelem, ha valaki hatékonyan képes segíteni, Dr. Csernusról pedig ez a hír járja.

Votiv!
Sajnálom, hogy a jelenlegi állás szerint Istid még nem járhat óvodába. Nekem is az jutott eszembe, mint az előttem szólóknak: más óvodákat is meg kellene nézned. Telkiben is van egy W óvoda, igaz, hogy ott ápr. 12-én volt bemutató nap, ill. olvastam egy, a Zsámbéki medencében szerveződő W óvodáról, amelynek létrejöttéhez segítőket, önkénteseket keresnek. Az a bökkenő, hogy nem találtam meg újból az Interneten. Még keresgetem, de lehet, hogy te hamarabb rábukkansz, mivel gyakorlottabb netező vagy. Egy távoli óvoda azért nagyon megterhelő a közlekedés szempontjából. Alig érnél haza, már fordulhatsz is vissza, hiszen a W óvodákban nincs ebédelési lehetőség. Egy ismerősöm Pilisszántóról Hidegkútra fuvarozza a gyereket. Sokszor haza sem megy, mert nincs értelme. Önkéntesként munkát vállalt egy autistákkal foglalkozó szervezetnél, és ezzel kapcsolatban tanul is valahol, így nem vész kárba a várakozás ideje. Ő megteheti, mert még nincs második gyereke, de így sem lehet könnyű. Nekünk helyben van az óvoda, de tavaly 24 helyre 60-an jelentkeztek. Otthon heverésző mamák hároméveseinek nem sok esélye van, így az én elsőszülöttem is nagy valószínűséggel itthon fog heverészni.

Denizsa!
Bálintod nagyon ügyes, hogy egyedül elvégzi a dolgát. Nálunk még a vetkőzés nem megy segítség nélkül, így hasonló fordulatokról nem tudok beszámolni.

Ancsi!
A K vitamint hetente egy alkalommal adtam a fiaimnak. Nem kevertem anyatejbe, bár elég keserű, csak magában beadtam. Utána azonnal adtam a cicit. Nem fintorogtak, nem öklendeztek. Fél évig kapták, akkor kezdtem mindkettőnél a szilárd étel bevezetését. Mivel másféle módszereket is olvashattál, legjobb lesz, ha felhívod a gyerekorvosotokat. Nekem nincs tapasztalatom a cumizás terén (egyik gyerekem szájában sem volt még), de lehet, hogy még le tudod a picit szoktatni róla. A barátnőm is cumit adott a kisebbik gyereknek, és volt olyan éjszaka, hogy 12-szer kelt fel csak azért, hogy a cumit visszategye a gyerek szájába.

Zuzmo!
Engem is zavar a rendetlenség, a por, de valahogy már jobb a helyzet, mert kezdem elfogadni, hogy jelentősen nem tudok javítani a házban uralkodó állapotokon. Amikor itt volt édesanyám, akkor erre is több időm volt, de két kicsi mellett csak tűzoltást lehet végezni. Sokszor feleslegesen végzem a teendőket, rengeteg energiát fecsérelve. Pl. reggeli után nem csak felporszívózok, de fel is mosom a követ az asztal körül, mert zavar, hogy ragad, pedig tízórainál, majd délben újabb foltok kerülnek rá, és ráérnék akkor vagy csak vacsora után felmosni. Az a szerencse, hogy kevés alvással is beérem, így általában rend van nálunk, de a polcokon senki ne húzza végig a kezét! Engem az is nagyon frusztrál, ahogyan leamortizálódnak a berendezési tárgyak, a falak a gyerekek keze által. Néha megfordul a fejemben, hogy egy takarító nagy segítség lenne, de ezt a gondolatot, még soha nem engedtem túl közel magamhoz. Nem túl szimpatikus kép, hogy egy idegen ember porolgatja az én féltett, személyes kis tárgyaimat. A kert, az más, oda jöhetne pár kubikus, mert annak az állapota még a házénál is jobban zavar. Neked mi a problémád a takarítókkal? Azzal kezdted, hogy segítségképpen ne ezt ajánljuk.

Lindi!
Legyen csak minél jobb neked! Az majd kivetül az univerzumba, mi meg csippentgetünk belőle. Tibetben úgy tartják: a barát szerencséje nagy áldás ránk. Bár mi nem vagyunk barátok, és még csak nem is ismerjük egymást, én ezt magamra, és erre a kis társaságra nézve is igaznak tartom. Szóval csak így tovább! Én is tobzódtam az élvezetekben az elmúlt napokban, amíg itt volt az édesanyám.

