Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Visszaolvasás...

Nem is tudom hol kezdjem. Talán a pénzzel, mert engem ez nagyon bosszant.
Nem elég, hogy a rendeléseken (na jó, én nem mindegyiken) adsz lét a dokinak, te szenvedsz a szülésnél és fizess azért, amire ő felesküdött. Nem értem mi az, hogy alapból megmondják mennyiért szülhetsz. Mi, ha nem fizetsz, visszadugják? Nyilván én is adok, mert így szokták. De egyáltalán nem értek vele egyet. Pláne nekem már csak arra, hogy összejöjjön, kifizettünk kb. 600.000. ft-ot. (Erre a kisasszony megfogant spontán :D ) És még fizess a babakelengyéért, meg azért, mert kiszenveded magadból. Jó, elhiszem, hogy ők is pénzből élnek, de ennyiből??? Nem tudom mit csináljak egyébként. Mi még nem beszéltünk pénzről, de nem is akarok. Végül is mindegyik dokit ismerem itt, úgyhogy azon drukkolok, hogy akkor szüljek, amikor éppen nincs bent. A terhességet végigviszi, ez tök jó, de a szülésnél úgyis mindent megtesznek, hogy sikerüljön. A szülésznőnek meg csináltatunk egy csomagot, ő tuti nem venné el a lét, osztály társam volt középsuliban.
Na ok, ezt befejeztem.

Bébiőr/légzésfigyelő: Én sem fogok venni, mert tényleg kicsi a mi lakásunk is, tuti észre fogom venni, ha felsír. A légzésfigyelő meg tényleg akkor szükséges, ha hamar születik a baba, vagy kis súllyal. Ha normál időben jön és a kis tüdejével sincs semmi gond, akkor nem hiszem, hogy szükség lenne rá.

Tényleg nagyon cukik a fotók a bébikről!

Sly! Csak szeretném kérni, hogy javítsd már át légyszike az életkoromat, ugyanis ma egy évvel idősebb lettem. :lol: Köszi szépen!

Na most lepihizek, mert elég volt átolvasni amit írtatok. Később még jövök!

sz.andi

Patr:odaadják másnak is,csak kell hozzá a kiskönyved.

Nekem sose volt náluk légzésfigyelő,és nem is volt semmi gond velük :lol:
Persze a bébiőr-az a telefonféleség az jó,főleg ahol tényleg van udvar is,vagy nagy a ház,annak én is jó hasznát vettem.Vagy csak simán mikor a konyhában voltam,kkor is nagyon jó volt,hogy tudtam hogy meghallom ha sír.

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj! Már csak 50 nap van hátra!
Bár tegnap a védőnőm azt mondta, hogy május végén, mikor jön a melegfront, akkor jön az én Viki babám is! Nem fogom kihúzni júni 6-ig. Bár nem is baj. Ha jönni akar, had jöjjön. Most egy héttel hamarabb... Semmi gond!

sz.andi

Andi:Nagyon boldog szülinapot!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Andi!!!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[b]ANDI! SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK![/b]
Vendég

Andi!!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK!!

Kép
Kép
patr

Andi!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Nemsokára megérkezik a párom és hozza a kiságyat!!!! :lol: Utána pedig megyünk a szülésznőhöz!!!!

Kép
sziszka82

Csajok, egyébként mi a jó ár bébiőrért és légzésfigyelőért? Mert szombaton megyünk bababörzére (az a tervünk, hogy ott már mindent megveszünk ami még kell) és ha lennének jó áron ilyen kütyük is azt is vennénk.

Kép
sziszka82

De aranyosak vagytok! Köszönöm szépen, jól esik nagyon.

sz.andi

Andi: nagyon nagyon boldog szülinapot!
Húúha: neked tényleg 50 nap!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.03 12:10-kor.
Vendég

Sziszka: hol lesz a bababörze? És mennyi a beugró? Nem tudod?
Vendég

A BNV "A" pavilonjában lesz és 900 Ft a belépő.
Köszi a tippet! Mindjárt rákeresek.

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Már régen voltam errefelé, de most itt vagyok, és szeretném megosztani veletek a legújabb fejleményeket.

