sziasztok!!
na hát doki azt mondta : van gyerek!!!
már látszik a kis Mákszem, már 0,23 cm . a petezsákot nem is mérte, de arányaiban véve sokkal nagyobb, mint múlt héten. és a gép a mérete alapján azt dobta, h 5hetes és 5 napos! pont annyi amit én is számoltam!!
szóval nagyon boldogságosak vagyunk!! bevérzés nem látszik, de kell a 3*2 utro továbbra is. igaz a bevérzést igazán hüvelyen keresztül látta, most ott nem nézett csak pocakon. 4hét múlva kell vérvételre mennem és utána vissza a lelettel és újabb uh . minden rendben. a doki simán kiírt volna, ha akarom. de én díjnyertes vadbarom, nemet mondtam
bár még lehet, h élni fogok az ajánlattal!!
a mhelyen megláttak és egy munkatársam kérdezte, h mi van, baj van? mondtam , h nem már nincs , minden ok. ekkor megkérdezte, h terhes vagyok? erre mondtam , h nem vagyok terhes, nem szép ez a szó, kismama vagyok! és csak vigyorogtam mint a tejbetök!
elmondtam, h bocsi, h a legszarabb időszakban maradtam otthon, de gáz volt és ez van. tök megértő volt mindenki és tök aranyosak voltak, kérdezgettek és mondták, h szarjak bele mindenbe, csak a baba fontos!!! tök arik voltak!
hát a szemét picsa qva főnöknőmről már nem tudom ezt elmondani!! hogy az milyen egy szemét gennyláda volt! úgy felhúyztam magam. de jól meg is mondtam neki a magamét!!!! mert szerinte szarban hagytam őket és blabalballba!! a qva ! betegszabin bemegyek, h megcsináljam az sos dolgokat! és én nem vagyok lelkiismeretes??? a szemét picsa!! mondtam a magamét rendesen, épp, h el nem küldtem a p-ba! és utána még megkérdezte, h és akkor most veszélyeztetett terhes leszek, mert h akkor neki ezt tudnia kell, mert a munka így meg úgy!
de ez már a végén volt!
a gazd vezetőmhöz (pasi) már elcsukló hangon mentem be, h bocsi, szó sem volt arról, h előbb lesz zárás, és ezért voltam otthon, nem játékból! ő tök normális volt! csak arra kért, h mindig mondjam, h hol tartok a melóval!
a munkatársak ezután jól megvígasztaltak és nyugtattak, nagyon arik voltak!!
a párom azt mondta, ha még egszer a qva beszól és én ezen felidegesítem magam, odajön és beveri a pofáját!
pedig egy arany ember és tök nyugis, nagyon nehezen jön ki a sodrából! a párom egyébként nagyon édi! olyan boldog és büszke!!!