Jó éjt!
zsini
zsini

Zsini: egyrészt nem leendő szakmabeli vagyok, hanem szakmabeli :D , konkrétan pszichológus (a szakdolimat a szakpszichológusi képzésre írom, az már egy posztgraduális diploma). Személyesen nem ismerem Csernust, de nem is mint magánemberről van meg a véleményem, hanem az háborít fel, amilyen képet kialakít a pszichoterápiás munkáról. Ő egy pszichiáter, tehát alapvetően más képzést kapott, mint egy pszichológus. Én nem ismerek pszichológust, aki azt gondolja, megfelelő munkamódszer az, ha ordít a pácienssel, ha megalázza (azon az alapon, hogy "szembesíti" a saját "hazugságaival", vagy hárításával, vagy mittoménmivel) stb. Én ezt elfogadhatatlannak tartom. Tipikus orvosi magatartás az övé, aki azt gondolja, hogy ő a félisten, neki mindent szabad, míg a másik ember, aki mellesleg segítséget kérni jött tőle, egy megrögzött hazudozó, vagy egy gyenge ember. Az pedig, hogy kiről milyen hír jár, részben marketing dolga is. A tévés szereplései alapján ugyan ki merészelné azt gondolni, hogy ő nem egy megfelelő szakember? Hiszen aki a tévében szerepel, az már csak tudhat valamit ugyebár. :roll: Könyvét egyetlen egyet sem olvastam, csak néhány tévéadást láttam a "legendás" tévés pszichiáterkedései közül. AZ alapján ki merem jelenteni, hogy amit ő csinál, az nem pszichoterápia. Nem így kell elhárításokat leszerelni, nem így kell érzéseket tükrözni és nem így kell a páciens megismerni. Szerintem. Persze lehetnek olyan emberek, akiknek úgymond bejön ez a macsó stílus, azok lehet, hogy csodálják, de hogy nem lesznek tőle kevésbé betegek, vagy éppen hogy egészségesebbek, abban biztos vagyok. Uff, ennyit Csernusról, akitől igencsak dühbe tudok jönni. :) (((Annyira, de annyira sok olyan szuper szakember van, akiről semmit nem tud a közvélemény - mondjuk, nem is biztos, hogy kéne tudni. Kidolgozzák a belüket, rendelnek éjjel-nappal, csak hogy megéljenek. Nem mondom, hogy éheznek persze, de mondjuk Amerikában igencsak nagy villákban lakhatnánk feleennyi munkával. Szvsz nincsenek megbecsülve egyáltalán.)))

Kép
Kép
tinu

Fibi!!!!!!!!! ÉS minden kedves Andrea!! NAgyon boldog névnapot kívánok! :D
zuzmo1

Hát Tinu, ez a nincsenek megbecsülve szöveg igencsak lerágott csont. szvsz. Csak picikét dühit, h amikor az orvoskról beszéltünk te akkor is azzal jöttél, h nem félistenek, meg ilyesmi, és nem kéne nekik olyan nagyra lenni magukkal.
és hogy az ő munkájuk nem is akkora nagy csoda. Mert ezt tanulták, blablabla...
ez ugyanigy igaz minden pszichomókusra is. Arra is aki kidolgozza a belét, és arra is, aki szintén, de emellett szarrá is keresi magát. Itt, Mo-on. Van belőlük néhány. De valszeg azért nem keresi szarrá magát minden pszichológus, mert több a kinálat, mint a kereslet.
És valszeg Amerikában sem él mindegyik villában, bár ott jóval nagyobb lehet a kereslet rájuk, hiszen anyuka 6 hetesen bedobja babáját a day-carebe, azt szevasz. Jó, h minden ember hülye.
ceterum censeo: a legtöbbet az orvosoknak, pedagógusoknak és tűzoltóknak kéne keresniük. A többi mind csak után kullog.

és (de ez csak pletyka) állitólag a Csernus nem ordibál mindenkivel. Csak a debilekkel. :lol: de azok meg is érdemlik. :wink: minek születtek meg.

Andreák boldog névnapot!
zsancikant

FIBINEK ÉS A TOVÁBBI REJTETT ANDREÁKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D :D :D

Kép

Tinu,
Nálam is az a probléma, h nem visz rá a lélek, h legvágjam a babahaját.

És egyébként tényleg nem tudom mennyire élnek jól vagy rosszul a picologusok, de pl. az én barinőm, aki csak egy pár éve végzett, a szakiránya gyerekpszichológus, két helyen dolgozik (magánrendelés nincs) összesességében 4 órás munkaidőben és többet keres, mint más ember nyolc órában. Majdnem annyit keresett a fele annyival munkával, mint én nyolc órában, pedig az én keresetem sem volt éppen vacak. És ő például egyáltalán nem panaszkodik, sőt!!! Azt mondja, h ő nagyon is tisztában vele, h milyen jól keres.
Ettől függetlenül biztos vannak olyanok, akik nem kapják meg a méltó díjazást, de ez még rengeteg más szakmában is így van. Szerintem ezt már az orvosoknál is eléggé körbe jártuk.
De azért abban egyetértek Tinuval, h hány jobb szakember van Csernusnál, aki mondjuk csak azért keres kevesebbet, mert nem illegeti magát a tévében.

Kép Kép
curse

És még annyit, h még Zsanci tapintott rá jól a lényegre. Az amcsiknál az a ciki, ha vki nem jár pszicholóushoz vagy pszichiáterhez. Itt Mo-on abszolút nincs "hagyománya" a dolognak. És én pl. igazából nem is tudom azt, h egy pszichot vagy egy pszichit hogyan lehet felkeresni? :? Csak magánrendelésen vagy mondjuk van ingyenes szolgálatuk is, mint pl. a sztk-s rendelések? :? Mert szerintem, ha már fizetni kell érte, akkor ez lehet a másik oka annak, h Mo-n nem mennek hozzájuk annyian még ha szükséges is lenne :?

Kép Kép
curse

Boldog névnapot az Andiknak!

HELP!
valaki fagyasztott le anyatejet nem zacskóban, hanem mondjuk bébiételes üvegben? (mert 1.: a zacskó rohadt drága, 2.: mondjuk üvegem se sok van,de az legalább van 1-2)

ancsipancsi

Zsanci!
Menstruálni fogsz? Nekem akko szokott ilyen szórakoztatóstílusom lenni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ancsi!
Nekem van zacskóm, ha kell, adom. Csak most jutott eszembe, különben már adtam volna :D
zuzmo1

Sziasztok lányok!