Hétfőn betöltöttük a 33. hetet. Voltam ma védőnőnél, minden oké, ugyan annyi kg voltam, mint 4 hete. Ez jó, :)
Dokibácsi megvizsgált. Mondtam neki a pocakkeményedést. Kaptam kúpot, holnapra lesz kész. 3x1 Mg pezsgőtablettát kell innom, és minden este 1 pohár vörösbort. :wink:
Szerdán megyek vérvételre, vett kenetet. Megnézte a méhszájat, ami kicsit nyitva van, így szigorú pihenésre lettem ítélve, és persze szex nuku. Azt mondta örülne neki ha még kibírnék 3 hetet, de a 4-nek mégjobban!!!!!!!!

További jó pocaknövesztést mindenkinek! :) :)

KépKép
hene

Hene!
Jaj, de jó! Gratula! Már nincs sok hátra. De a pihit vedd komolyan! Tényleg jó lenne még az a 4 hét!
Én hétfőn megyek a dokihoz, a streptococcusra akkor veszik le a kenetet. Lesz uh is.
Egyébként a vörösbor jól hangzik, lehet én is iszom egy pohárral. :wink:

sz.andi

Andi! Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!

Bébiőr, légzésfigyelő: nálunk egyik sem lesz, mert kicsi, egy szobás a lakásunk, a picúr ágya pedig lényegében közvetlenül a miénk mellett lesz.

Én a dokimnak 5ezret fitetek alkalmanként. Jómultkor lazán rákérdeztem, hogy mennyit kér a szülésért, azt mondta, hogy 55ezret. Szerintem ez egyátalán nem sok.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Most kortyolgatom, de igen fura kezd lenni a fejem. :wink:

KépKép
hene

Andi, csak nem szülinapod van? Akkor arra iszom! Egészségedre!!! :)

KépKép
hene

Köszi szépen Hene! A Tiédre is!! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

sziasztok!
Már rég jártam erre , jó sokat írkáltatok!

Andi sok boldog születésnapot!

Kép
linda24

Szia Linda! Tényleg régen voltál! Mi van veled?
Vendég

Nagyon finit főztem vacsira! Receptekhez beraktam. :D

Ma nagyon rámijeszettek, nem is meséltem.
Ugye voltam a kórházban, kifelé jövet beugrottam a büfébe venni egy ásványvizet. Ott dolgozik egy ismerős csaj. Újságoltam neki, hogy a pénteki cukormérés nem lett jó, mert magas lett, úgyhogy mennem kell majd a dibetológiára.
Erre lazán közölte velem, hogy ilyenkor be szokták fektetni a kismamákat! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Köpni-nyelni nem tudtam.
Erre közbevágott a másik büfés csaj, hogy ő úgy tudja, hogy csak akkor van ez, ha otthon nem megy a diéta.
Jó, de akkor is!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu!
Nagyon ügyi voltál ma!

Milyen kocsit vennétek?

Szilvi!
Mi tervezünk légzésfigyelőt (elvileg már meg is van, a barátnőmtől vesszük át).

VidoKata!
Az a farmer ruci Csodás!!!!!

Andi!

Isten éltessen!
20150601134430

Kriszti!
A büfés csajok estin elvégezték az orvosit?
20150601134430

Szerintem inkább úgy, mint a veréb az énektagozatot! :lol:
Ez a tipikus pletykázóhely egy kórházban.
Nem számítok ilyesmire, de elég volt hogy beleültessék a bogarat a fülembe.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
A Nagy Fehér doki majd megmondja, addig ne parázz ezen! ;)
20150601134430

Nagyon klassz a recepted a másik fórumon.
20150601134430

Sziasztok :) :)

Quinny babakocsi elkelt, de a tobbi termek ara olcsobb lett !

1.,
Avent Urban Bag = pelenkazos taska
meg eredeti csomagolasban, egyszer sem hasznalt, vadonatuj
annyi a kulonbseg , hogy a kepen csikos szerepel, nekunk tiszta feketenk van.
Ara : 8 000 ft ( Brendonban 16 450 ft )
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25

2.,
Avent kezi mellszivo szett hasznalt, de fertotlenitett, tarolopoharakkal, kis cumisuveggel.
Ara 3 000 ft ( DM ben 14 000 ft korul )

3.,
Kenguru hordozo 1 napos kortol is akar
http://babaslings.com/
parszor hasznalt, tokeletes allapotban
Ara 5 000 ft ( eredeti ara: 13 000 ft )
Szine : meregzold

4.,
Amit a baba kerdezne c. konyv
vadonatuj
1 500 ft ( eredeti ara : 3 399 ft )
http://www.antikkonyv.hu/cgi-bin/antikk ... 9637054297

akit erdekel, kerem NE ide, hanem a
bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon

A termekek Bp. VI. keruletben megnezhetoek, barmi kerdesre szivesen valaszolok.

