Sziasztok!
Hát profi azért nem vagyok, csak tanultam az okosabbaktól a PCO-s topikban. Meg a babát tervezők otthona honlapon is sok mindenről írnak.
Brideget!
A munkahelyemen szoktam a babanetet olvasni, amikor pár perc szünetem van. Mivel harmadik hónapja hogy elment a kolléganőm - és még mindig egyedül vagyok - sok munkám van, általában túlórázom. Ezért napközben reagálni nincs időm, csak olvasgatni.
Délután 5 óra, fél hat mire hazaérek, és ugye van egy 3 és fél éves gyerekem, akivel foglalkozni kell(ene) sokat. Délután jön haza a bölcsiből, aztán itt a háztartás is. Amikor meg hazaérek (csak itt van msn, munkahelyen nincs) akkor te már alszol általában. Ezért nem találjuk meg egymást msn-en.
Én elég jól vagyok, csak már alig várom, hogy mehessek jövő héten a dokihoz. Remélem minden rendben van (és látni fogja a doki a szívdobogást azzal a sz.r UH-gal, ami a kórházban van)
Néha émelygek, és estefele mindig rosszabbul vagyok. Ja és a hétvégén a kisfiam majd én végül a férjem átestünk a hányás-hasmenéses viruson. Jó hétvégénk volt....
További szép napot mindenkinek!
Kati