Most csak egy gyors kérésre futja, ugyanis termelem az univerzumba az élvezeteket, hogy tudjatok belőle csipegetni :lol: (Zsini, ez nagyon tetszett).

Ha valaki menne a Gazdagréti patikába, venne oltáskivezető bogyókat? Unokaöcsinek kellene, most kapja az első oltást. A DiPerTe megvan, mert abból maradt nekünk is, de kellene a Hib és a Bcg (ezt lehet beadom az enyémeknek is). Meg kellene egy üvegcse Ledum is.
A gyerekbénulás elleninek van kivezetője.
Ja, és el is kellene postázni.

KépKép
KépKép
lindicita

Ja, és a tv-be eddig sem az arra méltók kerültek be. ( kivéve talán a fijacskámat :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )
zuzmo1

Zuzi,
most fagyasztottam le Avent pohárban 1 decit, mert már 5 kajaadag gyűlt össze, és így félő, hogy 24 óránál idősebb tejet kapna. szerintem még 1 decit le kéne fagyasztanom, hogy sűrűbben jusson friss tejhez, mert így mindig megitatom vele a korábban lefejtet. ha kb. 2-3 adag kaja van neki előre az gondolom elég.
amúgy fáj a szívem, hogy le kell fagyasztani, mert utána már biztos nem olyan értékű az a tej, de még mindig jobb lesz majd neki, mint egy adag tápi. szóval igen, nagyon jól jönne a zacsi is. :)

ancsipancsi

Zsan: persze, találkoztam már olyan orvossal (((akár pszichiáterrel - amúgy rájuk haragszom a leginkább és természetesen azért, mert erre személyes okom is van))), aki kedves volt, együttérző és nem nézte le a betegeit, de ők a kisebbség. Szerintem az lenne az alap, hogy valaki akármilyen felelősségteljes munkát is végez, nem épít fel egy olyan óriási egót, ami már nem is engedi vele megláttatni azt, hogy a másik is ugyanolyan ember (nem műveltségben, tudásban, hanem ugyanolyan érzelmei, problémái vannak, mint neki). Mellesleg én az olyan embert tisztelem, aki még a debillel sem ordibál. Hát igen, nekem spec. élőben egyáltalán nem jönne be Dr. House stílusa.
Nem ismerem az összes pszichológust Magyarországon. De ismerek jó pár igen neves pszichoterapeutát, akik tényleg éjjel-nappal dolgoznak. Mint mondtam, nem éheznek, azt gondolom, jobban élnek, mint az átlag. De ettől függetlenül nagyon szomorúnak tartom - magamra nézve -, hogy ahhoz, hogy valami normális, értelmiséghez illő életformát éljek, szarrá kell(ene) dolgoznom magam, és utána persze a gyerekeim mehetnének a kollegáimhoz terápiára, mert az anyjuknak nem volt ideje velük foglalkozni. Elég morbid a gondolat, hogy miközben a gyerekem ki tudja kivel van stb., én más ember gyerekére koncentrálok, figyelek 100%-ban. Á, ez számomra most iszonyú nehéz gondolat, és fogalmam sincs, hogyan fogom azt megoldani, hogy anyagilag egy rendben legyünk, de közben a családom se legyen egy roncs. És közben perspektíva nulla, mert ha azt látom, hogy olyan emberek, akik a szakmámban számomra a csúcsot jelentik, csak olyan áron tudnak megélni, hogy este 10-kor megy el az utolsó betege, akkor vajon miben reménykedhetek???
Ja és nem hiszem, hogy csoda lenne egy pszichológus, semmivel nem nagyobb és kisebb csoda, mint egy orvos. De egy normális pszichológus nem is gondolja magáról azt, hogy ő egy csoda. Max. a betegek gondolhatják ezt róla, de ezt meg le kell építeni, mert a cél nem a függőség fenntartása. És azt látom, az orvosok spec. szeretnek a csodamuki szerepében tetszelegni.
Ha pénzügyi értelemben nézzük, akkor valóban kisebb a kereslet, mint a kínálat. De ha azt nézzük, hogy hányan mennének el szakemberhez, ha az ország és az ő családi kasszájuk nem lenne csődben és ha a mentálhigiénés kultúra magasabb szinten lenne nálunk, akkor meg azt mondom, hogy nincs is elég megfelelően képzett pszichológus.

Curse: na akkor lécci mondd már meg, hol dolgozik a barátnőd. :lol: Egy nevelési tanácsadóban egy pszichológus kb. 100 nettó körül keres, ha nem teljesen pályakezdő. Pedagógus státusz, tehát olyan a munkaidő is. EZ nem egy versenyszférás fizetés. (És még ez pöpec, mert ha valaki az egészségügyben dolgozik, akkor hosszabb munkaidő, kevesebb pénz.) Az uram most ment új munkahelyre. Alapból majd a dulpáját keresi, pedig nem egy marha nagy kvalifikációt igénylő munkája van/lesz. Vagyis hogy mondjam, nyilván kell valamit produkálnia, nem takarítónak vették fel, de spec. nem kell olyan szintű mesterségbeli tudást felmutatnia, mint mondjuk egy gyerekpszichológusnak kell, ha pszichoterápiát csinál. De ez megint az én véleményem csak. Ki vagyok én, hogy megítéljem, kinek milyen tudás kell a munkája elvégzéséhez? :lol:

Kép
Kép
tinu

Ancsi: én is Aventes pohárban fagyasztottam tejet. Nem tudom, milyen lehet bébiételes üvegben. Ha sterillé tudod tenni és nem lesz baja az üvegnek, akkor szerintem fagyaszthatod abban is. Vagy épp ez volt a kérdés, hogy nem lesz-e baja az üvegnek? :D

Kép
Kép
tinu

Tinu,
most olvastam, hogy teljesen jó a jól záródó üveg is.
mondjuk kétlem, hogy bárki otthoni körülmények között bármit sterillé tudna tenni, de majd ma kifőzök pár üveget, hogy legyen kéznél. igazából remélem, hogy nem kell majd túl sokat fagyasztanom, mert sajnálni fogom kidobni, s a másik, hogy - ahogy most olvastam - előfordul, hogy fagyasztás után nem olyan jó a szaga , s a gyerek nem akarja meginni.

morbid, de Lencsének ízlik az anyatej, úgyhogy vele is meg tudnám itatni. (mondjuk talán fagyasztás után is) nem gáz gondolom, hogy egy majd' 3 évessel anyatejet itatok, ugye? :) (csak hogyne menjen pocsékba)
ancsipancsi

Istinek kérek ++-okat, reggel 39.8 volt a láza, és nagyon maga alatt van...
(doktornénivel már beszéltem, most mercurius solubilist adok a kisbetegnek)

votiv 8)
votiv

Fibi! Boldog névnapot neked :)

Ancsi! Én Aventes poharakba fagyasztottam a tejcsit, tudom, piszok drága, de utána simán el lehet adni az interneten (bár én egyelőre odaadtam tesómnak). De amikor abból is kifogytam, mert még nem hozták vissza a tejtesóék, akkor simán beletettem üvegbe (fél literes mézesüvegbe, és így nem is féltem, hogy széttörik, mert azrt azt nem tettem tele)

Zuzi! Ugyan írtad, hogy a takarítással kapcsolatban ne azt írjuk, hogy takarítónő csinálja, de ha nem is akarsz rendszeresen takarítónt hívni, szerintem ilyenkor, mikor már ennyire zavarnak a porcicák és a ódon várkastély stílus (ez nagyon tetszett :) ), akkor szerintem egyszer érdemes lenne elhívni egyet, és legalább egy napig gyönyörködni az eredményben. Tovább sajnos nem tart. Hozzánk minden héten jön, és egy napig tök jó az eredmény, de már másnap a gyerekek tesznek róla, hogy elmúljon. Ugyan porcicák jó pár napig nincsenek, de napközben a sok szanaszét játéktól már nem látszik, hogy alatta tisztaság van és a konyhában is elég egy reggeli és ugyanolyan disznóól van, mint azelőtt. Így én is minden nap porszívózom az földszintet. Vacsora közben gyorsan rendet teszek, addig a kölykök úgyis az etetőszékben vannak, aztán kiporolom őket a kajából és gyorsan felporszívózok.
lindicita

Votív! Hú, ez nagyon magas, nem csodálom, hogy maga alatt van. Ilyenkor mivel csillapítod a lázát?
A múltkor, mikor Bajninak ilyen magas láza volt, a dokim már nem rendelt, ügyelet még nem volt, de telefonon rámparancsoltak,hogy azonnal rakjam bele hűtőfürdőbe, ne várjak semmi lazcsillapító gyógyszer/kúp/bogyó hatására.
Sok ++++++++++, gyógyuljon hamar.
lindicita

Ancsi,
Én is aventes dobozba fagyasztottam.

Tinu,
Ööö, most vagy a barinőm lökött vagy tényleg beéri annyival, amit kap, de csak azt tudtam mondani példának, amit egy dolgozó pszichológustól hallottam :wink: Ő elégedett a bérével.
Egyébként ő két helyen dolgozik egyszerre, az egyik valóban a nevelési tanácsadó.
És a fizetés hasonlatom most látom, h elírtam. Tehát ha én feleztem volna a béremet 4 órásra, akkor az enyém kevesebb lett volna.
És persze nem is az én kompetenciám megítélni, h ki mennyi bért kéne, h kapjon, de ha pályakezdőként ilyen jó bért kap, szóval na. Nem ragozom tovább.

Egyébként meg szerintem nagyon sokan nem kapják meg azt a bért, amit kellene ebben az országban, nagyon sokan látják ugyanannyira kilátástalannak a helyzetüket, de ez van. (Szerintem ez már az orvosok fizetésénél megfogalmazodott.) Nem tudunk rajta változtatni, csak a nagyokosok ott fent a parlamentben, pl. azzal, h egy embertől nem vonnak 8x annyit, csak azért, mert előrébb jutott a ranglétrán és mert tanulni. :?

Kép Kép
curse

Votiv,
Jaj, ez nagyon nem jó hír :( +++++++++++++++++++++++++!!!!!

Kép Kép
curse

most komolyan, ki az, akinek nem kell szarrá dolgoznia magát, h meg tudjon élni rendesen? még csak nem is luxusra gondolok, csak átlagra? És ez tényleg nagyon felháboritó, és szomorú is egyben.
jó jó, van egy-két ismerősöm, de ők vannak kisebbségben.
Nekem is szarrá kéne dolgoznom magam ahhoz, h el tudjam a gyerekeimet vinni nyaralni, évente egyszer. De mivel nem dolgozom magam szarrá, ezért négy évente jut egy nyaralás.
a többi néma csend.