Tovabbi jo babavarast !
bogyogyorgyi

Sül a csőtésztába töltött husis cuccos, én meg netezgetek... :) Ma feltettük az utolsó darab kavicsot is a konténerre és holnap reggel 10 körül végleg eltakarodik a kisház legapróbb darabja is. :) Már alig várom!
A hétvége jó zsúfolt lesz. Mi is megyünk a bababörzére, kíváncsi leszek. Aztán fodrász és délután esküvő (férjem fotózik). Vasárnap meg délelőtt megyünk az egyik ismerősünkhöz, délután meg apósom szülinapját ünnepeljük... Úgyhogy nem fogunk túl sokat pihenni...
Na azt hiszem már ennyi. Mindenkinek jó éjt! :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Muffin!

Akciósdús hétvégétek lesz!

Andi!
Boldog névnapot!!!!
20150601134430

Jó reggelt!
Süt a nap!

Ma megyek tornázni délelőtt!

Andi, boldog névnapot!

Kép
Kép
patr

jó reggelt
most nem kellett visszaolvasni :D , na majd ha visszajöttem a laborból :shock:
viki: mennyiért veszitek át a légzésfigyelőt?
én még mindenhol ilyen 18-20 ezer között láttam használtan, újan meg csak a bébi őrrel egybelevőt 30ért :(

Kép
Kép
h. szilvi

ági: hát az a 160 kicsit sok :shock: , én inkább vennék a babának rajta egy csomó más dolgot, főleg meg ha semmivel sem jobb kórház az elmondásod szerint :shock: mire jutottatok pároddal ez ügyben?
boldog névnapot az andreáknak!

Kép
Kép
h. szilvi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Andi! Boldog Névnapot!

Olyan szépen süt itt is a nap, de még nincs olyan jó idő odakint. Remélem kicsit melegszik, és akkor elhúzok tekeregni. 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szilvi!
Mi a bébiőrös angel care légzésfigyelőt 20 e Ft-ért vesszük majd át, újonnan azt hiszem 35 e FT.

Patr!
Hová kell menni napsütést nézni? Nálunk el van borulva. Persze mindig akkor, amikor délután dolgom lenne a városban. :cry:
20150601134430

jó reggelt!

Valaki dobna 1 linket a bababörzéről?
magdolnam

én regebbit találtam és annyira emlegettétek, hogy el szeretnénk menni ;-)
magdolnam

valamit találtam. Itt csak ruhákat lehet vásárolni? Használtat, újat? Amit találtam az csak arról szól, hogy mikor lesz :(
magdolnam

Magi!
A börzén mindent lehet venni, kocsit, kiegészítőket, rucikat.

http://www.kismama.hu/babaruhaborze/

A 32. KISMAMA BABARUHABÖRZE
2008. április 19-én, szombaton 8.00-15.00 óra között
kerül megrendezésre a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában.

Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet CSAK ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI A KÉSZLET EREJÉIG. A jegyrendeléseket KIZÁRÓLAG TELEFONON tudjuk fogadni, 2008. február 4-től munkanapokon 11 és 15 óra között a már megszokott

(06-1-) 371-32-56-os KISMAMA BABARUHABÖRZE INFORMÁCIÓS VONALON.
Egy hívás alkalmával 1 fő csak saját részre maximum 2 db asztaljegyet rendelhet. Az asztaljegyek nem választhatóak, a program automatikusan adja ki a jegyeket. Az asztal- és kísérőjegy a megrendeléstől/csekk-kiküldéstől számított 3 hétig tartjuk fenn. Ha 3 hét után nem fizeti be a megrendelő a jegy árát, akkor másnak értékesítjük azt/azokat. Az asztal- és kísérőjegy visszamondására 2008. április 1-ig van lehetőség. Ezen időpont után nem fogadunk el jegylemondást és nem utaljuk vissza a befizetett pénzt.