és már azt is lenyöfögtem itt persze, h valszeg azért mégsem a legbénábbak jutnak népszerűséghez, sok pénzhez.
Valszeg nem véletlen, h a Jakupcsek vezeti a Megmondó sótt, meg a reggeli Mokkát, és nem én.
Pedig papirom nekem is van róla. Sőt, neki talán nincs is.
jó jó, lehet, h nem iq királyok, de el tudnak vakerálni 3 összefüggő mondatot úgy, hh nem sülnek bele 2x. És ez már azért vmi...

És igen Zuzi, közel a havi vérzés ideje, de igazán az oviban húzták fel az agyam nagyon, és ettől ugrok neki még a postásnak is, ami tényleg nem túl intelligens megnyilvánulás.

Votiv,
jobbuljatok, de iziben! Most ti is akkorra időzitettetek egy ronda betegséget, amikor nincs dokinéni... :?
JOBBULÁST!!!!
én szerencsére tegnap elvittem, de fél napja más bogyót adok neki, mint amit felirt, és egész éjjel köhögött, mint egy kutyuska, a kehes fajtából.
Igit pedig elküldtem oviba, pedig ő betegebb, mint Meme, remélem nem gáz...neki középfül gy féle van, az legalább nem fertőz... :roll:
tudom, gonosz rossz anya...majd főznek sokáig a pokolban.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi, továbbra is csak homeopátia. Két óra alatt egy teljes fokot ment le a láza a Mercuriustól, és ahogy bevette, rögtön kért vizet (ergo tökéletes volt a szerválasztás), és szép lassan megivott a délelőtt már 3 decivel.
hűtőfürdőt este csináltunk, de iszonyatosan kiborult szegény (pedig alig hűtöttük le a vizet). Reggel a lázméréstől is sírógörcsöt kapott, egy órába telt, mire megnyugtattam, úh maradunk a szelíd gyógymódnál (és a +-oknál), ha már ilyen jól hatnak :)

votiv 8)
votiv

Zsanci!
És mivel sikerült felhúzniuk??? nyugodj meg, Te olyan jó fej csaj vagy :D GYerekeknek jobbulást!
Amúgy azzal meg tökre egyet értek, hogy pl a pedagógusoknak is fizethetnének esetleg többet, persze velük aztán a kutya sem törődik.
És hogy ki kerül be a médiákokba? Jó, igaz, hogy vannak nagyon odavaló, rátermett emberek, de azért a többség nagyon gáz. Így, hogy nincs tv-nk, és nagy ritkán látok egy-egy fókusz szerűséget, teljesen elhűlök, hogy ezzel hülyítik az országot. :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Curse!
Tök jó, hogy nem kellett gyökérkelezni. ÉS az ideggyogyó az meg miért??? Persze csak ha nem vagyok vindisgrééééc. :wink: :oops: :D
Amúgy Tomi szerintem a néptáncoktatáson kívül mindennel foglalkozik, legalábbis néha ezt érzem :lol: :lol: :lol: De én büszke vagyok rá nagyon!

Zsini, Lindi!
takarítónő: hát pénzbe kerül. ÉS amíg én nem dolgozok, csak itthon meresztem a seggemet, addig nincs is pofám előhozakodni ezzel :lol: Másrészt valóban úgy érzem, hogy ez az én feladatom, és én (most ez bármiylen hülyén hangzik) szeretném is megycsinálni, jó érzés, amikor szép a lakás, és nagyjából megy is, csak a nagyobb dolgokra jó lenne egy kis gyerekmentes idő, ami elég lenne akár havonta 1x is. ÉS erre nekem nem azért nincs lehetőségem, mert nem szeret a családom, vagy ilyesmi, hanem mert anyám Kecskeméten istápolja az egyre jobban leépülő nagymamámat, anyósom meg Esztergomban viszi az egyik legnagyobb ottani virágboltot. Szóval nem tudnak jönni gyerekre vigyázni.

Votiv!
Istinek nagyon sok ++++++++++++++++++++++++++++++++!!! Hűtőfürdőt hogy csináltátok??? Mert nekünk nagyon bejött, amikor ugyanolyan hőfokúra csináltuk, mint általában a fürdőt (37 fokos talán) és aztán hagytuk hülni-hülni, B sokkal jobban érezte magár utána.
Remélem, hamar meggyógul!

Kép
Kép
zuzmo1

sztori, amit meg kell veletek osztanom:

Ugye meséltem, hogy egyre jobba vagyunk a kertszomszédainkkal, ők a szomszéd házak lakói. ÉS mesélték, hogy az egyik házban lakik egy fiatal házaspár, akikkel próbáltak jóban lenni, de nem "sikerült". Történt ugyanis, hogy az egyik lakásban lakik két kisfiú, nagyon jó fejek, B is imádja őket, Benedek egykorú B-vel, és hát, ahogy az lenni szokott, hisztizik néha. NA, ezek a Bunkóék (nevezzük így őket), terroristának nevezték a kisfiút, és be is csöngattak hozzájuk, hogy ők ezt nem bírják elviselni, csináljanak valamit a gyerekkel. NA, eddig az elősztori, ezzel én is úgy voltam, hogy végülis lehet, hogy Benedek szülei túlozzák el egy kicsit, lehet, hogy csak kedvesen szóltak nekik, stb. Aztán most valahogy sikerült Bunkóékra rábukkanni az iwiwen:

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8646949

Komolyan beteg ember! :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Kezdek félni! Ancsikám, Te ismered ezeket a parasztokat???

Kép
Kép
zuzmo1

HA valakinek nem lenne ideje elolvasni ennek a díszpéldánynyak a lapját, kiemelném a ránkvonatkozó részt:

"Állatok

Egy rakás istencsapása kölyök a közvetlen szomszédságunkban, egy csomó élő fogamzásgátló. Ezek után sajátról szó sem lehet..."

még egy kis csemege:

"Magamról

"Úgy ülök itt, mint egy elsütésre kész fegyver,
Nincs más hátra, mint lerobbantani a pofámat..."
/Black Flag/

Az egész istenverte planétán volt két ember, akikben mindig,mindenhol, 100%-ig megbíztam.Mára maradt egy, és van még pár Homo Sapiens,akiket szeretek.
A többiek a saját jól felfogott érdekükben kíméljenek..."

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

"Ezt csinálom, mikor dolgozom

Pénzt keresek&és mindenkit utálok.

Ezt csinálom, mikor nem dolgozom

Elköltöm a lóvét...ja, bővebben?! Karate&hülyére olvasom magam, majdnem mindenkit utálok, ilyesmi"

:shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

még jó, hogy nem is olyan rég dícsértema szomszédainkat. Eszembe jutott Rídék szomszédja is, lehet az is ekkora állat??????
zuzmo1

Zuzi,
én is megnéztem, és mit ad Isten, van egy közös ismerősöm velük... :shock:
pedig az az ismerősöm teljesen normális ember... :shock:
mondjuk ő is ügyvéd, mint ahogy ezek lehetnek...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

egyébként egy ekkora cimeres, antiszociális barom miért költözik TÁRSASházba??? :shock:
zsancikant

VOtiv: Istinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küldök még, ha kell. :)

Curse: azért ne felejtsd el, hogy Dóri (ugye, róla van szó?) 5 év egyetem és 4 év szakképzés után "pályakezdő". Szóval azért már nem nevezném teljesen kezdőnek. RÁadásul aztán hiába pályakezdő valaki, az állami szektorban később sem lesz számottevően jobb fizetése. Ha meg ez marad, akkor ha már család van, akkor gáz. AKkor már az ember nem tud két állásban dolgozni, ha a gyerekével is akar törődni. Meg esetleg lakáskölcsönt fizetni stb. Szóval szerintem nem egy nagy pénz az, ami első látásra annak tűnhet.

Zsan: ja, persze mindenkire vonatkozik, hogy nehéz a megélhetés, csak úgy gondolnám, hogy aki valamiben csúcsszuper, legalább azt díjazzák vazze. :evil: A tévé meg: azért ez az a szakma, ahol igencsak számítanak a kapcsolatok. Hát ha azt tehetségnek gondolod, hogy ki hogyan tudja a kapcsolatait kamatoztatni, akkor persze mindenki tehetséges, aki a tévében van. :roll:

Kép
Kép
tinu

Kérd meg a gyerekeket, h kapcsoljanak 200%-ra, és ha el akarják adni a lakást, lecsapunk rá... :twisted:
sztem be kéne dobnom nekik egy cetlit, h megvenném a lakásukat.... :lol:
zsancikant

Bocsi, a sok + miatt tökre kilógok. :oops:

Zuzi: ez csak amolyan polgárpukkasztás, nem? Divatos ám ez a szöveg... :?

Kép
Kép
tinu

Zuzi,
De jó, h itt vagy :D Te mernéd a traumeel kenőcsöt gyerek kezére kenni? Igazából csak annyit látok ugye, h külsőleg kenőcs, de hát egy gyereknek nem lehet megmagyarázni, h ne vegye a kezét a szájába vagy esetleg ne dörzsölje meg a szemét :roll:
Annyira fosok, h vmit baja lett Adél kezének :( Kis buta becsúsztatta a kezét az ajtó és zsanér rész közé, én meg nem vettem észre és majdnem totál rácsuktam, amikor is észleltem, h hol van a keze :cry:
Egyenlőre úgy néz ki, h nincs baja a kezének, mert engedte, h megnyomkodjam és még nincs belilulva, de annyira fostizok. Arnicát azt gyorsan adtam is neki.

Kép Kép
curse

Fibi :) Nagyon boldog névnapot!!!!

Votiv :) Ez nagyon rosszul hangzik :( Istinek sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++ és persze Neked is!!!

Curse :) Örülök, hogy szerencsésen túlélted a tortúrákat! :D És hova küldtek tovább? Sztem nem a vágástól lesz ilyen vagy olyan haja a gyerkőcnek, hanem attól, hogy milyet örököl... Meg ráérsz még később is annyit nyírni, amennyit csak akarod :wink: De vmi van a levegőben, valszeg a tavasz 8) mert nálunk is megkergültek a nagymamák és szinte egyszerre jöttek, hogy mikor nyírom már meg Bencust. :roll: Autótok kiheverte a koccanást?

Zsini, Curse :) Köszi a dícséreteket Bálintra, de azért még nem olyan szép az élet, hogy ez mindig így menjen, legtöbbször velem jön wc-zni és dirigál, hogy mit csináljak :lol: (húzzam le a nacit, és persze bokáig, és sokszor még nekem kell fognom a kukit a wc-nél guggolva :mrgreen: stb., de most legalább megtudtam, hogy ő is mindent meg tud csinálni, csak imád engem ugráltatni :lol: )

Ancsi :) Most küldhetsz a mókusok elé, de anno én kifőztem a jégkockafagyasztót és abban fagyasztottam le a tejcsit és a kockákat aztán könnyű volt bezacsizni és később adagolni, de sztem is simán mehet üvegbe. És miért lenne baj, hogy iszik Lencsi is? egészségére! :wink:

Lindi :) Miért nem rendeled meg közvetlenül? én 1x kértem házhozszállítást és nagyon normálisak, kedvesek, gyorsak, stb. voltak :D :wink: http://www.homeopatika.hu/szolgaltataso ... llitas.htm

Zsan :) Gyerkőknek bulást ++++++++++++ (főzés a pokolban :lol: :lol: hát ha ez a mérce és oda kerülsz, akkor olyan sokan lesznek már, hogy nem jut üst, nyugi! :wink: :lol: ) Mi történt az oviban? (egyáltalán van ma?)