ÁRUSÍTÓ ASZTALJEGY 3.300 Ft,-/fő (mely a postaköltséget is tartalmazza)

* egy fő egyszeri belépésére jogosít,
* kis-és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít (kiskereskedői tevékenységnek minősül, ha valaki három vagy több azonos árucikket kínál eladásra).
* Bármilyen jellegű árusítás esetén az asztalfoglalási díj megváltása kötelező!
* Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 3.300 Ft helyett 2.640 Ft-ért juthatnak árusító asztaljegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
* Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

ASZTALJEGYET KIEGÉSZÍTŐ BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő, (mely a postaköltséget is tartalmazza)

* egy fő egyszeri belépésére jogosít,
* csak és kizárólag árusító asztaljegy felmutatásával együtt érvényes
* asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít.
* Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 900 Ft helyett 450 Ft-ért juthatnak asztaljegyet kiegészítő belépőjegyhez.. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
* Egy asztaljegyhez egy asztaljegyet kiegészítő belépőjegy vásárolható.
* Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

BELÉPŐJEGY 900 Ft/fő,

* egy személy egyszeri belépésére jogosít,
* asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít,
* érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink számára áprilisi lapszámunkkal ajándék-kupont küldünk, mellyel 450 Ft,-/fő kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjegyeiket a helyszínen a rendezvény napján.
* Belépők a rendezvény napján a helyszínen válthatók a pénztáraknál 7.45 órától.
* Belépés a Vásárcsarnok területére csak 8.00 órától!
20150601134430

Viki! Küldtem neked napsütést! De ha nem ér oda, gyere nyugodtan, Pátyon várlak!

Kép
Kép
patr

muffin!
nagyon jo hétvégét kívánok nektek! biztos szuper lesz minden. nagyon jol "összezsufoltátok". de azért nagyon vigyázz magadra! de kicsit irigyellek! én szombaton is egyedül leszek, mert nyusziapu dolgozik.

magdi!
a Budapest Vásárközpontban lesz a X.ker-ben. tudod amire én még kupont is ajánlgattam meg a viki!
http://www.kismama.hu/babaruhaborze/

jaj el sem hiszem lányok! végre nem fűtenek a házban :D
és ami még jobb, a vizet is leengedték. hallottam bugyborékolni. ez azt jelenti, hogy nem kell várnunk a csodára meg kérvényezni meg hasonlók... le tudjuk venni a radiátort a tapétázáshoz minden macera nélkül :D
hát ilyen mákunk is már régen volt 8)

itt reggel esett egy kicsit, lementem a boltba és láttam. de már süt a nap. remélem igy marad, mert du megyek itthonról. beiratkozom az iskolába :D remélem birni fogom a bébi mellett.

és még egy csoda :D :D nem kellett oldalakat visszaolvasnom! csak egy felet. persze ez sem az igazi, mert már végeztem és nem sok minden volt benne :( nah micsoda szinesüveg szindróma 8) :oops:

Kép

Kép
timi1982

uhh most nézem a tv-t. vasárnapra van ahol 22 fokot igérnek :wink: az milyen f@sz@!

Kép

Kép
timi1982

köszönöm szépen!!! Hu, elkerülhette a figyelmemet a kínálgatás :( Timi, te pesti vagy? Hátha útbaesel, bár annyira nem lényeg :(
magdolnam

ja jó lenne, de remélem másnap nem lesz 0!!! Mert akkor én a hőingadozásban fogok elpatkolni
magdolnam

Egerben lakom. esetleg galambbal ha el tudnám még küldeni hogy odaérjen a jegy :D

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Mi már kb. 2 hete nem fűtünk.

Patr!
Tuti, mire odaérnek hozzád (gyalog vagyok ma) beborulna. ;)
20150601134430

:shock: ó :D
magdolnam

Jó reggelt!

Úgy számolom, ma megkezdtem a 7. hónapot :)

Poronty még húzza a lóbőrt, nem úgy a másik, már hajnaltól kirúgja az oldalamat :) Ma nem megyünk oviba, mert a sztrájk miatt nem minden óvónő ért volna be, s így összevont csoportok vannak. Ahhoz azért még kicsi sztem a gyerek, hogy idegenekkel legyen együtt. Legalább találkozunk a ritkán látott játszótéri barátokkal. Ti közlekedtek ma? Apa reggel 6-kor elindult dolgozni a 10. kerületből Óbudára, remélem, már odaért...

Andi, boldog szülinapot! És boldog névnapot is!