Zuzi :) Pannus hogy van? remélem javul már!! Gondoltam ma Rátok, mert voltunk játszózni és akkora tömeg volt, hogy csak na! Majd mehetnénk jövőhéten, ha ráértek :wink:
és hátha csatlakoznak mások is :wink:

Képzeljétek Bencus már egyedül építőkockázik!!! És nem ám a pakolós meg rombolós szakasz van, hanem az építés! Nekem olyan furi, hogy ennyivel előbb csinálja mint Bálint, persze tudom, hogy a minta meg minden, de akkor is :o Itt az egyik műve (no ne várjatok sokat, még csak az egyszerűekben utazik) 8) :
Kép

Kép
Kép
denizsa

Curse :) Szuper vagy, hogy adtál Arnicát!! (igazán profi vagy, dokinéni is ezt ajánlotta mindig elsőnek!) Sztem nyugodtan rákenheted a Tr. kenőcsöt is :wink:
denizsa

Zsanci,
Bulást Nektek!!! és relax!!!! :wink: Mi történt az oviba, h így felhúztak?

Zuzi,
Nem vagy indiszkrét :wink: látászavarokkal kűzdök és már nagyon elegem van belőle, szeretnék a végére járni :roll: Bár egyenlőre aztat mondják, h migrénes vagyok, de könyörgöm alig szokott fájni a fejem :roll:
És tök jó, h a férjed ilyen sokoldalú :D Legyél rá nagyon is büszke! :wink:

Erről az antiszoc csávóról két dolog jutott eszembe:
1. ilyen ember, h tudott református gimibe és a pázmányra járni :shock: :?
2. az ilyen ember jobb is, ha nem szaporodik 8)

Tinu,
Persze, Dóriról van szó :)
Egyébként tudom, h szakmákat nem lehet összehasonlítani, de én ahhoz képest mondtam jó pályakezdő bérnek, h én 4 évig seggeltem a főiskolán (munka mellett, nem nappalin) igaz csak HR diplomáért és 8 évig húztam az igát és mégis kevesebb a bérem, mint az, aki pl. kiszabadul az egyetemről :? És ez most nem az irigységről szól.
Szerintem az embernek mindig ott van a választása, h mi a fontos. Azt csinálja, amit szeretne vagy elsősorban szeretne megélni. Sajnos ebben az országban az elsődleges szempont az anyagi dolog. Én ezért nem mentem végül orvosi irányba (pedig nagyon szerettem volna), mert megszeretnék élni vmiből.
Szerintem ebben az országban kevés embernek adatik meg az, h azt csinálja, amit szeretne, ami a hobbija, ami érdekli és nem mellesleg jól él belőle :?
De lehet, h csak naiv vagyok

Kép Kép
curse

Curse!
Én rákenném. Hátha nem nyalja le, PAnnus szerintem nem nyalná le. Hamar beszívódik!
És is egyszer odacsuktam a kezét, azóta is hálát adok, hogy gumiszigetelés van az ajtón, és így nem lett belőle gáz :cry:
+++++++++++++++++++++++++++++
Amúgy ebben a korban még gumiból van a csontjuk, tuti ne lett baja!!!!!

Zsanci!
Ezek az emeleten laknak egy 35 nm lakásban, nincs kocsi, nincs kert, és nem jött nekik össze a gyerek. Most mondhatnám, hogy no comment, de nem bírom tartani a pofámat, annyira felbasztak :lol:
Szóval most már tudom, ez az én küldetésem, hogy megakadályozzam, hogy az ilyen "ember" szaporodjon :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: és ehhez a FELADATHOZ kaptam olyan segítőket, mint PAnnus és BAzsó. Köszönet értük!!!!!!!
Tomi most mondja, újabb lökés, hogy minden hétvégén kerti partit tartsunk (konyhaablakuk a mi kertünkre néz) :twisted: :lol:

Tinu!
Szerintem beteg. Az iwiw nem erről szól. VAn 530 ismerőse, de kijelenti, hogy mindenkit utál? GYerekekről úgy nyilatkozik, hogy állatok? ÉS ez az ember karatéra tanít gyíerekekt? Leagábbis a fotói alapján? Szerintem ilyenekből lesznek a pszichopaták. De nem veszem el a kenyeredet...... :)
azért az elgondolkodtató, hogy ezt nme egy olyan fórumra rakta ki, ami csak a szomszédoknak szólna, sőt, nem is hihette, hogy rábukkanunk. Ezt olvassák a "barátai", ismerősei, főnöke, munkatársai, stb.....

Deni!
Bencusod nagyon ügyi!
Játszózás nagyon okés. MAjd hívjuik az ergos ZSánát is :lol:
zuzmo1

Curse!
Nekem is ilyen látászavaraim vannak, és a házidoki adott is beutalót, csak nincs időm elmenni. MAjd meséld már el, mit mondtak!!!
Szaporodás: egyszerre jutott eszünkbe.....................................

Kép
Kép
zuzmo1

Deni,
Köszi :) akkor rákenem, most úgy is azt csinálja. Legalább beívódik a kenőcs a bőrébe :)
És hatalams gratula Bencusnak :D nem semmi, h már ilyet csinál :o Büszke lehetsz rá :wink: nálunk Adél pár hónapja jött rá, h ezeket az építőkockákat egymásba is lehet tenni, nem csak szétszedni és szétdobálni :lol:
Ugráltató Bálitod pedig nem semmi :lol: :lol: :lol:
Kocsim abszolút megúszta :D (jó fajta anyagból van 8) ) míg a másik nőcinek totál lezúzodott a jobb oldali ajtója :shock:
Az ideggyógyó koponya mr1 meg2-re és eeg-re küldött tovább. Azt sem tudom mi fán teremnek, de elmegyek és a végére járok :lol:
És ezek szerint tényleg van vmi a levegőben, h mindenki hajat akar vágni :lol: Én szívem szerint nem nyúlnék hozzá, de most te is megerősítettél benne, köszi :wink:

Kép Kép
curse

Zuzi,
:lol: :lol: :lol: Annyira jól megfogalmaztad a pasiról a dolgot :lol: :lol: :lol:
És akkor Neked is köszi, rákenem a csajra :)
A dokiról meg beszámolók, de egyébként Neked milyen szokott lenni a látászavar? mert az sem mindegy állítólag :?
Nekem ilyen félkörívben megjelenő cakkos, vibráló vonal, ami mozog a szemmel együtt és kitakarja a látótér nagy részét. A hossza meg változó, kb10-30 perc.

Játszóteres talihoz csatlakozunk mi is!!!! :D

Kép Kép
curse

Zuzi,
akkor nem köll a lakásuk, de tényleg több kertipartit kell adnotok, főleg,h jön a nyár... :lol: 8)

és gáz, h sztem egyáltalán nem furcsa, h ez a csóka reformátusokhoz, meg Pázmányra járt???
most mondanék vmi nagyon csúnyát ezzel kapcs. de inkább nem teszem, ne sértsek meg másokat...
na jó, mégis, ez egy ilyen nap:
saját tapasztalatom szerint a katolikusoknál már csak a reformátusok un-toleránsabbak. Rosszul gondolnám?
tudom, sztereotip vagyok ezerrel, de amit én azalatt a 6 év alatt a Pámányon tapasztaltam... :roll:
TISZTELET a kivételnek, mert arra is volt példa bőven, Almási Zsolt, Andor Katalin, és van még egy tanár, de sajnos nem ugrik be a neve, és rengeteg diáktárs...de sajnos a többség...
zsancikant

Votiv,
Istinek küldöm a ++++++++++++++++++++++++++++++-okat

Tinu,
egy pszichológus ismerősöm nem terápiával foglalkozik, hanem valami hülye cégnél melózik, akik cégeknek tartanak tréningeket. és halálra keresi vele magát. tehát lehet, hogyha egy adott szakmán belül gondolkodik az ember, akkor nem az alap tevékenységet kell csinálni ahhoz, hogy jól keressen az ember.

Zsanci,
"orvosoknak, pedagógusoknak és tűzoltóknak " légyszi a pedagógust tedd utoljára és helyére pedig a mentősöket és egyéb eüsöket iktasd be. az első az élet, utána a tanulás. (amúgy egyet értek)
nem tudom, hogy kedveled-e Jakupcseket (én rühellem), de én szívesebben látnálak téged helyette BÁRHOL, BÁRMELYIK MŰSORBAN!

exhapsim, aki járt Csernushoz, mesélt néhány durvát. vele üvöltött és durván szembesítette a dolgaival, aztán meg 20eFt-ot kért érte. nem tudom, hogy végül mennyi ideig járt hozzá, de nem segített azon, hogy expasim egy marha.
remélem, hogy életemben nem találkozom ezzel a figurával, fél perc alatt a földbe tudna döngölni, s nekem erre aztán végképp (még pszichoterápia címén se) nincs szükségem.

ismert vs nem ismert szakemberek:
minden szakmában vannak "sztár"-nak kikiáltott emberek. (aztán, hogy tényleg sztárok-e, vagy nem...., vagy hogy hogyan lettek azok....ki és miért juttatta be őket a sztárvilágba?...) úgy az ügyvédeknél, mint a dokiknál, pszichomókusoknál, vízvezetékszerelőknél, cukrászoknál, stb. ezek a sztárolt figurák rendszerint jóval többet keresnek, mint a "szürke" társaik. ezen én nem csodálkozom egy percig se.

Zuzi,
hol laknak ezek? csak nem abban a lakásban, amit a kivitelező az ő kedvükért kicsinyített, s mellette lett egy bazi nagy önkormányzati? mekkora tetvek ezek! :/
a legdurvább, hogy a Pázmányra járt a marha! férjem is kiakadt az adatlapján. totál szánalmas. szívesen megmondanám neki a magamét.
NA EZT KÉNE CSERNUSNAK KEZELÉSBE VENNI!

és még ami meglepő, hogy egy csomó ismerősöm ismerősének az ismerőse ez a figura. :)

HAB A TORTÁN:
megint eldugult a lefolyónk, jött fel a szmötyi a zuhanytálcában, kijött a kivitelező, gondolt egy nagyot és szétrombolta a fürdő egy részét, kivésték a falat, stb, s most új felállásban fognak a csövek a strangba menni. mindezt egy 2 hetes gyerekkel... még jó, h ma itthon a férjem.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?