Hene, jó hallani felőled! Vigyázz magadra! Hű, de izgalmas, alig pár hét...

Viki, Kriszti, óriási, amit a büfések orvosi szaktudásáról írtatok :D
Nagyjából ennyit is kell foglalkozni azzal, amit mondanak :)

MOst, hogy így emlegetitek a börzét, lehet, hogy mi is kimegyünk a tesómmal. Ottónak kellene 1-2 dolgot vennem, amiket a környező turikban nem találtam meg.

Mi légzésfigyelőt csak akkor veszünk, ha a gyerekorvos a kórházban kifejezetten javasolni fogja. És persze remélem, hogy nem lesz rá szükség, mert a Kislány még legalább 11 hétig bírni fogja idebent, és komplikációmentesen, makkegészségesen születik meg :)

Viki, nálunk is süt a nap Pesten, küldök át egy kicsit.

Patr, jó tornát!

Kriszti, mindjárt megnézem a recepted.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Légzésfigyelőt sztem kölcsönözni is lehet. Nézzetek utána. (én sosem használtam, de nem hiszem, hogy bárkit mernék lebeszélni)

Andi, boldog szülinapot! DOkik és pénz egy spec világ. Mert ugye ha azt szeretnéd, hogy ő jöjjön be Hozzád, mert ismer, stb. akkor a szabadidejéből áldoz, ezt fizeted meg. Mostani fejemmel szülésznőt választanék és ügyeletesnél szülnék. DE és ezt úgyis tudjátok, az ügyeletes is kap egy csomó anyukától pénzt, hosszútávon inkább érdekelt ebben a rendszerben, lehet, hogy mogorva lesz. Ha bármi gond van- ne legyen, kiben bízol meg? Mondjuk engem a fizetett doki tett el majdnem láb alól kölköstül, de az egy másik történet, és akkor nem is kapott egy vasat sem. Szóval lehet szidni, de itt egyszerűen ez a rendszer van. És úgy tűnik, még mindig jobb a helyzet az Angliainál, a Svédnél, stb. Apropó, mi van Vera a barátnőddel????

Ági, én sem mennék annyiért kórházba, hacsak nem egy csoda a doki, ill. nem tudnék előre egy csaszit pl. Nehéz ám okosnak lenni...

Amúgy nekem is van saját orvosom, ezer évig kerestem, sokan méregdrágának tartják, viszont nem csesztet semmivel, nem rendel be kéthetente, és nem drágább, mint az egyáltalán nem sztárdoki, aki anno keresztbe tett nekem, akinek pl.a sérvet is köszönhetem. Viszont MINDEN vizsgálat nála van a rendelőben, ami nekem bármit megérne, nem kell a körzetben beutalóért sorbaállni, majd laborra órákig várni, amire ugye nincs is időm,. Türelmem sem. Még a ctg-t is ott csinálják majd, UH gépe a legjobb a városban, a genetikaira külön szakorvos jön, különben asszisztens csinálja, és bármikor csinál 4d-t, mondjuk sosem kértem. Na nem fényezem tovább, mert a lényeg, hogy NŐ, és szuperfej, de komolyan. :lol:

potyka

Jó reggelt mindenkinek!

Hene!
Örülök, hogy bekukkantottál!
Akkor még egy kicsit pihizz, mielőtt jönne a baba...
De jó neked! Már csak 3 hetet kell egyben kibírnod???!!!! :shock:

(Nekem még 10-et... :cry: )

Remélem, fog menni!

Ma reggel náthásan ébredtem... Kapar a torkom, fáj a fejem... :cry: :cry:
Tegnap este már benyomtam egy Tantum Verdét, most pedig készülődök egy kis vitaminutánpótlásért...

Ma borsóleves, és rizsfelfújt lesz a kaja... Tegnap valaki azt csinált, és annyira megkívántam... :oops: Muszáj ennem.

holnap vizsgázom, aztán pá-pá suli... De jó is lesz....
Már nem tudok ott ücsörögni, nem esik jól.

Ma olyan jó volt, apa nem kelt korán, és együtt ébredhettünk.
Csajok, én nem tudom mi van velem, de úgy érzem, becsavarodok!!!

Egész nap egyedül punnyadok itthon, én, aki örökké a munkám miatt is úton, és emberek között voltam!!!!!!!!
Asszem bedepizek....
Mindenen bőgök, és már megint belém bújt a kisördög!
Félek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?